Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1511313 kartus)

Nerca

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2600: 2008 Balandžio 01, 12:46:47 »
siaip lai bando klijuoti, draugui su bmw7 tas pats buvo tai suklijavo jam ir atrodo viskas ok.
Klausyk o tu daug prasuki kilometru su savo a8? tarkime kiek per menesi? 2000? daugiau?  (!?)

Jau kai nuimtu tai aisku ziuretumem ka daryti, BET kad ji nuimt, tai reikia jauciu puse masinos isardyti... ff (!?) Siaip tai nedaug vazineju, net nzn, kazkaip neatkreipiau demesio, bet tikrai maziau nei 2000, gal kokiu +/- 1000km... :) Tuoj bandysiu pasiskambineti paklausti del bako...

pa stave yra dujos? kaip tau tas variklis 3.7l ? patenkinta ir uztenka traukos? Tai jei pirkai jau 3.7 tai kodel ne 4.2 nesusiradai? O Jei kam idomu as su 4.2l varikliu (su dujomis) nuvaziavau nuo preitos vasros pradzios iki 2007 metu galo (rudens galo) vidutiniskai po 7000km/men. variklis mieste valgo 18-20ltr/100km, o  uzmiestyje 14-15ltr/100km ;) sekmes vazinejant ;)

Dujos pas mane virtuvej... :) automobilyje tikrai neplanuojamos.... :D Automobiliu tikrai labai patenkinta, labai myliu, dievinu ir t.t... :G (o) :* :H  :D nors ir buvo gedimu, vistiek ji man super, nuo gedimu nieks neapsaugotas, juolab masina ne pirmos jaunystes....Is visu ziuretu tuo metu si buvo tvarkingiausia, ir labai prilipo prie dusios man :P :)

Skambijau del bako, tai sake kad reikia vis del to gerai apziureti, nes gali buti kad ne bake beda, o ten eina slangeles ir gali buti kad trukusi kokia slangele...Man tai labai itartina, kokiu budu bakas galejo skilti is virsaus?...Suprantu apacia, pramusiau akmenuku ar siaip gal kabinau dugnu(ko tikrai nebuvo)...Siaip dar gerai kad ne Q, maziau darbo nuimant...Ir klijuoti bakus irgi nepatare, nes tie kurie daro tai, nesuteikia jokios garantijos, geriau ieskotis srote kito bako.. :)
Pas mane buvo kuro nutekejimas, tai vamzdeliai buvo sutruke. Ten yra tokia vieta kur met. vamzdelis pereina i gumini ir toje vietoi jie issisandarina. Teko keisti vamzdelius nuo kuro bako iki variklio. Audi centre sake cia dazna ju problema, skaiciau ir rusu forume, kad tokie dalykai pasitaiko. Jei ir tau teks pirkti vamzdelius kreipkis turiu atliekama komplekta :). Nelabai norisi tiketi, kad gali buti virsui pramustas bakas (!?).