Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1530143 kartus)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #5025: 2008 Spalio 14, 17:24:07 »
Klausykitės chebryte, pas mane tokis veiksmas vyksta...Sėda akumas....Pastebėjau kai palieki raktą degime...Maniškis du kart paliko, dukart akumas numiro...Žodžiu...Užgesini mašiną, ištrauki raktą, magas išsijungia, vėl įkiši raktą, užvedi, užgesini ir NEištrauki rakto....Įtariu kad dėl mago...Kadangi, pas mane magas įsijungia kai įjungi degimą, suvedi kodą ir tik tada jis jau pradeda veikti normaliai, ta prasme groti...O jei padarai kaip rašiau prieš tai, tai nesuvedęs kodo ir užgęsinęs mašiną (raktas in), jis lieka veikti...Taip išeina?...Ankščiau tokio dalyko lyg ir nebuvo...Ar gali mano sapalionės pasitvirtinti?...Ką daryti?... ?!? :)
Jei neklystu kazkas negerai pajungta. Man kazkada panasiai budavo MB, net istraukus rakta akuma issunkdavo panasiai per dvi dienas. Siaip idomiai kad koda kas kart reikia suvedinet, pas mane reikia suvest tik tuo atveju kai atjungi akuma. Isijungia kas kart be kodo. Teisingai pajungus problemu nebuna. Be to ten jis turetu apsvietima keist, kai ijungi sviesas.