Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1511327 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2600: 2008 Balandžio 01, 11:07:46 »
DJDONCE as pats turiu 4.2 man valgo panasiai gal kiek daugiau, nes patinka kartais uzpist dugnais  :D
Klausiu sitos dailios paneles kiek ji pravaziuoja nes sakyciau gana nesekminga preke isigyjo, bedos lenda ir lenda, tai bakas, taiimobilaizeris tai dar kazkas  :[ na bet svarbiausiai vistiek yra ne kiek tvarko, o kiek malonumo suteikia, juk sklando gandai kad zmones nusipirke alfa nebepirks kitos, nors visa diena tvarko, o vakare isvaziuoja pasivazinet  :V

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2601: 2008 Balandžio 01, 11:44:24 »
siaip lai bando klijuoti, draugui su bmw7 tas pats buvo tai suklijavo jam ir atrodo viskas ok.
Klausyk o tu daug prasuki kilometru su savo a8? tarkime kiek per menesi? 2000? daugiau?  (!?)

Jau kai nuimtu tai aisku ziuretumem ka daryti, BET kad ji nuimt, tai reikia jauciu puse masinos isardyti... ff (!?) Siaip tai nedaug vazineju, net nzn, kazkaip neatkreipiau demesio, bet tikrai maziau nei 2000, gal kokiu +/- 1000km... :) Tuoj bandysiu pasiskambineti paklausti del bako...

pa stave yra dujos? kaip tau tas variklis 3.7l ? patenkinta ir uztenka traukos? Tai jei pirkai jau 3.7 tai kodel ne 4.2 nesusiradai? O Jei kam idomu as su 4.2l varikliu (su dujomis) nuvaziavau nuo preitos vasros pradzios iki 2007 metu galo (rudens galo) vidutiniskai po 7000km/men. variklis mieste valgo 18-20ltr/100km, o  uzmiestyje 14-15ltr/100km ;) sekmes vazinejant ;)

Dujos pas mane virtuvej... :) automobilyje tikrai neplanuojamos.... :D Automobiliu tikrai labai patenkinta, labai myliu, dievinu ir t.t... :G (o) :* :H  :D nors ir buvo gedimu, vistiek ji man super, nuo gedimu nieks neapsaugotas, juolab masina ne pirmos jaunystes....Is visu ziuretu tuo metu si buvo tvarkingiausia, ir labai prilipo prie dusios man :P :)

Skambijau del bako, tai sake kad reikia vis del to gerai apziureti, nes gali buti kad ne bake beda, o ten eina slangeles ir gali buti kad trukusi kokia slangele...Man tai labai itartina, kokiu budu bakas galejo skilti is virsaus?...Suprantu apacia, pramusiau akmenuku ar siaip gal kabinau dugnu(ko tikrai nebuvo)...Siaip dar gerai kad ne Q, maziau darbo nuimant...Ir klijuoti bakus irgi nepatare, nes tie kurie daro tai, nesuteikia jokios garantijos, geriau ieskotis srote kito bako.. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 01, 11:50:33 sukūrė patrakusi »

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #2602: 2008 Balandžio 01, 12:46:47 »
siaip lai bando klijuoti, draugui su bmw7 tas pats buvo tai suklijavo jam ir atrodo viskas ok.
Klausyk o tu daug prasuki kilometru su savo a8? tarkime kiek per menesi? 2000? daugiau?  (!?)

Jau kai nuimtu tai aisku ziuretumem ka daryti, BET kad ji nuimt, tai reikia jauciu puse masinos isardyti... ff (!?) Siaip tai nedaug vazineju, net nzn, kazkaip neatkreipiau demesio, bet tikrai maziau nei 2000, gal kokiu +/- 1000km... :) Tuoj bandysiu pasiskambineti paklausti del bako...

pa stave yra dujos? kaip tau tas variklis 3.7l ? patenkinta ir uztenka traukos? Tai jei pirkai jau 3.7 tai kodel ne 4.2 nesusiradai? O Jei kam idomu as su 4.2l varikliu (su dujomis) nuvaziavau nuo preitos vasros pradzios iki 2007 metu galo (rudens galo) vidutiniskai po 7000km/men. variklis mieste valgo 18-20ltr/100km, o  uzmiestyje 14-15ltr/100km ;) sekmes vazinejant ;)

Dujos pas mane virtuvej... :) automobilyje tikrai neplanuojamos.... :D Automobiliu tikrai labai patenkinta, labai myliu, dievinu ir t.t... :G (o) :* :H  :D nors ir buvo gedimu, vistiek ji man super, nuo gedimu nieks neapsaugotas, juolab masina ne pirmos jaunystes....Is visu ziuretu tuo metu si buvo tvarkingiausia, ir labai prilipo prie dusios man :P :)

Skambijau del bako, tai sake kad reikia vis del to gerai apziureti, nes gali buti kad ne bake beda, o ten eina slangeles ir gali buti kad trukusi kokia slangele...Man tai labai itartina, kokiu budu bakas galejo skilti is virsaus?...Suprantu apacia, pramusiau akmenuku ar siaip gal kabinau dugnu(ko tikrai nebuvo)...Siaip dar gerai kad ne Q, maziau darbo nuimant...Ir klijuoti bakus irgi nepatare, nes tie kurie daro tai, nesuteikia jokios garantijos, geriau ieskotis srote kito bako.. :)
Pas mane buvo kuro nutekejimas, tai vamzdeliai buvo sutruke. Ten yra tokia vieta kur met. vamzdelis pereina i gumini ir toje vietoi jie issisandarina. Teko keisti vamzdelius nuo kuro bako iki variklio. Audi centre sake cia dazna ju problema, skaiciau ir rusu forume, kad tokie dalykai pasitaiko. Jei ir tau teks pirkti vamzdelius kreipkis turiu atliekama komplekta :). Nelabai norisi tiketi, kad gali buti virsui pramustas bakas (!?).

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2603: 2008 Balandžio 01, 12:49:26 »
Vilneciai  atsilepkit!!!
Gal kas turite A8? Arteja mano vestuves o masinu, priejnamom kainom as nesuradau. Gal kas galietu man padieti? Siu metu, balandzio 26d. dalivaut mano viesuviese kartu su  savo masinom.
uz kura sumokesi? is siauliu atpjauciau. megstu vestuves :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2604: 2008 Balandžio 01, 12:55:39 »
Vilneciai  atsilepkit!!!
Gal kas turite A8? Arteja mano vestuves o masinu, priejnamom kainom as nesuradau. Gal kas galietu man padieti? Siu metu, balandzio 26d. dalivaut mano viesuviese kartu su  savo masinom.

O, veseile... (aa) nesu garantuota 100% kad galesiu tikrai atvaziuoti, tai ir nelabai siulysiuos... :)  (v) O ir paneles uz vairo turbut nelabai noretu... :D :D

sania666diablo

• Svečias
« Atsakymas #2605: 2008 Balandžio 01, 17:38:27 »
Vilneciai  atsilepkit!!!

O, veseile... (aa) nesu garantuota 100% kad galesiu tikrai atvaziuoti, tai ir nelabai siulysiuos... :)  (v) O ir paneles uz vairo turbut nelabai noretu... :D :D
Jeigu iki ritojaus pietu surasiu dvi vienodos masinos tai butu labai gerai, o Paneles uz vairo retenibe. Per viestuves vairuotoju vyru tai visur yra, o Paneliu as dar niekur nemaciau. As manau gerai atrodisit!

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2606: 2008 Balandžio 01, 18:59:23 »
Pas mane buvo kuro nutekejimas, tai vamzdeliai buvo sutruke. Ten yra tokia vieta kur met. vamzdelis pereina i gumini ir toje vietoi jie issisandarina. Teko keisti vamzdelius nuo kuro bako iki variklio. Audi centre sake cia dazna ju problema, skaiciau ir rusu forume, kad tokie dalykai pasitaiko. Jei ir tau teks pirkti vamzdelius kreipkis turiu atliekama komplekta :). Nelabai norisi tiketi, kad gali buti virsui pramustas bakas (!?).
[/quote]

Tai vat ir man kazkaip itartinai atrodo, kad is virsaus butu pramustas... (!?) Kiek tau kainavo pakeitimas tos slangeles, ir pacios slangeles kaina?... :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2607: 2008 Balandžio 01, 23:29:36 »
Tai va, stojau siandien i draga su BMW 330i 2000metu, automatas. Pas mane priminsiu a8 4.2 96metai. Tai va stojom kelis kartus, gal 4 kokius, tai kai nuspaudziu dugna apyligiai iki 3000apsuku, tada jis isiverzia nes pas ji daug trumpesnes pavaros, ir as nebepavyju jo, lekem iki kokio 130 gal visus kartus. Tai va, nivaliuha :(
Atitolo gal per 1-2 kebulus, pagal tech duomenis jo isibegeja per 6.9 mano per 7.4.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2608: 2008 Balandžio 02, 07:26:20 »
startuok antru begiu nuo 4,000rpm. greitis bus apie 80-100. tada pamatysi skirtuma.
nors seik ... o ka as sakiau del tu BMW .....  :V
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2609: 2008 Balandžio 02, 10:15:31 »
bet tai čia viskas taip ir turėjo baigtis su tuo 330i

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2610: 2008 Balandžio 02, 11:07:11 »
nu tai taip, jeigu tech duomenys raso kad greiciau isibegeja, kodel as ji tureciau padaryt?  (!?)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2611: 2008 Balandžio 02, 11:57:43 »
o kiek iki 200km/h isibegeja ?:) gal ant starto nepaimei, bet didesniu greiciu paemes butum :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2612: 2008 Balandžio 02, 12:09:45 »
kaip tik kvatro kai yra virs 100km per val jos isibegejimas vis leteja ir leteja.. Bent jau lyginant su bimbalais septintais tai kad ir ta pati 750il iki 100 padarytum, o iki 200 niekaip. Nezinau visos sitemos, bet del kvatro yra prarandama nemazai galios.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2613: 2008 Balandžio 02, 12:23:13 »
kaip tik kvatro kai yra virs 100km per val jos isibegejimas vis leteja ir leteja.. Bent jau lyginant su bimbalais septintais tai kad ir ta pati 750il iki 100 padarytum, o iki 200 niekaip. Nezinau visos sitemos, bet del kvatro yra prarandama nemazai galios.

nu cia ir pasakei..... :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2614: 2008 Balandžio 02, 13:03:11 »
Taip del kvatro prarandama galios, tikrai tai zinau, pasiklausk kas domisi paaiskins kodel  (h)
Beje ta troike ant starto ciut ciut paemu, bet kai jau greitis 40 vsio ate ate  ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2615: 2008 Balandžio 02, 13:54:13 »
paemus dvi identiskas masinas tik kad viena 4WD kita FWD tai nuo simto greitejant FWD turetu geriau eiti nei 4WD o kas liecia konkretu atveji su A8 4.2 ir bmw 330i tai A8 nuo 80-90 tik pradeda vaziuoti nes is vietos ji tikrai gan vangei juda ;)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2616: 2008 Balandžio 02, 14:47:45 »
manau FWD isibegejimas geresnis ir del mazesnio svorio  ;) bet va satigus posukiai ir visa kita...  8-P quattro  (+)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2617: 2008 Balandžio 02, 16:02:49 »
Na gal ant manes moderai nesupyks, pafloodinsiu biskiuka... (v) Auddziau, sveikiju tave su tortadieniu, linkiu kad tavo grazuole astuntuke riedetu be priekaistu...nu ir aisku, laimes meiles pinigu.... :D  :* o_o  :H :G :H :H (d) (d) (d) (d) $ $ $ $ (f) (f)  <o> <o> :)

O slangeles nuo bako eina desinej pusej, ar ir kairej yra...?...Nes man tai lasa kairej pusej... :/
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 02, 17:52:33 sukūrė patrakusi »

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #2618: 2008 Balandžio 02, 22:01:02 »

Tai vat ir man kazkaip itartinai atrodo, kad is virsaus butu pramustas... (!?) Kiek tau kainavo pakeitimas tos slangeles, ir pacios slangeles kaina?... :)
[/quote]Ten ne slangele :) Eina ten visas vamzdeliu kanalas is 3 vamzdeliu, o paskiau pereina i guminius vamzdelius. Darbas kainavo 300lt.Vamzdeliu komplektas kiek pamenu ~700lt. Vamzdeliai tik orginalas kitokiu nera. As vamzdelius parduociau uz kokius 400lt.

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #2619: 2008 Balandžio 02, 22:02:01 »
Na gal ant manes moderai nesupyks, pafloodinsiu biskiuka... (v) Auddziau, sveikiju tave su tortadieniu, linkiu kad tavo grazuole astuntuke riedetu be priekaistu...nu ir aisku, laimes meiles pinigu.... :D  :* o_o  :H :G :H :H (d) (d) (d) (d) $ $ $ $ (f) (f)  <o> <o> :)

O slangeles nuo bako eina desinej pusej, ar ir kairej yra...?...Nes man tai lasa kairej pusej... :/
Kuro vamzdeliai praeina po keleivio kojomis.

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2620: 2008 Balandžio 02, 22:30:04 »
Dekui patrakusi  (+) nu ir nustebinai,tikrai nesitikejau,kad kas pastebes,o se tau pati patrakusi mane sveikinimais apipyle :s,as ir pafloodinau,bet gal stipriai nieks nesupyks,sekmingai susitvarkyt tau ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2621: 2008 Balandžio 03, 14:59:09 »
Gal kas zinot is kur gaut 4.2l alsuoklio slanga is vieno bloko i kita kur eina, kazk agirdejau kad lyg ARVIS daresi, idomu is kur jis gavo ir kaip ten pasidare nes nauja vel sake simtas pinigu, o jis ten kazkaip kazka.... :D Po metu pirmakart tik isveziau saviske sndn i servisa pilnam remontui, patikrai ir t.t.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2622: 2008 Balandžio 03, 15:05:12 »
dares dares :D tiksliau man Biesas su Narkoze kazka sumaklevojo.. dejo deveta, bet ana geros bukles... o maniskes galai buvo visa kazkokia kaip issilyde ar sutrese...

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2623: 2008 Balandžio 03, 15:10:34 »
tas pats ir man, tepalai bega an tvariklio reik keist,o tu pats ja gavai ar pasidarei, ar jie tau ten suveike padare?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2624: 2008 Balandžio 03, 15:28:47 »
as nuvariau, jie apziurejo kas yra.. pasake kokia situacija sako dedam nauja ar kazka maklevojam... nes kiek pamenu nauja tai uzsakinet reikejo ir laukt ar savaite, tai sakau dedam naudota galu gale koks skirtumas ar nauja ar ne ta slanga... tai nezinau ar konkreciai nuo to modelio Biesas ja rado ar siaip ten ka pribure, bet nepasakyciau, kad kazkas skiriasi nuo originalo...