Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1526681 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #4050: 2008 Liepos 30, 16:16:44 »
o kam ja kelti? manau kas nores mainytis i standartines bus tikria daug zmoniu  ;)
tu dar nepardavei savo lakstingalos? kodel??

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4051: 2008 Liepos 30, 16:18:05 »
o kam ja kelti? manau kas nores mainytis i standartines bus tikria daug zmoniu  ;)
tu dar nepardavei savo lakstingalos? kodel??

Aš jos ir neparduodu, ir jau senai... :D taigis rašiau...keistis aš nenoriu ir ne su niekuo nesikeisiu...noriu kelt, nes reikia... Oo)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4052: 2008 Liepos 30, 16:19:55 »
prie statybu ne privaziuoji ? siaip originalias spyruokles dekis,bus dzipas kaip pas mane :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4053: 2008 Liepos 30, 16:22:06 »
prie statybu ne privaziuoji ? siaip originalias spyruokles dekis,bus dzipas kaip pas mane :)

Prie naujų namų žiemą neprivažiuosiu... :D ratai žiemai bus mažesni, tai neikišiu nosies ten... :-{ nepalikinėsiu gi ant kelio... :D reikės pažiūrėti kokios čia išvis stovi dabar...

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4054: 2008 Liepos 30, 16:24:36 »
as galvoju apie zeminima, bet tik galvoju... nes vis prisimenu kad ji tik atrodo kaip dzipas ir visai nesunku dugnu nubraukt per zeme kur nors gamtoj. be to komfortas man svarbu, del to sita msina ir pirkau. na bet velgi paziuriu i ja is toliau.. varge kokia auksta..  Oo) ir vel tos pacios mintys is naujo.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4055: 2008 Liepos 30, 16:34:02 »
as galvoju apie zeminima, bet tik galvoju... nes vis prisimenu kad ji tik atrodo kaip dzipas ir visai nesunku dugnu nubraukt per zeme kur nors gamtoj. be to komfortas man svarbu, del to sita msina ir pirkau. na bet velgi paziuriu i ja is toliau.. varge kokia auksta..  Oo) ir vel tos pacios mintys is naujo.

as irgi galvojau kol sito skelbimo nepamaciau    http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=21710.0

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4056: 2008 Liepos 30, 16:53:52 »
as galvoju apie zeminima, bet tik galvoju... nes vis prisimenu kad ji tik atrodo kaip dzipas ir visai nesunku dugnu nubraukt per zeme kur nors gamtoj. be to komfortas man svarbu, del to sita msina ir pirkau. na bet velgi paziuriu i ja is toliau.. varge kokia auksta..  Oo) ir vel tos pacios mintys is naujo.

as irgi galvojau kol sito skelbimo nepamaciau    http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=21710.0
nu jooo, jei su R16 jis neiskente tu sprandzinu tai si ta pasako...  :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4057: 2008 Liepos 30, 16:56:51 »
kentesiu su R18 bbd :D

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4058: 2008 Liepos 30, 17:01:13 »
Tai imsi visdelto?  8:8  na jooo, tu jaunas, tavo kaulai ir dantys dar tvirtesni..  :D  :D  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4059: 2008 Liepos 30, 17:03:45 »
paeme draugelys,as uzsieni db...spyruokles apynaujes original su visais uzrasais ir t.t. ai man masina turi buti padaryta pagal zmogu,daug dar minciu turiu ko jai truksta,bandysiu daryt kazka idomesnio ;)   vazineja gi zmones su eSais zeminta pakaba ir avantgarde'ais,gyvi dar :)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4060: 2008 Liepos 30, 17:04:43 »
Kiekvienam pagal poreikius  ;)  (+) as kai pries tai nuo BMW 7 nulipes su zemesnem nei standartas spyruoklem atsigavau, A8 l. minksta ir maloni atrodo. bet va prie gero greicio staigiasniam posuky jau nekaip.. ir netaip.  ff
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 30, 17:07:46 sukūrė Pradėjusysis »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4061: 2008 Liepos 30, 17:07:23 »
faktas...kaip ir sakei,jaunas as dar :)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4062: 2008 Liepos 30, 19:47:30 »
chebra, gal pas ka tokia beda buvo: zodziu freono kondiskes sistema pilna, vamzdukai sala, tik salta ora pucia per centrine skyle (virs mages) or per visas sonines ir gale ir i kojas kur yra pucia LABAI karsta ora. kame gali buti bedos ? valdymo bloka (tas knopkes po magu) buvau pakeites, tas pats..... Plius tik ijungus klima nukepa saugiklis 15Ameru "Klimaanlage wasserventile, wasserpumpe"

dar vienas updeitas, paziekit kas po sava kapotais ar pas jus tokia fiske geltona kur nors pajungta ar irgi neitema ore kabo ? paveiksliuka prisegu
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 30, 21:29:48 sukūrė egis »

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4063: 2008 Liepos 30, 21:29:09 »
jei gerai pamenu pas mane viskas sujungta :D

Neprisijungęs likido

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4064: 2008 Liepos 30, 22:29:10 »
chebra, gal pas ka tokia beda buvo: zodziu freono kondiskes sistema pilna, vamzdukai sala, tik salta ora pucia per centrine skyle (virs mages) or per visas sonines ir gale ir i kojas kur yra pucia LABAI karsta ora. kame gali buti bedos ? valdymo bloka (tas knopkes po magu) buvau pakeites, tas pats..... Plius tik ijungus klima nukepa saugiklis 15Ameru "Klimaanlage wasserventile, wasserpumpe"

dar vienas updeitas, paziekit kas po sava kapotais ar pas jus tokia fiske geltona kur nors pajungta ar irgi neitema ore kabo ? paveiksliuka prisegu

As tau galiu beveik 100% pasakyt kas yra :)

fotkej matosi du tokie daikciukai, stovi juose elektromagnetai, kurie uzdarineja/atidarineja antifrizo cirkuliavima, greiciausiai jie nedirba, todel gauni karsta ora i visas skyles, isskyrus centrine :)

Sakau is patirties, nes tas pats variantas buvo.

Tas aparats (varikliukas ir 2 elektromagnetai) srote kainavo 150 lt, ir darbo pusei dienos, paciam keiciant :)

mano atveju uzteko pakeisti viena elektomagneta, ir viskas susitvarke.

Sekmes  (h)

« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 30, 22:40:58 sukūrė likido »

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4065: 2008 Liepos 30, 22:41:54 »
Žiemai planuoju pakelti savo audukę, kokias spyruokles geriau imti?... :)

jamk original :)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4066: 2008 Liepos 30, 22:46:34 »

fotkej matosi du tokie daikciukai, stovi juose elektromagnetai, kurie uzdarineja/atidarineja antifrizo cirkuliavima, greiciausiai jie nedirba, todel gauni karsta ora i visas skyles, isskyrus centrine :)

Tas aparats (varikliukas ir 2 elektromagnetai) srote kainavo 150 lt, ir darbo pusei dienos, paciam keiciant :)

Sekmes  (h)

tai jauciu ta bybiene ir vadinas "Klimaanlage wasserventile" :) jei jie sudege man ir kepina ta saugikli. o darbo ten tikrai tiek daug ?, blin jei tikrai tas, kai busi siauliuose alaus pastatysiu uz help'a :D :D tik bl kaip juos patikrint neardzius kazi nes jei ne tas puse dienos pistis imt lauk ir vel idet tai zinai nelabai norisi :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 30, 22:50:24 sukūrė egis »

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4067: 2008 Liepos 30, 23:02:27 »
ei chebryte padekit issiaiskint kur ta geltona fiske jungias paziekit pas save po kapotais jei nesunku ar tai nufotkinkit, busiu labai dekingas, gal pas mane tie voztuviukai veikia tik nepajungti ar smth....

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4068: 2008 Liepos 30, 23:09:08 »

Sekmes  (h)

tai jauciu ta bybiene ir vadinas "Klimaanlage wasserventile" :) jei jie sudege man ir kepina ta saugikli. o darbo ten tikrai tiek daug ?, blin jei tikrai tas, kai busi siauliuose alaus pastatysiu uz help'a :D :D tik bl kaip juos patikrint neardzius kazi nes jei ne tas puse dienos pistis imt lauk ir vel idet tai zinai nelabai norisi :)

jei nori laika sutaupyt kad tikslia beda nustatyt, audi centras taves laukia.. ir koda detales tuo paciu gausi :)

Jei tvarkingai viska daryt, reiktu islupinet visa klima, kad prieiti visa agregata pakeisti, as tai laimings buvau kad pas mane tik elektromagnetas tebuvo, kuri siaip netaip pakeiciau perdaug neardes ("tik pusdieni" ) :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 30, 23:11:44 sukūrė likido »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4069: 2008 Liepos 30, 23:26:29 »
jei jie sudege man ir kepina ta saugikli. o darbo ten tikrai tiek daug ?, blin jei tikrai tas, kai busi siauliuose alaus pastatysiu uz help'a :D :D tik bl kaip juos patikrint neardzius kazi nes jei ne tas puse dienos pistis imt lauk ir vel idet tai zinai nelabai norisi :)
matai, tas kas kepina saugiklį, dar tebėra užjungtas, nes jei būt atjungtas, tai kaip jis 'kepintų' be srovės  ;)
o kad patikrint neimant lauk reik schemų, ar manual'o, arba žmogaus, kuris ir be jų žino, kaip ir ką ir kur tikrinti.
(na o imt lauk neįsitikinus, kad tai būtent tai, tai ką aš žinau, mažų mažiausia tai jau kvailystė)

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4070: 2008 Liepos 30, 23:32:11 »
jei jie sudege man ir kepina ta saugikli. o darbo ten tikrai tiek daug ?, blin jei tikrai tas, kai busi siauliuose alaus pastatysiu uz help'a :D :D tik bl kaip juos patikrint neardzius kazi nes jei ne tas puse dienos pistis imt lauk ir vel idet tai zinai nelabai norisi :)
matai, tas kas kepina saugiklį, dar tebėra užjungtas, nes jei būt atjungtas, tai kaip jis 'kepintų' be srovės  ;)
o kad patikrint neimant lauk reik schemų, ar manual'o, arba žmogaus, kuris ir be jų žino, kaip ir ką ir kur tikrinti.
(na o imt lauk neįsitikinus, kad tai būtent tai, tai ką aš žinau, mažų mažiausia tai jau kvailystė)

pagal simtomus greiciausiai ten bedos, bet saugiklis inesa neaiskumo :)

gal uztektu ir saugiklio degimo priezasti atrasti, ir nieko ten ardyt nereiketu :)

busiu penktadieni Audi centre, pabandysiu paklaust, gal jie tures mano ta gedima uzregistrave, tai paimsiu popieriu su gedimo kodu.

paziuresim ar ten bus kazkas su "Klimaanlage wasserventile"
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 30, 23:34:28 sukūrė likido »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4071: 2008 Liepos 30, 23:34:18 »
va kad turėtumėt tokį paaiškinamajį paveiksliuką apie A8, tai būt žymiai paprasčiau
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=3914.3420  #3422 postas.

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4072: 2008 Liepos 30, 23:36:56 »
va kad turėtumėt tokį paaiškinamajį paveiksliuką apie A8, tai būt žymiai paprasčiau
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=3914.3420  #3422 postas.

:V ?!?

a kam tas paveiksliukas?

« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 30, 23:38:34 sukūrė likido »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4073: 2008 Liepos 30, 23:42:14 »
na bent galima kažka konkrečiau pradėt sapaliot nuo ko ta fyškė ..........
bet be schemų vistiek ne kas..........

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4074: 2008 Liepos 30, 23:50:29 »
na bent galima kažka konkrečiau pradėt sapaliot nuo ko ta fyškė ..........
bet be schemų vistiek ne kas..........

a.. :-] su salyga kad pas mane tos  fiskes ner, tai einu miegot..