Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1527177 kartus)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #4175: 2008 Rugpjūčio 07, 20:47:23 »
96metu audi A8 4,2 quattro deze keturiu begiu o su greiciu taj kaj spaudi dugna tai is antro i trecia nemeta pakelia iki 140 km tad tenka permesti paciam bet jei nespaudi o begejasi po biski nebuna jokiu problemu!
tepalu supyle 5 litrus bet nzn kokiu nes neatsimenu pavadinimo tik ieskojau per keturis auto servisus nes ju bevejk niekas neturejo!
ir kai ieskojau kas pakeis vis labai baidesi ir nustebau kai pakeite paprastas alyvos keitimo punktas!
tik sakau girdejau kad ten turi pripildyti su spaudimu o pas mane supyle paprastaj uzkure pakureno dar dapyle ir viskas!

pas mane pyle ten kur remontuoja automatus jau 15 metu, po jokiu spaudimu nepyle nera tik reikia uzvestai masina pilt ten liepe junginet neutrala atbulini ir D. tepalu supyle lygiai 4.6 litro. pyle pacius geriausius nors sake tokiai dezei nereiktu tokiu :) automatas dirba kaip laikrodis (ftu tfu tfu). o meistrai ten tikrai geri, isleido sena, ir net pauoste pasake kad visi salnikai geri kurie ribojas su matoru ir panasei (tipo jei ibega variklio tepalo kazkokia spalva gaunas ir smarve idomi) pas mane keturbege deze, tai net filtro nekeite nes jis ten metalins su kazkokiu urodu ten ji praplove :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 07, 20:50:22 sukūrė egis »