ziurekit dar norejau paklaust, gal ir klystu bet pas mane lyg tai kazkokia funkcija turetu buti kad kai uzgesini veidrodeliai nusilanksto ![kvankst (!?)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/new_kvakst.gif)
nu tipo ten kur veidrodeliu reguliavimas yra tokia knopkute kuria gali sukineti. Taigi jei kas zino ka reiskia ten jos padetys? Kiek ziurejau tai galima nustatyti i 4 lyg padetis. L R tai cia tipo ant kurio pastatysi ta ir valdyti galesi o toliau per viduri yra padetis, ka ji reiskia neaisku ir dar padetis yra apsukus 180 laipsniu zodziu rodyklyte ziuri i gala, ka ta padetis reiskia? ten lyg parodyta kad veidrodeliu uzsilankstymas, bet gal ir mane gliucina ?!? beje jei pastatau ant R padeti tai ijungus atbulini veidrodelis desinysis nusilenkia i apacia tipo kad bardiura matyciau.
Veidrodėliai automatiškai užgesinus neužsilenkia. Reikia pasukti rankenėlę (padetis yra apsukus 180 laipsniu zodziu rodyklyte ziuri i gala), ant L R raidžių tai čia kairės ir dešinės pusės veidrodėlių reguliavimas, o padėtis tarp L ir R raidžių nereiškia nieko.
tai pala. man pvz ijungus atbuline pavara veidrodelis nusilenkia i apacia tik tada, kai nustatau rodyklyte ant R padeties..o pas tave kaip?
beje kad veidrodeliai uzsilankstytu tipo uzgesinus varikli pasuki ta rodyklyte kad ziuretu ji i automobilio gala ir uzsilenks tada? man kazko neiseina kazkas tada :[