Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1520326 kartus)

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #15350: 2011 Sausio 17, 22:18:36 »
kokie trosai blin,  galines spyruokles uzp....sa!!!  :-] :-] :-] viena puse jau sudejau, prieki sudejes, galvojau kad nebus ka veikt tas spyruokles pakeist, kol nepriejau prie galo  :H :O *) (i) B- (i) -*- :-{ :-{ :-{

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15351: 2011 Sausio 18, 08:10:42 »
 :D :-] :D :-] :-] :D :-] joa... ten is linksmesniu reikaliu :D servise kur turi hidraulinius spaustukus spyruokliu tai keliu minuciu reikalas jas isimt ir idet.. o paciam biski yra ka veik, kol nutaikai spaustuku kampus, kad niekur nekliutu :)

Neprisijungęs Mindziu26

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15352: 2011 Sausio 18, 10:32:15 »
Sveiki, ar gali taip buti kad generatorius nebesugeba uzkrauti akumo? Ta prasme jis veikia bet tik labai silpnai?
Zodziu uzkniso nerandu kas galetu iskrauti man akuma, vazineju kiekviena diena, bet kaip tik ryte ateinu uzsivesti tai vos vos uzsuka, o paskutinem dienom tai jau reikia prasyti kaimynu kad prikurke duotu. Galvojau gal akumas pasilpes tai buvau parsineses namo ir pilnai pakroviau, po savaites vel tas pats. Mobiliaka nuo krovimo nuemiau ir i bardacioka idejau, kondiske isjungineju, maga retai isijungiu bet vistiek kiek gali taip but? biski atsibodo man  :E kas galetu buti? akumas dar tik metai kaip idetas naujas.

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15353: 2011 Sausio 18, 11:02:09 »
Sveiki, ar gali taip buti kad generatorius nebesugeba uzkrauti akumo? Ta prasme jis veikia bet tik labai silpnai?
Zodziu uzkniso nerandu kas galetu iskrauti man akuma, vazineju kiekviena diena, bet kaip tik ryte ateinu uzsivesti tai vos vos uzsuka, o paskutinem dienom tai jau reikia prasyti kaimynu kad prikurke duotu. Galvojau gal akumas pasilpes tai buvau parsineses namo ir pilnai pakroviau, po savaites vel tas pats. Mobiliaka nuo krovimo nuemiau ir i bardacioka idejau, kondiske isjungineju, maga retai isijungiu bet vistiek kiek gali taip but? biski atsibodo man  :E kas galetu buti? akumas dar tik metai kaip idetas naujas.
Gali, laisvai. Generatorius parejo gal jau, ir nepakrauna akumo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15354: 2011 Sausio 18, 11:11:16 »
:D :-] :D :-] :-] :D :-] joa... ten is linksmesniu reikaliu :D servise kur turi hidraulinius spaustukus spyruokliu tai keliu minuciu reikalas jas isimt ir idet.. o paciam biski yra ka veik, kol nutaikai spaustuku kampus, kad niekur nekliutu :)

Aš tai nafik nusispjoviau ir visas šakes išiminėjau, nes kitaip tai nafik :D

Neprisijungęs ZuluDrag

• Įrašai: 285
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15355: 2011 Sausio 18, 11:42:04 »
<..>
kas galetu buti? akumas dar tik metai kaip idetas naujas.

Turejau ir as akuma ~1.5-2 metu senumo. Galvojau jog generas - paskutiniu metu per nakti nusesdavo akumas, nors pakraudavau ir namie... Paskui pastatem ant normalaus servisinio pakrovejo - issilyde akumo kampas. Pasirodo buvo akumo viduje susitrumpinusios ploksteles :( Gal buvo kazkada per daug uzkrautas ir uzvire?.. :(
O pakrovima patikrinti labai paprasta. Po uzvedimo pragazuoji biski ir eini prie akumo su testeriu. Jei itampa mazesnei nei 13.6-13.8 tai reiskia silpnas generatorius... Taip pat gali buti blogas kontaktas laidu su kebulu (minusinis laidas), pliuso laidas kur nors paluzes, arba kontaktai prie pacio akumo nekokie...
Pilnai pakrovus akuma (kai atjungtas ir nusistovejes koki 10min pasiekia ~12.5V) palikus per nakti be apkrovos (nepajungta) voltazas ryte kiek buna? Jei maziau uz 12V, tai jau akumas nekoks...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15356: 2011 Sausio 18, 11:59:44 »

o kai sakes isiminejai, kaip paskui jas atgal sukisai kai spyruokle turejo spaudima zemyn?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15357: 2011 Sausio 18, 13:13:33 »

o kai sakes isiminejai, kaip paskui jas atgal sukisai kai spyruokle turejo spaudima zemyn?

Su hidrauliniu ožiu prikėliau po to šakę. Nežinau, ar teisingai mane supratai, bet sakykim... :D

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15358: 2011 Sausio 18, 14:00:59 »
o kartais
Zodziu uzkniso nerandu kas galetu iskrauti man akuma, vazineju kiekviena diena, bet kaip tik ryte ateinu uzsivesti tai vos vos uzsuka, o paskutinem dienom tai jau reikia prasyti kaimynu kad prikurke duotu. Galvojau gal akumas pasilpes tai buvau parsineses namo ir pilnai pakroviau, po savaites vel tas pats. Mobiliaka nuo krovimo nuemiau ir i bardacioka idejau, kondiske isjungineju, maga retai isijungiu bet vistiek kiek gali taip but? biski atsibodo man  :E kas galetu buti? akumas dar tik metai kaip idetas naujas.
jamk testeri ir ziurek koks krovimas yra ;) kiek teko dometis tai normalus krovimas skaitosi 13.9-14.2 :) jei neklystu pajungus kompa eina paziureti generatoriaus krovima :D
bijau sumeluot bet jei gerai pamenu pas mane kazkas apie 13.8 buvo prie 3 metus kai pirkau ir kolkas nieko nedares  ff
p.s daug vazineju trumpais atstumais (5km iki darbo)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 18, 14:02:53 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15359: 2011 Sausio 18, 14:17:24 »
gali siurbt elektra jei kuris nors blokas neuzmiega...trauki saugiklius ir ziuri krovima...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15360: 2011 Sausio 18, 14:19:25 »
gali siurbt elektra jei kuris nors blokas neuzmiega...trauki saugiklius ir ziuri krovima...
man atrodo pas tave buvo panasus malonumas su elektros grauziku :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15361: 2011 Sausio 18, 14:39:07 »
jo...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15362: 2011 Sausio 18, 20:39:21 »
reik spastukus statyt :D

Neprisijungęs Mindziu26

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15363: 2011 Sausio 18, 22:53:50 »
p.s daug vazineju trumpais atstumais (5km iki darbo)

as taip pat daug vazineju tik trumpais atstumais ir nemanau kad to neuztenka bent nakciai pastoveti. Praeitais metais maziau vazinejau ir mobiliakas dar porankyje buvo pastoviai idetas ir nieko o siais kazskokia nesamone :) dar jei pasistatai galu tai tada dar linksmiau  :E nepastumsi lengvai kaip golfuko kokio, kad prikurke gauti :) pasiskaiciau kolegu patarimu reiks operacija daryti  :P gal kas ir pavyks

Neprisijungęs Mindziu26

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15364: 2011 Sausio 18, 22:55:33 »

o ka tada jei randi kas nemiega?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15365: 2011 Sausio 18, 22:58:50 »
pjauni ir meti lauk  :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15366: 2011 Sausio 19, 08:17:06 »
raminamuju, ir migdomuju :D sau... tada buni ramus ir uzmiegi... ir , kas ten ta elektra karosina is taves :D iki ryto... :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15367: 2011 Sausio 19, 08:38:01 »
svarbiausia neuzmigdyt visam laikui, arba bent iki tokio lygio, kad prikelt paskui nekainuotu daugiau nei uzmigdyt reikejo  :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15368: 2011 Sausio 19, 08:42:25 »
:D :-] ka reiskia treciadienio rytas, kol dar kava negerta :D

Neprisijungęs Sparco`

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15369: 2011 Sausio 19, 22:42:34 »
Kur kaune pasiulytumete pirkti, originaliem bosch xenon lemputes? Gal kokiu privaciu zmoniu kontaktu zinote? aciu

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15370: 2011 Sausio 20, 08:14:17 »
lemputes gali det nebutinai orginalias... i org sistema gali det ir kitajuza, kad yra kur kas pigiau...

Neprisijungęs Sparco`

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15371: 2011 Sausio 20, 09:38:33 »
aisku, aciu uz info :)

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15372: 2011 Sausio 20, 19:37:21 »
Sveiki, nezinot, gal kokia firma ar kas nors supirkineja oro srauto matuokles? Sako praplauti jas reik, bet nutariau nebandyti, tai sau nusipirkau nauja, sena liko, nors ji nera mirusi. Ismesti nesinori, nes juk jas restauruoja

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15373: 2011 Sausio 20, 19:41:57 »
Sveiki, nezinot, gal kokia firma ar kas nors supirkineja oro srauto matuokles? Sako praplauti jas reik, bet nutariau nebandyti, tai sau nusipirkau nauja, sena liko, nors ji nera mirusi. Ismesti nesinori, nes juk jas restauruoja

siaip nauja perkant originalia, sena dazniausiai paima ir padaro nauja gerokai pigesne

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15374: 2011 Sausio 20, 22:27:34 »
siaip nauja perkant originalia, sena dazniausiai paima ir padaro nauja gerokai pigesne
Kur čia taip?