Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1544436 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5450: 2008 Lapkričio 10, 12:48:12 »
o kokio tu patarimo noretum? cia tam reikalui yra vienas vienintelis sprendimas. imi dangtelius, pakeiti tarpnes ir fsio... nes cia nieko kitaip nesumastysi... pas mane sudrekes :D variklis kaip reikiant :D kai kur net labai dregnas  :-] tai va kita sav statau masina remontui... matoriuko, reiks biski kumelaiciu prikelt ir tuo paciu susitvarkys bisi drekimai... matai pas mane labai matoras jaudinas pries operacija  :-] :-] :-]

Arvi kas tavo motorui?

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5451: 2008 Lapkričio 10, 12:56:30 »
o kokio tu patarimo noretum? cia tam reikalui yra vienas vienintelis sprendimas. imi dangtelius, pakeiti tarpnes ir fsio... nes cia nieko kitaip nesumastysi... pas mane sudrekes :D variklis kaip reikiant :D kai kur net labai dregnas  :-] tai va kita sav statau masina remontui... matoriuko, reiks biski kumelaiciu prikelt ir tuo paciu susitvarkys bisi drekimai... matai pas mane labai matoras jaudinas pries operacija  :-] :-] :-]

Hm, nu suprantu dėl ko drėgsta pas vyrų aštunkes, juk tokie  (o) (o) vairuoja... :D :D :D bet ko drėgsta pas maniškę???...Juk audi aštunta tai moteriškos giminės,  (r) tai gaunasi kad maniškė netradicinės orientacijos... ff :G :G  :D :-] :D :-] :D Vo kaip viską išvarčiau... :s  :D :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5452: 2008 Lapkričio 10, 13:07:48 »
ji kogero drekta nuo to, kad kartais duodi savo vyrui pravaziuot arba ji pavezini ;) o jei tavo masina netradicines orentacijos, tai nieko nuostabaus kai tokia mergaite ja vairuoja  (r)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5453: 2008 Lapkričio 10, 13:19:56 »
ji kogero drekta nuo to, kad kartais duodi savo vyrui pravaziuot arba ji pavezini ;) o jei tavo masina netradicines orentacijos, tai nieko nuostabaus kai tokia mergaite ja vairuoja  (r)

Aš iš pradžių irgi apie tai pagalvojau, bet retai jį vežioju, o ir jis gauna pavažinėti dar rečiau..bet svarbiausia yra tai, kad ji jo man rodos nemėgsta, nes pradeda gesti, neužsiveda...Aš atsisėdu ji brin brin ir užsiveda, ir važiuoja negesdama...Žodžiu, apie drėkimą nėra net kalbos... :D :-] :D :D Ir teisingai, nėr čia ko drėkti kas be atsisėstų...kaip kokiai........... :D :-] :D :D  :H mano natūros... :D :-] :D :D :[ :D :D

Kažkas su manim ne tas šiandien, čia offroad'as kaltas, užveda tokias kalbas... :D :D :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5454: 2008 Lapkričio 10, 13:34:26 »
gal kam teko susidurt kokios tarpiniu kainos? o gal yra kox neblogas hermetikas. manau,
kad normaliai aptepus turetu uzsisandarinti drekejimas
na sakykim vidutiniškai po 100 LTL tarpinės kainuoja, bet gali ir pigesnių, gali ir brangesnių rasti.
ir žinoma su hermetiku gali bandyt, kokiu konkrečiai, dabar nepasakysiu, nes nepamenu,jei ne daug varo,
nes realiai, tai ir naujos gali leisti be hermetiko  (+) (+) galima sakyti liga čia šitų variklių va šitos tarpinės,
va tokios tokelės  ;)
p.s. ir drėkti pradeda maždaug proporcingai nuo kojos sąlyčio su gazo pedalo intensyvumo,
viskas dėsninga kaip ir anatomijoje  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5455: 2008 Lapkričio 10, 13:50:25 »
nu Gedi tu cia dar i poshlybiu skyrelio lauza nauju malku imetei: "ir drėkti pradeda maždaug proporcingai nuo kojos sąlyčio" :D :D :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5456: 2008 Lapkričio 10, 13:57:32 »
nu Gedi tu cia dar i poshlybiu skyrelio lauza nauju malku imetei: "ir drėkti pradeda maždaug proporcingai nuo kojos sąlyčio" :D :D :D

ff ff ff ff ff ff ff kažkaip čia karšta pasidarė.. :-] :D :-] :D :-] :D :D
Arvi kaip galvoji, mes negausim nuo moderatorių už šitas orgijas.... :D :D :D Aš tai noriu galvoti kad nebaus ir prisijungs... :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Lapkričio 10, 14:01:04 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs audia8quattro

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5457: 2008 Lapkričio 10, 14:02:25 »
Arvi, o pas tave nera tepalo degesio kvapo nuo variklio?pas mane A8 kaip palakstau gerai tai dumai net eina is ariklio, tepala leidzia matyt ir svyla.Pasikeiciau tepalo davikli, bet kad vistiek ziuriu tas pats. Tai ciai tarpine bus?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5458: 2008 Lapkričio 10, 14:02:34 »
as ir taip manau :D o kas cia blogo :) nieko nedarom nepadoraus  :-] gi "nesimatuojam" kaip praitoj temoj buvo kur uzrakino :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5459: 2008 Lapkričio 10, 14:03:08 »
Arvi, o pas tave nera tepalo degesio kvapo nuo variklio?pas mane A8 kaip palakstau gerai tai dumai net eina is ariklio, tepala leidzia matyt ir svyla.Pasikeiciau tepalo davikli, bet kad vistiek ziuriu tas pats. Tai ciai tarpine bus?

Žiūrėk,per kur leidžia.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5460: 2008 Lapkričio 10, 14:04:46 »
yra kvapas ir jis nepatinka man... tai vat tokie darbai laukia mamo gulbes :) : galvu kelimas, slifavimas, voztuvu pritrynimas, gumeliu pakeitimas, ziedu keitimas, indeklu keitimas, visi guoliu, dirzu ir pan.... o siaip zinok leist per daug kur gali... man tai pagrinde per karterio tarpines varo... bet ir per dangteli..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5461: 2008 Lapkričio 10, 14:05:30 »
nu Gedi tu cia dar i poshlybiu skyrelio lauza nauju malku imetei: "ir drėkti pradeda maždaug proporcingai
nuo kojos sąlyčio" :D :D :D
taigi apie rimtą reikalą šneku  :D :D, tik metaforom šiek tiek  (v)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5462: 2008 Lapkričio 10, 14:06:33 »
va tos metaforos ir veza tokiam pokalbio kontekste :D :D :D

Neprisijungęs audia8quattro

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5463: 2008 Lapkričio 10, 14:10:31 »
Tai sakykim jei per karterio tarpine leidzia, tepalas gali papulti ant duslintuvo ir automatiskai-svyla

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5464: 2008 Lapkričio 10, 14:11:35 »

kartais buna kad leidzia vairo kolonele ar slanga kokia stiprintuvo, mauni kokso spaudimas kyla ir sekmingai viskas varva ant ismetimo sistemos :) rezultatas smarve ir dumai :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5465: 2008 Lapkričio 10, 14:11:59 »
siaip jei gerai pamenu tai nuo karterio nelabai kaip ant dusliaus papuola... cia labiau papuola jei per dangtelio ar per kitus salnikus leidzia..

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5466: 2008 Lapkričio 10, 14:21:42 »
pas manes karteris sausas o ismetimo kolektoriai braska kaip pecius po padidinto dumingumo suteikimo gamtai ir gero salycio koju su pedaliais. To pasekoje buna geras "G" jegos sukylimas, michelinu apsisukimu skaicius tiesiogiai priarteja maximaliai leidziamos ribos skaiciaus. liaudiskai sitas efektas vadinasi prasratsa.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5467: 2008 Lapkričio 10, 14:45:07 »
pas manes karteris sausas o ismetimo kolektoriai braska kaip pecius po padidinto dumingumo suteikimo gamtai ir gero salycio koju su pedaliais. To pasekoje buna geras "G" jegos sukylimas, michelinu apsisukimu skaicius tiesiogiai priarteja maximaliai leidziamos ribos skaiciaus. liaudiskai sitas efektas vadinasi prasratsa.

:-] :-] :-]  Krc, aš pasišalinu iš čia....  :-] :-] :-] :-] :-] :[ :[ :-] :-]  :-] :-]

P.S.Offroad'ai sorry, čia aš tavęs nelazdavoju, tiesiog šiandien tavo postai mane veža.... :D :D :D tik nežinia į kurią pusę... :D :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5468: 2008 Lapkričio 10, 14:48:08 »
Patrukusi, visiem buna dienu, lyg tyčia (h) (be)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5469: 2008 Lapkričio 10, 14:49:32 »
tai vat... o dar pirmadienis tai jau is vis diena LYG TYCIA :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5470: 2008 Lapkričio 10, 15:04:32 »
Patrukusi, visiem buna dienu, lyg tyčia (h) (be)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5471: 2008 Lapkričio 10, 19:02:32 »
cia kai pasiskaiciau tai pasijauciau vos ne kaip kokiam spec forume apie... :D patrakus bet pas tave avataras ir labai priderintas prie tokiu temu :D
kalbant i tema tai pas mane ir tepalas per kazkur sunkiasi ir kiek itariu per tepalo filtro dangteli nes daugiau nelabai ir zinau per kur ten gali jis varveti.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5472: 2008 Lapkričio 10, 21:37:55 »
cia kai pasiskaiciau tai pasijauciau vos ne kaip kokiam spec forume apie... :D patrakus bet pas tave avataras ir labai priderintas prie tokiu temu :D
kalbant i tema tai pas mane ir tepalas per kazkur sunkiasi ir kiek itariu per tepalo filtro dangteli nes daugiau nelabai ir zinau per kur ten gali jis varveti.

Maxtor, man rodos tepalai pas visas tokio amziaus masinytes pro kaikur sunkiasi...Manau cia nieko nuostabaus... :) Beje, permesk man per skype fotkes... (v)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5473: 2008 Lapkričio 10, 21:43:43 »
pas ka per tarpine dregsta, pas ka per duslintuva iseina :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5474: 2008 Lapkričio 10, 21:44:40 »
pas mane sausa ir grazu  :P