rafinuotas -> Del kuro sanaudu. As cia nei keiksiuos , nei chujeiksiuos, nu bet bl nznau kiek tau metu, bet, manau, tau jau taip pat virs 18m. Tai dbr nori pasakyti kad visos, sakykim, vienodo kebulo, vienodo variklio masinos valgo ta pati? ATSIBUSK BISKI! paimk kad ir kokia paprasta (modeliai cia tik siaip) 95 A6 2.8 ir kita 95m A6 2.8, arba kokia irgi is senesniu 98m.A4 1.8TQ ir kita 98m 1.8TQA , ir valgys ta pati? O geriausia jau musu daug klube turetu ir realiai irodytu faktu tai imkim kad ir 97m. A8 4.2 ir kita kokia 97 4.2l nori pasakyt valgys ta pati? Litras i litra? NE VELNIO! Pasak taves, tai visos mieste valgys 15ltr mieste ir 12ltr trasoj? neziurekim kiek tu ltr/100km bet visos ims vienodai? ne velnio! visu masinu varikliai ir viskas priklauso nuo ju priziurejimu! per 10 metu skirtingu seiminku skirtingai priziuretos masinos skirtingai dirbs ir motorai, vienas lb priziurejes varikli, viska visad keites laiku jo dirbs normaliai o kito jei bu smaziau priziurejes tai dirbs ir sanaudpos bus visai kitokios. O dbr pvz imkim visas 97m. A8 4.2 kas turejom kaune bent jau. As tikiu kad dar atrasim per visa kluba 97m. A8 4.2 ir tikrai kuro sanaudos bus skirtingos. Mano 97 ( buvusi), Viko 97 (buvusi), Jaunelio dar kita mano 98, dar jei DM - tai visos valgo skirtingai. Jaunelsi neleis sumeluot, normaliai trasa vaziuojant su jo masina valgo 8, o gal ir 9 MAX ltr 100km, mieste 11-12 normalaus vaziavimo. Viko 97m. valge trasoj 14-15, mieste 18-20ltr, mano 97 buvusi trasoj vel 8, nu sakykim 9ltr MAX, o mietse 11, nu 12ltr MAX normalaus vaziavimo, dbr kita mano 98m. mieste 18-20ltr, trasoj 14. Tiesa dar draugo S8 2000m. normalaus vazinejimo mieste ima ~12-13ltr. Bet vistiek, pasak taves visos A8 4.2 ima kokia 15 ir nei daugiau nei maziau. Cia tik siaip apibegau kiek kieno ryja.
P.S. as grybu nemegstu, lsd - gaidys, geriau kokso gramas
![:D :D](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile6.gif)