Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1592335 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #15850: 2011 Liepos 03, 14:39:33 »
Senas forumo narys esi, nenoriu su tavim pyktis, taciau tamstai turbut reiktu labai gerai issiblaivyti, nes su tokiom mintim, tokiais palyginimais matomai turejote ispudinga, laipsniais apipinta savaitgali :)

O prie ko cia pykciai? As tik diskutuoju! :) Tiesiog turiu savo nuomone apie tai ir tiek.. Audi nera bloga masina, atvirksciai, dizainas jos tikrai geresnis uz dauguma konkurentu, pliusas didziulis del quattro, kadangi kaina su ja ar be jos beveik tokia pati, ko negali bmw ar mb pasiulyt.. Bet apie tam tikrus variklius, pvz 2.0tdi, 2.8i, 2,5tdi, 3.3tdi, 4.0tdi ir pan turiu savo nuomone.. Taip pat turiu nuomone apie audi dedamas automatines pavaru dezes..

Neprisijungęs mantasbet

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15851: 2011 Liepos 03, 15:55:24 »
sveiki.Iskilo beda su centriniu vakar veike be problemu o siandiena nereguoja reikia rakta i spinele ikisti ir rankiniu budu atsirakinti nebeveikia nei bagazines atidarymas ant rakto.seniau jei rankiniu budu atrakindavai pradedavo veikti vel o dabar numire visai.kas galetu buti? :-{

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15852: 2011 Liepos 03, 19:56:59 »
centrinio kompresorius numire ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15853: 2011 Liepos 03, 20:04:45 »
kas del ankstesnes diskusijos, tai ar tu ExCeEDeD susirges didybes manija ar kas tau yra? kai sakai "o kur tu trauka ant 2d ten matai? kiek tu isvis is tokio motoro tikiesi?", as vaziaves su tokiu matoriu tik ne su audi, o su vw, ir tikrai uztenka tos traukos... nes visgi, tai su turba matoriukas... elementariai paimk pasata B6 su 1.8t, ir pravaziuok, ir tada pasakyk ar uztenka traukos ar ne... aisku nekalbu apie lavona, kuris bus puse limono pravaziaves, kalbu apie masina su tikra rida iki 100k, kol dar truba nera uzdrozta, ir matoras gyvas...
kas del 3.0tdi, su a6 vazinejau, super, tikrai paliko ispudi, tikrai gerai valina, ir sanaudos pakankamai normalios buvo... pas mane 4.2, vien del to, kad man labai smarkiai sirgi glosto, tas malonus variklio darbas, kai astuonios burnytes prie stalo suseda ir pradeda valgyt :D

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15854: 2011 Liepos 03, 20:10:24 »
Senas forumo narys esi, nenoriu su tavim pyktis, taciau tamstai turbut reiktu labai gerai issiblaivyti, nes su tokiom mintim, tokiais palyginimais matomai turejote ispudinga, laipsniais apipinta savaitgali :)

O prie ko cia pykciai? As tik diskutuoju! :) Tiesiog turiu savo nuomone apie tai ir tiek.. Audi nera bloga masina, atvirksciai, dizainas jos tikrai geresnis uz dauguma konkurentu, pliusas didziulis del quattro, kadangi kaina su ja ar be jos beveik tokia pati, ko negali bmw ar mb pasiulyt.. Bet apie tam tikrus variklius, pvz 2.0tdi, 2.8i, 2,5tdi, 3.3tdi, 4.0tdi ir pan turiu savo nuomone.. Taip pat turiu nuomone apie audi dedamas automatines pavaru dezes..

tik sutik kad apie savo postringavimus apie 2d ir 3d ryskiai perlenkiai, o 2.8 ir 2.5 vyke motorai, jau ne vienas modelis musu seimoje buves siais varikliais, visos masinos genda ir jie trukumu turi, taciau tikrai nekatastrofa,  cia jau mano nuomone. Del deziu sutinku..

Arvydai, jokia didybes manija as nesergu, esu paprastas kaip dvi kapeikos, tik trauka mano supratimu yra nuo ~150kw kai jau nugaryte losesi i atlosa, o jei mes suprantame trauka skirtingai tai tada kitas reikalas. Pas mano zmona c5 1.8 t, masina vaziuoja smagiai, bet kad ten kazkas ispudingo butu tikrai nera.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 03, 20:17:54 sukūrė ExCeEDeD »

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15855: 2011 Liepos 03, 20:21:50 »
as kalbu apie naujas masinas su tokiais matorais. nekalbus apie 10 ar daugiau metu senumo masina...patikek turiu darbiniu pasatu kuriu ridos mano rankuose nuo 0 iki 110 k km, tai trauka skiriasi kaip diena ir naktis ;) ir su nauju limpi prie sedynes kaip reikiant... :) nes pojutis tikrai nebus vienodas ir 150kw atmosferniko ir 150kw turbininio matoro ;)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15856: 2011 Liepos 03, 20:24:13 »
koko sitam forume tai tavim kolega tai tikrai tikiu :D

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15857: 2011 Liepos 03, 22:20:17 »
Manau kad bet kuris variklis, jei jis uzdroztas jau, bus brobleminis. Ir nesvarbu ar tai Audi, ar BMW, ar dar koks kitas. Pazystu ne viena, kuris turejo kruva galvos skausmu su tais jusu isgirtais 3.0d BMW motorais. Ir spjaudesi chebra del to kaip turi but.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15858: 2011 Liepos 04, 17:05:50 »
Manau kad bet kuris variklis, jei jis uzdroztas jau, bus brobleminis. Ir nesvarbu ar tai Audi, ar BMW, ar dar koks kitas. Pazystu ne viena, kuris turejo kruva galvos skausmu su tais jusu isgirtais 3.0d BMW motorais. Ir spjaudesi chebra del to kaip turi but.

Bet yra dalykas tas, kad viena varikli uzdrozti gali net ir pildamas gerus tepalus, ir priziuredamas.. O kita sunku uzdrozt, net jei tai ir valdiska masina.. Kitas dalykas srotu varikliu ir jo daliu kainos.. pasidomekit, bus matyt kas einama preke, kas ne. 3.0d tikrai nera einama.

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15859: 2011 Liepos 04, 18:04:46 »
nesuprantu as tu jusu gincu jeigu nepatinka 2.0 ar 3.0 varikliai perki 4.2 kokios problemos ? ka as pvz ir darau, bet net minciu nekyla varyt ant audi kaip po tokios. man pvz visai neidomus tie visi 1.8 , 2.0 ir kiti varikliai traukia genda jie ar sirdi glosto bet kad dievinti bimbala nu sori zingsnis atgal  (!?)
perkam tada bnv ir pasakom visogero  (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15860: 2011 Liepos 04, 21:58:41 »
Bet yra dalykas tas, kad viena varikli uzdrozti gali net ir pildamas gerus tepalus, ir priziuredamas.. O kita sunku uzdrozt, net jei tai ir valdiska masina.. Kitas dalykas srotu varikliu ir jo daliu kainos.. pasidomekit, bus matyt kas einama preke, kas ne. 3.0d tikrai nera einama.
mano nuomone geriau už 1.9tdi 77kw nėra (-) :-] Kaip darbinei auto super - jokių problemų dėl patvarumo, kaip asmeninei taip pat - sąnaudos mizernos (y)

Jei kalbėti apie A8/V8 (senąsias) neįsivaizduoju kas turėtų nutikti, kad pirkčiau kažką kito kaip 4.2L - sąnaudos atitinkamos, bet prieš perkant tai jau žino didžioji dalis ir neverkia :) Mieste dabar maniškė ima 20ltr, trąsoje 12-15ltr ir (y) O traukos su 2.8L nėra ką net lyginti ;)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15861: 2011 Liepos 04, 23:43:59 »
bet tai jeigu vazineji pvz su dujom 20ltr duju ryja tai , gaunasi tas pats kas 10l benzo beveik o paziurejus tikrai yra daug zmoniu kurie vazineja ant benzo ir tiek pila , tik aisku atitinkamai pas 4.2 galios daugiau :D

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15862: 2011 Liepos 04, 23:58:36 »
Jei zmogui rupi kuro sanaudos ir masinos eksplotacijos kaina, tai A8 ne ta masina, kuria jis turetu dometis :)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15863: 2011 Liepos 05, 01:08:41 »
mano nuomone geriau už 1.9tdi 77kw nėra (-) :-] Kaip darbinei auto super - jokių problemų dėl patvarumo, kaip asmeninei taip pat - sąnaudos mizernos (y)

Jei kalbėti apie A8/V8 (senąsias) neįsivaizduoju kas turėtų nutikti, kad pirkčiau kažką kito kaip 4.2L - sąnaudos atitinkamos, bet prieš perkant tai jau žino didžioji dalis ir neverkia :) Mieste dabar maniškė ima 20ltr, trąsoje 12-15ltr ir (y) O traukos su 2.8L nėra ką net lyginti ;)

Mano nuomone 1.9 tdi motora turintys automobiliai yra ryskiai per daug nubranginti, nes tvarkinga sunku labai rasti, o pardavinejami nujoti, taciau uz tvarkingo kaina  . O del A8/V8 (senąsias) tai Tomai 4.2 ir 2.8 niekas nelygino, buvo lyginamas 2.8 su ISGIRTUOJU 3.0d, taciau turbut teisingai snekat, visi kiti motorai negu 4.2 8 klases automobiliams yra kaip sakant s... Nei dyzeliniai, nei bendziniai yra bergzdias reikalas, nu sukonkretinkim - klaidos. Turbut tikra a8 tai 4.2, pazeminta, butinai tamsi, geriausiai juoda, beabejo kaip be tamsintu stiklu, ypatingai priekiniu, ir LABAI labai dideliu ratu, su tokiom savybem tai tikra a8, teisingai?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15864: 2011 Liepos 05, 01:38:11 »
norejau paklaust, ar atitinka jusu DUJU sanaudos i tas, kurias rodo kompe. Nes ten kaip suprantu rodo benzo sanaudos, o dujos dar + 20proc.. Ar ten jau paskaiciuoja iskart kad daugiau kuro subega?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15865: 2011 Liepos 05, 08:50:10 »
norejau paklaust, ar atitinka jusu DUJU sanaudos i tas, kurias rodo kompe. Nes ten kaip suprantu rodo benzo sanaudos, o dujos dar + 20proc.. Ar ten jau paskaiciuoja iskart kad daugiau kuro subega?
neatitinka (-)
kompas rodo 23-25ltr/100km, realios ~20ltr mieste, o trasoje rodo 14ltr-16ltr/100km, realios buna litru/dviem mazesnes :V

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15866: 2011 Liepos 05, 09:01:39 »
kompas skaiciuoja kiek ima benzo, o tai skaiciuoja pagal kiek kartu atsidaro purkstukas per sekunde jai tiesiogines dujos ir jai gerai sureguliuotos rodys panasiai bet tiksliai tikrai nerodys, kaip ir pats sakei ~20% dadet reikia

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15867: 2011 Liepos 05, 09:10:43 »
Man rodo vaziuoijant 150 - apie 15 litru, realiai jos 12.5.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15868: 2011 Liepos 05, 10:11:38 »
kompas skaiciuoja kiek ima benzo, o tai skaiciuoja pagal kiek kartu atsidaro purkstukas per sekunde jai tiesiogines dujos ir jai gerai sureguliuotos rodys panasiai bet tiksliai tikrai nerodys, kaip ir pats sakei ~20% dadet reikia

mano pavyzdys rodo tikrai priešingai ;)

bijau pameluoti, bet lyg bajoras buvo kažką minėjęs, kad kompo pardymus galima nustatyti į tris lygmenis ;)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15869: 2011 Liepos 05, 10:40:47 »
kazkaip ten galima pridet ar atimt, su mygtukais :) Ijungi degima laikydamas reset kazkaip ten...ar pati skydeli reik isimt..

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15870: 2011 Liepos 05, 10:43:08 »

Mano nuomone 1.9 tdi motora turintys automobiliai yra ryskiai per daug nubranginti, nes tvarkinga sunku labai rasti, o pardavinejami nujoti, taciau uz tvarkingo kaina  . O del A8/V8 (senąsias) tai Tomai 4.2 ir 2.8 niekas nelygino, buvo lyginamas 2.8 su ISGIRTUOJU 3.0d, taciau turbut teisingai snekat, visi kiti motorai negu 4.2 8 klases automobiliams yra kaip sakant s... Nei dyzeliniai, nei bendziniai yra bergzdias reikalas, nu sukonkretinkim - klaidos. Turbut tikra a8 tai 4.2, pazeminta, butinai tamsi, geriausiai juoda, beabejo kaip be tamsintu stiklu, ypatingai priekiniu, ir LABAI labai dideliu ratu, su tokiom savybem tai tikra a8, teisingai?
Pvz man is limuzino daryt vezima yra nesamone. ;)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15871: 2011 Liepos 05, 10:52:48 »
man tai baisiausia D2 yra su tai ratais originaliais nuo d3 su daug stipinu :)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15872: 2011 Liepos 05, 12:11:14 »

mano pavyzdys rodo tikrai priešingai ;)

bijau pameluoti, bet lyg bajoras buvo kažką minėjęs, kad kompo pardymus galima nustatyti į tris lygmenis ;)

kad yra budas kad rodytu tiek vienos tiek kitos kuro rusies sanaudas tai ir kalbas esu girdejes, bet niekad nesigilinau ir matyt neteke. Bent pas mane kompas tai pilnai tikiu kad 11.55 rodo, kai turetu 12.00 but :D

O del vezimo tai Maxtor turbut supratot ironija :)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 05, 16:58:11 sukūrė ExCeEDeD »

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15873: 2011 Liepos 05, 12:12:43 »
man tai baisiausia D2 yra su tai ratais originaliais nuo d3 su daug stipinu :)

Baisiausia d2 yra su d3 facelifto priekiu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15874: 2011 Liepos 05, 12:12:44 »
kazkaip ten galima pridet ar atimt, su mygtukais :) Ijungi degima laikydamas reset kazkaip ten...ar pati skydeli reik isimt..
kam čia taip sudetingai... beveik turi VCDS'ą - tai su kompu kaip baltas zmogus pasidaryti viska galesi ;)