Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1522774 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3575: 2008 Birželio 17, 16:37:58 »
kai pasedi pora menesiuku be teisiu,uzmoki bauda,uz teisma,uz advokata tai kitaip visai vaziuojasi :)

Aš tikiu....Bet čia jau kaip ir su įvykiu turėjo būti.... :) Šiaip čia kur važiuoju, tai nėra gyvenamasis kažkoks rajonas, visokie sandėliai ir pan....tai kažkaip nelabai jaučiasi tas greitis... (v) mieste, gyvenvietėse, ir pan.........aš tikrai nelakstau.....važiuoju atsargiai.... :)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3576: 2008 Birželio 17, 16:38:08 »
na kas liecia grozi, tai visos masinos grazios, jeigu yra viskas tvarkinga ir nenusiure.
Taciau tai negalioja Fiat Multipla :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 17, 16:40:49 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3577: 2008 Birželio 17, 16:40:00 »
kai pasedi pora menesiuku be teisiu,uzmoki bauda,uz teisma,uz advokata tai kitaip visai vaziuojasi :)

Aš tikiu....Bet čia jau kaip ir su įvykiu turėjo būti.... :) Šiaip čia kur važiuoju, tai nėra gyvenamasis kažkoks rajonas, visokie sandėliai ir pan....tai kažkaip nelabai jaučiasi tas greitis... (v) mieste, gyvenvietėse, ir pan.........aš tikrai nelakstau.....važiuoju atsargiai.... :)

o kdl butinai su ivykiu?

Biesas>>>>>>  sutinku:))))))

Neprisijungęs Naglis

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3578: 2008 Birželio 17, 20:37:24 »
O gal kas galetu vilniuje padeti del spidometro kalbos keitimo? :V

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3579: 2008 Birželio 17, 21:21:45 »
na kas liecia grozi, tai visos masinos grazios, jeigu yra viskas tvarkinga ir nenusiure.
Taciau tai negalioja Fiat Multipla :D
gryna teisybe  :-]

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3580: 2008 Birželio 18, 10:02:59 »
as juk parasiau, kaip man jie atrodo, ir cia mano nuomone. beje pirmam sakiny paklausiau dar ir metu, nes muo metu daug kas skiriasi.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3581: 2008 Birželio 18, 17:55:46 »
o pvz taip realiai kalbant kaip jum jusu audi a8? Gal man pasiseke, kad neteko remontuot,m gal nedaug pravaziavau, bet su kuo dabar pasikalbu,kas turejo a8 visi nebenoretu prie jos grizt, nes labai daug problemu sukelia. Turiu drauga autoservise, kur elektra remontuoja, signalkes deda, aparatura ir pan tai sako kiek klientu buna su a8, tai visi kaip susitare skundziasi. nu ten draugas, tai jis nemeluos man, ypac jau man nebeturint a8, nu bet jei ju tokie pastebejimai, gal istikruju nera jos tokios patikimos, ir neatitinka musu mokamu pinigu uz ja, uz jos eksploatacija?  :V

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #3582: 2008 Birželio 18, 20:13:37 »
aisku kad neatitinka jau cia kazkas senai rase :D as tai norejau auto su dideliu varikliu 8-P nu pabandysiu nepatiks parduosiu :f (+) juk gyveni ir mokais :s cia dar priklauso pas ka buvo kiek meiles gavus pasimsi nuvaikyta skenduse kokia aisku bus ir netik su elektra (z)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3583: 2008 Birželio 18, 21:03:55 »
o pvz taip realiai kalbant kaip jum jusu audi a8? Gal man pasiseke, kad neteko remontuot,m gal nedaug pravaziavau, bet su kuo dabar pasikalbu,kas turejo a8 visi nebenoretu prie jos grizt, nes labai daug problemu sukelia. Turiu drauga autoservise, kur elektra remontuoja, signalkes deda, aparatura ir pan tai sako kiek klientu buna su a8, tai visi kaip susitare skundziasi. nu ten draugas, tai jis nemeluos man, ypac jau man nebeturint a8, nu bet jei ju tokie pastebejimai, gal istikruju nera jos tokios patikimos, ir neatitinka musu mokamu pinigu uz ja, uz jos eksploatacija?  :V

visi seni limuzinai kaprizingi,o kas liecia eksploatacija tai ziurint ka kaip darai ir is kur perki,man pwz labai gelbsti draugas dirbantis srote ir 4.2 serviso hebros patarimai bei paslaugos...

o siaip as,Djdonce ir DM'as esam geri draugai ir visi turim astunkes (pas DM S8) na ir visi lyg patenkinti... neisivaizduoju i kokia kita audine dabar pakeisciau saviske...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3584: 2008 Birželio 18, 21:09:25 »
be abejo, kaprizingi. taciau jei tokia perki vadinasi turi buti pasiruoses jos prieziurai ir naiviaigalvot kad cia ta pati A6 tik didesne tai ka as zinau  :V nors aciu dievui, man dar nepasitaike jos kaprizu :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3585: 2008 Birželio 18, 21:09:51 »
na bent audinie neturi bmw 7 klases bugo ziema kaip atidarius duris jos neuzsidaro. teko viena karta stebeti kaip draugas su bumeriu atvazinejo, ziuriu vairuotas ties viduriu sedi. poto tik supratau kad duris laike keleivio puses :D
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3586: 2008 Birželio 18, 21:19:23 »
na audine gal kitu bagu turi,o siaip Rafinuotas minejo kad gal jos nevertos savo kainos,bent as kiek isivaizduoju astunke neturi savo rinkos kainos,viska sudaro bukle...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3587: 2008 Birželio 18, 21:21:10 »
na audine gal kitu bagu turi,o siaip Rafinuotas minejo kad gal jos nevertos savo kainos,bent as kiek isivaizduoju astunke neturi savo rinkos kainos,viska sudaro bukle...
as isivaizduoju lygiai taip pat. ir juokinga rast skelbimus kai uz tokios klases masina prasoma 4000euru ar pan. tiesiog is kart viskas aisku pasidaro  ;)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3588: 2008 Birželio 18, 21:24:32 »
sventa teisybe jauneli, cia yra teisybiu teisybe. nesunkiai galima paskaiciuoti - priekine vaziuokle pilnai ~ 2000, galas panasiai, dirzai tepalai ~2000, filtrai skysciai ir t.t. dar.... paskui padangos, na gal ir ratlankiai ..... biski aparatureles..., zenonus dar.... zodziu gali visiskai nejausdamas 15 000 lt tik ople ir neber...... o jei dar netycia aftamatas nulinksta....

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3589: 2008 Birželio 18, 22:59:37 »
tai joa pwz pas mane pakeistos dezes tepalo slangutes abi dvi,ju kaina - 1000lt  ff   niekas to neivertins, o ju galai rudyja jei masina pastovi...

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #3590: 2008 Birželio 18, 23:04:11 »
bet nesamoni biski slangutes 1000lt :[ :[ kur  ne net uzsikirtau (!?) o ju nerestoruoja?kiek suprantu ten eina auksto spaudimo 8:8

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3591: 2008 Birželio 18, 23:07:10 »
restauruoja,bet as dejau originalias,uzsakinejau is paslaugos...todel ir sakau,viska sudaro bukle...per metalinius galus leido,vizualiai nieko nesimato...

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3592: 2008 Birželio 18, 23:08:52 »
kiek gaila del tokiu dalyku aisku nu bet ka darysi.  as noreciau audi q7,bet patys suprantat kaina.

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #3593: 2008 Birželio 18, 23:13:25 »
nu gal nebesvajojem :-] atai as R8 uzsimanysiu :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3594: 2008 Birželio 18, 23:13:36 »
kiek gaila del tokiu dalyku aisku nu bet ka darysi.  as noreciau audi q7,bet patys suprantat kaina.

man labiau BMW X6 patinka jei jau kalbet apie kosmosa...:))) beje dzipa daug patogiau vairuot ir bardiuru ne taip bijai tai ir duoda moteriskem tankus :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3595: 2008 Birželio 18, 23:22:58 »
nu jo.. bet kai pamaciau ana savaite pacanke uz Range Rover vogue su 22 coliu ratais tai jau ka zinau. naturaliai kyla mintis ka jos sugeba isdarinet su b*rka, kad gauna tokias masinas  :D

o gal ji myli ta zmogu kuris jai RR padovanojo?! 

P.S nebefloodinam,hebra ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3596: 2008 Birželio 19, 00:34:42 »
nu jo.. bet kai pamaciau ana savaite pacanke uz Range Rover vogue su 22 coliu ratais tai jau ka zinau. naturaliai kyla mintis ka jos sugeba isdarinet su b*rka, kad gauna tokias masinas  :D

:D :D :D :D :D :D :D :D Mes Kaune truputi kitaip sakom apie tai.... :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3597: 2008 Birželio 19, 00:37:48 »
Tai va, o turiu ir as dbr viena dar beda-varga, uzdarau visas duris noredamas pradeti vaziuoti, visos durys pilnai uzdarytos, o kompas rodo ir svieciancios lemputes, kad desines puses priekines durenes neuzdarytos, ir dega pastoviai duryse visos baltos raduonos, sviesos, dega prie liuko lempa (aisq j agalima isjungt), dega spydike per vidury kompas pranesineja kad durys neuzdarytos o viskas tikrai normaliai uzdaryta. KAS YRA???? kazkas su ta duru knopke kuri prisispaudzia ar dar su kazkuo blogai?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3598: 2008 Birželio 19, 00:45:52 »
tai tik nuo tos knopkės ir pradėk  ;) o kaip tada su signalizacija yra tų durų atžvilgiu, kai ją įjungi ??

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3599: 2008 Birželio 19, 00:49:21 »
nu jo.. bet kai pamaciau ana savaite pacanke uz Range Rover vogue su 22 coliu ratais tai jau ka zinau.
naturaliai kyla mintis ka jos sugeba isdarinet su b*rka, kad gauna tokias masinas  :D
gerai, nebefloodinam, bet tai gal pvz mergaitės tėveliui tas RR su visais coliais ir dar padauginus iš dviejų
net nevertas lengvo užėjimo į kazino......... variantų gyvenime yra n, x, y, z ir t.t.  :D ;) ;) ;) ;)