Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1523344 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2800: 2008 Balandžio 16, 15:51:29 »
kazkodel visos tokios bedos buna dazniausiai del signalkiu-slapuku-imobilaizeriu  (+)

sita manau bus ne del apsaugos sistemos

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2801: 2008 Balandžio 16, 16:05:46 »
Sveiki visi,

pasiskaitinėjau forumą ir nusprendžiau prisijungti prie jūsų... taip kaip irgi turiu 2002m. Audi A8L (dar perehodas) ;)
turiu ir klausimų kas padės busiu dėkingas...
kas kur tvarkosi mašina klaipėdoj???
kur geriau detalių pirkt??? neperseniausiai pamečiau keleivio pusės grotele prie halogeno ir šiaup domina tie vadinami chromuoti priekinio bamperio ūsai... Audi servise tai nerealiai brangu 900lt už 2 ūsus ir grotelių kainos ten nesveikos... gal kas turit kokių patarimų???

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2802: 2008 Balandžio 16, 16:17:26 »
klaipedoj dazniausiai pas pazystamu remontuojuosi, o ir siaip dar pakolkas negenda per daug niekas  :G
perku is sroto visus tuos reikalus, tai pakankamai normalios kainos, bet reikia gerai paieskoti.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2803: 2008 Balandžio 16, 16:35:23 »
klaipedoj dazniausiai pas pazystamu remontuojuosi, o ir siaip dar pakolkas negenda per daug niekas  :G
perku is sroto visus tuos reikalus, tai pakankamai normalios kainos, bet reikia gerai paieskoti.

na aš jau 4 mėn. ieškau ūsų ir Klp nieko nerandu... o 900lt moketi tikrai nesinori...
beje rafinuotas skaičiau kaip tu ten draginai su kažkuom tai manoji quattro ant greičio begejasi fantastiškai net nepajunti kaip 200 km/h pasiima... esu idures mustanga nauja net triptroniko nemečiau, ta oranžini gal matei jei klaipedietis esi... =) bachurui akys ant kaktos išlipo ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2804: 2008 Balandžio 16, 22:19:35 »
Berniukai, radau oporata... (aa) (aa) :G '02m, jau su nauju snukiu, tokia kaip skelbime http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1771686 (aisku ne sitas variantas), 4.2L Q...vaziuoja nerealiai... :G (o) kaina normali, kiek ziurejom kad butu dauzta nesimato...Lietuvoj eksploatuota...Siaip atrodo tvarkinga, aisku reikia jungti prie kompo ir ziureti dar.... (aa) (aa) :H

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2805: 2008 Balandžio 16, 22:26:06 »
Berniukai, radau oporata... (aa) (aa) :G '02m, jau su nauju snukiu, tokia kaip skelbime http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1771686 (aisku ne sitas variantas), 4.2L Q...vaziuoja nerealiai... :G (o) kaina normali, kiek ziurejom kad butu dauzta nesimato...Lietuvoj eksploatuota...Siaip atrodo tvarkinga, aisku reikia jungti prie kompo ir ziureti dar.... (aa) (aa) :H

jai Amerikiete žiurėk kad nebūtų skendus nors aišku gali ir nepamatyt tik po laiko pajust...
šiaip eina jin taip pat kaip ir manoji pas jas varikliai vienodi tik gal pas ana dėžė bus pneumatinė ;)
o aparatas tikrai geras ir jai kaina normali tai verta susimastyti, tuo labiau jai žadi keist mašiną...  (+)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2806: 2008 Balandžio 16, 22:28:21 »

na aš jau 4 mėn. ieškau ūsų ir Klp nieko nerandu... o 900lt moketi tikrai nesinori...
beje rafinuotas skaičiau kaip tu ten draginai su kažkuom tai manoji quattro ant greičio begejasi fantastiškai net nepajunti kaip 200 km/h pasiima... esu idures mustanga nauja net triptroniko nemečiau, ta oranžini gal matei jei klaipedietis esi... =) bachurui akys ant kaktos išlipo ;)

na tikiu kad 2002metu tai jau variklis matyt eina ne su 300ag o kokie 350, plius deze 5 pavaros, tai visgi dasideda kokia 0.5 ar net visa 1 sekunde.
tas mustangas tai nivaliucha yra, zinau as ji, jis tik garsiai baubia, arba mes ne apie ta kalbam, ai as apie korvete gal kalbu :)
o siaip tai pazystamas pasikeite 740 varikli i nauja uz 15 stuku 744, tai stojo su a8 4.2 2005metu, tai kiek a8 ishoko i prieki tiek ir laikesi atstumas viena du korpusus, na bet neesme, siaip audi a8 tikrai gera masina, turi gera pirkini. del tu usu as kanors sugalvociau tavo vietoje. Tik reik pakrutintint smegenelas, na pvz yra turguje tokia juosta, ji yra tarkime gali buti jos plotis nuo 1cm iki kokiu 4cm, o storis jos gali buti apie 2cm, taigi, ta juosta yra limpanti, nuimciau tuos fiksatorius, ir priklijuociau graziai ten ta juosta, niekas net neitartu, arba geriausiai butu nuvezti i tuningo firma uz 100lt kazkaip ispres ta klausima, uznikeliuos uzhromuos net nesuprasi.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2807: 2008 Balandžio 16, 22:34:41 »
na tikiu kad 2002metu tai jau variklis matyt eina ne su 300ag o kokie 350, plius deze 5 pavaros, tai visgi dasideda kokia 0.5 ar net visa 1 sekunde.
tas mustangas tai nivaliucha yra, zinau as ji, jis tik garsiai baubia, arba mes ne apie ta kalbam, ai as apie korvete gal kalbu :)
o siaip tai pazystamas pasikeite 740 varikli i nauja uz 15 stuku 744, tai stojo su a8 4.2 2005metu, tai kiek a8 ishoko i prieki tiek ir laikesi atstumas viena du korpusus, na bet neesme, siaip audi a8 tikrai gera masina, turi gera pirkini. del tu usu as kanors sugalvociau tavo vietoje. Tik reik pakrutintint smegenelas, na pvz yra turguje tokia juosta, ji yra tarkime gali buti jos plotis nuo 1cm iki kokiu 4cm, o storis jos gali buti apie 2cm, taigi, ta juosta yra limpanti, nuimciau tuos fiksatorius, ir priklijuociau graziai ten ta juosta, niekas net neitartu, arba geriausiai butu nuvezti i tuningo firma uz 100lt kazkaip ispres ta klausima, uznikeliuos uzhromuos net nesuprasi.

pas manają dėžė irgi 5 pavarų... ir varikliukas kaip pas naują po 5 ventylius i cilindrą... ;)
o dėl juostu desiu tik originalą, padevėtas arba naujas... lipdyt tikrai nesinori ;) tik maniau gal žinot kur klaipėdoj yra kokiu audi aksesuaru nebrangiai...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2808: 2008 Balandžio 16, 23:39:00 »
na tas nebrangiai juokingai skamba is a8 4.2 L savininko  (h) aisku mes lietuviai, visi ieskom pigiau, prisipazinsiu as ne isimtis, taciau kazkaip nutylet reik  :-]
o siaip tai ka as galiu pasakyt, jei nori ieskokis kas parduoda masinas dalimis ir tiek, daugiau nieko neturiu ka patarti, arba audi centras su gera nuolaida, kreipkis i toki viena dalyvi kuris turi irgi 2002metu a8 2.5dizeliuka, jis gal tua pades kazkuom, priejima turi prie audi centro ir uz padoria kaina ten tos detales kainuoja (h)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2809: 2008 Balandžio 17, 08:48:34 »
rafinuotas kas liečia mustango tai tu apie corveta turbut kalbi ;)
aš butent apie morkava mustanga turiu omenį... pas ji ten 4,6l kubatūrą jai neklystų...

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2810: 2008 Balandžio 17, 10:52:44 »
jau nuo A8 nubegom iki mustang corvette... :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2811: 2008 Balandžio 17, 10:57:50 »

aš apie tai kad esu tokį įduręs su sąvaja :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2812: 2008 Balandžio 17, 11:17:41 »

aš apie tai kad esu tokį įduręs su sąvaja :D
kuri tu cia is ju padares esi? maladiec!

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2813: 2008 Balandžio 17, 11:45:50 »

Morkavą Mustangą Klaipėdoj važinėjasi apynaujis... ;)
galim sakyt kad aš jį išprovokavau ant to metimosi ;) be to leidau jam pirmam startuot, o po to tik kickdown ir rūkyk antanai ;) po to jau kai akivaizdžiai mates kad jis rūko pristabdžiau jis prisivyjo ir liuksa parode  :D
nežinau kaip turi jaustis žmogus kad važinėji sportine beveik naują tačka ir tave traukia Lim klasės automobilis  :D :D :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2814: 2008 Balandžio 17, 11:57:19 »
jau kai mane suruko masina, kuriu nera daug kurios tai sugeba, nu bet atsiranda, tai nervas jama, o cia tokia masina turint vobshe nurautu stoga, noretum parduot ta pacia diena iskart  :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2815: 2008 Balandžio 17, 12:42:38 »

galim sakyt kad aš jį išprovokavau ant to metimosi ;) be to leidau jam pirmam startuot, o po to tik kickdown ir rūkyk antanai ;) po to jau kai akivaizdžiai mates kad jis rūko pristabdžiau jis prisivyjo ir liuksa parode  :D
nežinau kaip turi jaustis žmogus kad važinėji sportine beveik naują tačka ir tave traukia Lim klasės automobilis  :D :D :D

nznau keik yra morkviniu mustangu tu nauju klp bet as taip pat zinau morkvini mustang'a klp, jis lb danzai tas pats bun air kretingoj ir Kartenoj, daznai ten ji matau, o palangoj ir klp as daznai bunu ;) gali buti k adten tas pats, dar su juo nestojau, reikes pabandyt!

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2816: 2008 Balandžio 17, 13:03:05 »

jai Amerikiete žiurėk kad nebūtų skendus nors aišku gali ir nepamatyt tik po laiko pajust...
šiaip eina jin taip pat kaip ir manoji pas jas varikliai vienodi tik gal pas ana dėžė bus pneumatinė ;)
o aparatas tikrai geras ir jai kaina normali tai verta susimastyti, tuo labiau jai žadi keist mašiną...  (+)

Ne amerikietė, ėmė Lt iš salono (aš taip supratau)...Amerikiečių aš prisibijau... :/  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2817: 2008 Balandžio 17, 13:45:17 »
o kaip tokiam jaustis, jei su V8 kas pagaidintų ? :V :-]

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2818: 2008 Balandžio 17, 14:01:42 »
kokiam butent? ;)
bet jaučiu kad šūdinai...  :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2819: 2008 Balandžio 17, 14:21:18 »
Va vakar žiūrėta audinė... http://www.brcauto.eu/lt/car.brc?id=552306#  mestelkit savo komentarus, kas gerai kas negerai... :D :D Man asmeniškai minusai šie: spalva (norėčiau sidabrinės, bet jei techniškai viskas tvarkoj plaučia ir minusinėj t pati :D ), salono norėčiau tokio kaip pas mane dabartinėj (eSkes), na ir ridos irgi norėtusi mažesnės, bet... :V :) Labiausiai aišku norėtau tvarkingos techniškai... :G (+) :H

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2820: 2008 Balandžio 17, 14:30:06 »
blin tik imk juoda ;) bent jau man tirkai juoda astunke graziau ziurisi nei sidabrine (nors pats turiu sidabrine  :-]) o siaip tai ledas  (+) tik aisku kas del salono tai eso grazesnis...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2821: 2008 Balandžio 17, 16:21:06 »
tokiam apie kurį pats ir rašei - Morkavam Mustangui ;)
kokiam butent? ;)
bet jaučiu kad šūdinai...  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2822: 2008 Balandžio 17, 16:33:26 »
tokiam apie kurį pats ir rašei - Morkavam Mustangui ;)

tai gal tu irgi jį esi paturėjęs???  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2823: 2008 Balandžio 17, 16:49:17 »
na nea, bet jei A8 paima lengvai (supratau iš tavo pasakojimo), tai V8 neturėtų pasirodyti labai jau prasčiau ;)
tai gal tu irgi jį esi paturėjęs???  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2824: 2008 Balandžio 17, 17:13:27 »
na nea, bet jei A8 paima lengvai (supratau iš tavo pasakojimo), tai V8 neturėtų pasirodyti labai jau prasčiau ;)

Na kaip ne kaip man nesudarė tai didelių sunkumų...  :D
dėl V8 nzn nes skirtingi varikliai...