Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1501391 kartus)

Nerca

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #200: 2007 Rugpjūčio 13, 19:26:01 »
Per kiek laiko jis pakeicia viska?Pompa, guoliai,dirza ir t.t.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #201: 2007 Rugpjūčio 13, 19:36:10 »
parukant nuimsi viena diena, kita diena surinksi

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #202: 2007 Rugpjūčio 13, 21:07:36 »
ziurekit dar norejau paklaust, gal ir klystu bet pas mane lyg tai kazkokia funkcija turetu buti kad kai uzgesini veidrodeliai nusilanksto  (!?)
nu tipo ten kur veidrodeliu reguliavimas yra tokia knopkute kuria gali sukineti. Taigi jei kas zino ka reiskia ten jos padetys? Kiek ziurejau tai galima nustatyti i 4 lyg padetis. L R tai cia tipo ant kurio pastatysi ta ir valdyti galesi o toliau per viduri yra padetis, ka ji reiskia neaisku ir dar padetis yra apsukus 180 laipsniu zodziu rodyklyte ziuri i gala, ka ta padetis reiskia? ten lyg parodyta kad veidrodeliu uzsilankstymas, bet gal ir mane gliucina  ?!? beje jei pastatau ant R padeti tai ijungus atbulini veidrodelis desinysis nusilenkia i apacia tipo kad bardiura matyciau.

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #203: 2007 Rugpjūčio 13, 21:26:42 »
Siandien nuvaziavau i Audi centra savo Audi, nes garaze vis tepalo pradejau rasti palasejusio :(.Tai nustate, kad tepaliukas bega per galvu tarpines ir kiauri kazkokie guminiai alsuokliai per kuriuos ant variklio kaupiasi tepalo garai.Kai paiskino tai tipo galvu tarpines cia situ varikliu beda ten palei pat tarpine praeina tepalo kanalas ir daznai per ten pradeda leisti tepala.Gal kas buvote susidures su tokia problema , gal kam teko keisti?Darbu ir daliu kaina paskaiciavo apie 2000lt.(2 vnt. galvos tarpimniu, 2vnt. alsuokliu zarnu, darbas ir t.t.)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #204: 2007 Rugpjūčio 13, 21:36:38 »
jeigu audi centras priskaiciavo 2000 vadinasi nera tokia didele beda  (!?)
realiai garaze kokia iki 900 gal netgi tilptum.
beje neslepsiu, pas mane irgi kai pasikeliu masina pamatau pora laseliu is variklio apacios, kiek teko iziureti tas tepalas eina is virsaus kazkur, bet is kur kazkaip nelabai matosi, nu aisku igudusi akis pamatytu, as tik neiziurejau. o realiai tai ka as zinau pramyniau nuo tepalu keitimo netoli 3 stuku, dapyliau litriuka koki. nu tai manau gana normaliai, jei 10ciai tukstanciu trys litrai, tai visai sakyciau kaip tokio dydzio varikliui  :G

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #205: 2007 Rugpjūčio 13, 23:30:31 »
Nu tai, kad pas mane butu 3 lasiukai tai nesukciau galvos bet pastovi tai kai nubega tai balute kokiu 10 cm. skersmens buna.Nu manau jai per 10000km 3 litrai tai jau nemazai :V.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #206: 2007 Rugpjūčio 13, 23:56:08 »
na siaip man negaila 10ciai tukstanciu 60lt  (!?)
nebent noreciau siaip pasitvarkyti kad butu tvarkingas variklis,  bet kad praleidzia ten kelis mililitrus nemanau kad cia kazkas blogo tam varikliui nutiks, kai jau dar daugiau praleidines tada reikes susiamastyt o dabar lai leidzia tuos tepalus man nuo to neskauda  (be) nebent kasiliokui  :O   :-]

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #207: 2007 Rugpjūčio 14, 07:40:31 »
Pas mane patį buvo ta alsuoklio žarna trūkusi. Kainavo 30lt sutvarkymas :D

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #208: 2007 Rugpjūčio 14, 08:17:00 »
ziurekit dar norejau paklaust, gal ir klystu bet pas mane lyg tai kazkokia funkcija turetu buti kad kai uzgesini veidrodeliai nusilanksto  (!?)
nu tipo ten kur veidrodeliu reguliavimas yra tokia knopkute kuria gali sukineti. Taigi jei kas zino ka reiskia ten jos padetys? Kiek ziurejau tai galima nustatyti i 4 lyg padetis. L R tai cia tipo ant kurio pastatysi ta ir valdyti galesi o toliau per viduri yra padetis, ka ji reiskia neaisku ir dar padetis yra apsukus 180 laipsniu zodziu rodyklyte ziuri i gala, ka ta padetis reiskia? ten lyg parodyta kad veidrodeliu uzsilankstymas, bet gal ir mane gliucina  ?!? beje jei pastatau ant R padeti tai ijungus atbulini veidrodelis desinysis nusilenkia i apacia tipo kad bardiura matyciau.

Veidrodėliai automatiškai užgesinus neužsilenkia. Reikia pasukti rankenėlę (padetis yra apsukus 180 laipsniu zodziu rodyklyte ziuri i gala), ant L R raidžių tai čia kairės ir dešinės pusės veidrodėlių reguliavimas, o padėtis tarp L ir R raidžių nereiškia nieko.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #209: 2007 Rugpjūčio 14, 09:54:26 »

Veidrodėliai automatiškai užgesinus neužsilenkia. Reikia pasukti rankenėlę (padetis yra apsukus 180 laipsniu zodziu rodyklyte ziuri i gala), ant L R raidžių tai čia kairės ir dešinės pusės veidrodėlių reguliavimas, o padėtis tarp L ir R raidžių nereiškia nieko.

tai pala. man pvz ijungus atbuline pavara veidrodelis nusilenkia i apacia tik tada, kai nustatau rodyklyte ant R padeties..o pas tave kaip?
beje kad veidrodeliai uzsilankstytu tipo uzgesinus varikli pasuki ta rodyklyte kad ziuretu ji i automobilio gala ir uzsilenks tada? man kazko neiseina kazkas tada :[

bolidas

• Svečias
« Atsakymas #210: 2007 Rugpjūčio 14, 10:14:33 »
tik an R ir nusilenks,vidurys tam ir yra kad nieks nesireguliuotu

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #211: 2007 Rugpjūčio 14, 10:27:49 »
Pas mane A8 tai kai įjungiu atbulinę veidrodėlis nenusilenkia. O kai sustoju įjungiu parkingą ir dar kol neužgesinu variklio pasuku rankenėlę į tą padėti, kur nupiešti veidrodėliai ir jie užsilenkia. Po to kai užkuriu pasuku rankenėlę ant R arba | arba L ir veidrodėliai atsilenkia.

Neprisijungęs audia8quattro

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #212: 2007 Rugpjūčio 14, 10:45:13 »
Pas mane irgi yra toks pat bajeris su veidrodeliai,t.y. L ir R padetys, bei dar pasukus 180 laipsniu "rodyklyte" pavaizduota tokia.Bet man neuzsilenkia veidrodeliai automatiskai, bandziau visaip.
Dar norejau prie to pacio paklausti kaip uzprogramuoti sedyniu atminti?Ten yra keturios atmintys ir per viduri mygtukas "memory", ir dar vienas mygtukas "on/of".Masina A8.

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #213: 2007 Rugpjūčio 14, 12:34:12 »
Mygtuka on/off, pastatai i on atsireguliuoi pagal save sedine, veidrodzius ir t.t. tada ispaudes laikai mygtuka memory ir paspaudi ta viena is keturiu, rekomenduojama pradeti nuo 1 , kad paskiau nepamirsti :), ir viskas. O kai tau kazkas isreguliuos tavo padeti sedines ar dar kazko tai paspaudi savo uzprogramuota mygtuka pvz.1 ir laikai nuspaudes kol viskas atsistato ?!?.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #214: 2007 Rugpjūčio 14, 18:58:27 »
viskas aisku tada su veidrodeliu uzlankstymu. o dabar dar vienas klausimas, kaip pareguliuoti iki kokio lygio veidrodeliui nusilenkti, kai ijungiu atbuline pavara? nes jis kai nusilenkia tai visiskai nieko nematau  (-) reiketu kad siek tiek maziau i apacia nusislinktu, kazka maigiau bet nelabai isejo, gla kas jau perprato kaip tai padaryt?  ?!?

bolidas

• Svečias
« Atsakymas #215: 2007 Rugpjūčio 14, 22:32:27 »
as niekad nejungiu kad jis lankstytusi,kazkaip tik maiso kai nusilenkia

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #216: 2007 Rugpjūčio 14, 23:48:38 »
rafinuotas paprasciau nejunk kad jis nesilankstytu, nes ijungtas jis yra skirtas prie artimu prisiparkavimu prie bortu, sienu :)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #217: 2007 Rugpjūčio 14, 23:49:49 »
o dirzus man pakeite uz ~350 lt :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218: 2007 Rugpjūčio 15, 10:22:34 »
tia 350lt tik keitimas, plius dirzai, guoliai, hujuoliai, itempejai, hujejai ir viskas susideda i milziniska suma. nuimt dirza as irgi girdejau apie 300-500 kainuoja kaip kur, bet jei keiti dirza juk ne tik dirza keisi  (+)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219: 2007 Rugpjūčio 15, 13:52:30 »
nu tai pakeite ir itempejus ir guolius ;] man ten gavosi apie 1000 lt gal maziau nepamenu, bet cia jau su darbu ir detalem ;] turiu geru draugu :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #220: 2007 Rugpjūčio 15, 18:07:37 »
nezinot eina reguliuoti apsvietima borto kompo audelkoj ar ne? kazkaip diena praktiskai nesimato nieko ka kompas rodo, kai patemsta tai viskas ciki  (!?)
o kokio ratuko kaip pas senasias audines, kuris paryskina sviesa, tai nemaciau nera niekur, arba praziopsojau.

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #221: 2007 Rugpjūčio 15, 19:43:52 »
ei bet ta tavo audi kiba toks lavonas kad tiek bedu ?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #222: 2007 Rugpjūčio 15, 23:58:17 »
nu man viskas idomu todel ir klausiu apie ta masina viska, nera ji tokia lavonas nu  (!?)  (aa)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #223: 2007 Rugpjūčio 16, 07:50:21 »
Reguliuojasi su +/-

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2007 Rugpjūčio 17, 02:32:41 »
nu man viskas idomu todel ir klausiu apie ta masina viska, nera ji tokia lavonas nu  (!?)  (aa)
Gal paprasciausiai paimk manuala i rankas ir skaityk nuo pradzios iki galo ir tokiu klausimu nekils...