Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1518023 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3400: 2008 Birželio 04, 13:27:57 »
Vakar norėjo man užpildyti freono į kondiškę, tai kažkoks ten daviklis ar kokis ten velnias nulūžęs, tai reiki jį dabar pakeist tada užpildys... ?!? paaiškinkit kas ten toks gali būti, ir gal kam teko jį keisti?...

Tiesa, posūkis jau pastatytas, dabar reik dusliarkės bakelį rast... zzz o tai jau urzgia negražei... :D Taip pasiilgau savo audukės, vyras dabar su ja duodasi... :[

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3401: 2008 Birželio 04, 13:40:54 »
Vakar norėjo man užpildyti freono į kondiškę, tai kažkoks ten daviklis ar kokis ten velnias nulūžęs, tai reiki jį dabar pakeist tada užpildys... ?!? paaiškinkit kas ten toks gali būti, ir gal kam teko jį keisti?...

Tiesa, posūkis jau pastatytas, dabar reik dusliarkės bakelį rast... zzz o tai jau urzgia negražei... :D Taip pasiilgau savo audukės, vyras dabar su ja duodasi... :[

Vyrui reikia nupirkt koki A3 1.6 automata, o tu laxtysi situ laiveliu.

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3402: 2008 Birželio 04, 13:41:21 »
o kiek Audi A8L kainuoja priekinių stabdžių diskai ir kaladės???

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3403: 2008 Birželio 04, 14:36:18 »

Vyrui reikia nupirkt koki A3 1.6 automata, o tu laxtysi situ laiveliu.

Apseis ir be audės, turi passratą ir tegu tvarkosi greičiau, tada galės laxtyt su savo Tė Dė i... :D :D :D :[ :D :D O dabar aš sukandus dantis laukiu... (z) (z) :E (z) (z) :D

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3405: 2008 Birželio 04, 18:02:05 »
o kiek Audi A8L kainuoja priekinių stabdžių diskai ir kaladės???

parasyk NO ONE, jis man viska dare, tvarke, keite, pirko jis ten viska zino ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3406: 2008 Birželio 04, 18:48:53 »
o tai pildyt norėjo išsukus tą daviklį ane ?? čia keleivio pusėje, atidarius kapotą, pakėlus plastmasinę apsaugą ??

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3407: 2008 Birželio 04, 20:38:05 »
turejo moteriske 2.5tdi kiek pamenu  :V

ne moteriske, o vyras... :) man tas moteriske kaip kazkoks izeidimas... ?!? :D :D :[ :D
Ne Pradejusysis, as taves nepaliksiu ant ledo.... :H :H bent jau kol kas.... :D
Is kart geriau pasidare...  :H nes cia tie puslitriu didesniu skraidykliu savininkai man galutinai kompleksa ivarytu...  :-]
tai mes galim ir dabar ta kompleksa ivaryt jei nori :D :D :D o zek cia seniau ne su tavim prie molo susimojavom?

BL,Maxtor tema skirta A8 Audi modeliam,o ne proto pisimui,uzsipisau kariaut betrindamas blevyzgas...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3408: 2008 Birželio 04, 20:45:02 »
nesinervuok taip :D vaikai paskiau ryzi bus :D
pas pacia pirma A8 turi liuko valdymo ratukas sviesti ar cia tik pas tas feisliftines sviecia? :V
ai tiesa dar kazkoks bairis pas mane su signalke yra. pvz imetu savo motorola kad ir su isjungtu garsu bei vibro funkcija ir kai i ji skambina kas nors masinos signalke isijungia :) pameginau kita tel ideti viskas tylu ramus tai kas cia per X-Failai ?:)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 04, 20:48:14 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3409: 2008 Birželio 04, 20:51:24 »
pas pacia pirma A8 turi liuko valdymo ratukas sviesti ar cia tik pas tas feisliftines sviecia? :V
ai tiesa dar kazkoks bairis pas mane su signalke yra. pvz imetu savo motorola kad ir su isjungtu garsu bei vibro funkcija ir kai i ji skambina kas nors masinos signalke isijungia :) pameginau kita tel ideti viskas tylu ramus tai kas cia per X-Failai ?:)

nepisk proto (h)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3410: 2008 Birželio 04, 21:05:07 »

nepisk proto (h)
gerai taika nes ziuriu tu kazkoks siandien ne nuotaikoj :D tai kaip ten del to liuko valdymo? ar pas tave jo nera?

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3411: 2008 Birželio 04, 22:08:48 »
nepisant proto ir as galiu papasakot apie X faila... kai tik su savo masina isvaziuoju kur toliau i uzmiesti, mano telefonas (beje irgi motorola) rekia kad nera rysio, tuo tarpu vaziuojant per ten pat su kitom masinom ar kitu telefonu viskas normaliai  :-] blemba keista...  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3412: 2008 Birželio 04, 23:05:16 »
o tai pildyt norėjo išsukus tą daviklį ane ?? čia keleivio pusėje, atidarius kapotą, pakėlus plastmasinę apsaugą ??

Greičiausiai čia kalba eina apie tą, kur apačioje stovi, ant vamdžių išsišakojimo, vairuotojo pusėje.

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3413: 2008 Birželio 05, 08:43:40 »
pildosi pro ventilius kaip padangų. vienas yra radiatoriuje, kitas atrodo ant siurblio

Neprisijungęs audia8quattro

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3414: 2008 Birželio 05, 11:35:48 »
Pas mane tas pats su telefonu, autostradoje-neimanoma sussineketi.Gal del to kad dvigubi stiklai, kokia plevelia bangas slopina?

Sync

• Svečias
« Atsakymas #3415: 2008 Birželio 05, 11:36:37 »
Truksta sitoj skilty temos offtopic ;) Man vat toks klausimas pasistojo, vakarvaziuodamas tarp (pro ten kazkaip niekad nevaziuodavau) namu uzmaciau A8 garaze stovint, gal cia kas is Audistu ir gyvena? :)) Veiksmas Kaune, link graliavos, medziotoju gatvej ar kaip ten ji dbr vadinas :))) Jei kas atsilieps is akrt istrynsiu posta :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3416: 2008 Birželio 05, 13:29:52 »

Žodžiu, parėjęs yra kondiškės tepalo slėgio daviklis kažkoks, dėl to, kol nebus jis pakeistas neužpildys, nes praleidžia tepalus taip suprantu....Rastas šrote tas šūduka*s 80lt,  ff pagalvojom kad brungu už naudotą, nu pasiteiravom pardėse, vieni kiti sako neturi, tik pagal spec užsakymą....Vieni pas save kataloguose rado jį, sako bet tik nebent užsakyti...Kaina 288lt... ff ff ff
Aš kiek pamenu tai viena anga eina iš priekio prie radijatoriaus, kita vairuotojo pusėj po plastmase...
Gedi, nedalyvavau aš tuo metu, tai konkrečiai nelabai ką galiu pasakyti... :) deja... :(

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3417: 2008 Birželio 05, 13:42:46 »
hmmmm, nežinau kiek skiriasi ši sistema pas V8 ir A8 (blin neturiu laiko dabar studijuot  (v) ), bet apie kokį dar kondiškės tepalo daviklį čia jie papezėjo  :V :V nes į freoną yra tepalo pilama per tą pačią skylę, ir davikliai ten slėginiai yra pačios sistemos; ir jei daviklis praleidžia, tai gal per sriegį, gal paprasčiausia užtektų fuma (ta balta fignia, kur ant sriegių specialiai) pavyniot, jei pats daviklis geras  :V , o jei
perlaužtas, tada jo, reik keisti.....

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3418: 2008 Birželio 05, 13:48:04 »
hmmmm, nežinau kiek skiriasi ši sistema pas V8 ir A8 (blin neturiu laiko dabar studijuot  (v) ), bet apie kokį dar kondiškės tepalo daviklį čia jie papezėjo  :V :V nes į freoną yra tepalo pilama per tą pačią skylę, ir davikliai ten slėginiai yra pačios sistemos; ir jei daviklis praleidžia, tai gal per sriegį, gal paprasčiausia užtektų fuma (ta balta fignia, kur ant sriegių specialiai) pavyniot, jei pats daviklis geras  :V , o jei
perlaužtas, tada jo, reik keisti.....

Tai vat kad yra sulaužytas....ten šiaip vyro kaliega pildo, tai nemanau kad baikes skaldytų... :V

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3419: 2008 Birželio 05, 13:55:38 »
Apgavo :D

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #3420: 2008 Birželio 05, 14:10:10 »
Pas mane tas pats su telefonu, autostradoje-neimanoma sussineketi.Gal del to kad dvigubi stiklai, kokia plevelia bangas slopina?
Manau, del tu A8 stiklu, su telefono rysiu kazkaip neatkreipiau demesio, bet GPS navigacija, tai piz***es visai rysio nepagauna. Iskisi ranka per langa pasigauna palydovus tada jau viskas gerai, bet kai lietus lyja tai nekas :-{

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3421: 2008 Birželio 05, 14:14:11 »
tai aš ir nesakau, kad baikės čia, tik kad nelabai ėjo suprast kokia bėda iš tikrųjų, nes pirma rašiai, kad nulaužtas, o paskui, kad praleidžia.....  :V :V bet jei jis nulaužtas ir praleidžia, tai čia kaip ir iš sriegio išlaužtas.... na sunku čia postringaut man, bet jei sakė
kad pakeitus bus sandaru tada valio  ;) O man vieną kartą pildė per nr.19 vožtuvą, o kitą kartą (ant kitos auto) kažkodėl tais išsukus daviklį
nr.3   :V :V :V :V (paveikslėliuose Audi V8  ;) )

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3422: 2008 Birželio 05, 15:03:00 »
tai aš ir nesakau, kad baikės čia, tik kad nelabai ėjo suprast kokia bėda iš tikrųjų, nes pirma rašiai, kad nulaužtas, o paskui, kad praleidžia.....  :V :V bet jei jis nulaužtas ir praleidžia, tai čia kaip ir iš sriegio išlaužtas.... na sunku čia postringaut man, bet jei sakė
kad pakeitus bus sandaru tada valio  ;) O man vieną kartą pildė per nr.19 vožtuvą, o kitą kartą (ant kitos auto) kažkodėl tais išsukus daviklį
nr.3   :V :V :V :V (paveikslėliuose Audi V8  ;) )

Žinok man irgi labai sunku pasakoti, kai pati to nemačiau...Kai pati matau, nors ir nesuprantu bet galiu aiškiau papasakoti, o dabar tik grybus pjaunu... ff :D :D Man maniškis sakė, tai iš pradžių kad nulaužtas, o vakar sako praleidžia...Nu irgi... :V Pasirodo realiai yra sulaužytas.... Oo)

Praeitoj aštunkėj pildė irgi lygtais pro Nr.19.... :V :V
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 05, 15:05:02 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3423: 2008 Birželio 06, 07:44:14 »
seip priklauso pildyti per NR19 bet... bet man paskutini karta uzpilde per NR 14. tik pildymo technologija kitokia.nes ten jau skaitosi aukstas slegis. bet virukai kazkaip pakaitino baliona ir suvalge dar 300gr. to ir uzteko kad vel saldytuva tureciau.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3424: 2008 Birželio 06, 09:15:44 »
o tai pas V8 ir A8 ta pati sistema ??  :V