Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1520080 kartus)

flex

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3475: 2008 Birželio 12, 16:08:57 »
Na su tokiu pravažiavimu dar reiktų pilti 98 benzą  :D
kaip aš ane?  :D

žinoma ;) Aukštesnio oktano benzino matariukas mažiau lapnoja į save :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3476: 2008 Birželio 12, 16:12:29 »
Na su tokiu pravažiavimu dar reiktų pilti 98 benzą  :D
kaip aš ane?  :D

žinoma ;) Aukštesnio oktano benzino matariukas mažiau lapnoja į save :D

Jau grynai. Èia labiau psichologiškai gal mažiau, o ne realiai naudoja to benzo

flex

• Svečias
« Atsakymas #3477: 2008 Birželio 12, 16:20:06 »
Evaldai, pasiskaityk literatūrą apie oktanus :) Lietuvoj gal ir nesiskirs, nes čia tik lipdukai "E98", "E95". Realiai, jei oktanai atitinka nurodytą nakleiką, tai sąnaudos gali pradėti skirtis...Žinoma, niekas nesako, kad skirsis 2-4ltr. Tai bus minimalistinis skirtumas - iki 1ltr  (h)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3478: 2008 Birželio 12, 16:26:08 »
kazkur per 10men atsipirks o kadangi jei viskas bus ok planuoju ja tureti kazkur apie 2 metus tai manau verta isimesti ta NOS sistema :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #3479: 2008 Birželio 12, 16:33:08 »
kazkur per 10men atsipirks o kadangi jei viskas bus ok planuoju ja tureti kazkur apie 2 metus tai manau verta isimesti ta NOS sistema :D

Gali dėtis, jei tiek laiko dar žadi važinėt su ta mašina ;) Ir šiaip kai dėsi, tai dėk greitai, gali būti toks dalykas, kad dujos užkels iki 2.50lt. Mažesnė ekonomiją beišeis :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3480: 2008 Birželio 12, 20:51:59 »
Evaldai, pasiskaityk literatūrą apie oktanus :) Lietuvoj gal ir nesiskirs, nes čia tik lipdukai "E98", "E95". Realiai, jei oktanai atitinka nurodytą nakleiką, tai sąnaudos gali pradėti skirtis...Žinoma, niekas nesako, kad skirsis 2-4ltr. Tai bus minimalistinis skirtumas - iki 1ltr  (h)

A, nu va čia jau kita kalba. Gi ne iš literatūros benzą į baką tepili, o iš lietuviškos kolonėlės, kuriame tas pats 98dažniausiai yra labiau nubezdėjęs, nei europinis 95 ar mažiau

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3481: 2008 Birželio 12, 23:14:01 »

1 litras panashiai ir isheina bet visvien neisheina taip kad piliesi i minusa kazhkiek vistiek laimi... be to mashina geriau eina.... :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3482: 2008 Birželio 13, 10:49:26 »
 :[ :[ :[ :[ :[ :[ :E :E :[ :[ :[ :[ :[ :-{ :-{ :-{ :-{ :[ :[ :[  :E :E :E :[ :[ :-{ :-{ :[ :[

Bl*** pastatė man kitą duslės bakelį (originalus nuo 3,7) ir netinka antgaliai...negali uždėti...eina..............................dingo garsas..........dingo vaizdas........ (z) (z) (z) :E dabar taip tyliai dirba kad negirdžiu net...... :D (z) (z) :D :D :D

bet svarbiausia važiuoja mano lialia....... :H :H :H (o)
Ai, tiesa, gi senokai norėjau pasiklausti, gal kas žino kur gauti aštunkei kaip jis ten, spoileris turbūt, :V blyn pamiršau (v),  kuris ant galinio stiklo klijuojamas...aš labai tokio norėtau.... :H :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3483: 2008 Birželio 13, 11:02:22 »
nebera garso? tai ispjauk katalizatoriu  :) ir pinigu gausi uz ji jei nuvesi i ta EMP ar kaip ten.  ;) o garsas ant zemu apsuku bus panasus kaip dabar bet nuo kokiu 3500 aps. tai priversi zmones gatvej atsisukti  :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3484: 2008 Birželio 13, 11:11:59 »
nebera garso? tai ispjauk katalizatoriu  :) ir pinigu gausi uz ji jei nuvesi i ta EMP ar kaip ten.  ;) o garsas ant zemu apsuku bus panasus kaip dabar bet nuo kokiu 3500 aps. tai priversi zmones gatvej atsisukti  :D

Katalizatorius jau išpjautas ir priduotas už laaaabai gerą kainą.... (+) (+) (+) :D Pas ją buvo perdarytas duslintuvas visas, ten sportinis tokis tipo buvo, kaina jo naujo berods apie 600lituoklių...Èia tik bakelio... (aa) juokiausi, peržiūrėjau kalendorių kokių čia švenčių nusimato, ogis mano tortadienis visai jau arti, tai sakau noriu dovanų... (aa) (v) :D :D :D ale pagalvojau kad neapsimoka į ją man čia tiek investuoti....tai susitaikiau su tuom.... :D :D :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3485: 2008 Birželio 13, 11:22:22 »
Na katalizatorius isjovus ir pastacius vietoj jo vamzdi garsas gal ir bus, bet tikrai nebus toks grazus. Kitas reikalas ispjovus kataliza ir idejus rezonatoriu garsas isvis bus nuslopintas.

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3486: 2008 Birželio 13, 11:33:48 »
tai kad nera taip kaip sakai...  ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3487: 2008 Birželio 13, 12:07:20 »
Na katalizatorius isjovus ir pastacius vietoj jo vamzdi garsas gal ir bus, bet tikrai nebus toks grazus. Kitas reikalas ispjovus kataliza ir idejus rezonatoriu garsas isvis bus nuslopintas.
O jaigu įdėti spiralinį rezonatorių tai garselis bus jomajo  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3488: 2008 Birželio 13, 12:09:13 »
o kiek galima gauti už katalizatorių??? ir ar apsimoka jį pjaut lauk???
kur liamda stovi???  :)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3489: 2008 Birželio 13, 12:11:35 »
liamda pries ji stovi... o katalizatoriaus kaina tai net nezinau. va V8 skilty kalba ejo apie 1000 lt...
tai visai neblogai sakyciau, plius mazeja sanaudos ir gereja trauka  ;)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3490: 2008 Birželio 13, 13:06:03 »
ar tikrai taip? dėl traukos..

liamda pries ji stovi... o katalizatoriaus kaina tai net nezinau. va V8 skilty kalba ejo apie 1000 lt...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3491: 2008 Birželio 13, 13:21:51 »
nezinau del savo masinos nes kai pirkau jau buvo ispjauta, bet pvz ant draugo bulkos dar gal pries 10 metu cia, tai  jautesi skirtumas nors ir nedidelis  :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3492: 2008 Birželio 13, 14:30:34 »

Èia kur tokios kainos, ir čia už kilą?????.... :O :O :O :O :O :O :O Aš pridavinėjau visai neseniai, brangiausiai Vilniuje supirkinėjo 290lt/kg....Tiesa aš pridaviau 2,200kg, tai man davė net po 341lt/kg..... (aa) Draugai sako turbūt patiko mano nuostabios akutės.... (r) (r) :D :D :D :-] :-] :-] :D (optimistė blyn)....

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3493: 2008 Birželio 13, 16:04:23 »
tai patarkit ar apsimoja katalizarorių pjaut lauk ar ne???  (!?)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3494: 2008 Birželio 13, 16:08:45 »

Aš tai jo nebūčiau pjovusi,jei jis pas man nebūtų pradėjęs barškintis.... (z) Bet pvz dabar, sutvarkyta liamda, išpjautas katalyzas, sąnaudos mieste sumažėjo iki 12-13ltr...Buvo ~15ltr... :) Dėl traukos tai nžn, nelabai pastebėjau pasikeitimų...Tai vat tiek iš mano patirties.... ;) :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3495: 2008 Birželio 13, 16:09:45 »

Aš tai jo nebūčiau pjovusi,jei jis pas man nebūtų pradėjęs barškintis.... (z) Bet pvz dabar, sutvarkyta liamda, išpjautas katalyzas, sąnaudos mieste sumažėjo iki 12-13ltr...Buvo ~15ltr... :) Dėl traukos tai nžn, nelabai pastebėjau pasikeitimų...Tai vat tiek iš mano patirties.... ;) :)
aišku... nu reik gerai pagalvoti prieš pjaunant...  :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3496: 2008 Birželio 13, 16:39:13 »
Gero savaitgalio..... (h) :H :* ;) :)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3497: 2008 Birželio 13, 17:01:06 »
Andriau, klausk sitoj temoj, protingesniu patarimu sulauksi..  http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=13309.90
O mano kuklia nuomone tai tikrai apsimoka  (+)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3498: 2008 Birželio 13, 20:29:03 »
jei kalbam apie pirmuosius A8 8 cilindrų variklius, tai lambda (tiksliau 2) stovi prieš katalizatorius.
Tokiu atveju pjauti apsimoka, ir netgi būtina, jei jie užsikišę (arba keiti į naujus ir priklausomai nuo gamintojo
gal ir to 1000 lt. už abu užteks, o gali ir už vieną tiek neužtekti). Tik va iki šiol mane domina, kaip įtakoja variklio darbą
katalizatuoriuose esantys temperatūriniai davikliai (nr 46 paveikslėlyje), jei jie irgi nupjaunami  :V :V ar kas su jais ten daroma,
jei virinami rezonatoriai ??  ?!? ?!?
Bet konkrečiai Tavo atveju reik žiūrėt ar tik kartais nėra lambdų ir už katalizatorių, ir jei yra, tai šiuo atveju juos išpjovus
kaži kas gausis, nes iš O2 daviklių, esančių už katalizų vyksta papildomas degiojo mišinio kiekio koregavimas, ir išpjovus katalizus
deguonies kiekis bus kitas, ir tikrai kompas kitaip reguliuos variklio darbą........
Tai va, pirma tiksliai išsiaiškink kas ir kaip tenais tavojoje A8  ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3499: 2008 Birželio 14, 00:09:03 »
jei kalbam apie pirmuosius A8 8 cilindrų variklius, tai lambda (tiksliau 2) stovi prieš katalizatorius.
Tokiu atveju pjauti apsimoka, ir netgi būtina, jei jie užsikišę (arba keiti į naujus ir priklausomai nuo gamintojo
gal ir to 1000 lt. už abu užteks, o gali ir už vieną tiek neužtekti). Tik va iki šiol mane domina, kaip įtakoja variklio darbą
katalizatuoriuose esantys temperatūriniai davikliai (nr 46 paveikslėlyje), jei jie irgi nupjaunami  :V :V ar kas su jais ten daroma,
jei virinami rezonatoriai ??  ?!? ?!?
Bet konkrečiai Tavo atveju reik žiūrėt ar tik kartais nėra lambdų ir už katalizatorių, ir jei yra, tai šiuo atveju juos išpjovus
kaži kas gausis, nes iš O2 daviklių, esančių už katalizų vyksta papildomas degiojo mišinio kiekio koregavimas, ir išpjovus katalizus
deguonies kiekis bus kitas, ir tikrai kompas kitaip reguliuos variklio darbą........
Tai va, pirma tiksliai išsiaiškink kas ir kaip tenais tavojoje A8  ;)
nu pas mane 2002 metų Audinė ir variklis jos tas kur po 5 vožtuvus kaip pas naujas... ten kiek suprantu tik kompas skirias...
šiaip pas mane katai tvarkingi neplerpia ar panašiai... tik domiuosi kad visi čia rašo kad apsimoka jį imt laukan...  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 14, 00:27:02 sukūrė Andrius001 »