Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1529875 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #16925: 2013 Kovo 26, 11:28:39 »
Matai, viskas labai gerai, kad tu ir kiti supranta ką turi, kiek tai gali kainuoti. Bet žmogus nulipęs nuo bulkos, ceškės juk kojas pakratys sužinojęs kainas :-]
Žmonės iš taupumo dažniausiai juk perka A4, mažais varikliukais, tad jiems tas vieno kito tūkstančio litų skirtumas servise tikrai didelis :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16926: 2013 Kovo 26, 11:32:34 »
Tu man nesakyk kur varyt ;) jeigu verki del islaiymo tai aisku, kad reik parduot.

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16927: 2013 Kovo 26, 11:37:40 »
Tu man nesakyk kur varyt ;) jeigu verki del islaiymo tai aisku, kad reik parduot.
Jei as buciau verkes - buciau pardaves is kart kai tik nusipirkau, ir nebuciau vazinejes tuos 5 metus. Nieks tau cia nesako kur varyt, o kur ne. Tamstos asmeninis reikalas, man kazkaip tiesa sakant po varpa vejai. Tik nereik tada liaudies balamutint ir skiest nesamones, kai tvarkaisi masina srotinem dalim ir puti arabus kad astunke labai pigi islaikyme :-] Dar pasakyk kad pigesne uz golfo :-)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16928: 2013 Kovo 26, 11:47:03 »
Kaip matau viskas po senovei ...:)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16929: 2013 Kovo 26, 11:48:03 »
mes cia visi apsiverke,kaip tie eziukai anekdote, kurie verke,bet vistiek piso kaktusa))))))

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16930: 2013 Kovo 26, 12:45:50 »
Atejau, Paskaiciau, Nieko naujo :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16931: 2013 Kovo 26, 13:10:38 »
Jei as buciau verkes - buciau pardaves is kart kai tik nusipirkau, ir nebuciau vazinejes tuos 5 metus. Nieks tau cia nesako kur varyt, o kur ne. Tamstos asmeninis reikalas, man kazkaip tiesa sakant po varpa vejai. Tik nereik tada liaudies balamutint ir skiest nesamones, kai tvarkaisi masina srotinem dalim ir puti arabus kad astunke labai pigi islaikyme :-] Dar pasakyk kad pigesne uz golfo :-)

Mano "skiedimai" kaip tu sakai, yra pagristi realiai faktais. Bet matyt kas man pigu tau brangu. Tai tuo ir baikime.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16932: 2013 Kovo 26, 13:15:11 »
Nereikia rasyti daugiskaita, kad atrodytu rimciau, tai buvo pasakyta vienam tik zmogui ;) ir su humoru ;)

mes cia visi apsiverke,kaip tie eziukai anekdote, kurie verke,bet vistiek piso kaktusa))))))

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16933: 2013 Kovo 26, 13:50:03 »
Jei kalbant apie kainas, tai as kazkaip labai isskirtinai brangaus nematau. Vaziuokle jei restauruotis gaunasi kaip ir kitu a4 a6, variklis kaip 1.8 tik kad didesnis :D babinos, komutatoriai tokie pat. Dirzai irgi nebus brangiau negu kokiai a4 ar a6 2.5tdi pasikeist :V
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19580
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16934: 2013 Kovo 26, 13:51:56 »
Na gal is tiesu realiai eksplotuojantys A8 D2 1994–2002 turetu dar kokiu pastabu is savo patirties?
Labai reikia kuo daugiau medziagos is asmeniniu pastebejimu, o ne nuogirdu.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16935: 2013 Kovo 26, 14:33:28 »
Nereikia rasyti daugiskaita

rasau daugiskaita nuo visos senos A8 chebros su kuriais bendraujam ir palaikom rysi uz forumo ribu...taip kad tau taip pat galiu pasiulyte nesakyt man ka kalbet o ka ne...nebent kazkas is chebros turetu pretenziju mano issireiskimui,bet nemanau...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16936: 2013 Kovo 26, 14:35:16 »
Jei kalbant apie kainas, tai as kazkaip labai isskirtinai brangaus nematau. Vaziuokle jei restauruotis gaunasi kaip ir kitu a4 a6, variklis kaip 1.8 tik kad didesnis :D babinos, komutatoriai tokie pat. Dirzai irgi nebus brangiau negu kokiai a4 ar a6 2.5tdi pasikeist :V

ka tu nusisneki,zmogau...jei,kaip,tik,tokie pat...taikliai ir aiskiai...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16937: 2013 Kovo 26, 14:41:25 »
Na gal is tiesu realiai eksplotuojantys A8 D2 1994–2002 turetu dar kokiu pastabu is savo patirties?
Labai reikia kuo daugiau medziagos is asmeniniu pastebejimu, o ne nuogirdu.

daviau tau nuoroda,telieka isverst ;) ten viskas aiskiai ir graziai aprasyta

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16938: 2013 Kovo 26, 14:47:24 »
Gabriel pamegink paeksplotuoti a8/s8 kokius 5 metus ir tada pasakyk kad si masina be silpnu vietu ir jos eksplotacija nera brangi. Jei lyginti su kokia nauja A8 ar mersu kur pneumatika ar hidraulika stovi tada tikrai nera brangu :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16939: 2013 Kovo 26, 14:49:28 »

rasau daugiskaita nuo visos senos A8 chebros su kuriais bendraujam ir palaikom rysi uz forumo ribu...taip kad tau taip pat galiu pasiulyte nesakyt man ka kalbet o ka ne...nebent kazkas is chebros turetu pretenziju mano issireiskimui,bet nemanau...
as pretenziju neturiu... :) tiesiai sviesiai... per 5 metus ir 3 dienas ji man atsistojo 10k EUR, o po tu penkiu metu ir 3 dienu, jis isvaziavo uz 10 k LT... tai jei i valiutos zenkliukus neziurint, jos islaikymas nieko nekainuoja :D aisku toje sumoje ir projekteliu igyvendinimas ir pan... na bet...

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16940: 2013 Kovo 26, 14:50:53 »
daviau tau nuoroda,telieka isverst ;) ten viskas aiskiai ir graziai aprasyta
skaiciau, dekui (y)
Klausineju todel, kad noriu forumieciu patvirtinimu apie pasitaikiusius gedimus.
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16941: 2013 Kovo 26, 14:56:10 »
skaiciau, dekui (y)
Klausineju todel, kad noriu forumieciu patvirtinimu apie pasitaikiusius gedimus.

vieni atsidrocino,kiti dar drocina,tad nuomones skirsis kardinaliai,bet kazkada isvada bus viena...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16942: 2013 Kovo 26, 15:02:49 »
 :bow: :cow: :%-} :bandit: :xpln: :fight: :facepalm: :money: :curse: :banned: (B-) :party:

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16943: 2013 Kovo 26, 15:42:50 »
Mano "skiedimai" kaip tu sakai, yra pagristi realiai faktais. Bet matyt kas man pigu tau brangu. Tai tuo ir baikime.
Nu jo, tu cia mestelejai tai konkreciai (aa) Butu juokinga (nors mes siandien uz forumo ribu ir prisizvengem is to), jei nebutu graudu klausyt tavo kliedesiu. As nerasysiu skaiciu kiek man maniske kainavus ir kiek jau i remontus ir visa kita suinvestaves. Paprastas pavyzdys, ir seniai astunkininkai man pritars - vasariniu padangu komplektas (kuriu uztenka realiai dviems sezonams), tam kad tu isivaizduotum, kainuoja min apie 1000.00 Eur (ir cia su gerom nuolaidom), kalba eina apie naujas geras padangas. O jei kalbet apie tai kas tau pigu, o man brangu - tai kas zinau. Ko gero kai as ant saviskes jodinejau, tu itariu tuo metu antram guoly dar smaukei (aa). O dabar jau gal tuo ir baikime

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16944: 2013 Kovo 26, 15:48:04 »
gal jau baikite, kolegos, su įžeidinėjimais :E (n)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16945: 2013 Kovo 26, 15:56:17 »
cia niekas nieko neizeidineja... tiesiog vienas zmogas uzklause, o vienas konkretu grybeli uzpjove su atsakymu... tai kas su patirtimi bandom patikslint netikslu atsakyma :D:-]

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16946: 2013 Kovo 26, 16:10:12 »
Niekada netikejau, kad paprastas klausimas apie dazniausiai pasitaikancius gedimus gali sukelti tiek bereikalingu diskusiju ff
jei turejote kazkokiu rimtesniu gedimu, taisymu parasote taisiau ta ir ta, daznai pareina tas ir tas.
jei zmogus nieko rimto netaise,ir jam nepasitaike rimtesniu gedimu  tai ir raso - vaziuoja be problemu.
Kolekcija

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16947: 2013 Kovo 26, 16:11:38 »
Nesuprantu, jus norite pasakyti, kad yra negendanciu masinu? :think:
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16948: 2013 Kovo 26, 16:27:38 »
priekiniu suportu skardeles per 5 metus keistos 3 kartus. Vaziuokle priekin pilnai restauruota tik 1 karta pries 4 metus ir po to ten tai traukes antgalis vienas kitas keistas ir didieji salenblokai 2 kartus. Vienos galvos visi kompensatoriai buvo istaskyti. Tepalo ausintuvas tvarkytas pora kartu. Priekiniai diskai su kaladem keisti du kartus per 5metus ir kas keisciausia kad po paskutinio keitimo praejo gal kokie 4men ir jie pradejo spiegti kaip skerdziama kiaule. Keistos abi karterio tarpines. Tvarkytas peciuko resirkuliacinis siurbliukas. 3kartus keistas komutatorius ir viena karta babina. Tvarkytas radiatorius ir termomovos guoliukas. Keistas variklio ausinimo elektrinis ventiliatorius. Galines spiruokles ir amortikai.

Cia taip ukiskai parasiau bet manau suprasit. Dirzai tai pirmoj vietoj kas be ko buvo keisti. Jei kazka dar prisiminsiu parasysiu.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16949: 2013 Kovo 26, 16:45:18 »
Nepilnavertiskumo kompleksu sergancio zmogaus pakomentavimai.  ;) As manau tu eisi toli ;)

Nu jo, tu cia mestelejai tai konkreciai (aa) Butu juokinga (nors mes siandien uz forumo ribu ir prisizvengem is to), jei nebutu graudu klausyt tavo kliedesiu. As nerasysiu skaiciu kiek man maniske kainavus ir kiek jau i remontus ir visa kita suinvestaves. Paprastas pavyzdys, ir seniai astunkininkai man pritars - vasariniu padangu komplektas (kuriu uztenka realiai dviems sezonams), tam kad tu isivaizduotum, kainuoja min apie 1000.00 Eur (ir cia su gerom nuolaidom), kalba eina apie naujas geras padangas. O jei kalbet apie tai kas tau pigu, o man brangu - tai kas zinau. Ko gero kai as ant saviskes jodinejau, tu itariu tuo metu antram guoly dar smaukei (aa). O dabar jau gal tuo ir baikime