Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1500805 kartus)

Evaldas

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #125: 2007 Rugpjūčio 02, 17:42:34 »
Man kainavo 500lt su kokybiškiausia plėvele. Rafinuotas - šonus dėk 50%, o galą 96%. Bus protingiausia taip, nes pas tave triplexiniai stiklai.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2007 Rugpjūčio 02, 18:59:42 »
o kas kad triplexiniai? ka tai duoda tamsinant?? tik kad dvigubi ir tiek, o daugiau nieko jie nieka mnesviecia tik izoliacijai garso man atrodo  :V

flex

• Svečias
« Atsakymas #127: 2007 Rugpjūčio 02, 19:58:54 »
o kas kad triplexiniai? ka tai duoda tamsinant?? tik kad dvigubi ir tiek, o daugiau nieko jie nieka mnesviecia tik izoliacijai garso man atrodo  :V

kaip suprantu, čia apie dvigubus stiklus Evaldas pasisakė. Nes pavadinimas girdėtas :)

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #128: 2007 Rugpjūčio 02, 22:21:48 »
nu man su kokybiska tiek kainavo tik per pazystamus beje idomu kaip su tokiu tamsumu pavazinesi nebent pareiguno pazimejima turi :) dar preido dvigubi stiklai duoda savo atspalvi o tamsei melina bus kaip pas kaimieti mano nuomone :)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #129: 2007 Rugpjūčio 02, 22:31:37 »
Sakau, dėk silpniausia juoda ir viskas. Ir bus čiki.

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #130: 2007 Rugpjūčio 02, 22:36:43 »
ir tai dar bedu gali uzturet su silpneuse juoda ziemos vakara :) va kaip atrodo silpneuse su gera evelko plevele

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #131: 2007 Rugpjūčio 02, 22:38:31 »
Patikėk, nereikia ir žiemos, net vasaros vakarą gali ragai būti :D

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #132: 2007 Rugpjūčio 02, 22:41:14 »
nu vasara bedu nebuvo o pavasari kelis vakarus teko biski pasiginciti issisukau be saibu bet tai visalaika taip gali ir nesisekti :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2007 Rugpjūčio 02, 22:42:04 »
o kiek procentu pas tave yra priekinis uzniauktas? kaip matau vienodai su galu niauktas procentais ane?

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #134: 2007 Rugpjūčio 02, 22:46:14 »
jo vienodai o procentu nezinau  :) ce pati svieseuse ar ciut tamsesne gerai nepamenu bet tarp ju skirtumas zeurei mazas

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2007 Rugpjūčio 02, 23:01:20 »
klaipedoje pareigunai draugiski nelabai kabinejasi todel tamsinsiu priekinius smarkiau. galvoju tik ka daryt, negi niekas nebetamsina galinis langas maximum, galiniai soniai vidutiniskai priekinis silpniausiai???  Oo)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #136: 2007 Rugpjūčio 03, 07:17:45 »
klaipedoje pareigunai draugiski nelabai kabinejasi todel tamsinsiu priekinius smarkiau. galvoju tik ka daryt, negi niekas nebetamsina galinis langas maximum, galiniai soniai vidutiniskai priekinis silpniausiai???  Oo)

Nea - atgyveno tokia sistema :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2007 Rugpjūčio 03, 10:15:33 »
dujas tvarkiausi kaina 600 uhh  (!?)

Kas tvarkė ir kokias bėdas pašalino ?? ?? ??    ??

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2007 Rugpjūčio 03, 10:19:51 »
arunai kad kazkaip tavo priekiniai uz mano priekinius tamsesni atrodo :) nors pas mane ir is evelko su silpniausia  :V bet gal cia masinos spalva lemia.
ir seip daznaisia pagaut gali lietinga diena ... tada kazkaip labai jau tamsiai atrodo.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2007 Rugpjūčio 03, 11:08:29 »
dujas tvarkiausi kaina 600 uhh  (!?)

Kas tvarkė ir kokias bėdas pašalino ?? ?? ??    ??

buvo nekokie purkstukai ideti visi, ir is to paseke tokia beda kad du purkstukai neveike 1 ir 3. taigi pasiule keisti visus purkstukus, taigi keitem visus 8 purkstukus, purkstukai darbas reguliavimas ir atsiejo viskas. bet uztat dabar pilna baka prisivarvinau uz 110lt  po 1.59  :G

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2007 Rugpjūčio 03, 11:51:55 »
 :) Beliko atsakyti Kas juos keitė ir kokius sudėjai ?? pala, o kokie ten buvo pas Tave 'tie nekokie' ??
 ;)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #141: 2007 Rugpjūčio 03, 12:35:22 »
arunai kad kazkaip tavo priekiniai uz mano priekinius tamsesni atrodo :) nors pas mane ir is evelko su silpniausia  :V bet gal cia masinos spalva lemia.
ir seip daznaisia pagaut gali lietinga diena ... tada kazkaip labai jau tamsiai atrodo.

Manieji tai irgi labai tamsūs pasidaro, kai į juos tiesiai saulė blizgina :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2007 Rugpjūčio 03, 17:52:24 »
:) Beliko atsakyti Kas juos keitė ir kokius sudėjai ?? pala, o kokie ten buvo pas Tave 'tie nekokie' ??
 ;)
tvarke bahuras prie signalo. sakyciau neblogas ciuvakelis, pats su mersu kupu senu spraigo 5ltr. buvo EMIGAS purkstukai, dabar idejo ar tai VALTEX ar valten kazkas tokio, dave garantija 50 gabalu.
sakau tik kartas nuo karto taupumo mintis prasiskverbia, jei buvo mehaninis 1 ir 3 purkstuko gedimas, negi negalejo to mehaninio gedimo pasalinti kazka tvarkant o ne keiciant. ir  siaip kodel negalejo pakeisti tik tu 2purkstuku kurie nedirbo, nu arba viena purkstuku bloka, t.y. vienos puses 4 purkstukus nu vo cia man dilema, bet kazkaip buvaunusiteikes padet tiek pinigu tai ka jau darysi...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2007 Rugpjūčio 03, 17:57:28 »
beje dar pora problemeliu.
1. Apie maga. Ar imanoma ten reguliuoti ne tik bas ir treble? gal tarkime priekiui daugiau garso duot ar kazkoks kitas balansas? ir dar kaip stotis rankiniu budu ieskot, nes daug stociu neranda, per visa diapozona FM bangu randa tik gal kokias 5, o kur truputeli blogiau traukia tai nepagauna kazko "magas delta"
2. kaip klima nusireguliuot kad nuimtu rasa nuo langu? galinis langas nuema rasa, o kaip priekiniai arba soniniai galiniai? nu as paspaudziu toki mygtuka kaip langas sildomas ten yra klimoje apacioj nu toks pat mygtukas kaip tipo galinio lango sildymas nu ir ka tada spaudau tuos mygtukus "+" kokius 30 kartu kad pakiltu temperatura iki 28 nu tipo kad kuo karstesni ora pustu i langus ir tipo tada dar vejeli maximum padarau su pliusiuku. siandien lyg atpute tuos langus taciau galiniai soniniai langai tik vienas is ju buvo grazus, per kita net matyt nejo nieko, zinau kad turi buti paprastas dalykas kazkoks, bet as neturejas klimos nezinau kaip  ?!?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2007 Rugpjūčio 03, 18:01:03 »
dar klausimelis. kaip telefona pajungti? viskas veikia i emergency skambina t.y. numeriu 112, o ten kokia kortele deti? jauciu ta kaip ir visos pildyk labas extra ir t.t. tik neistraukti sim korteles is to viso korteles bloko ikisti visa bloka kaip banko kortele taip?  (!?)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #145: 2007 Rugpjūčio 03, 18:20:48 »
Kortelė pas mane bent bagažinėje dedasi, bet pilna. Toliau dėl rasojimo pasikeis abu salono filtrus ir bus ok.
Magas nesireguliuoja daugiau, mažai pas jį ten tų funkcijų. Nuimk rds, tada rankiniu būdu galėsi ieškoti.

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #146: 2007 Rugpjūčio 03, 21:52:30 »

matai pasmane dvigubi stiklai ir gamykliskai tamsesni biskuti tai ir susideda viskas kruvon (sendien daug alaus turejei )  :P

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2007 Rugpjūčio 03, 22:36:37 »
Kortelė pas mane bent bagažinėje dedasi, bet pilna. Toliau dėl rasojimo pasikeis abu salono filtrus ir bus ok.
Magas nesireguliuoja daugiau, mažai pas jį ten tų funkcijų. Nuimk rds, tada rankiniu būdu galėsi ieškoti.
o kur tie salono filtrai turbut po kapotu ten stovi, priejimas sudetingas?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2007 Rugpjūčio 03, 22:42:14 »
nežinau ar šiuo atveju pagelbės, bet šitas link'as turėtų patapti tavo 'Favorites' Nr.1
http://www.audipages.com/
 ;)

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #149: 2007 Rugpjūčio 03, 22:50:38 »
salono filtrai bent pasmane stovi atidarius kapoto prie pats stiklo ant kapoto kampuose beje ju buna keliu varijantu pasmane ledinei dar nekeiciau bet varciau kataloga ir maciau 4 skirtingus matomai skiresi valimo klases