Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1520803 kartus)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2975: 2008 Balandžio 29, 19:47:21 »
hebra, kas turit su soliariniu liuku masinas ir vebasto, gal zinot ar turi veikti peciukas pastoviai suktis uzgesintai masinai karsta diena ? nes dabar isjungi viska, peciukas pucia ora i vidu :)

p.s. dar draugas klause ka reiskia kai uzsidega ((!)) zenklas

p.s. sory zinau kad pasiskaites rasciau bet ner kada ieskot ir iki vakaro atsakyma reik duot

soliarinis liukas aushina salona mashinai paliktai saulej...
viskas taip turi but pas mane irgi puchia shalta veja ;)

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #2976: 2008 Balandžio 29, 20:12:07 »

Ne nuo '02-03m....Ir kodėl  (!?) ?...Kaip čia suprast?... Oo)
[/quote] nieko blogo  (v) hmmm...gerule ana nuo 02 8-P (+) duosi prapust?? :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2977: 2008 Balandžio 30, 04:55:06 »
p.s. sory zinau kad pasiskaites rasciau bet ner kada ieskot ir iki vakaro atsakyma reik duot
(h) jei ką, tai:

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2978: 2008 Balandžio 30, 08:53:00 »
Toks klausimas...
ar galima aštunkei dėti į gala platesnius o į priekį siauresnius ratus??? pvz R18 tik gale platesnes...
ar tai nepakenks quattro sistemai???

Neprisijungęs Renconas

• Įrašai: 115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2979: 2008 Balandžio 30, 09:07:35 »
Rekomenduojama siaip jau det vienodo plocio ir dydzio padangas ant quattro  ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2980: 2008 Balandžio 30, 09:16:05 »
(h) jei ką, tai:

aciu gedi

audiz

• Svečias
« Atsakymas #2981: 2008 Gegužės 02, 13:10:54 »
kas nors yra uztamsine priekinius langus? ir kiek %? noretusi man prieki patamsint taip kad nelabai zalieji kabintusi.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2982: 2008 Gegužės 02, 13:19:47 »
jei tavo yra originaliai tonuoti, tai nerekomenduociau to daryt, jei nesi nusiteikes moket baudu, nes paskui labai pastebimai matos...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2983: 2008 Gegužės 02, 13:25:30 »
kas nors yra uztamsine priekinius langus? ir kiek %? noretusi man prieki patamsint taip kad nelabai zalieji kabintusi.

Jei nori kad nesikabinetu, tai netamsink... :-] paskutiniu metu laaabai kabinasi del langu....pas mane uztamsinta tipo 30%, (bet istikruju jauciu pavare 50%  :E) tai labai matosi, tenka pro mentus vaziuoti ir daryti vaizda tipo ju nematau... :D :D kol kas veiksminga... :-] :-] bet vyra vos ne kasdiena traukia...dabar po iseiginiu vaziuosim bandyti darytis leidima...pareigūnas pasiule... :D :D

Nu va, ispjove maniskei katalyzus...Barsketi pradeje buvo...ryt varau ja i turgu... :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gegužės 02, 18:54:46 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2984: 2008 Gegužės 03, 10:59:01 »
patrakele pardavei savo astunke? daug skambuciu? uz kokia kaina esi dabar idejusi ir kiek gavai jei pardavei?

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2985: 2008 Gegužės 03, 15:29:26 »
patrakele pardavei savo astunke? daug skambuciu? uz kokia kaina esi dabar idejusi ir kiek gavai jei pardavei?

nepardaviau, rimtu skambuciu tai keletas tik, kaina 19500lt...o tau kaip?..maciau irgi stovi...visa poema prirases... :D :D ar daug kas teiraujasi?...ta prasme rimtu, o ne siaip, "kiek kuro ryja"?.. (!?) :D :D as saviske sian nuvariau i turgu, ziuresim, lai pastovi iki 2dienio... :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2986: 2008 Gegužės 03, 16:58:01 »

nepardaviau, rimtu skambuciu tai keletas tik, kaina 19500lt...o tau kaip?..maciau irgi stovi...visa poema prirases... :D :D ar daug kas teiraujasi?...ta prasme rimtu, o ne siaip, "kiek kuro ryja"?.. (!?) :D :D as saviske sian nuvariau i turgu, ziuresim, lai pastovi iki 2dienio... :)

vienas skambutis per pusantros savaites - "mainom i bmw 528" ir vsio. kas cia darosi?? kazkaip reik durt man ta masina bet kad nelabai perka dabar, idomu kodel? :/
reikia aptvarkyti kiek imanoma tada per ta laika kol neperka.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2987: 2008 Gegužės 03, 18:50:29 »
dabar is vis automobiliu verslas stovi vietoj tad ner net noro meginti pardavinet :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2988: 2008 Gegužės 03, 20:26:19 »
Labas vakaras limo cars megejai :) tai va turiu nauja inami A8 ir neatsidaro bardaciokas :/ reikia kazkaip atidaryti ji imanoma kaip nors nesulauzant, siaip jis yra uzrakintas :D prikolas tame kad vienas raktas sulenda Beveik visas o kito sulenda tik puse :D bet kuriasi automobilis su abiem raktais.... :/ tai nepagaunu kampo...

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2989: 2008 Gegužės 03, 21:09:21 »

vienas skambutis per pusantros savaites - "mainom i bmw 528" ir vsio. kas cia darosi?? kazkaip reik durt man ta masina bet kad nelabai perka dabar, idomu kodel? :/

Jo man irgi siule keistis i 528, turbut tas pats... :D Jo, dabar visas auto verslas stovi, siaip dabar gerai imti masina, galima neblogai nusidereti... (+) bet as tai uz maziau neatiduosiu, pofik, islauksiu, visvien pasitaisys situacija... :) ai as tai netvarkysiu, galvojau gal bamperi sutvarkysiu, ale dzin, nenoriu jau kisti pinigu... (-) dabar del to numetu 500lt ir tegu jama... :)

Amigos'ai, tu irgi nusipirkai A8?... (aa) (aa)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gegužės 03, 21:11:23 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2990: 2008 Gegužės 03, 21:18:02 »
tech apziura.
Kaip jum tokie rodikliai?

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2991: 2008 Gegužės 03, 21:34:14 »

Jo man irgi siule keistis i 528, turbut tas pats... :D Jo, dabar visas auto verslas stovi, siaip dabar gerai imti masina, galima neblogai nusidereti... (+) bet as tai uz maziau neatiduosiu, pofik, islauksiu, visvien pasitaisys situacija... :) ai as tai netvarkysiu, galvojau gal bamperi sutvarkysiu, ale dzin, nenoriu jau kisti pinigu... (-) dabar del to numetu 500lt ir tegu jama... :)

Amigos'ai, tu irgi nusipirkai A8?... (aa) (aa)
Tevas nusipirko :D planuoju ir as isigyti :G

audiz

• Svečias
« Atsakymas #2992: 2008 Gegužės 04, 04:39:53 »
na aisku, tada geriau netamsinti. Kiek litru likus bake uzsidega benzino lempute?

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2993: 2008 Gegužės 04, 09:41:06 »
ne is jusu ka nors vakar uzkabinau miesto centre su juoda a8/s8 ? :D nuo sankryzos biskuti spustelejau o tas turbut susinervino ir prie sekancios sankryzos kai man beveik sustojus zalia uzsidege jis per sona is toliau atlekes praejo bet kazko ant kick down nelabai ten pabego tad aba pas ji S8 zenkliukas su veidrodeleis sudeta ant kokios 3.7 arba jis nespaude :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2994: 2008 Gegužės 04, 10:12:50 »
ne is jusu ka nors vakar uzkabinau miesto centre su juoda a8/s8 ? :D nuo sankryzos biskuti spustelejau o tas turbut susinervino ir prie sekancios sankryzos kai man beveik sustojus zalia uzsidege jis per sona is toliau atlekes praejo bet kazko ant kick down nelabai ten pabego tad aba pas ji S8 zenkliukas su veidrodeleis sudeta ant kokios 3.7 arba jis nespaude :D

zinok yra s8 kurios prasciau uz a8 valina.
Man teko pravaziuoti su 3.7 kuri nemaciusi duju, zinai geriau nieko nesakysiu  :-]

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2995: 2008 Gegužės 04, 10:24:56 »

Man teko pravaziuoti su 3.7 kuri nemaciusi duju, zinai geriau nieko nesakysiu  :-]
Juoda su chromuotais veidrodukais?? zinau ja. ten tikai 3.7 kaip ir parasyta  ;) , as su ja lygiai ejau nuo sankryzos kazkada  ;) labiausiai patiko kad uz vairo mergina buvo  :-]

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2996: 2008 Gegužės 04, 11:48:54 »

Juoda su chromuotais veidrodukais?? zinau ja. ten tikai 3.7 kaip ir parasyta  ;) , as su ja lygiai ejau nuo sankryzos kazkada  ;) labiausiai patiko kad uz vairo mergina buvo  :-]

atrodo kad juoda bet ant galo dar S8 zenkliukas buvo o uz vairo bachuras kokiu gal 25 metu. ratai tokio tipo kaip pas rafinuota uzdeti. :D
rafinuotas kas del tos 3.7 kur duju nemacius? :D visai nivalina? :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2997: 2008 Gegužės 04, 14:31:06 »
normaliai vaziuoja visai, ir sanaudas rodo daug mazesnes nei 4.2  zzz

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2998: 2008 Gegužės 04, 15:29:51 »
Sveiki,

ateičiai po silkės planuoju A8, todėl turiu vieną klausimą. JAu užbridau su silke, nerasdamas diesel+quattro. Èia tas pats.

2.5TDi 110kW arba 132kW (pastarasis tik nuo ~2000m.) ejęs TURI quattro versijas. Jau apsidžiaugiau. Aš nebūčiau aš, jei neatsitiktų štai kaip: diesel quattro variantų yra, bet jie AUTOMATAI :( . Yra 2.5TDi mechaninė, bet ji yra FWD. 3.3 ir daugiau TDi - visi automatai.

Ar tai tiesa? Juk šiems modeliams lengvai dėžės nepakeisi :D

Tie, kas už automatus, nepradėkit burbėt, čia mano nuomonė. O ji tokia, kad automatas reikalingas tada kai galia yra >150kW, kai jau su ranka sunku tokią galią suvaldyt. Manau aštunkę 2.5TDi suvaldyti dar įmanoma gan lengvai.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2999: 2008 Gegužės 04, 15:47:47 »
retas modelis, bet surassti turetum  (h)