Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1518620 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3125: 2008 Gegužės 15, 15:48:14 »
Tai man tai isivaizduok pirmiausia tampe 1.5 men! tai nuveziau iskart ant eiles, tai daro savaite daro dvi ant galo pasirodo nieko nedare, pasku ikazkaiop nieko  nesakiau tik sakau db tikrai pradeda dirbt, paskui dar po savaites ar keliu jie man tos masinos nerodos, sako jo jo baigiam, kaip visada buna ta ssussirgo, tas isvaziavom mociutes aplankyt, kitas vel spurgu isvaziavo, kita i armija pasauke nu ir pan... Skaau jei bl nemokat ar negalit tvarkyt tai pasakot ir vsio p[asiimu vezuos, tai blech atampe tampe dare ant galo truko nervai pradejau grasint, kad kad ir keik bus padaryta pasiimu i rnieko nemomu jiems, pasakiau kad atvaziuoju rytoj tai jie isivaziduok visa nakti tampe dare, ir per vien aankti taip padare kai darbas buvo kokia sav laiko ar daugiau, visa kreiva sleiva ir pan,  i isores dar nieko uzsimeciau nt tralo parlekiau. kai pradejau kita dien avaziuot ziuriu ji skersa eina ir variklis kreivas su deze, nulekiau ant stendo patikrino, ziuri kad ten ji kreiva istrizai issilgai i rkaipo tik nori, visur viskas tiek daug laipsniu kreiva kad net nevaziuoja ji normaliai, nu bl nauja masina 2006 mazda 6S, tai va pradejau tada ten vazinet jie slapstesi, nekele ragelio, nulekiau ir padariau karta tvarka. tai v asu tampymais tai sake skainuoja normaliai o lb gerai padaro tik keletas meistru...

Nu blyn kaip man sunku tavo ilgus postus skaityt... ff :D :D :D :D akys kraiposi... :-] :-] blemba važiavau dabar iš miesto, tai tokį vaizdelį mačiau, kad .....dar iki šiol negera, nes negaliu tokių vizdų pernešt... :( :( :( stotelėje vieną bachuriuką taip daužė, iš pradžių vienas, paskui dar kažkoks stryksius pribėgo kaip spyrė 2x į galvą...tai eina nk.... (n) *) dar iki šiol akyse stovi....nors gal ten ir buvo už ką jį mušt, bet..........matyti tokį vaizdą tai žiauru...kažkaip ir pagailo man jo labai.... :( :( iš pradžių tai išsigandau, važiuoju su atdaru liuku, sankryža-sustojau, ir girdžiu rėkia kažkas, šalia busiko vairuotojas žiūri į mane, galvoju kas jam nepatinka.... :D :D :D