Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1556657 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5775: 2008 Lapkričio 18, 10:26:55 »
Pas mane irgi per riebus mišinys, benzas visas nesudega...Bet ji pas mane ir pasipurto, netolygiai dirba ant laisvų...Komutatorius keistas, žvakės gal?...Diagnostika tokių jokių klaidų nerodo...Sakė kad gali būti kažkur mechaninis gedimas, gal kur orą praleidžia...Reik viską žiūrėti... 8:8
gali ir tai būti, bet reikalas tame, kad ta diagnostika realiai neparodo žvakių, žvaklaidžių,
liambdos stovio (na parodo liamdą kada jau mirus visai). Kad visa tai išsamiai
pasitikrinti, reik atskirai su tam skirta įranga tikrinti .

Nu jo, man kažkada rodė liamdą, bet buvo jau amen ir liamdai ir komutatoriui... :) O kokia čia įranga turi būti?..Kur galima būtų su tokia pasitikrinti?... :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5776: 2008 Lapkričio 18, 10:30:43 »
kaune - dagas

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5777: 2008 Lapkričio 18, 10:34:24 »
Gedis - aš apie filtrus salono kalbėjau ;) Gal nepažymėjau, todėl ne visi suprato ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5778: 2008 Lapkričio 18, 11:09:09 »
kaune - dagas

jop, kaune Dagas kiek kita specifika atlikineja tam tikru irenginiu diagnostika. Kartais kai masinos kompas nieko nepasako, bunaatveju kad Dagas randa ir atvirksciai. Zodziu papildo vienas kita :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5779: 2008 Lapkričio 18, 11:11:22 »
Is Vilniaus. Perkant masina, diagnostika dare Bajoras. rastos variklio klaidos:
****/****
vakar tikrino kitas zmogus, siu klaidu jau nemate :V buvau pakeites tik kuro filtra, tepalus.
reik man pasikabinti, gal as rasiu :D O seip nieko is vis nemete? Nes A8 tokia jau masina.... be klaidu rasti tas pats, kas seis laikas surasti 19 ir dar mergaite :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5780: 2008 Lapkričio 18, 11:11:56 »
Nu va, žodžiu man be Kauno niekaip...Vis kažkas mane ten traukia... :G

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5781: 2008 Lapkričio 18, 11:13:52 »

Nu jo, man kažkada rodė liamdą, bet buvo jau amen ir liamdai ir komutatoriui... :) O kokia čia įranga turi būti?..Kur galima būtų su tokia pasitikrinti?... :)
yra tokiu klaidu, kad diagnostikos metu rodo liamda, na galima pagalvoti kad tai ji kalta, taciau pasigilinus i klaidos kilme, paasikeja kad liamda ne prie ko, o klaidos sukelejai gali buti kuro padavimas pradedant kuro kiekiu bake, kuro slegiu, slegio reguliatorium, pukrstukais ir panasiai.... Tai kad raso "liamda" tai ne butinai gali buti kalta ji. Reik pilnai klaidas ziureti, o geriausiai "copy>paste" :)

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5782: 2008 Lapkričio 18, 11:30:15 »
reik man pasikabinti, gal as rasiu :D O seip nieko is vis nemete? Nes A8 tokia jau masina.... be klaidu rasti tas pats, kas seis laikas surasti 19 ir dar mergaite :D

zinoma sita buvo: 17978 -  Engine Start Blocked by Immobilizer
kitu kodais nezinau :)
kaip ir minejau, rode salto variklio uzvedimo davikli. (tiksliai nepamenu pavadinimo)
rode, kad per riebus misinys.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5783: 2008 Lapkričio 18, 11:49:34 »

yra tokiu klaidu, kad diagnostikos metu rodo liamda, na galima pagalvoti kad tai ji kalta, taciau pasigilinus i klaidos kilme, paasikeja kad liamda ne prie ko, o klaidos sukelejai gali buti kuro padavimas pradedant kuro kiekiu bake, kuro slegiu, slegio reguliatorium, pukrstukais ir panasiai.... Tai kad raso "liamda" tai ne butinai gali buti kalta ji. Reik pilnai klaidas ziureti, o geriausiai "copy>paste" :)

Aš tau man rodos tada taip ir dariau "Copy paste"... ;) Dar prieš tai tau skambinau...Gal nelabai pameni... ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5784: 2008 Lapkričio 18, 13:18:25 »
geriausia nuvarei i audi centra ir palikai :) tik pinigine paploninai puse masinos kainos uz einamus remontus :D

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5785: 2008 Lapkričio 18, 13:22:01 »
geriausia nuvarei i audi centra ir palikai :) tik pinigine paploninai puse masinos kainos uz einamus remontus :D

ir tai vadini geriausiu variantu?! :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5786: 2008 Lapkričio 18, 13:29:15 »

tai aisq vienas is geriausiu variantu, bet jei netinka gali pas mane i garaza atsivaryt, sutvarkysiu ka reikia ;) pas mane dirba tokie meistrai kaip: as, Petras, Onute, Jonas, Igariokas, Juozas, juzefka ir Jadze. Maladiec meistrai zinok, jei reik duris uzdaryt ar kapota pakelt, sviesas pajungt ar valytuvus nuo lango pakelt, na zodziu viska subega chebryte (be) (h) :-] :-] :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Lapkričio 18, 13:33:23 sukūrė DJDonce »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5787: 2008 Lapkričio 18, 13:51:44 »
tai aisq vienas is geriausiu variantu, bet jei netinka gali pas mane i garaza atsivaryt, sutvarkysiu ka reikia ;) pas mane dirba tokie meistrai kaip: as, Petras, Onute, Jonas, Igariokas, Juozas, juzefka ir Jadze. Maladiec meistrai zinok, jei reik duris uzdaryt ar kapota pakelt, sviesas pajungt ar valytuvus nuo lango pakelt, na zodziu viska subega chebryte (be) (h) :-] :-] :-]
jau tikrai esi baisiai mandras vairuotojas

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5788: 2008 Lapkričio 18, 13:57:49 »
jau tikrai esi baisiai mandras vairuotojas

Zinau, aciu :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5789: 2008 Lapkričio 18, 13:58:49 »

zinoma sita buvo: 17978 -  Engine Start Blocked by Immobilizer
kitu kodais nezinau :)
kaip ir minejau, rode salto variklio uzvedimo davikli. (tiksliai nepamenu pavadinimo)
rode, kad per riebus misinys.
speju tiksliau liamda zonda rode... paskui misinio turejo ismesti.... o sakai kad nieko nebuvo :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5790: 2008 Lapkričio 18, 14:04:33 »
Aš tau man rodos tada taip ir dariau "Copy paste"... ;) Dar prieš tai tau skambinau...Gal nelabai pameni... ;)
cia tikrai ne pasigyrimai, taciau kai i diena gaunu ne viena nuorasa "pasakys kas cia" o siuncia ir is lietuvos ir is kitu saliu - tai jau ir maisausi. Juolab kas su kuo nori, tas su tuo nuskaito, nieks paskui neaisku, nuskaitymas "dalinis" ir bla bla bla - finale makalyne. Vienas is vis topas buvo. Sako pasijunge senelis kompa, parode kad 90% siurblio keitimas - super, tik kas cia per programa dar neisisaiskinau :D Aisku, zmogus pasikeite, toliau senelis savo "ismislus" papasakojo - finale kaip nevaziuoja, taip ir nevaziuoja... Zodziu... Na cia tu istoriju galima butu ir rinkini daryti, tik gaila tam laiko nelabai yra. Butu pamokeles ir paaiskinimai kas yra diagnostika, kas yra "tipo" diagnostika, kas yra "darau diagnostika ir kalbu apie varnas" ir t.t. :D Tad sorry, kartais suspainioju kas ir kaip, nuo ko ir apie ka...

Blin cia dejau i pievas (v) (v) :D :D :-]

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5791: 2008 Lapkričio 18, 14:05:00 »
taip, reikia patikrint zonda atskirai, gali buti ir jame beda. Nes riebina tikrai, ypac kai salta.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5792: 2008 Lapkričio 18, 14:14:31 »
salta ir riebins - taip ir bus visa laika. Todel ir sakoma kad su labai salta geriau nevaziuoti, nes kainus daug :D

Yra tokiu liamdos klaidu, kurios rodo riebuma, taciau jos kalba ne apie liamdos klaida, o apie eili kitu galimu gedimu. Todel sakau - pasakymas "rodo liamda" dar nieko nesako. Kai rodys "no signal" tada galesi but garantuotas kad neveikia. Todel klaidos kodas turi buti pateikiamas tiksliai nuo A iki Z. O visokie "launch'ai" to nepadaro, visi universalus to nepardaro - aisku isimciu visada yra. O kai klaidos kodas nera tikslus iki galo, prasideda "keiciu kas sove man i galva" > oi nepataikiau, tad keiciam toliau > oi ir vel nepataikiau.... O uz tai kas moka?

Na tikiuosi su laiku atskirsite kas yra universalios programos, su laiku gal sugebesiu pasakyti kam reikalyngi tikslus klaidu kodai, o jus tai galesite meistrams savo pasakyti, arba akis isdraskyti :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5793: 2008 Lapkričio 18, 15:05:02 »
Citata
Nes A8 tokia jau masina.... be klaidu rasti tas pats, kas seis laikas surasti 19 ir dar mergaite šypsena

na na ar daug pas mane klaidu mates ?  (h)   beje ka tik savanoriuose uzmatyta ex Evaldo eSke neplauta :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5794: 2008 Lapkričio 18, 15:10:03 »
beje ka tik savanoriuose uzmatyta ex Evaldo eSke neplauta :D

Bausti reikia kažką :D

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5795: 2008 Lapkričio 18, 16:03:46 »