Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1514517 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3300: 2008 Gegužės 30, 11:23:00 »
ff ff ff nu jūs čia ir prirašėte.... (aa) :D :D :D  hi, aš jau čia....(h) (h) kaip jumi čia gyvuojat be manęs?... :D :D :D jaučiu net nepastebėjot kad čia kažko trūksta.... :-] :-] :-]

aš pastebėjau kad taves čia seniai nebuvo  :V

:H Bet kaip pasiilgau jūsų visų... :H  :*:G Nors ir nepažystami realiai :V (v)
Tiesa, Andriau, kudėl tau draudimas ieškos kažkokias detales, sudaužė kas?.... (z)
mes taves irgi pasiilgom  :H
pavogė man halogena groteles prie halogeno ir tie kur dedas ant jo typo antra dalis abejose busėse nukosėjo... na ir chromo juostas po lempom tuo pačiu tegul deda  :)
beje patrakusi įvertink mano aštunkės nauja įšvaizdą foto skyriuj  :V

Ot nagus reik nukapot blyn... :E
Nuėjau ir padariau... (+) :G Pasakok, kiek sumokėjai, su padangom pirkai ar be?...Aš kažkaip galvojau kad pas tave tamsinta visa audinė...Pasirodo kad ne...užgliučyno... :)
Aš po Maskvos atsitokėti negaliu...Pas juos ten, daugiau nei ketvirtadalis mašinų užsitamsinę langus taip, kad net nieko nesimato... ff Ir tipo irgi uždrausta tamsintis, yra baudos, bet kai sustabdo tai pabarabanu mentams kad langai užkalti...būna akcijas tipo padaro, "už švarų automobilį"...kai pasakė kiek duoda mentui, tai afigela, 10LT.... :O  :D :D :D