Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1526679 kartus)

Neprisijungęs likido

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #4050: 2008 Liepos 30, 23:09:08 »
chebra, gal pas ka tokia beda buvo: zodziu freono kondiskes sistema pilna, vamzdukai sala, tik salta ora pucia per centrine skyle (virs mages) or per visas sonines ir gale ir i kojas kur yra pucia LABAI karsta ora. kame gali buti bedos ? valdymo bloka (tas knopkes po magu) buvau pakeites, tas pats..... Plius tik ijungus klima nukepa saugiklis 15Ameru "Klimaanlage wasserventile, wasserpumpe"

dar vienas updeitas, paziekit kas po sava kapotais ar pas jus tokia fiske geltona kur nors pajungta ar irgi neitema ore kabo ? paveiksliuka prisegu

As tau galiu beveik 100% pasakyt kas yra :)

fotkej matosi du tokie daikciukai, stovi juose elektromagnetai, kurie uzdarineja/atidarineja antifrizo cirkuliavima, greiciausiai jie nedirba, todel gauni karsta ora i visas skyles, isskyrus centrine :)

Sakau is patirties, nes tas pats variantas buvo.

Tas aparats (varikliukas ir 2 elektromagnetai) srote kainavo 150 lt, ir darbo pusei dienos, paciam keiciant :)

mano atveju uzteko pakeisti viena elektomagneta, ir viskas susitvarke.

Sekmes  (h)

tai jauciu ta bybiene ir vadinas "Klimaanlage wasserventile" :) jei jie sudege man ir kepina ta saugikli. o darbo ten tikrai tiek daug ?, blin jei tikrai tas, kai busi siauliuose alaus pastatysiu uz help'a :D :D tik bl kaip juos patikrint neardzius kazi nes jei ne tas puse dienos pistis imt lauk ir vel idet tai zinai nelabai norisi :)

jei nori laika sutaupyt kad tikslia beda nustatyt, audi centras taves laukia.. ir koda detales tuo paciu gausi :)

Jei tvarkingai viska daryt, reiktu islupinet visa klima, kad prieiti visa agregata pakeisti, as tai laimings buvau kad pas mane tik elektromagnetas tebuvo, kuri siaip netaip pakeiciau perdaug neardes ("tik pusdieni" ) :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 30, 23:11:44 sukūrė likido »