Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1511526 kartus)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2500: 2008 Kovo 21, 13:23:12 »
rafinuotas,o nuimta padanga negalejai po masina pakist? ar nepadejo?

Matai gi sako kad visos kalades byra kai tokia masina krenta.. o tai padanga turbut kiaurai i zeme prasmego  :D  :D juokauju  ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2501: 2008 Kovo 21, 14:27:07 »
paskolino man hidraulini domkrata, viskas okey atkeliau uzdejau ratus, sake kaina tik 60lt reikia isigyti, nes nepamainomas daiktas  (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2503: 2008 Kovo 25, 00:47:50 »
dali tiesos manau parase ir neknisdamas proto :d tik ar cia netikras skelbimas tai nera abejoniu

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2504: 2008 Kovo 25, 01:06:36 »
na matyt zmogus paprasciausiai paturejo dideliu varikliu masina, tada nusipirko 1.9tdi. prasimuse kur salerka gauti pigiau ir dabar juokasi is savo praeities. Bet jis pats kaltas jei pirkdamas kad ir ta pacia a8 4.2 sapnavo kad mieste sutilps i 16ltr. Vat kaip tik dabar pazystamas prase padet nusipirkt a8, iskart pasakiau, skaiciuok kad rys 20ltr benzo, jei sugebesi ismaitint,vaziuojam padesiu pirkt, jei neiseis ismaitint tai po 2men pardavinesi.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2505: 2008 Kovo 25, 01:14:27 »
na matyt zmogus paprasciausiai paturejo dideliu varikliu masina, tada nusipirko 1.9tdi. prasimuse kur salerka gauti pigiau ir dabar juokasi is savo praeities. Bet jis pats kaltas jei pirkdamas kad ir ta pacia a8 4.2 sapnavo kad mieste sutilps i 16ltr. Vat kaip tik dabar pazystamas prase padet nusipirkt a8, iskart pasakiau, skaiciuok kad rys 20ltr benzo, jei sugebesi ismaitint,vaziuojam padesiu pirkt, jei neiseis ismaitint tai po 2men pardavinesi.

nu neima ji 20 benzo...:)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2506: 2008 Kovo 25, 11:32:03 »

manes apgaudineti nereikia!   (h)
nesukeldamas tolimesnes diskusijos, nes ir taip cia valdzia pypauja del flludo, tai pasakysiu, jei tu vazinesi kaip pencinikas gal tau ir rys ji 17-18 litru, bet noresi ir paspausti dugna, ir startuoti greiciau ir i posuki ieiti na juk visko buna, nesuprantu tu zmoniu nusiperka 4.2 motora ir vazineja apsukas kelia iki 2stuku, tai jei nusipirkai tai ir vaziuok kaip su a8 normaliai negailedamas papildomo litro bienzo.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2507: 2008 Kovo 25, 11:36:26 »

nesukeldamas tolimesnes diskusijos, nes ir taip cia valdzia pypauja del flludo, tai pasakysiu, jei tu vazinesi kaip pencinikas gal tau ir rys ji 17-18 litru, bet noresi ir paspausti dugna, ir startuoti greiciau ir i posuki ieiti na juk visko buna, nesuprantu tu zmoniu nusiperka 4.2 motora ir vazineja apsukas kelia iki 2stuku, tai jei nusipirkai tai ir vaziuok kaip su a8 normaliai negailedamas papildomo litro bienzo.

man ji ima 14ltr benzo,o del vazinejimo styliaus - kiekvienam savo,man pwz nelygis su a8 draskytis

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2508: 2008 Kovo 25, 11:52:52 »
Man nakti malantis po kauna is vis 13 nesiekia :D vakar is degalines tik isvarius viska nunulinau tai vienu momentu net 9.4 rode bet jau vazevimas buvo... ant galeko rode 12.3 kai i aikstele pastaciau :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2509: 2008 Kovo 25, 11:56:25 »
man 50 vaziuojant 7 rodo  :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2510: 2008 Kovo 25, 14:12:38 »
na jeigu tu kalbi apie sanaudas uz miesto, tai 14litru autostradoj ant 110 gali buti kad ryja, bet normaliai vaziuojant 160-180 tai tikrai pasims 16litru. O mieste reikia deti 20ltr, o ten nakti vaziuojant be sviesaforu tai gal ir rys ten kapeikas, bet tai tai ant kamscio pataikai, tai dugna nuspaudi, tai nuvaziuoji pas zmogu kurio reikia laukti 10min ir negesini taip ir susinaudoja tas benzas.
Jaunelis, man kvailai atrodo kai vaziuoja su dideliu motoru, nebutinai a8, ir bmw 7 ir mb s ir taupo kura, nu taip juokas ima, jau tada geriau 1.6dizelini golf anusipirktu, o ne vaziuoja tipo didele kubatura didele masina bet stradalina del vieno kito litro, nors kita vertus jei man rytu 20ltr benzo, tai as irgi vazineciau kaip pencinikas :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2511: 2008 Kovo 25, 14:16:53 »
na jeigu tu kalbi apie sanaudas uz miesto, tai 14litru autostradoj ant 110 gali buti kad ryja, bet normaliai vaziuojant 160-180 tai tikrai pasims 16litru. O mieste reikia deti 20ltr, o ten nakti vaziuojant be sviesaforu tai gal ir rys ten kapeikas, bet tai tai ant kamscio pataikai, tai dugna nuspaudi, tai nuvaziuoji pas zmogu kurio reikia laukti 10min ir negesini taip ir susinaudoja tas benzas.
Jaunelis, man kvailai atrodo kai vaziuoja su dideliu motoru, nebutinai a8, ir bmw 7 ir mb s ir taupo kura, nu taip juokas ima, jau tada geriau 1.6dizelini golf anusipirktu, o ne vaziuoja tipo didele kubatura didele masina bet stradalina del vieno kito litro, nors kita vertus jei man rytu 20ltr benzo, tai as irgi vazineciau kaip pencinikas :D

neima ji 20 :D :D :D :D :D :D :D   kai reikia spaust tai spaudi,nors db vasarinem padangom tai geriau pristabdau ant posukiu,as irgi nestradalinu,bet nu man lieva is eiles i eile nardyt su tokia masina ir mieste dugnais lakstyt + su dabartinem baudom ir mano neperseniausiai grazintom teisem as ju paniskai bijau:)))  kai sustoja koks drageris tai jungi tiptronic'a ir pirmyn:) o per kamscius su visais pagazavimais kazkur 16-17 jama

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2512: 2008 Kovo 25, 14:23:30 »
o tu manai su triptroniku greiciau begejasi?  :D na visko gali buti, cia reik rimtos literaturos, bet as isitikines kad tai nesamone.
P.S. nardymas po juostas tai tikrai negrazu tokiai masinai, taciau pajudet nuo sankryzos pirmam ir virsyti greiti bent jau 20+ sitai masinai ne to kad tinka, bet tiesiog jei taip nera kazkas neaisku pasidaro.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2513: 2008 Kovo 25, 14:27:48 »
o tu manai su triptroniku greiciau begejasi?  :D na visko gali buti, cia reik rimtos literaturos, bet as isitikines kad tai nesamone.
P.S. nardymas po juostas tai tikrai negrazu tokiai masinai, taciau pajudet nuo sankryzos pirmam ir virsyti greiti bent jau 20+ sitai masinai ne to kad tinka, bet tiesiog jei taip nera kazkas neaisku pasidaro.

nu znok as kiek startaves is vietos tai man ant tiptronic'o geriau kabina...maziau gazo nuspaudi o kyla nesveikai o del virsijimo bent man baisu bisky,va nakty gerai nes jie nesaudo o siaip visus is eiles stabdo tikrina,o diena gali uzsiraut,ir siaip kartais baisu startuot nes zinai kad minimum 140 pasiimsi,o koks pestysis issoks...o geriausiai autostradoi buna vaziuoji,ziuri kad kazkaip sunkiai posukis issiima,pasiziuri o gi 160 kokia puti...reikia priprast dar prie jos man...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2514: 2008 Kovo 25, 14:32:55 »
na cia idomus pastebejimai pas tave, bet man kazkaip isvis nesirisa prie ko cia tiptronikas ir automatas ir kodel turetu su tiptroniku greiciau kilti apsukos? viskas juk taip pat ten.  (!?)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2515: 2008 Kovo 25, 14:35:18 »
nu as laukiu auto meet'o kad galeciau normaliai prapust ir paziuret,bet net draugelys salia sededamas pastebejo kad ant tiptronic'o ji geriau eina,gal paprasciausiai gazas jautresnis pasidaro,nes mano galva tiptronic'as jau kaip ir sport rezimas turetu but...nzn,reiktu gedis nuomones cia manau :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2516: 2008 Kovo 25, 14:39:32 »
tai kad pas gedi nera tiptroniko  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2517: 2008 Kovo 25, 14:57:25 »
pajungi VAG-COM ir paziuri per kiek surenka 100km/h ir per kiek iveikia 400m.... paklaida buna labai maza ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2518: 2008 Kovo 25, 14:57:54 »
tai kad pas gedi nera tiptroniko  :D

bet jis apsiskaites :)  beje pasiule man sian 24gabalus uz mano masina,teko atsisakyt :)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2519: 2008 Kovo 25, 15:05:50 »

man ji ima 14ltr benzo,o del vazinejimo styliaus - kiekvienam savo,man pwz nelygis su a8 draskytis
[/b]
Amen ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2520: 2008 Kovo 25, 18:34:43 »
ble kazkoks nusivyles savo gelda esu, atvaziavo bmw 750il nu kagi sustojom prie sviesaforo, neitariau kad draginsim, bet ziuriu tas pradejo spausti as irgi pradejau spaust nu as atsilikau starte, bet krc galima sakyti gavau kruopu, kazkokia neteisybe, pagal dokus raso 7.4 jis, o as 7.3 bet pas mane naujesne, masina vistiek isilaikiusi geriau turetu but, bet byby nichuja nevalina ji  :[

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2521: 2008 Kovo 25, 18:37:23 »
sustatavo geriau- viskas cia OK. Juk rasai kad nesitikejai.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2522: 2008 Kovo 25, 19:01:43 »
na gal bet vistiek kazkaip pyktis ima, o iskart dugna spaust nezinant ar jis vaziuos tai irgi paliava  :V

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2523: 2008 Kovo 25, 19:47:25 »
jei kalbi apie senaji tai zinai koks pas ji sukimo momentas?? 440 nm... bet siai ir man keista kad padare A8 . nes kai as turejau ji tai jis dievazi tvarkingas buvo, o is vietos taip pat kaip mano 3.7 vaziuoja.  :V matyt LABAI nesitikejai tu  :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2524: 2008 Kovo 25, 19:49:19 »
arba suvaryta astunke pas mane  (!?)