Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1482845 kartus)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1475: 2008 Sausio 05, 16:06:59 »
Va ka tik gryzau apziurejes pora A8 tai gal kas biskuti apie viena papasakosiu ir jus ka nors patarti galesit. :D Viena A8 1996metu kuri lietuvoj jau 5 metai ir kadangi buvus dauztai tai sudeta apdaila nuo ~1999 metu su xenonais tad tikrai neblogai atrodo + beveik visi bairei, boss aparatura mini navigacija, el valdomos sedynes solerinis liukas ir pan. (isskyrus el valdomos galines sedynes). Salonas ir puse bedos tik kad va vairuotojui kur pasideti ranka yra nuluze ir syla tik vairuotojo sedyne. is didesniu defektu ka pastebejau tai kad ja pagrezus padave i salona nemalonu kvapa ir kapota atsidarius pasipyle biski dumu su panasiu kvapu i leidzenti vairo stiprintuvo skysti (pas mano C4 tas pats budavo) ir matesi kad to skyscio maziau nei min bakelyje. kitas defektas kurio nepastebejau bet man pasake kad stovint ne visad pucia silta ora i salona o vaziuojant viskas ok. atseit resirkulecijos voztuva reik pakeisti ar kazka pan bet kai pasikonsultavau su vienu meistru tai pasake kad gali buti toks bairis kad galva trukus ir stovint atsiranda ausinimo sistemoje oro kamscei kurie pramusami vaziuojant. greiciu deze dyrba mano manymu net idealei nes trukciojimu jokiu nesijaucia o ir atbulini jungent nera jokio pasalinio garso. pramynus 150 ten gana lygiu keliu nesijaute jokiu vibraciju o smulkiau vaziuokles neturejau kaip patikrinti. ai tiesa labai keista kad pas ja dabar nera nei draudimo ne technikines tik kazkaip nedaejo paklausti kodel. :D
p.s jei kas nors esat susidure su mano ten isvarditom problemom gal pakonsultuosit apie remonto kastus nes kaina ir tokia gan patraukli :D
Ai tiesa atsiminiau kad vairuotojo veidrodelio korpusas su veidrodziu numustas nors laikyklei yra.