Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1501478 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #200: 2007 Rugpjūčio 14, 09:54:26 »
ziurekit dar norejau paklaust, gal ir klystu bet pas mane lyg tai kazkokia funkcija turetu buti kad kai uzgesini veidrodeliai nusilanksto  (!?)
nu tipo ten kur veidrodeliu reguliavimas yra tokia knopkute kuria gali sukineti. Taigi jei kas zino ka reiskia ten jos padetys? Kiek ziurejau tai galima nustatyti i 4 lyg padetis. L R tai cia tipo ant kurio pastatysi ta ir valdyti galesi o toliau per viduri yra padetis, ka ji reiskia neaisku ir dar padetis yra apsukus 180 laipsniu zodziu rodyklyte ziuri i gala, ka ta padetis reiskia? ten lyg parodyta kad veidrodeliu uzsilankstymas, bet gal ir mane gliucina  ?!? beje jei pastatau ant R padeti tai ijungus atbulini veidrodelis desinysis nusilenkia i apacia tipo kad bardiura matyciau.

Veidrodėliai automatiškai užgesinus neužsilenkia. Reikia pasukti rankenėlę (padetis yra apsukus 180 laipsniu zodziu rodyklyte ziuri i gala), ant L R raidžių tai čia kairės ir dešinės pusės veidrodėlių reguliavimas, o padėtis tarp L ir R raidžių nereiškia nieko.

tai pala. man pvz ijungus atbuline pavara veidrodelis nusilenkia i apacia tik tada, kai nustatau rodyklyte ant R padeties..o pas tave kaip?
beje kad veidrodeliai uzsilankstytu tipo uzgesinus varikli pasuki ta rodyklyte kad ziuretu ji i automobilio gala ir uzsilenks tada? man kazko neiseina kazkas tada :[