Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1514511 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3325: 2008 Gegužės 30, 11:39:17 »
ARVIS dar del suportu negalejau anksciau atsakyti.
klausi kodel turetu padeti ?
gi todel kad jos tam ir skirtos.aiskiai parasyta."springs brake caliper housing".Bet tavo atveju manau i kitas paprastas atvejis.Ju nebuvimas kuri laika itakos neturi.Bet kaip tu sakai atsirades isdilimas ant kreipenciosios, o kodel jis atsirado? va  butent as ir manau del tu spiruokliu trukumo suportas galejo per daug klibeti ir issimale ant kreipenciuju ir todel jau tau jos nepadeda.Ar pades jos maxtor ? nezinau bet zinau kad jos ten turi buti ir sitaip gamykla  bande ispresti sita problema.Paprastas atsakymas ;)
ok ok :) pasiduodu :D tai taip iseina, kad ir man reikia bandyt uzsisakinet tas spiruoklikes... o kurioj vietoj jos turi kabintis?

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3326: 2008 Gegužės 30, 11:41:03 »
patrakusi
brangiai nemokejau, kainą parašysiu tau i privatą... pirkau naujutelaičius o padangas nuo savo ratuku permečiau ;)
tai tu papasakok kaip tau maskva??? su savo A8 varei???
aš tai svajoju su savaja nuvaryt į Krima  :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3327: 2008 Gegužės 30, 12:04:08 »
patrakusi
brangiai nemokejau, kainą parašysiu tau i privatą... pirkau naujutelaičius o padangas nuo savo ratuku permečiau ;)
tai tu papasakok kaip tau maskva??? su savo A8 varei???
aš tai svajoju su savaja nuvaryt į Krima  :D

Ne, skridau su samaliotu... -*- Aš dabar noriu į Sankt-Peterburgą... :G O Maskva - diiiiidelis triukšmingas purvinas(prišiukšlinta) gražus (pastatai, kremlius, ir t.t.) miestas... :D :D O kamščiai tai eina naaaaa  :O :D :D Èia, pas mus palyginus ne kamščiai...Ten 11-12val nakties sekmadienį mašinų vos ne kaip pas mus dieną piko metu....Statybos vyksta dieną naktį, be išeiginių... ff Žmonių nerealūs srautai...visi skuba, bėga, kultūros nulis....Bet bendrai man patiko... :G :G :H Pavargau nerealiai...Dar su nuotykiais nuvažiavom, (pas mus nei vienos kelionės dar nebuvo be nuotykių)... :D :D Ir kelionės beveik dvigubai kainuoja...Dabar buvo pasibaigusios vizos...Tai pagal juos mes ten didžiausi nusikaltėliai buvom.... :D :D :D Žodžiu smagu labai buvo... :-] :-] Duosiu labai gerą patarimą, jei kas darysis vizas, labai gerai apsižiūrėkite datas...Nes ruskiai sakė kad iš lietuvos ne pirmi mes tokie atvykom... !! !! Tai dabar rašau raštą-pretenziją tiems kurie darė vizas, bl*dės apmokės visus nuostolius... :)
Tiesa, bajeriukas...Statomas namas, darbuotojai tie čiurkos visokie, jau dažomas fasadas, eiga - gal koks 12-15aukštas, vienas čiurka išlindęs pro langą, rankoje ant ilgo koto volelis, DAŽO fasadą, kitas jį už kojų laiko.... :O :-] :-] :-] :-] :D :D prisižvengėm iki ašarų...

Atsiprašau moderatorių už floodą, daugiau nedarysiu.... (v)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3328: 2008 Gegužės 30, 12:16:20 »
 :-]

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3329: 2008 Gegužės 30, 13:08:21 »
O, Andrius davė idėja....Darom meetą ir varom su aštunkėm į Krymą.... :D :D :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3330: 2008 Gegužės 30, 13:13:05 »
jooo... vasara kokiam mėnesiukui pakeliauti... ;)  :D
pas mane įdėja kyla... gal padarom skyrelį su Audi A8 savininkų nuotraukom???  8:8
nors pamatysim vienas kita fotkėse...  :V

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3331: 2008 Gegužės 30, 13:22:14 »
 :V :V  (+) Tik aš nesirodysiu, bo išgąsdinsiu žmones... :-] :D :D Mano fotkė avatare... (aa)

Bet šiaip tai rimtai reikia darytis meetą, ko mes čia stabdžius vaidinam... :D :D

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3332: 2008 Gegužės 30, 13:23:04 »
pas mane įdėja kyla... gal padarom skyrelį su Audi A8 savininkų nuotraukom???  8:8

reikia vazineti i kiekvieno miesto MM, i kiekvien GM ir pamatysi ir taip, nereiks nei naujos temos tam ;) nes vistiek puse des foto - kiti nedes

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3333: 2008 Gegužės 30, 13:25:31 »
:V :V  (+) Tik aš nesirodysiu, bo išgąsdinsiu žmones... :-] :D :D Mano fotkė avatare... (aa)

Bet šiaip tai rimtai reikia darytis meetą, ko mes čia stabdžius vaidinam... :D :D

reikia daryt? kiekviena ketvirtadieni daromas MM vln, ar lankaisi ten? todel prasau neisradienti dviracio ar pradeti daryti kitu automobiliu turincius zmones daryti kitus MM kitu laiku su kitais zmonemis ;) Prasau visus atvykti su visais susitikti per MM su visu automobiliu savininkais ir nereikes daryti ar galvoti apie kitus susirinkimus. Toidel tik reikia noro, pastangu ir nepatingeti atvykti ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3334: 2008 Gegužės 30, 13:27:30 »

reikia vazineti i kiekvieno miesto MM, i kiekvien GM ir pamatysi ir taip, nereiks nei naujos temos tam ;) nes vistiek puse des foto - kiti nedes

Aš nevisada spėju į VLN MM'ą atlėkti...Ką jau kalbėti į kitų miestų... :D :D Tiesa, rytoj vakare gal kaune būsiu...Bet GAL...ten kažkoks slalomas ar kas ten bus... :V

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3335: 2008 Gegužės 30, 13:29:14 »

reikia daryt? kiekviena ketvirtadieni daromas MM vln, ar lankaisi ten? todel prasau neisradienti dviracio ar pradeti daryti kitu automobiliu turincius zmones daryti kitus MM kitu laiku su kitais zmonemis ;) Prasau visus atvykti su visais susitikti per MM su visu automobiliu savininkais ir nereikes daryti ar galvoti apie kitus susirinkimus. Toidel tik reikia noro, pastangu ir nepatingeti atvykti ;)

Taigi aš ne apie tą MM'ą kalbu...O šiame lankausi... (be) Aš kalbu apie tokį kaip V8 buvo...Šiaip, tokį pasitūsyti... :-] :)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3336: 2008 Gegužės 30, 13:29:34 »
Kas bus jei  vieni kas turi A8 susitikines kazkur vienu laiku, vienoj vietoj, S8 kiti meet'ai kirtu laiku, A6 meet'aipasidarys, coupe meet'ai, B4, A3 ir t.t.t.Kas gausis? susiskaldys klubas, prades bendrauti grupelem ir pan. kam to reikia? paskui tokie ir atkrenta nuo klubo. Pasilieka tie tikrieji audistai, kurie dalyvauja ir isitvirtina per MM, GM. Tai kam bus skirtas MM? visi kai atvyksta i MM, o tu su kuo nori ir su tuo pasneket gali ;) Manau mane supratot;)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3337: 2008 Gegužės 30, 13:35:01 »

Taigi aš ne apie tą MM'ą kalbu...O šiame lankausi... (be) Aš kalbu apie tokį kaip V8 buvo...Šiaip, tokį pasitūsyti... :-] :)

daryti toki kaip A8 meet'as tai nelabai yra tikslas, nei cia kazkokia ta masina nei ka, pilna ju, tai cia jei padarysi per lietuva A8 meeet'a, tai privaziuos velniai zino kiek tu masinu, tai ci ajau reikes lb didelio organizavimo, vo sne kaip puse GM, o tada reike silgai dirbt kad viska sugalvot organizuot ir pan, o V8 ju yra nedaug ir pliustau legendine audi masina verta demesio nuoplenu ir pan, todel yra smagu matyti tiek daug senu masinu dar gyvu vaziuojanciu ir pan, todel ir susilauikeme daug pagyrimu net ir is GER ir kitu salia, kad pas juos net tokiu meet'u nebuna o jei buna tai susirenka vos 17 tokiu V8. o jei darysim A8 meet'a tai bus tikrai garanbtuoju kokia 50 maziausiai turbut ju, nes vien per kluba ju kiek yra o kiek  dar taip privaziuos, todel nematau tikslo kazka tokio daryti, juk tai eiline paprasta masina, pilna ju dbr ir ji nera kazkokia isskirtine, ar parti naujausia kad butu galima pasigrozeti ar padaryti joms paroda. cia tas pats kaip padaryti kokia A4 masinu meeta, privaziuos  100 masinu ir koks tikslas? nu nei..., nei...
Anyway, cia tik mano nuomone ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3338: 2008 Gegužės 30, 13:37:50 »
Kas bus jei  vieni kas turi A8 susitikines kazkur vienu laiku, vienoj vietoj, S8 kiti meet'ai kirtu laiku, A6 meet'aipasidarys, coupe meet'ai, B4, A3 ir t.t.t.Kas gausis? susiskaldys klubas, prades bendrauti grupelem ir pan. kam to reikia? paskui tokie ir atkrenta nuo klubo. Pasilieka tie tikrieji audistai, kurie dalyvauja ir isitvirtina per MM, GM. Tai kam bus skirtas MM? visi kai atvyksta i MM, o tu su kuo nori ir su tuo pasneket gali ;) Manau mane supratot;)

Sorry, bet mes ne apie tą šnekam...Niekas nesiruošia susitikinėti skirtingais laikasi ir pan...Lankomės visi savo miesto meet'uose ir bendraujam, ir t.t.....Viskas čia tvarkoj... (h) Kalbu apie vieną suvažiavimą A8/S8 savininkų klubiečių...Juk esame iš skirtingų miestų....Tai vieną kart susitikti visiems manau čia nieko tokio nusikalstamo klubui nepadarysim... (z) Ai nu tiek to...peace ?!?

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3339: 2008 Gegužės 30, 13:40:40 »
nu prasau aisq, jei norit, prasau organizuokit ;) siaip tikrai niekas nedraudzia ;)

Neprisijungęs Sarikas

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3340: 2008 Gegužės 30, 14:00:53 »
Kalbu apie vieną suvažiavimą A8/S8 savininkų klubiečių...

As kiek suprantu tu nepriklausai audi klubui ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3341: 2008 Gegužės 30, 14:26:32 »
Kas bus jei  vieni kas turi A8 susitikines kazkur vienu laiku, vienoj vietoj, S8 kiti meet'ai kirtu laiku, A6 meet'aipasidarys, coupe meet'ai, B4, A3 ir t.t.t.Kas gausis? susiskaldys klubas, prades bendrauti grupelem ir pan. kam to reikia? paskui tokie ir atkrenta nuo klubo. Pasilieka tie tikrieji audistai, kurie dalyvauja ir isitvirtina per MM, GM. Tai kam bus skirtas MM? visi kai atvyksta i MM, o tu su kuo nori ir su tuo pasneket gali ;) Manau mane supratot;)

Sorry, bet mes ne apie tą šnekam...Niekas nesiruošia susitikinėti skirtingais laikasi ir pan...Lankomės visi savo miesto meet'uose ir bendraujam, ir t.t.....Viskas čia tvarkoj... (h) Kalbu apie vieną suvažiavimą A8/S8 savininkų klubiečių...Juk esame iš skirtingų miestų....Tai vieną kart susitikti visiems manau čia nieko tokio nusikalstamo klubui nepadarysim... (z) Ai nu tiek to...peace ?!?

mes jau senai su jauneliu ta minti audziam, reikia vasarop daryti kur tais pajury :P

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3342: 2008 Gegužės 30, 14:28:22 »

tas klubas, svarbu chebra :D

Neprisijungęs Sarikas

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3343: 2008 Gegužės 30, 14:33:50 »

dzin tas klubas, svarbu chebra :D

Tai taip ir reikia sakyti - noriu prisigerti, kas i kompanija? :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3344: 2008 Gegužės 30, 14:46:41 »
mes jau senai su jauneliu ta minti audziam, reikia vasarop daryti kur tais pajury :P

aš už pajūrį ;)
davai vasara padarom ka nors tokio... tik reik išeigine diena...   :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3345: 2008 Gegužės 30, 14:46:48 »
Kas bus jei  vieni kas turi A8 susitikines kazkur vienu laiku, vienoj vietoj, S8 kiti meet'ai kirtu laiku, A6 meet'aipasidarys, coupe meet'ai, B4, A3 ir t.t.t.Kas gausis? susiskaldys klubas, prades bendrauti grupelem ir pan. kam to reikia? paskui tokie ir atkrenta nuo klubo. Pasilieka tie tikrieji audistai, kurie dalyvauja ir isitvirtina per MM, GM. Tai kam bus skirtas MM? visi kai atvyksta i MM, o tu su kuo nori ir su tuo pasneket gali ;) Manau mane supratot;)

Nors vienas supranta apie ką aš čia.... :H :H :D :D :D Nu tai ką, laukiam vasaros.... (aa) o tai jaunėlis gi gryš tik turbūt rudeniop, ar ne?.... (v)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3346: 2008 Gegužės 30, 14:48:22 »

Aš niekam nepriklausau... :P :D :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3347: 2008 Gegužės 30, 14:49:56 »

dzin tas klubas, svarbu chebra :D

Tai taip ir reikia sakyti - noriu prisigerti, kas i kompanija? :D

na koks tau prioretas galvoj ta turbut ir rasai ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3348: 2008 Gegužės 30, 16:02:50 »
Kas varote rytoi 12:00 i DragWars Klaipedoi (avia eskadrilėj) oficialūs dragai...  ??
Rafi varysi gal?? jai ka galetume susitikt... :) aš gal įkalbėsiu žmona... pasiimsiu sunų ir dragų žiūrėti  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3349: 2008 Gegužės 30, 16:50:45 »
joa speju tik rudeny,bet jei igyvendinsit mano sumanyma,busiu labai dekingas,o jei dar ir geru zodziu prisiminsit tai is viso super :)

P.S Egio pasiulytas pavadinimas "Luxury Meet" tinka kuo puikiausiai  8-P