Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1510862 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #9650: 2009 Balandžio 09, 11:17:05 »
pas mane niauktas:))))))))))))

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9651: 2009 Balandžio 09, 11:20:20 »
triplexa nebus lengva nupirkt, nors as toki ir tepirkciau, vaizdas kitas, ir tie siuleliai labai gerai sildo stikla, bet jie nelengvai isitraukia, daznai nemokantys istraukti suskaldo juos betraukdami... o Kaina apie nuo 200lt + idejimas nuo 100lt

pas mane toks kaip sakai su labai plonais siūleliais + dar fotochrominis :)
tai tas tavo taip vadinamas fotochrominis ir yra tripleksas

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9652: 2009 Balandžio 09, 11:34:47 »
triplexa nebus lengva nupirkt, nors as toki ir tepirkciau, vaizdas kitas, ir tie siuleliai labai gerai sildo stikla, bet jie nelengvai isitraukia, daznai nemokantys istraukti suskaldo juos betraukdami... o Kaina apie nuo 200lt + idejimas nuo 100lt

pas mane toks kaip sakai su labai plonais siūleliais + dar fotochrominis :)
pas mane pas abi a8 irgi toks buvo

Neprisijungęs Sparco`

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9653: 2009 Balandžio 09, 11:41:20 »
maniskio stiklo istorija lb paprasta.. atvaziavau i soda pas drauge ir ten buvo draugu kurie vietiniam pasake kazka netaip nu ir uz valandos jau vaziuot namo bet staiga apie 12 snukiu su lazdom ir t.t ant puolimo.. atsikeles pamaciau kad stiklo nera ir t.t

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9654: 2009 Balandžio 09, 11:46:49 »
gali padekot draugam savo :D o siaip reikia veziotis kad ir dujini sautuviuka koky ;) ne kokie laikai ateina...uzuojauta...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9655: 2009 Balandžio 09, 12:01:20 »
maniskio stiklo istorija lb paprasta.. atvaziavau i soda pas drauge ir ten buvo draugu kurie vietiniam pasake kazka netaip nu ir uz valandos jau vaziuot namo bet staiga apie 12 snukiu su lazdom ir t.t ant puolimo.. atsikeles pamaciau kad stiklo nera ir t.t

sakyciau pasiseke. Nes paprastai tokiu atveju masina nebeturi nei vieno sveiko stiklo, iskaitant ir lempas...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9656: 2009 Balandžio 09, 18:53:18 »
neblogai uzbridot :D reiktu kersto dabar tiem pacanam :D

Neprisijungęs Sparco`

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9657: 2009 Balandžio 09, 20:31:03 »
tai butu ir soniniai langai eja i trasa bet kadangi muzika paleides buvau tai langai nuleisti buvo bet va galine sonine uzuolaidele nukentejo.. nu zodziu kai visada sustruma islieja ant masinu.. o del lempu tai net lb dziaugiuos :D budavo ir sautuviukas dujinis bet kaip tycia isemes buvau.. vnzdz vienos bedos per tuos sodus ir per tuos kurie daug sneka  :-{

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9658: 2009 Balandžio 09, 21:08:16 »
tai butu ir soniniai langai eja i trasa bet kadangi muzika paleides buvau tai langai nuleisti buvo bet va galine sonine uzuolaidele nukentejo.. nu zodziu kai visada sustruma islieja ant masinu.. o del lempu tai net lb dziaugiuos :D budavo ir sautuviukas dujinis bet kaip tycia isemes buvau.. vnzdz vienos bedos per tuos sodus ir per tuos kurie daug sneka  :-{
suplese uzuolaidele?

Neprisijungęs Sparco`

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9659: 2009 Balandžio 09, 21:08:54 »
aha..

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9660: 2009 Balandžio 09, 21:18:46 »
o tai kas nors gal patars ka daryti su pirmu bakeliu kur uz katalyzu eina? Rezonatoriu galvoju gal deti.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9661: 2009 Balandžio 10, 09:46:10 »
as tai tavo vietoj pralekciau pro shrotus pasiziuret naudota... jei rasi geros bukles, tai ir tarnaus ilgiau, ir garsas isliks originalus ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9662: 2009 Balandžio 10, 11:00:03 »
tas puodu dundejimas uzspaudus gaza yra tragedija. geriau bakeli koki sportini nusipirkt, aisku ne toki kur baubia, bet toki smagu, kad labai mazai deformuotu garsa. pas mano pirmaja a8 buvo sudetas geras duslintuvas, tai riaumojo normaliai, ne baube , o riaumojo, kiek pamenu ir pas ta mergike cia kur turi 3.7 irgi riaumoja masina.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9663: 2009 Balandžio 10, 11:02:37 »
apie koki puodu dundejima kalbi? pas mane viskas originalas, ir jokiu dundejimu nera, tiesiog malonus zemas garsas, kuris nevargina ilgesni laika vaziuojant kelionej

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9664: 2009 Balandžio 10, 11:08:55 »
Kai ispjauna katalizus daznai jis pasigirsta.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9665: 2009 Balandžio 10, 11:10:58 »
pas mano ex ceske toks garsas buvo... o sitoj nors ir ispjauti, bet to garso ner...

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9666: 2009 Balandžio 10, 13:22:51 »
As ne katalyzus pjauti noriu o pati pirma bakeli uz ju keisti tad ir bus toks negrazus metalo garsas?
seip as tingiu per daug ten vazinet ir ieskoti tad gal kas koki servisa galit patarti kur greitai galetu isspresti sita problema?

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9667: 2009 Balandžio 10, 13:42:28 »
tas puodu dundejimas uzspaudus gaza yra tragedija. geriau bakeli koki sportini nusipirkt, aisku ne toki kur baubia, bet toki smagu, kad labai mazai deformuotu garsa. pas mano pirmaja a8 buvo sudetas geras duslintuvas, tai riaumojo normaliai, ne baube , o riaumojo, kiek pamenu ir pas ta mergike cia kur turi 3.7 irgi riaumoja masina.

RiaumojO..jau senokai nebe... :/ teko tą bakelį mest lauk, nes visai supuvęs buvo..Beliko tik antgalis... :/ Katalyzai išpjauti...Šiaip riaumojimas tas tai gerulis toks.. :G :G Kaip sakant truputis girdisi kad ne 1,2 variklis stovi... :-] :-] :-] Bet šis dalykas tinka jei nedaug važinėji, nes jei maliesi kiekvieną dieną ištisai, tai žiauriai jis vargina, vakare atrodo kad visą dieną prie kokių staklių prastovėjęs ir jau nieko tada nesinori... (z) Bent jau man taip būdavo... (+)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9668: 2009 Balandžio 10, 13:48:04 »
As ne katalyzus pjauti noriu o pati pirma bakeli uz ju keisti tad ir bus toks negrazus metalo garsas?
seip as tingiu per daug ten vazinet ir ieskoti tad gal kas koki servisa galit patarti kur greitai galetu isspresti sita problema?

birzelio 23 gatvei :)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9669: 2009 Balandžio 10, 13:55:41 »

birzelio 23 gatvei :)
kaip ten privaziuoti jei nuo savanoriu vaziuoji? :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9670: 2009 Balandžio 10, 14:10:49 »
suki i desine ir pries kolonele vel i desine,parasyta ten duslintuvai,metalo lauzo supirktuve ir t.t. cia sankryzoi kur tarp geliu jeigu tau jie po kaire tai suki desinen link telekomo

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9671: 2009 Balandžio 10, 15:09:27 »
o 6dieni jie dirba nzn?

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9672: 2009 Balandžio 10, 15:13:02 »

RiaumojO..jau senokai nebe... :/ teko tą bakelį mest lauk, nes visai supuvęs buvo..Beliko tik antgalis... :/ Katalyzai išpjauti...Šiaip riaumojimas tas tai gerulis toks.. :G :G Kaip sakant truputis girdisi kad ne 1,2 variklis stovi... :-] :-] :-] Bet šis dalykas tinka jei nedaug važinėji, nes jei maliesi kiekvieną dieną ištisai, tai žiauriai jis vargina, vakare atrodo kad visą dieną prie kokių staklių prastovėjęs ir jau nieko tada nesinori... (z) Bent jau man taip būdavo... (+)

visai nieko nesinori ??  :V visai visai.... ?? ?? ??  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9673: 2009 Balandžio 10, 16:31:28 »
tau andriau hormonu audros prasideda po patrakusios post'u? cia ne one.lt jei ka...

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9674: 2009 Balandžio 10, 16:51:52 »
tau andriau hormonu audros prasideda po patrakusios post'u? cia ne one.lt jei ka...

tik norėjau paklausti.... jai sau tokį glušą įsimesiu ar nebenorėsiu žmonos vakare ??  :-] :D