Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1523316 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8300: 2009 Vasario 19, 11:45:04 »
as turiu galvoj ta kur vyko audi vs bnw dragas

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8301: 2009 Vasario 19, 13:04:15 »
blem taigi ne i offroad'a vaziuoja su ja.. kas cia blogo ant sniego paksraidyt? a8 nera prestizinis auto... toks pat kaip ir mb s, ar bnw7.. jie tiesiog patogus dideli automobiliukai... va prestizine as manau masina gali but tokia, kur gatvej retai kada sutiksi... kaip koki maserati, lamborga, ar koki bently. o kas del kebabu ir pan :D tai cia jau skonio reikalas... kas ka nori tas ta valgo...
ir beje... ne visi nugaidina... yra kas kaip tik siekia prikelt... ir beje ka tu vadini antituningu?

1. cituodamas offroad post'ą ir turėjau omeny tik jo offroad'us ir tai, kad A8 ne tam skirtas automobilis.
2. Kalbėdamas apie antituningus, kebabus ir kita jau kalbėjau bendrai, čia tas offroad'ui negalioja ;)
3. A8, S klasės MB bei 7 klasės BMW buvo aukštos klasės prestižiniai automobiliai. MB vis dar yra. O kiti du paliko tik aukštos klasės gezmobiliais. Nes savo laiku bet kas jų nupirkti negalėjo, tai yra ~10 metų senumo analogai dabartiniams, kuriuos dabar taip pat gali įsigyti tik pakankamai pasiturintys asmenys ;) Aš niekada nekalbėjau apie amžių ar kainą, aš kalbėjau apie patį faktą, kad tai ne masėms pagamintas automobilis.
4. Nesakiau, kad visi nugaidina ar dar kažką, o tiems kurie siekia prikelti, galiu tik paspausti ranką ir palinkėti visokeriopos sėkmės, nes tai pagarbos verti žmonės.
5. tau geriau nežinoti ką aš vadinu antituningu ;)
6. Slėpti garaže tikrai nereikia, automobilis skirtas važiavimui, ne stovėjimui ;) Tik skirtingam važiavimui - skirtingas ir automobilis ;)

Èia man dar toks vienas įvykis įstrigo labai, kai servise buvau ir vienas toks priėjo, pamatė, kad variklis 4.2 dar, kad quattro užrašyta ir pasakė: "neblogai būtų su tokiu saules piešti" (ar kažkaip panašiai, bet esmė ta), tai taip norėjosi jam į snukį užvožt, bet pabandžiau ramiai išaiškinti, kas ir kaip. Tai žmogus nuleido galvą, susimąstė ir daugiau nieko nesakė. Gal suprato, kad visokiesms raliams pagaminti buvo quattro S1 S2 ir panašūs modeliai.

Na, žodžiu ... Paprasčiausiai gaila kai kurių automobilių, jų savininkų ar pastarųjų poelgių ;)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8302: 2009 Vasario 19, 14:08:44 »
nu as vertinu audine d2 po 99 metu, ir ji turetu buti ne paprasta 4.2 3.7 2.8, nes cia galima sakyt  popsas yra...
a8 w12 6.0 longas  :O, S8  (aa), 3.3 TDI  :H, 4.2 L su visais kiausais  :G - va cia suprantu  :G ir tokia lauzyt jau butu tikrai geda...  :[  bet ten kokia 94 metu uz 3 euru tai... vistiek ji neturi ir netures vertes :) ir ar taip ar taip bus uzjota... del to gezai ir perka, nes pigi :)
o offroado filmuke nieko blogo asmeniskai neuzmaciau :) tiesiog pabande zmogus ka jo masina gali

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8303: 2009 Vasario 19, 14:13:22 »
bet man savo S8 tai gaila butų... nu aišku čia kiekvieno asmeninis reikalas kaip elgtis su savo turima mašina...
ir manau neverta į tai gilintis....
be je jaunėli norejau prie ratu R20 parašyt... bet užrakino jau :)
kiek tavo mašina žeminta? kad pas mane standartinis eSas atrodo dar žemesnė už tavo...
ir manau kai dėsiu savo R18 teks žemesne padangą dėt...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8304: 2009 Vasario 19, 14:17:51 »
kiek tavo mašina žeminta? kad pas mane standartinis eSas atrodo dar žemesnė už tavo...

Tai kad nelabai atrodo žemesnė. :D

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8305: 2009 Vasario 19, 14:23:35 »
Evaldai, tu lyg ir ardei ta sedyniu atminties dezute kur duryse. Nedega pas mane tie skaiciukai atminties pasirinkimo, ar ten isiardo normaliai ar yra kokiu niuansu? 

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8306: 2009 Vasario 19, 14:28:16 »
3. A8, S klasės MB bei 7 klasės BMW buvo aukštos klasės prestižiniai automobiliai. MB vis dar yra. O kiti du paliko tik aukštos klasės gezmobiliais. Nes savo laiku bet kas jų nupirkti negalėjo, tai yra ~10 metų senumo analogai dabartiniams, kuriuos dabar taip pat gali įsigyti tik pakankamai pasiturintys asmenys  Aš niekada nekalbėjau apie amžių ar kainą, aš kalbėjau apie patį faktą, kad tai ne masėms pagamintas automobilis.

geras tas tavo postas... ypac ta vieta kai rasai, kad MB vis dar prestizinis, o kiti du tik aukstos klases gezmobiliai :D juokas ima... tu vaziavai, apziurejai atidziau mb? pasigilink, o paskui kalbek. paimk mersa 7-9 metu S klases... ir ka rasi skyles... puva kaip opeliai kazkada puvo. del ko neperka niekas tu senesniu mersu? todel, kad zmones suvokia kas tai yra... kai vien uz amortikus 10 k lt sumerkt reikia... tokia masina? paklausk Andriaus001, jis turejo astunke L, paskui mersa S, dabar vel gryzo prie audi S8.
Visi automobiliai pinga, visi praranda rinkos verte. tik vieni labai greit pinga, o kiti ne. todel toks mano ir buvo teiginys apie prestiziskus automobilius...
man pvz didziausias kaifas ziema yra su kvadratu isinest i sankryza skersam, driftinant apslyst koki zieda ar pan... tad kas del vazinejimo su astunke, tai man pirkt koki s2, jei galiu turet, visus varomus ratus, patogia, komfortiska, greita, galinga, didele, kasdienine masina su automatu, kuri puikiai plaukia autostradoj, pakankamai manevringa mieste...
DM ne viskas vien automobilio pagaminimo metais pasakyta... man tas d3 jei uz kasko nesveiki pinigai, islaikymas kol kas taip pat ne is pigiuju... tad pvz as apsiriboju siek tiek senesniu, tvarkingu variantu, o ko man reikia is to automobiliuko pasiimu su kaupu... kalbu apie galia, q, ir pan... :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8307: 2009 Vasario 19, 14:28:24 »
Evaldai, tu lyg ir ardei ta sedyniu atminties dezute kur duryse. Nedega pas mane tie skaiciukai atminties pasirinkimo, ar ten isiardo normaliai ar yra kokiu niuansu? 

Elementaru ten viskas ;) Dėžutė iš apšyvkės išsiima atsukus iš galo vieną varžtelį. Tada atsijungsi 2 fyškes ir viskas. O ta pati dėžutė paprastai skerdžiasi. Lempukas ten lituojamas stovi, toks vos sučiupinėjamo dydžio :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8308: 2009 Vasario 19, 14:31:24 »

tu ją gyvai pamatytum...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8309: 2009 Vasario 19, 14:41:28 »
3. A8, S klasės MB bei 7 klasės BMW buvo aukštos klasės prestižiniai automobiliai. MB vis dar yra. O kiti du paliko tik aukštos klasės gezmobiliais. Nes savo laiku bet kas jų nupirkti negalėjo, tai yra ~10 metų senumo analogai dabartiniams, kuriuos dabar taip pat gali įsigyti tik pakankamai pasiturintys asmenys  Aš niekada nekalbėjau apie amžių ar kainą, aš kalbėjau apie patį faktą, kad tai ne masėms pagamintas automobilis.

geras tas tavo postas... ypac ta vieta kai rasai, kad MB vis dar prestizinis, o kiti du tik aukstos klases gezmobiliai :D juokas ima... tu vaziavai, apziurejai atidziau mb? pasigilink, o paskui kalbek. paimk mersa 7-9 metu S klases... ir ka rasi skyles... puva kaip opeliai kazkada puvo. del ko neperka niekas tu senesniu mersu? todel, kad zmones suvokia kas tai yra... kai vien uz amortikus 10 k lt sumerkt reikia... ups tokia masina? paklausk Andriaus001, jis turejo astunke L, paskui mersa S, dabar vel gryzo prie audi S8.
Visi automobiliai pinga, visi praranda rinkos verte. tik vieni labai greit pinga, o kiti ne. todel toks mano ir buvo teiginys apie prestiziskus automobilius...
man pvz didziausias kaifas ziema yra su kvadratu isinest i sankryza skersam, driftinant apslyst koki zieda ar pan... tad kas del vazinejimo su astunke, tai ups man pirkt koki s2, jei galiu turet, visus varomus ratus, patogia, komfortiska, greita, galinga, didele, kasdienine masina su automatu, kuri puikiai plaukia autostradoj, pakankamai manevringa mieste...
DM ne viskas vien automobilio pagaminimo metais pasakyta... ups man tas d3 jei uz kasko nesveiki pinigai, islaikymas kol kas taip pat ne is pigiuju... tad pvz as apsiriboju siek tiek senesniu, tvarkingu variantu, o ko man reikia is to automobiliuko pasiimu su kaupu... kalbu apie galia, q, ir pan... :)

Dar pamirsai paminet, kad komfortiskai ir ekonomiskai, nes palyginus D2 islaikymas nera jau toks brangus siai dienai. Pakaba tikrai paprasta ir pigi, o dezes kaip pasisiseks, ir jos visiem auto genda beveik vienodai.

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8310: 2009 Vasario 19, 14:42:11 »
Elementaru ten viskas ;) Dėžutė iš apšyvkės išsiima atsukus iš galo vieną varžtelį. Tada atsijungsi 2 fyškes ir viskas. O ta pati dėžutė paprastai skerdžiasi. Lempukas ten lituojamas stovi, toks vos sučiupinėjamo dydžio :)

tai, kad man nesiblaskyti, ka turiu jau tureti su savim pries sia operacija?
lituoklio kaip surpatau reiks ir kokia lempute ar dioda nupirkti be pavyzdzio kad tiktu?

Sugalvojau viena vakara per savaite skirti automobiliui ir ka gero nuveikti :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8311: 2009 Vasario 19, 14:42:19 »
kai tik pradedam lygint audi su MB ir bnw, tai forume nesamones prasideda (+) eilini syki

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8312: 2009 Vasario 19, 14:43:48 »

lituoklio kaip surpatau reiks ir kokia lempute ar dioda nupirkti be pavyzdzio kad tiktu?

o cia tai audi fanas. dar pasakyk , kad sugalvojai 1 dienos atlyginima per savaite skirt auto ir kazka jam nupirkt busi isvis :H

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8313: 2009 Vasario 19, 14:44:31 »

tu ją gyvai pamatytum...

Man tavosios priekis kaip tik dar per aukštai atrodo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8314: 2009 Vasario 19, 14:46:05 »

Reikia lituoklio, atsuktuvo nediduko ir blusos raudonos, bet ta blusa tai tokia milimetrinė,kaip mago apšvietimui būna 12v

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8315: 2009 Vasario 19, 14:46:57 »
Vėl pjaunat su savo antakiais, žiedais ir t.t.t.t  :D

krc mano antakiai vienetiniai ranko darbo kainav 250lt,dusliu antgaliai 190lt/vnt,o visas duslius virs stukos lt, ziedeliai 100lt b.l offroad'ai tu per metus tiek ant masinos neisleidi baik issipisinet nes gausi bana is forumo...
Zmogus paprasciausiai turi nuomone savo apie visus masinos isdarkymus, tai uz tai,kad ja pasako,tu jam tikrai negali duoti bano is forumo  (!?) As pilnai jam pritariu,del antakiu ir visokiu ziedeliu,kad nesamone tokia masina tiuninguoti  :-]

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8316: 2009 Vasario 19, 14:47:31 »
o cia tai audi fanas. dar pasakyk , kad sugalvojai 1 dienos atlyginima per savaite skirt auto ir kazka jam nupirkt busi isvis :H

kad ji reikalauja daugiau per savaite, nei vienos dienos atlyginimo :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8317: 2009 Vasario 19, 14:47:48 »
O tai kam ant "tokios" mašinos dedat ratus, tamsinat langus ir t.t.t.? :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8318: 2009 Vasario 19, 14:50:33 »

tu ją gyvai pamatytum...

tai dabar jau žemesnis...
pasirodo kažkoks kaušas i priekines spiruokles gumas susukęs buvo...  :-]

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8319: 2009 Vasario 19, 14:51:27 »
Reikia lituoklio, atsuktuvo nediduko ir blusos raudonos, bet ta blusa tai tokia milimetrinė,kaip mago apšvietimui būna 12v

ai tai ten tokia raudona maza lempute statosi, kaip buna uzsidega pvz koki maga ijungus? isivazdavau kitaip ;) aisku dekui uz info, ziuresiu :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8320: 2009 Vasario 19, 14:51:42 »
nzn kiek tarkim bortelis prekybos centre gaunas aukstesnis uz bufery :) jei pas tave dar zemesne tai nzn kaip tu su ja vaziuoji :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8321: 2009 Vasario 19, 14:53:04 »
Vėl pjaunat su savo antakiais, žiedais ir t.t.t.t  :D

krc mano antakiai vienetiniai ranko darbo kainav 250lt,dusliu antgaliai 190lt/vnt,o visas duslius virs stukos lt, ziedeliai 100lt b.l offroad'ai tu per metus tiek ant masinos neisleidi baik issipisinet nes gausi bana is forumo...
Zmogus paprasciausiai turi nuomone savo apie visus masinos isdarkymus, tai uz tai,kad ja pasako,tu jam tikrai negali duoti bano is forumo  (!?) As pilnai jam pritariu,del antakiu ir visokiu ziedeliu,kad nesamone tokia masina tiuninguoti  :-]

kad ne man rase pasirodo..

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8322: 2009 Vasario 19, 14:54:07 »
nzn kiek tarkim bortelis prekybos centre gaunas aukstesnis uz bufery :) jei pas tave dar zemesne tai nzn kaip tu su ja vaziuoji :D

ai ne... nežemesnė...
bet pas tave galas gan aukštas...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8323: 2009 Vasario 19, 14:54:12 »

ai tai ten tokia raudona maza lempute statosi, kaip buna uzsidega pvz koki maga ijungus? isivazdavau kitaip ;) aisku dekui uz info, ziuresiu :)

Jo,labai mažytė tokia, vos sulituoti eina

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8324: 2009 Vasario 19, 14:55:00 »

tu ją gyvai pamatytum...

tai dabar jau žemesnis...
pasirodo kažkoks kaušas i priekines spiruokles gumas susukęs buvo...  :-]

A,nu už tokius reikalus irgi reikia rankas kapoti :-]