Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1511394 kartus)

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2700: 2008 Balandžio 10, 09:13:14 »
geriausia paziuret kokioj auto kaip 2.8 variklyje yra zvaklaidziai ir tamsoje uzkurti auto ir gazuoti, jei zvallaidziai chujovi tai tada graziai tamsoje dachuja kibirksteliu matosi! Super grazu, bet tai nera gerai :D

turejau v6 2.8 motora, tamsiausia nakti gali kiek nori gazuoti nieko nesimatys, nenorek kad ten butu kaledu eglute, jeigu taip, tai su ta masina pvaziuot neimanoma butu.  Manoji dregnas ora skai budavo patrukciodavo, tai paziurejau taip, atsuktuva perveriau laidu iki kolektoriaus ir ten ziurejau is arti ar yra kbirkstele ar ne, buvo vos iziurima, traukos atzvilgiu tai buo akivaizdu.

gali kokius nori laidus det ir nesvarbu ar masinos laidai tvarkoj ar ne tik jei jie buna netvarkoj, jau seni ir pramusineja skierkas tai pram,usinaje daugiau, o as savo 2.8l pirkau jau lb sustrus gerus originalius is Jutos tai kainavo newtoli 600lt, nes kitokiu nebuvo arba netiko, nu ta masina ten tokia idomi buvo tai ir su naujais laidais uzdejus skierkos laxte irgi ;) o variklis tada jau buvo kaip bitute ejo. Taip kad geriau paziurek ir skierkas tikrai tamsoj rasi ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2701: 2008 Balandžio 10, 09:19:01 »
jo cia ziuriu paskutiniu metu tai pypkes visagales :D :D :D

Sndn ir as savo mazyte skalbsiu :D

O del BAR tai jau isistikinau, tai vienai kitai jei A8 ar kita panasi didelio svorio ar ko tai kokius 2.5-2.6 turi butinai laikyt ne maziau. as visad i R17 R18 puciu 2.6

Neprisijungęs audia8quattro

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2702: 2008 Balandžio 10, 09:31:52 »
Tai 2,2 BAR visose per mazai sakai A8?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2703: 2008 Balandžio 10, 09:38:31 »
as manau, kad permazai... nes pas mane R19 255/40, tai dabar yra 2.4 pripusta... sakiau reiks nulekt iki kokiu 2.6 dasipust...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2704: 2008 Balandžio 10, 09:39:54 »
taigi atsidarykit benzo užpylimo durelę ir ten surašyta kiek ir kokiu atveju pūst į padunges  ff
ir jei gerai pamenu, tai 2.7 bar eina jei tipo pilnai mašina pakrauta.

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2705: 2008 Balandžio 10, 09:47:14 »
rafinuotas -> Del kuro sanaudu. As cia nei keiksiuos , nei chujeiksiuos, nu bet bl nznau kiek tau metu, bet, manau, tau jau taip pat virs 18m. Tai dbr nori pasakyti kad visos, sakykim, vienodo kebulo, vienodo variklio masinos valgo ta pati? ATSIBUSK BISKI! paimk kad ir kokia paprasta (modeliai cia tik siaip) 95 A6 2.8 ir kita 95m A6 2.8, arba kokia irgi is senesniu 98m.A4 1.8TQ ir kita 98m 1.8TQA , ir valgys ta pati? O geriausia jau musu daug klube turetu ir realiai irodytu faktu tai imkim kad ir 97m. A8 4.2 ir kita kokia 97 4.2l nori pasakyt valgys ta pati? Litras i litra? NE VELNIO! Pasak taves, tai visos mieste valgys 15ltr mieste ir 12ltr trasoj? neziurekim kiek tu ltr/100km bet visos ims vienodai? ne velnio! visu masinu varikliai ir viskas priklauso nuo ju priziurejimu! per 10 metu skirtingu seiminku skirtingai priziuretos masinos skirtingai dirbs ir motorai, vienas lb priziurejes varikli, viska visad keites laiku jo dirbs normaliai o kito jei bu smaziau priziurejes tai dirbs ir sanaudpos bus visai kitokios. O dbr pvz imkim visas 97m. A8 4.2 kas turejom kaune bent jau. As tikiu kad dar atrasim per visa kluba 97m. A8 4.2 ir tikrai kuro sanaudos bus skirtingos. Mano 97 ( buvusi), Viko 97 (buvusi), Jaunelio dar kita mano 98, dar jei DM - tai visos valgo skirtingai. Jaunelsi neleis sumeluot, normaliai trasa vaziuojant su jo masina valgo 8, o gal ir 9 MAX ltr 100km, mieste 11-12 normalaus vaziavimo. Viko 97m. valge trasoj 14-15, mieste 18-20ltr, mano 97 buvusi trasoj vel 8, nu sakykim 9ltr MAX, o mietse 11, nu 12ltr MAX normalaus vaziavimo, dbr kita mano 98m. mieste 18-20ltr, trasoj 14. Tiesa dar draugo S8 2000m. normalaus vazinejimo mieste ima ~12-13ltr. Bet vistiek, pasak taves visos A8 4.2 ima kokia 15 ir nei daugiau nei maziau. Cia tik siaip apibegau kiek kieno ryja.

P.S. as grybu nemegstu, lsd - gaidys, geriau kokso gramas :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2706: 2008 Balandžio 10, 09:50:37 »
as manau, kad permazai... nes pas mane R19 255/40, tai dabar yra 2.4 pripusta... sakiau reiks nulekt iki kokiu 2.6 dasipust...

as kazkaip jau isitikinau tuo kad, geriau ciut vos dauigiau arba normaliai laikyt, nes vistiek per laika ziurek iseina, o pati padanga tikrai niekad neprisipus :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2707: 2008 Balandžio 10, 10:00:31 »
sutinku ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2708: 2008 Balandžio 10, 11:40:57 »
Duodu kepure prisikti kad nerasiu nei vienos a8 4.2 kuri rys 12 litru mieste vazinejant normaliai ir normaliam mieste kaunas ten ar vilnius ar klaipeda, grynai duodu ir dar magaryciu leisiu i batus prikakot, pazadu  (h)

Pridedu dar-normaliai nereiskia redlinais, nu bet pavaras jungiant 2.5 stukos RPM ivaziuojant ir i kamsti, pravaziuojant ir tuscia gatve  (h)
Beje, 2008 metu audi a8 4.2 ryja apie 17 litru, o tu nori kad 10metu senumo masina rytu tiek pat ir dar vos ne dvigubai maziau,  ne nu nezinau, cia beprasme diskusija nes ne kuro sanaudu tema, bet as negaliu praeit per tokius komentarus, kad a8 gali mieste ryti 11ltr su kvatro 4.2 motoru ir automatu  :f
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 10, 11:44:39 sukūrė rafinuotas »

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2709: 2008 Balandžio 10, 11:50:28 »
Mano nuomone jei perki tokia masina, tai neturetum jaudint kiek ji rys ar ryja :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2710: 2008 Balandžio 10, 12:26:22 »
Mano nuomone jei perki tokia masina, tai neturetum jaudint kiek ji rys ar ryja :)

cia sitie zodziai turetu buti skliausteliuose irasyti prie kiekvienos A8 skilties temos  :D  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2711: 2008 Balandžio 10, 13:13:03 »
bus tu sanaudu,man dabar taip ispuole kad apie savaite laiko vazineju su a4 1.9 tdi tai perlipus nuo maniskes trauka ir komfortas svelniai tariant siek tiek skiriasi,nuo sankabos koja vis dar skauda blin...bet uztat nieko ne ryja...kas ka pasirenka...o vakar man vienas veikejas pasakojo kad nuo jo cipuoto passato 1,9 tdi nepabegciau TAI KA TOKIAM SAKYT? :D :D :D :D :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2712: 2008 Balandžio 10, 16:12:35 »
bus tu sanaudu,man dabar taip ispuole kad apie savaite laiko vazineju su a4 1.9 tdi tai perlipus nuo maniskes trauka ir komfortas svelniai tariant siek tiek skiriasi,nuo sankabos koja vis dar skauda blin...bet uztat nieko ne ryja...kas ka pasirenka...o vakar man vienas veikejas pasakojo kad nuo jo cipuoto passato 1,9 tdi nepabegciau TAI KA TOKIAM SAKYT? :D :D :D :D :D

cia tipo nuo regio passat'o tavo A8 gautu i kaulus?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2713: 2008 Balandžio 10, 16:13:36 »
...o vakar man vienas veikejas pasakojo kad nuo jo cipuoto passato 1,9 tdi nepabegciau TAI KA TOKIAM SAKYT? :D :D :D :D :D
žinok nesijuok per anksti, nes esu aš važevęs gal prieš kokia penketą-septynetą metu su tuo metu nauja A4 1.9 tdi, tai jau buvau nustebęs, bet kai Vokietijoje, kažkurioje iš tų rimtų firmų, buvo atliktas jai chiptuning'as, nu tai po to, tai, nu įspūdį pan nerealų paliko, kaip kad 1.9 dyzelis gali taip raut  :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2714: 2008 Balandžio 10, 16:21:12 »
Duodu kepure prisikti kad nerasiu nei vienos a8 4.2 kuri rys 12 litru mieste vazinejant normaliai ir normaliam mieste kaunas ten ar vilnius ar klaipeda, grynai duodu ir dar magaryciu leisiu i batus prikakot, pazadu  (h)

Pridedu dar-normaliai nereiskia redlinais, nu bet pavaras jungiant 2.5 stukos RPM ivaziuojant ir i kamsti, pravaziuojant ir tuscia gatve  (h)
Beje, 2008 metu audi a8 4.2 ryja apie 17 litru, o tu nori kad 10metu senumo masina rytu tiek pat ir dar vos ne dvigubai maziau,  ne nu nezinau, cia beprasme diskusija nes ne kuro sanaudu tema, bet as negaliu praeit per tokius komentarus, kad a8 gali mieste ryti 11ltr su kvatro 4.2 motoru ir automatu  :f

nu ner ka cia su tavim gincytis, aisq jo jo visos vienodai valgo po 25-30ltr ir gerai ;) mano dbr kai metus laiko beveik su neveikianciu cilindru ar dviem vazinejau tai valge 18-20ltr duju (SU NEVEIKIANCIU!). Preita rudeni ir dbr dar panasiai nuvaziuoju su ja apie 7000km per men, tai paskaiciuok kiek per menesi supilu, o kur dar benzas kas menesi po baka ar du bakus plius. del to nesuku sau galvos, o aisq yra tikrai kur ius 11-12 valgo, tos audines 8 dazniausiai kai dar nebun amate duju.

jaunelis zino mano draugas Edma turi irgi A8, irgi jam lb ekonomiska, paklaus jis jo pacio, tada parasy pats Jaunelis. jam trasoj 8-9 mieste 11-12 ir gali sakyt ka tu nori ar duok ka ten prisikt tau :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2715: 2008 Balandžio 10, 16:26:18 »

nu ner ka cia su tavim gincytis, aisq jo jo visos vienodai valgo po 25-30ltr ir gerai ;) mano dbr kai metus laiko beveik su neveikianciu cilindru ar dviem vazinejau tai valge 18-20ltr duju (SU NEVEIKIANCIU!). Preita rudeni ir dbr dar panasiai nuvaziuoju su ja apie 7000km per men, tai paskaiciuok kiek per menesi supilu, o kur dar benzas kas menesi po baka ar du bakus plius. del to nesuku sau galvos, o aisq yra tikrai kur ius 11-12 valgo, tos audines 8 dazniausiai kai dar nebun amate duju.

jaunelis zino mano draugas Edma turi irgi A8, irgi jam lb ekonomiska, paklaus jis jo pacio, tada parasy pats Jaunelis. jam trasoj 8-9 mieste 11-12 ir gali sakyt ka tu nori ar duok ka ten prisikt tau :D

kai pirko draugas 750iL jam sake mieste 13 valgo. As irgi kai pirma a8 savo pirkau sake daugiau 16 neryja :D :D :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2716: 2008 Balandžio 10, 16:28:27 »

na jeigu pasatas naujas tai 2.0tdi pacipuotas tai sakyciau gal ir nepabegtum, bet tai ka reiskia pabegti, pabegti gal jis turi omenyje kad is jo matymo zonos nepabegsi. O jeigu kitaip tai dek deze tores 10 ir stok su juo, jei ka asmeniskai paremsiu :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2717: 2008 Balandžio 10, 16:29:01 »
visų pirma - kaip jūs matuojat: pagal kompą ar pagal pilną baką ?? antra - labai daug ką reiškia lambda, nes diagnostika gali ir nerodyt, kad jei kažkas ne taip, nors iš tikrųjų jau ji nebėra gera, gal neveltui rekomenduojama ją keisti ar tai kas 30kkm, ar tai kas 50kkm, tiksliai nebepamenu; na ir trečia - labiausiai neįtikėtina, kad mašina suvartoja degalų vos ne 40% ažiau, nei gamintojas oficialiai deklaruoja  :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2718: 2008 Balandžio 10, 16:29:09 »
ai vopsim, dv daugiau nebesnekam ta tema, kiek kam ryja tegul ryja. Kam ryjamazia tegul dziaugiasi, kam daug tegul dziaugiais kad su A8 vazineja ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2719: 2008 Balandžio 10, 16:30:26 »
na jeigu pasatas naujas tai 2.0tdi pacipuotas tai sakyciau gal ir nepabegtum, bet tai ka reiskia pabegti, pabegti gal jis turi omenyje kad is jo matymo zonos nepabegsi. O jeigu kitaip tai dek deze tores 10 ir stok su juo, jei ka asmeniskai paremsiu :D
aš supratau, kad kalba eina apie startą ir iki 100km/h .............

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2720: 2008 Balandžio 10, 16:31:38 »
ai vopsim, dv daugiau nebesnekam ta tema, kiek kam ryja tegul ryja. Kam ryjamazia tegul dziaugiasi, kam daug tegul dziaugiais kad su A8 vazineja ;)
bent nors į pirmą klausimą atsakyk: kaip šitie Tavo apipasakoti labai taupūs atvejai buvo pamatuoti ?? Man tikrai įdomu. Ir ginčytis aš nesiruošiu. ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2721: 2008 Balandžio 10, 16:39:30 »
bent nors į pirmą klausimą atsakyk: kaip šitie Tavo apipasakoti labai taupūs atvejai buvo pamatuoti ?? Man tikrai įdomu. Ir ginčytis aš nesiruošiu. ;)

(mieste) - pilnas benzo bakas, nuvaziuota iki puses bako lygiai lygiai, tada pripilta vel iki pilno bako ir ziurima kiek nuvaziuota, ir taip kokius 3-4 kartus
(autostradoj) - pilnas bakas benzo, nuleki iki palangos, pripili kiek truksta iki pilno ir paziuri rida. Taip pat ir gristant. ir taip kokius 3-4 vaziavimus i Palanga.

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2722: 2008 Balandžio 10, 17:08:03 »
Mano saliarkos mieste pasiima pagal bortokompa daugiau kaip 15 litrų, pagal tai, kiek pilu į baka tai apie 13 litru, užmiestyje rodo važiuojant apie 120 km 8 litrus, realiai nebandžiau, bet speju, kad panašiai ir realiai turėtų būti

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2723: 2008 Balandžio 10, 17:49:30 »
koks tolkas tada vazinet su dyzeliu jei benzas 4.2 tiek pat valgo?  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 10, 17:52:35 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2724: 2008 Balandžio 10, 19:10:03 »

kalbu apie b5 passat'a kuriu pilna lietuvele vazineja,kalba isejo taip kad jis man sako man sportuojant ima 6 ar kiek ten ltr,as sakau musu sportavimai siek tiek skiriasi,sako toli nepabegsi,patikek...pasiuliau sustot iki 250,apsisiko ir pradejo mazintis,vienzodziu eilinis dzuku briedis,juokas ima... o as vot ir vel benzinuko po 2,9 ivarvinau :)