Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1523246 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2900: 2008 Balandžio 23, 11:21:11 »
kas del Pajero, tai man is dzipuku vienas labiausiai vykusiu variantu dizaino atzvilgiu... kiek zinau ir nuo asfalto su juom nulipus dar si ta parodyt gali... o kas liecia ilgas keliones, tai faktas, kad skiraisi kur su S8 ir su dzipu... tuo labiau jei vairuotojas biski lakunas yr... tai is vis kalbos nera...

as po naujos nisan navaros esu labai super nusivyles tokiais urodais... tad tas dizainas kaip cia pasakius... :D bet kalbam apie masina :)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2901: 2008 Balandžio 23, 11:36:16 »
zekit o ant avarinio rezimo apsukas turi rodyt?

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2902: 2008 Balandžio 23, 11:39:31 »
zekit o ant avarinio rezimo apsukas turi rodyt?

Pas mane rodė... (+) (+) O ar turi nžn... :D :D :) manau kad Privalo... :D :D :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2903: 2008 Balandžio 23, 11:48:19 »
kas del Pajero, tai man is dzipuku vienas labiausiai vykusiu variantu dizaino atzvilgiu... kiek zinau ir nuo asfalto su juom nulipus dar si ta parodyt gali... o kas liecia ilgas keliones, tai faktas, kad skiraisi kur su S8 ir su dzipu... tuo labiau jei vairuotojas biski lakunas yr... tai is vis kalbos nera...

Bet kuriuo atveju džipas ne ilgom kelionėm, ar lakūnui ar mėgėjui ir t.t...Sutinku, kad Pajero tikrai vykęs modeliukas, bet asmeniškai man tik tie nuo ~'02m iki '06m berods eina, tie naujesni jau labiau į parketnus orientuojasi...Tai man asmeniškai tie jau nelabai kokie....Dar pamenu prieš audinę svaigau kaip ano norėjau, ieškojom tinkamo padoraus varianto ~0,5m...Špyga, neradom...Pasirinkimas išvis nekoks, o ir buvom pas vienus užsakę kad parvarytų, be šansų...Bet vakar nuvarėm vieną pažiūrėti, nu negaliu...Jis man kažkoks jau ne toks pasidaręs...Mieste ištikrųjų užsiknisiu su juo... ff

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2904: 2008 Balandžio 23, 11:50:12 »
Maxtor, tikėkimės pas tau viskas bus gerai... :H

Nu o man šiandien paskutinė diena, turiu apsispręsti kurią auto imti...Man atrodo liksiu ištikima kai kam... :H :G
o tu turi jau konkrecius kandidatus i naujos masinos rinkimus? :D

(+) (+) (+) Tep turiu 2 kandidatus... :D :D :D Ir abu gan skirtingi.... -*- Vyrui išvis sakau, jamsiu mocą ir taškas... :G (o) :D :D Tai neeee pliac.... (-) teks skirtis... :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 23, 11:52:29 sukūrė patrakusi »

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #2905: 2008 Balandžio 23, 12:11:27 »
O gal galetumem siandien Draugystes g. 19 susitikti, as prilekciau pravaziuotumem, paklausytum? Is manes alaus pakuote uz sugaista laika :)

Ir kodel visi nugirdyti nori :D :D :D Alui isrankus, o jei rimtai tai viskas imanoma susitarus. Telefona rasi ar pasakyti?
Numeriuka turiu. Manau kiekvieno padoraus Audisto, prie serviso knygeliu ir kitu poperiuku, automobili turi guleti ir Bajoro vzitke  :D. Bent jau pas mane taip yra  :D.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2906: 2008 Balandžio 23, 12:38:30 »
Numeriuka turiu. Manau kiekvieno padoraus Audisto, prie serviso knygeliu ir kitu poperiuku, automobili turi guleti ir Bajoro vzitke  :D. Bent jau pas mane taip yra  :D.
:-] :-] :-] o as ir galvoju, kodel vis dazniau sulaukiu skambuciu ir ne is lietuvos :D :D :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2907: 2008 Balandžio 23, 14:11:48 »
nu vo, mana A8 isleke i klaipeda :) As tai liksiu istikimas audi ir butent A8 todel nuo savaitgalio prasideda jau kitos paieskos   Oo) Oo) Oo) Oo)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2908: 2008 Balandžio 23, 15:01:17 »
o kode saviske prakalei? blogai kas buvo?

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2909: 2008 Balandžio 23, 15:09:30 »
nu vo, mana A8 isleke i klaipeda :) As tai liksiu istikimas audi ir butent A8 todel nuo savaitgalio prasideda jau kitos paieskos   Oo) Oo) Oo) Oo)

Tik norėjau paklausti kaip tau sekasi pardavinėti?.... :D :D Kiek tau draudimas davė?...jei ne paslaptis jaišku... :) ;)

Psio maniškė mane išvedė iš kantrybės, kaip spyrsiu nakui ją... :A :A :A :A

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #2910: 2008 Balandžio 23, 15:48:42 »

Tik norėjau paklausti kaip tau sekasi pardavinėti?.... :D :D Kiek tau draudimas davė?...jei ne paslaptis jaišku... :) ;)

Psio maniškė mane išvedė iš kantrybės, kaip spyrsiu peklon ją... :A :A :A :A
Kas vel nutiko?, kad isvede is kantrybes :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2911: 2008 Balandžio 23, 15:59:29 »
Kas čia redaguoja mano žinutes... :D :D :D tipo vadinasi keikimės lietuviškai... :D :D

Ai pradėjo mirksėti CAT lemputė, pradėjo purtytis, vilkausi 20km/h.... ff Ir nuo 5dienio ji pas mane kažkaip daug ryt pradėjo, trauka kažkokia ne tokia pasijuto...Bet galvoju gal man vaidenasi...Greičiausiai kad ne...Kažkodėl turiu įtarimą kad tas nelemtas liamda zondas parėjo...Dabar skambinau pas meistriuką, tai ryt bandysiu nušliaužt iki jų, padarys diagnostiką, žiūrėsim kas ten...Sakė, jei tas zondas, tai pakeitimas maždaug ~300lt (čia su darbu)...Aišku statyti zondą kitaiską kažkokį...Galvoju gal į griovį ją paleisti?...Iš draudimo kažkiek gaučiau, ir parduočiau... :D :D :D :D Juokauju... :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2912: 2008 Balandžio 23, 16:04:31 »
blin zondas ~150lt tai negi uz issukta zonda ir isukta nauja jama 150lt (z) nu dzin :)

O del masinos, tai cia zinai... kaip ir vyrai... jei myli vyras ir ji palikineja, jis daug nesamoniu gali padaryti kad tik netekti mylimosios, taip ir masina :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2913: 2008 Balandžio 23, 16:12:45 »
niu kazkos cia labai blogas laiko tarpas sitom A8 :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2914: 2008 Balandžio 23, 16:15:51 »
blin zondas ~150lt tai negi uz issukta zonda ir isukta nauja jama 150lt (z) nu dzin :)

O del masinos, tai cia zinai... kaip ir vyrai... jei myli vyras ir ji palikineja, jis daug nesamoniu gali padaryti kad tik netekti mylimosios, taip ir masina :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Aš labai grubiai parašiau, už išėmimą ir idėjimą nuo 60-120lt...O tas liamda zondas sakė lygtais 170lt... :/ Tai tipo jis jau nori apippi man padaryt?... Oo) Tegu nesiprašo, bo daba aš esu pikc keks... :-{ :D :D :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2915: 2008 Balandžio 23, 16:19:11 »

Ne blogas, jos tiesiog senos...Kažkodėl prisiminiau kaip pencininkai, skauda galvą, duok vitamino C, sako ooo, jau neskauda, kokie geri vaistai... :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2916: 2008 Balandžio 23, 16:32:34 »
Aš labai grubiai parašiau, už išėmimą ir idėjimą nuo 60-120lt...O tas liamda zondas sakė lygtais 170lt... :/ Tai tipo jis jau nori apippi man padaryt?... Oo) Tegu nesiprašo, bo daba aš esu pikc keks... :-{ :D :D :D

pabarstim keksa cukraus pudra ir bus normaliaaa :D O po kiek jie perka (vis tiek urmine kaina gauna) gal nesakysiu , nes rimtai uzmsusi :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2917: 2008 Balandžio 23, 17:43:46 »

Ne blogas, jos tiesiog senos...Kažkodėl prisiminiau kaip pencininkai, skauda galvą, duok vitamino C, sako ooo, jau neskauda, kokie geri vaistai... :-] :-] :-] :-] :-]
jos nepatvarios kazkokios. yra pas mane silke kuri kaip tik dabar gelbsti nuo viesojo transporto tad ji jau nuo senu laiku droziama ir tokiu bedu kazkaip neturejus.

david_

• Svečias
« Atsakymas #2918: 2008 Balandžio 23, 19:20:38 »
bet manau nera ka lygint kai i silke sedi ir a8 kad ir kokiu metu ji butu :)
as ir siom dienom tik daugiau remontuoju nei vaziuoju ir nezinau kada baigsiu.. tikiuosi ryt atiduos viska padare .. :)
kai pinigus traukia is kisenes sakudu,bet kai uz vairo atsisedi ir i gatves isleki tada pamirsti kiek ten teko sumoketi,svarbu sumokejai ir pirmyn  (aa)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2919: 2008 Balandžio 23, 19:25:21 »

jos nepatvarios kazkokios. yra pas mane silke kuri kaip tik dabar gelbsti nuo viesojo transporto tad ji jau nuo senu laiku droziama ir tokiu bedu kazkaip neturejus.
Palyginai cia su silke...  :-] pats ziani kokie skirtingi tai oporatai.. ko gero visom prasmem. kazkaip skaitau ir keista, nes vazineju jau beveik metus ir apart dirzu, kaladeliu, ir amortiku galibniu damustu nieko nekeiciau ir netvarkiau.  TFU TFU TFU  ff
P.S. as nemeginu cia girtis, tiesiog stebiuosi  (v)

david_

• Svečias
« Atsakymas #2920: 2008 Balandžio 23, 19:47:23 »

Palyginai cia su silke...  :-] pats ziani kokie skirtingi tai oporatai.. ko gero visom prasmem. kazkaip skaitau ir keista, nes vazineju jau beveik metus ir apart dirzu, kaladeliu, ir amortiku galibniu damustu nieko nekeiciau ir netvarkiau.  TFU TFU TFU  ff
P.S. as nemeginu cia girtis, tiesiog stebiuosi  (v)

ziurek kad potro nebutu kaip man :D viskas iskrto ir kisi 3000lt kokia...   :/

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2921: 2008 Balandžio 23, 19:52:09 »
uzjauciu  ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2922: 2008 Balandžio 23, 21:30:39 »
niekas cia nieko nelygina tik sakau kad naujos masinos yra maziau patvarios nei senosios. aisku pas nauja daugiau navarotu bet jos ir labiau gendancios.

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2923: 2008 Balandžio 23, 21:32:04 »
jo. kaip zinia patvarumas slypi paprastume. net rimuojas  :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2924: 2008 Balandžio 23, 21:44:55 »
del patvarumo ir t.t. tai tikrai pritariu.. va vakar turejau merso e klases 07 metu nuoma... tai karocia parsivarinejau is vilniaus tai karoc, tiek daug visko papigiaiskai padaryta, kad truksta zodziu... karoc, kai dariau a4 naujos testraiva tikrai kokybiskiau padaryta ir zymiai didesni ispudi paliko...