GAL KAM PRAVERS RENKANTIS, skirtumai pasijute vairuojant seno modelio a8 4.2(96m) ir atnaujinto (01) 3.7
noriu pasidalinti ispudzius pravaziavus su audi a8 3.7 motoru, bet naujesnes markes - 2001metu.
Siaip jauciasi kad naujesne masina. Kas pirmiausiai labai dideli ispudi padare, tai, jog vairo stiprintuvas veikia NEREALIAI
mano masinos vaira sukti taip sakyciau na vidutiniskai, gal panasiai kaip ir ceskej buvo, o sitoj draugo a8 tai nu nerealiai, lygiai taip pat kaip mano masina butu padeta ant plytu, isvis nu nesu tokio laibo vairo sukiojes. pas ji padungos 225, pas mane 255, gal siek tiek duoda savo, bet tikrai ne tiek.
Toliau nepatiko sedynes, kazkokios kietesnes nei mano tikrai
jos kaip kreslas, bet kietos kazkokios nezinau kodel. Pavaru deze veikia geriau nei mano, isvis nesijaucia kaip begiai junginejas, pas mane siek tiek jauciasi. Trauka, jei atvirai, tai per daug nesijaute, bet tai dugno nebuvau nuspaudes, o tik siaip puse pedalo tespaudziau tai per daug nesiskyre kad kazkokie skirtumai yra
variklis labai tyliai dirba, ir labai tolygiai, pas mane siek tiek daugiau banguoja, ir labai keistas reiskinys jog gazo pedala paspaudus, apsukos greit sokteli, lyg tai butu kokia mazalitrazke, o pas mane su tokiu lagu didesniu, paspaudi ir tik tada uzkyla apsukos, lygiai taip pat kaip buvo audi c4 2.8. Ir siaip tas garass, kai prie savo esu priprates kad pas mane ismetimas biski darytas tai garsas geras toks eina, o pas ji toks kaip britva suzvimbe uzspaudus ir tiek.
aisku ir navarotu daugiau ten, medis aplink langu darinejimosi mygtukus, integruotas tv dvd, borto kompas krutas, rodo ne taip kaip pas mane tipo kad durys atidarytos mygtukas uzsidega, o pas ji visa masina rodo borto kompe. taip pat rodo kas groja borto kompiuteryja, ar tai daina, ar tai radijo stotis ir kokia daina.
dar labai suzavejo, jog pas ji bendros sanaudos rodo 13.2ltr/100km, jega
nors jis nemazai ir trasoj vazineja, bet pasak ji tai uz 50lt duju uzsipylus nuvaziuoja 180km mieste, kai as tuo tarpu tik 140. Na bet nebutinai sakyciau jog tai yra del didesnio variklio, juk pas mane senesne masina ant 4 metu ir kainavo lygiai dvigubai pigiau
taip pat ir deze pas ji jau 5 begiu, kai pas mane tik 4. Tai va tokie pastebejimai kuom skiriasi mano akimis masina po feislifto ir pries ji. gal kam pravers.
BET iskart pasakau, jei ir tureciau pinigu uz 45tukstancius nepirkciau audi a8 praktiskai tokios pat kaip ir mano, kuri kainavi dvigubai pigiau. Niekada nepatiko brangesnes bet naujesnes tos pacios laidos masinos. Uz tai kad yra tv ar uz tai kad pilnas borto kompas bei viena pavara daugiau, na ir aisku keletos smulkmenu pasikeitimu permoketi du kartus, nu as nedrisciau