Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1523948 kartus)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8300: 2009 Vasario 19, 13:04:15 »
blem taigi ne i offroad'a vaziuoja su ja.. kas cia blogo ant sniego paksraidyt? a8 nera prestizinis auto... toks pat kaip ir mb s, ar bnw7.. jie tiesiog patogus dideli automobiliukai... va prestizine as manau masina gali but tokia, kur gatvej retai kada sutiksi... kaip koki maserati, lamborga, ar koki bently. o kas del kebabu ir pan :D tai cia jau skonio reikalas... kas ka nori tas ta valgo...
ir beje... ne visi nugaidina... yra kas kaip tik siekia prikelt... ir beje ka tu vadini antituningu?

1. cituodamas offroad post'ą ir turėjau omeny tik jo offroad'us ir tai, kad A8 ne tam skirtas automobilis.
2. Kalbėdamas apie antituningus, kebabus ir kita jau kalbėjau bendrai, čia tas offroad'ui negalioja ;)
3. A8, S klasės MB bei 7 klasės BMW buvo aukštos klasės prestižiniai automobiliai. MB vis dar yra. O kiti du paliko tik aukštos klasės gezmobiliais. Nes savo laiku bet kas jų nupirkti negalėjo, tai yra ~10 metų senumo analogai dabartiniams, kuriuos dabar taip pat gali įsigyti tik pakankamai pasiturintys asmenys ;) Aš niekada nekalbėjau apie amžių ar kainą, aš kalbėjau apie patį faktą, kad tai ne masėms pagamintas automobilis.
4. Nesakiau, kad visi nugaidina ar dar kažką, o tiems kurie siekia prikelti, galiu tik paspausti ranką ir palinkėti visokeriopos sėkmės, nes tai pagarbos verti žmonės.
5. tau geriau nežinoti ką aš vadinu antituningu ;)
6. Slėpti garaže tikrai nereikia, automobilis skirtas važiavimui, ne stovėjimui ;) Tik skirtingam važiavimui - skirtingas ir automobilis ;)

Èia man dar toks vienas įvykis įstrigo labai, kai servise buvau ir vienas toks priėjo, pamatė, kad variklis 4.2 dar, kad quattro užrašyta ir pasakė: "neblogai būtų su tokiu saules piešti" (ar kažkaip panašiai, bet esmė ta), tai taip norėjosi jam į snukį užvožt, bet pabandžiau ramiai išaiškinti, kas ir kaip. Tai žmogus nuleido galvą, susimąstė ir daugiau nieko nesakė. Gal suprato, kad visokiesms raliams pagaminti buvo quattro S1 S2 ir panašūs modeliai.

Na, žodžiu ... Paprasčiausiai gaila kai kurių automobilių, jų savininkų ar pastarųjų poelgių ;)