Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1501417 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #625: 2007 Spalio 22, 21:05:51 »
retas dazytojas tau ka pasakys apie ji, o ten kur siuliau nuvykti- jie ta ismano ir turi pvz kas ir kaip buna jei skirtyngi padai buna. Mano pvz buvo maximum ryski raudona, panasios spalvos kur in LT yra- anie maise i dazus ir/arba sviesesne raudona spalva dejo. Idomiai sake is melynu gaunasi, zaliu ir juodu. 1kg jo kainuoja ~300lt, tau reiks 2kg. PAruosk masina dazymui maximaliai ir nudazymas nebebus toks brangus. man jie ir paruosinejo... o masinos perdazymas pas juos kainuotu 3000-4000lt (h) + medziagos

man bereikia originalia spalva pakoreguot...manau neverta ju del tokiu menkniekiu trukdyt...

Neprisijungęs andree

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #626: 2007 Spalio 22, 21:13:47 »
Ar nebūsi pergainiojęs. Gal tiek betrūko dėžei iki antro gyvenimo :D Pirma tepalus tikrink, o po to diagnostiką. Man a4 daviklis parėjęs buvo, irgi taip durniavo.
tepalus tik su duobe patikrinsiu? 

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #627: 2007 Spalio 22, 21:14:43 »
Ar nebūsi pergainiojęs. Gal tiek betrūko dėžei iki antro gyvenimo :D Pirma tepalus tikrink, o po to diagnostiką. Man a4 daviklis parėjęs buvo, irgi taip durniavo.
tepalus tik su duobe patikrinsiu? 

Tik. Matuoklės A8 neturi, tik kontrolinį varžtą...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #628: 2007 Spalio 22, 21:16:40 »
andree > tokiems dalykams yra diagnostikos, tai niekas nieko nepasakys taip is lempos. Klausimas ar is vis moki naudotis autimatais ir zinai ko negalima.

Jauneli, ne mano reikalas, bet dazai pirma ir paskutini karta ir ilgam (tikiuosi) tad pagalvok tikrai ar nesigailesi ;) Paziurinek googlej nauju modeliu spalvas, bent prisilaikyk mados ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #629: 2007 Spalio 22, 21:19:28 »
noreciau greito atsakymo i savo klausima..
tai va problema tokia, nupirkau siandien audi a8 4,2 quatrro. reikejo ja atvaryti 300km.. aisku daviau jai antra gyvenima autostradoj.. vaziavau tiek kie vaziavo... paskui mieste pagainiojau 300 arkliuku, visa diena apsukos mazesnes nei 4000 nebuvo  :-] o paskui kaip supratau isijunge dezes avarinis rezimas, vaziavo tik vienu begiu.. atleidus stabdy neredejo.. tiptronikas neveike.. ant spidometro kur rodo koks begis ijungtas rodo visus. Ijungus D ar R smugis labai didelis. uzgesinau pastovejo 15 minuciu viskas normaliai, bet begai ziauriai jungiasi. paskui ir vel isujunge tas avarinis rezimas... pastovejo ir vel kazkiek laiko mazdaug normalai, bet begiai ir vel smarkiai jungiasi  :[ kas galetu buti? tepalai? ar siaip kas? patikrint tepalus be duobes galima? CHECK`as nor ir avariniam rezime raso OK..
uzjauciu. blemba as taip bijau dezes remonto, bet kazkas mane gliucina kad ji patirsiu turedamas a8, nes tos dezes pas jas popierines, nuvariau ten kur draugui tvarko a8, tai karocia ten deziu meistras visom masinom remontuoja, tai ant sykio tiek a8 nemaciau dar  :O

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #630: 2007 Spalio 22, 21:21:30 »
andree > tokiems dalykams yra diagnostikos, tai niekas nieko nepasakys taip is lempos. Klausimas ar is vis moki naudotis autimatais ir zinai ko negalima.

Jauneli, ne mano reikalas, bet dazai pirma ir paskutini karta ir ilgam (tikiuosi) tad pagalvok tikrai ar nesigailesi ;) Paziurinek googlej nauju modeliu spalvas, bent prisilaikyk mados ;)

kaip ir noreciau,bet 5 gabalu uz dazyma nemokesiu....

Neprisijungęs andree

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #631: 2007 Spalio 22, 21:23:46 »
naudojus su automatais daznai, automate man reikia tik P R ir D daugiau niekada nieko nejungineju... o kur vilniuj diagnostika padaryti galima? rytoj vaziuosiu kur tvarko dezes, bet diagnostikos sako jokios nedaro.. taip pavirsutiniskai paziures.. ir tepalus patikrins  :V kaip apziurinejau masina tai labai graziai begius junginejo, net nustebau.. o dabar  :[

ir dar klausimas bardacioke lempute patrumpinau truputi,netycia.. dabar magas nesviecia klimos knopkes ir ten kur sedyniu sildimas.. ir prie dezes. saugikliai berods visi sveiki ir po kojom ir bagazinej..

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #632: 2007 Spalio 22, 21:24:46 »
mano taip pat is Italijos su dezes defektu gryzo (visai nevaziavo) nors orginali rida buvo vos tik 104000 km.
kas tiksliai buvo nezinau, bet 1500 LTL ir ledas

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #633: 2007 Spalio 22, 21:28:41 »
Bet tai kodėl su tomis dėžėmis A8 tiek problemų? Aš suprasčiau, kad iš 10 1, bet kad dabar kas antra a8.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #634: 2007 Spalio 22, 21:38:53 »
meistras kur draugui remontuoja sake jog cia audiniu liga, ir cia ne tepaluose esme, tipo senesnes nei 2000 metu visos eina saibom, o kodel - neaisku  (!?)
nors siaip turiu kelis pazystamus su bmw, tai pries menesi vienam pakeite tepalus bmw servise, tai po 2 dienu subyrejo deze  :O, sake o ceki ismete  :O tai is savo teko remontuoti  :O

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #635: 2007 Spalio 22, 21:41:34 »
naudojus su automatais daznai, automate man reikia tik P R ir D daugiau niekada nieko nejungineju... o kur vilniuj diagnostika padaryti galima? rytoj vaziuosiu kur tvarko dezes, bet diagnostikos sako jokios nedaro.. taip pavirsutiniskai paziures.. ir tepalus patikrins  :V kaip apziurinejau masina tai labai graziai begius junginejo, net nustebau.. o dabar  :[

ir dar klausimas bardacioke lempute patrumpinau truputi,netycia.. dabar magas nesviecia klimos knopkes ir ten kur sedyniu sildimas.. ir prie dezes. saugikliai berods visi sveiki ir po kojom ir bagazinej..

1- jei negali diagnostikos pasijungti- 80% kad tave pati isdurs :D
2- saugiklius ziurek

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #636: 2007 Spalio 22, 22:22:26 »
jei kam idomu pasidariau siandien diagnostika, va ka rado ir prirase:

L+R apatinis priekinis sarnyras 2x200
L+R vairo traukes antgaliai 2x85 detale ir 2x45 darbas
L+R virsutiniu sarnyru ivores 4vnt 2x30 plius 2x50, darbas 4x60
L virsutinis galinis sarnyras restauracija 160lt
L+R stabdziu zarnos 2x55 + 2x35 darbas
GALAS:
L+R stabilizatores traukes 2x125 detale + 2x35 darbas
L+R apatines vidines sakes ivores 4vnt 4x90 pagal uzsakyma darbas 4x60lt
Suvedimas 80lt

realiai sakiau kad viska rasytu, kas nors kiek itarimu kelia, nors realiai keisti reikia tik antgalius ir 3 sarnyrus, kitas dar vaziuosi ir vaziuosi tipo.
bet zapadloi tik tai, jog as tos masinos nesuvariau pats taip greit, kai pirkau lohas tikrino  (+)
cia tryse klibino judino masina uz 15lt normaliam servise, o ten pyderasai vilniuj kazkokiam pusgarazy tipo patikrins, nieko nepaziurejo kelis sarnyrus dar kazka, sako viskas ledas, nors girdejau kad vienoj pusej buvo barskesys  :O ir dar atidaviau uz vaziuokles apziura 40 lt, nerealiai  (!?)

Neprisijungęs andree

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #637: 2007 Spalio 23, 21:09:48 »
tai va su deze issiaiskinau kas buvo.. padare diagnostika istryne klaidas, dabar normaliai veikia.. paziuresim kaip toliau bus  :)

bet dvi bedos man labai nepatinka, kaip jau anksciau sakiau nedega apsvietimas magnetolos, mygtuku kur avarinis, prie dezes  ir klimos visu + ir -..
o antras dalykas kad galogenus nejungia su artimom sviesom kartu, tik su tolimais.. nors vakar ryte buvo viskas gerai  :(

saugiklius visus patikrinau, siandien kiekviena isemiau ir apziurejau visi sveiki, bagazinei kur yra tu pora saugikliu irgi visi geri. gal kokia rele? gal dar kur nors ju yra?
arba gal kas turit manuala lietuviu rusu kalbom...
prasau padekit  8:8
pas drauga a8 tos pacios dvi problemos...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #638: 2007 Spalio 23, 22:29:54 »
matau kad irgi naujokas su audi a8, todel klausimu daug ir dauguma ju kvaili, taip kad gali buti, kad isvadins tavo a8 visi lavonu, nes bent jau kai as daug klausimu uzdavinejau visiem kazkodel pasirode kad mano masina lavonas, nors su kieno bepalyginu, nu viskas tas pats, juk kiekviena masina bedu turi daug.
o butent del situ bedu negaliu padeti,manau nuvezk pas elektrika ispres bedas. ka ten paims pidisoka maksimum.  :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #639: 2007 Spalio 24, 10:00:05 »
ir dar norejau paklausti, man visi sako kad tipo lebdos pas a8 eina tipo po katalizu.
Tai va pas meistra nulekiau kazkoki neaisku, pakelem masina, tai va, katalizatoriai pas mane stovi kazkur ties lygiagreciai priekinem sedynem, nu ne prie pat variklio, ta norejau pasakyti. Ir tipo tas bahuras pabarskino i tuos katalizus, tai vienas pilnas girdisi, o kitas tuscias, sakau jam kur stovi lembdos, jis sako lebdos isvestos tipo kazkur prie pat variklio stovi. O po tu katalizu tai ten duslintuvas eina kokia 20cm ir tada bakelis stovi ir ten nieko nesimato kad kazkokiops lebos butu, paprastas vamzdis, tai va, noreciau kad kas tiksliai pasakytu kur stovi tos lebdos, nes pjauciau nafik as tuos katalizus, barska man ten vienas jis kuris jau sudeges yra ir siaip neaisku gal ten jau uzsikises tas kuris sudege ir tik dar blogiau nuo to.  (!?)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #640: 2007 Spalio 24, 10:19:19 »
Pjauk pjauk :D Tada jau tikrai CAT lempukas pastoviai švies :D Pas mane liambda zondai yra grynai ant katalizatoriaus pradžios.

Neprisijungęs Alvis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #641: 2007 Spalio 24, 10:22:38 »
Tai paasikelk masina ir palindes pasižiurek kur laidai ateina i zonda, ar prieš pirma bakeli nuo kolektoriaus puses ar po jo ir bus aišku kur stovi zondas

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #642: 2007 Spalio 24, 10:25:23 »
Sakau, bent pas mane jei norėtum išpjauti katalyzus, tai tikrai nelabai išeitų, nes į juos liambdos susuktos. ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #643: 2007 Spalio 24, 10:59:18 »
o tai jeigu lembda zondo bakelis toks tuscias kai padauzai, kas tai blogo?  (!?)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #644: 2007 Spalio 24, 11:01:59 »
o tai jeigu lembda zondo bakelis toks tuscias kai padauzai, kas tai blogo?  (!?)
gamtos prieshas esi! :D  (be)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #645: 2007 Spalio 24, 11:04:22 »
gamtos prieshas esi! :D  (be)

aha gamtos priesas  (h) as su kopustais vaziuodamas be lembdu penkis kart maziau ismesiu co2 nei nauji dizeliai  :A  :D  (h)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #646: 2007 Spalio 24, 12:38:52 »
O jei su a8 lpg važinėji, tai audi a8 priešas esi :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #647: 2007 Spalio 24, 19:19:12 »
Sakau, bent pas mane jei norėtum išpjauti katalyzus, tai tikrai nelabai išeitų, nes į juos liambdos susuktos. ;)

tai kad ten ne liambdos o karščio izoliacijos temperatūriniai davikliai  ;) ;)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #648: 2007 Spalio 24, 19:35:43 »

tai kad ten ne liambdos o karščio izoliacijos temperatūriniai davikliai  ;) ;)

O tai kokia jų paskirtis? Ir kur tada liambdos?

D_A_P_S_Y_S

• Svečias
« Atsakymas #649: 2007 Spalio 24, 20:26:49 »
Sveiki, klausykit niekam nera buve tokio varianto, kai vaziuodamas letai darai posuki per galini rata tokia keista vibracija eina, tartum blokuotu rata, neleistu suktis ratui..baigi posuki ir vel viskas gerai.. cia gal kas nors su reduktorium... 4.2 quattro