Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1524423 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3775: 2008 Liepos 01, 17:00:48 »
nu joa bmw'us dar suprast galima 325 750 ir pan bet toks sifras kaip 842 biski per sunkus liaudziai jauciu ir nesiziuri,man 888,008,999,777 labiau prie sirdies...arba pavyzdziui AOO 008   va teisingas numeris,gaunasi a8 ir oooo per vidury :)

Kiekvienam savo, man pvz dzin, ar kas supras ką aš užšifravus tam numery ar ne... :) :D Pas mane va audiklubo lipduką nufirfino,  :A pagausiu išprievartausiu su lazda... :D :D :D :D
Beje, Jaunėli, jei jau rekomendavai becker'į, tai kaip jo INDIANAPOLIS 7925 modelis?....Gal žinai... :) Jau pasiskaičiau...Sako garsas nelabai, grand prix tipo geresnis?... ?!? Ot idomumas, dovanos sau ieškot... :/ Visai neoriginalūs šiuolaikiniai vyrai... :D :D :D :D

as db neatsimenu kiek zinau tie kur su navi,siek tiek prasciau groja,bet tikrai ne prastai,kiek atsimenu mexico dar neblogas modelis,pats sau jei rasciau tai grebciau grand prix,bet ju mazai lietuvelei...siaip autopliuse yra rimtas becker'is uz 1500lt...

Aha, mačiau...radau dar vieną grand prix http://www.bizzon.lt/index.php?page=product_page&persist=new&productId=5112 ....indomu kaip šis...?...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3776: 2008 Liepos 01, 17:03:02 »
nu joa bmw'us dar suprast galima 325 750 ir pan bet toks sifras kaip 842 biski per sunkus liaudziai jauciu ir nesiziuri,man 888,008,999,777 labiau prie sirdies...arba pavyzdziui AOO 008   va teisingas numeris,gaunasi a8 ir oooo per vidury :)

Kiekvienam savo, man pvz dzin, ar kas supras ką aš užšifravus tam numery ar ne... :) :D Pas mane va audiklubo lipduką nufirfino,  :A pagausiu išprievartausiu su lazda... :D :D :D :D
Beje, Jaunėli, jei jau rekomendavai becker'į, tai kaip jo INDIANAPOLIS 7925 modelis?....Gal žinai... :) Jau pasiskaičiau...Sako garsas nelabai, grand prix tipo geresnis?... ?!? Ot idomumas, dovanos sau ieškot... :/ Visai neoriginalūs šiuolaikiniai vyrai... :D :D :D :D

as db neatsimenu kiek zinau tie kur su navi,siek tiek prasciau groja,bet tikrai ne prastai,kiek atsimenu mexico dar neblogas modelis,pats sau jei rasciau tai grebciau grand prix,bet ju mazai lietuvelei...siaip autopliuse yra rimtas becker'is uz 1500lt...

Aha, mačiau...radau dar vieną grand prix http://www.bizzon.lt/index.php?page=product_page&persist=new&productId=5112 ....indomu kaip šis...?...

sitas super,butent tokio noriu :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3777: 2008 Liepos 01, 17:11:01 »

Ania,  :V tai gal imsi... :)

Neprisijungęs likido

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3778: 2008 Liepos 01, 17:54:28 »

Prasom paspausti cia ir jis tavo
  :-]

Neprisijungęs Naglis

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3779: 2008 Liepos 01, 18:28:29 »
Tokia situacija. Ijungiant xenonus viena lempa sumirksi ir tik tada uzsidega..ir ijungus pavara ismeta perbraukta skrituliuka. Cia imanoma dar kazka tvarkyti? :)
statyti apgavikus kitaip sakant varzas. o kad sumirksi tai speju balastas prastas.klausk pas bajora daugiau apie tai papasakos ir apgaviku pas ji yra.

:V a prie ko cia apgavikai  ?!?

taupyk valdymo blokui  :D
[/quote]

o kiek tas valdymo blokas kastuoja? Kad sumirksi uzdegant dzin, svarbu, kad kompas nepypsetu:D

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3780: 2008 Liepos 01, 19:09:36 »
Tokia situacija. Ijungiant xenonus viena lempa sumirksi ir tik tada uzsidega..ir ijungus pavara ismeta perbraukta skrituliuka. Cia imanoma dar kazka tvarkyti? :)
statyti apgavikus kitaip sakant varzas. o kad sumirksi tai speju balastas prastas.klausk pas bajora daugiau apie tai papasakos ir apgaviku pas ji yra.

:V a prie ko cia apgavikai  ?!?

taupyk valdymo blokui  :D

o kiek tas valdymo blokas kastuoja? Kad sumirksi uzdegant dzin, svarbu, kad kompas nepypsetu:D
[/quote]

tai pirma issiaiskink kodel uzsidega ant kompo, o ksenonas dega tuo metu?

Neprisijungęs Naglis

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3781: 2008 Liepos 01, 19:50:50 »
Jup, ir xenonai ir kitos lemputes dega

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3782: 2008 Liepos 01, 20:11:48 »
Jup, ir xenonai ir kitos lemputes dega

PM

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3783: 2008 Liepos 01, 20:24:15 »
Pas mane buna kad vaziuoju, ir pyst uzgesta zenonas vairuotojo pusej...arba kaip ir tokie mirksejimai darosi...kas gali buti, kontakati bludija, pareina blokelis?.... 8:8

flex

• Svečias
« Atsakymas #3784: 2008 Liepos 01, 20:25:43 »
Pas mane buna kad vaziuoju, ir pyst uzgesta zenonas vairuotojo pusej...arba kaip ir tokie mirksejimai darosi...kas gali buti, kontakati bludija, pareina blokelis?.... 8:8

požymiai, jog blokelis tuoj sakys "labanakt, mama" :D

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3785: 2008 Liepos 01, 20:27:37 »

tik 200lt svieciasi, aisku neoriginalas bus (h)

flex

• Svečias
« Atsakymas #3786: 2008 Liepos 01, 20:29:30 »
Èia tiek už blokelius su baląstu kur yra?  :O

Aš tai už 160lt galiu rast ir parduot, žinoma, čia jau su mano antkainiu  :D

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3787: 2008 Liepos 01, 20:31:24 »
Èia tiek už blokelius su baląstu kur yra?  :O

Aš tai už 160lt galiu rast ir parduot, žinoma, čia jau su mano antkainiu  :D

cia su darbu kaina jau (jei gerai pamenu) (be)

flex

• Svečias
« Atsakymas #3788: 2008 Liepos 01, 20:33:35 »
blokelį įdėt galiu ir nemokamai (jei jau viskas prieš tai buvo pajungta) :D pora kištukų šen ten ir ore  :D Tai yra žymiai paprasčiau negu nuo pat pradžių ant plikos lempos gamint xenonus  :D

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3789: 2008 Liepos 01, 20:39:56 »
blokelį įdėt galiu ir nemokamai (jei jau viskas prieš tai buvo pajungta) :D pora kištukų šen ten ir ore  :D Tai yra žymiai paprasčiau negu nuo pat pradžių ant plikos lempos gamint xenonus  :D

(-) nu nepasakyciau sen bei ten, ir ore :-] (neleido myz*t parasyt, keicia i slapintis) :-] :-]

bizki sunkiau dedasi jis, jei tvarkingai det, bent jau sena turi nusimt, su galine lempos dalim, jei kalbet apie originala (h) skyle laidam pasdaryt, o paskui dar rast kur ta neoriginalu uzkist :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #3790: 2008 Liepos 01, 20:44:04 »
Na aš apie neoriginalo keitimą į neoriginalų  :-]

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3791: 2008 Liepos 01, 20:48:26 »

va va (h)

flex

• Svečias
« Atsakymas #3792: 2008 Liepos 01, 20:49:17 »

va va (h)

o su originalais sutinku, ten jau reikia pavargti :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3793: 2008 Liepos 01, 22:08:35 »
Taip ir galvojau....Aciu aciu uz pagalba,  :H bet neoriginalius zenonus turiu, ir yra kas gali pastatyti... :D :D bet vat as noretau original aptureti, gal pabandysiu per dauztas paziureti...kazkaip nelabai as tuos noriu kisti....

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3794: 2008 Liepos 01, 22:11:30 »
Taip ir galvojau....Aciu aciu uz pagalba,  :H bet neoriginalius zenonus turiu, ir yra kas gali pastatyti... :D :D bet vat as noretau original aptureti, gal pabandysiu per dauztas paziureti...kazkaip nelabai as tuos noriu kisti....

na cia 50/50 ka nupirksi :)

gali po pusmecio vel tas pats but. :)

Neprisijungęs likido

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3796: 2008 Liepos 02, 00:08:37 »

na cia 50/50 ka nupirksi :)

gali po pusmecio vel tas pats but. :)

200lt srote originalus blokelis,pasiimk pavyzdi ir pirmyn,nes ju skirtingu yra...pas mane nuo TT stovi :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3797: 2008 Liepos 02, 07:23:04 »
priekinio bamperio apacioi,atidares kapota turi matyt pro tarpa

Hm, nu kai priekį rinkau, tai neradau kažko panašaus. Bet tai nesupratau, man liko fiškė, kiek įtariu, ji ir yra temperatūrinė, daviklį irgi turiu, bet va kaip man prieš tai viską puikiai rodė, net klima šaldė iki +3, o po nuplovimo žiūriu jau -45rodo

Nu vo, pati mašina susiremontavo :-] Tik žn kaip :D Vkar jau baigti buvo išoriniai darbai ir variklio skyrius, beliko salonui cheminis ir į trasą :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3798: 2008 Liepos 02, 09:25:54 »
priekinio bamperio apacioi,atidares kapota turi matyt pro tarpa

Hm, nu kai priekį rinkau, tai neradau kažko panašaus. Bet tai nesupratau, man liko fiškė, kiek įtariu, ji ir yra temperatūrinė, daviklį irgi turiu, bet va kaip man prieš tai viską puikiai rodė, net klima šaldė iki +3, o po nuplovimo žiūriu jau -45rodo

Nu vo, pati mašina susiremontavo :-] Tik žn kaip :D Vkar jau baigti buvo išoriniai darbai ir variklio skyrius, beliko salonui cheminis ir į trasą :)

Oi kaip lauksim fotografijų tavo gražuolės... (aa) (aa) :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3799: 2008 Liepos 02, 09:27:11 »
Jo, tik salone dulkių po dažymo tiek, kad baisu :(