patrakusi
brangiai nemokejau, kainą parašysiu tau i privatą... pirkau naujutelaičius o padangas nuo savo ratuku permečiau
tai tu papasakok kaip tau maskva??? su savo A8 varei???
aš tai svajoju su savaja nuvaryt į Krima
Ne, skridau su samaliotu... -*- Aš dabar noriu į Sankt-Peterburgą...
O Maskva - diiiiidelis triukšmingas purvinas(prišiukšlinta) gražus (pastatai, kremlius, ir t.t.) miestas...
O kamščiai tai eina naaaaa
Èia, pas mus palyginus ne kamščiai...Ten 11-12val nakties sekmadienį mašinų vos ne kaip pas mus dieną piko metu....Statybos vyksta dieną naktį, be išeiginių...
Žmonių nerealūs srautai...visi skuba, bėga, kultūros nulis....Bet bendrai man patiko...
Pavargau nerealiai...Dar su nuotykiais nuvažiavom, (pas mus nei vienos kelionės dar nebuvo be nuotykių)...
Ir kelionės beveik dvigubai kainuoja...Dabar buvo pasibaigusios vizos...Tai pagal juos mes ten didžiausi nusikaltėliai buvom....
Žodžiu smagu labai buvo...
Duosiu labai gerą patarimą, jei kas darysis vizas, labai gerai apsižiūrėkite datas...Nes ruskiai sakė kad iš lietuvos ne pirmi mes tokie atvykom...
Tai dabar rašau raštą-pretenziją tiems kurie darė vizas, bl*dės apmokės visus nuostolius...
Tiesa, bajeriukas...Statomas namas, darbuotojai tie čiurkos visokie, jau dažomas fasadas, eiga - gal koks 12-15aukštas, vienas čiurka išlindęs pro langą, rankoje ant ilgo koto volelis, DAŽO fasadą, kitas jį už kojų laiko....
prisižvengėm iki ašarų...
Atsiprašau moderatorių už floodą, daugiau nedarysiu.... (v)