Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pirkimas  (Skaityta 142655 kartus)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 pirkimas
« Atsakymas #175: 2010 Sausio 16, 00:23:52 »
Snekat jus cia kazkokius briedus, nori perki a8, nori perki a6 ar a4, bet a8 islaikymas brangesis kaip tokiu metu, bent jau mano patirtim snekant. O tas kad kaip cia dar taupyt nusipirkus astunke tai isvis niftiema. Daug km prasuku ir as su savo s8, bet as taip nusprendziau ir zinaojau, kad ji man daugiau atseis negu A6. Offraudai tai tu nori pasakyt, kad atvarai pirkt detaliu a8 o perki a6 ar a4? :D Nesamone, kokios priklauso vienai ar kitai auto detales, tokias ir perki, nes kitaip tranformeris gausis, cia tik mano nuomone.

Neprisijungęs schwarzmanek

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2010 Sausio 16, 15:05:46 »
shwarzmanek, tu gal detaliu pardaveju dirbi, kaip taip sneki? kuom blogai dometis kas nuo ko tinka? Arvis klausia, ar eskes motoras skirias, tai cia irgi is biednumo, ar is durnumo palei tave? (h) apie detales, kas nuo ko tinka ir kaip pardavejai durina zmones, labiau ve astunkininkai papsakotu, tame tarpe ir as, todel pirmiausiai reikia zinoti, kas nuo ko tinka. niekad pirkdamas dali nesakau, kad a8, a6 arba a4. jei pasakai, kad  a8, tai is karto 2x kaina uzraito, jei mato, kad neraukiantis. o pinigus manau visi zmones skaiciuoja ir milijonieriai ir bedarbiai ir ubagai. todel, jei zmogus nori ir gali lai perka a8, o mes visi turime jam patarti bedoje, o ne pavydeti, kad neduok die, nusipirks geresnes komplektacijos, ar maziau uzdrosta D2... (y)

Noreciau as dirbti daliu pardaveju :D Nesuprantu kaip galima pirkti detales ir nesakyti kokiai masinai?
O del padeti bedoje, gal geriau kad bedos nenutiktu. Kas liecia geresne komplektatija tai tikrai nepergyvenu ir nepavydziu :) kuo daugiau navarotu tuo daugiau yra kam sugesti. As tik issakau savo nuomone kad senesne masina turi zymiai daugiau sansu subiret nei naujesne. O taisyti a8 bet kuriuo atveju yra brangiau nei a6 ar a4.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2010 Sausio 16, 21:42:31 »
Nesuprantu kaip galima pirkti detales ir nesakyti kokiai masinai?
paprastai - pateiki originalų detalės kodą ir psio, o jei da klausia kokiai čia mašinai, tai kad be reikalo nesiriet
tai pasakai, kad prašė užvažiuot nupirkt, kad mašinų daug stovi remonte, ir kad nežinai kuriai čia  :D
P.S. veikimo principas patikrintas ne kartą  ;)

As tik issakau savo nuomone kad senesne masina turi zymiai daugiau sansu subiret nei naujesne.
čia gal ir taip gal ir ne - labai priklauso kaip buvo prižiūrėta, kaip remontuota, ir kokia ta mašina ir t.t.
Jei kalbėt apie D2, tai jų amžius dabar toks, nu ..... kaip čia pasakius... pats byrėjimo amžius  :) :)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178: 2010 Sausio 17, 04:41:02 »
paprastai - pateiki originalų detalės kodą ir psio, o jei da klausia kokiai čia mašinai, tai kad be reikalo nesiriet
tai pasakai, kad prašė užvažiuot nupirkt, kad mašinų daug stovi remonte, ir kad nežinai kuriai čia  :D

As tik issakau savo nuomone kad senesne masina turi zymiai daugiau sansu subiret nei naujesne.
čia gal ir taip gal ir ne - labai priklauso kaip buvo prižiūrėta, kaip remontuota, ir kokia ta mašina ir t.t.
Jei kalbėt apie D2, tai jų amžius dabar toks, nu ..... kaip čia pasakius... pats byrėjimo amžius  :) :)

Gerai, kad V8 praejo jau savo byrejimo amziu :P o tu ka bendro su a8 turi ? mates, remontaves ? :) turi, neturi ? kam reikalingi zmogaus patarimai, kuris net jos rankose neturejes ? a8 d2 kainos detaliu panasios kaip ir a4 tu paciu metu :) beveik ta pati pakaba... :) esme tokia - jei nori a8 tai ir perki, ne musu beda ar zmogus sugebes ja islaikyt, taisyt ir t.t. Turejau as ta a8 d2, visa kiaurai isilgai isardes ir surinkes, zinau visas ju bedas ir kaprizus... O dabar nesiskundziu savo a8 d3 detaliu kainomis, perku visada orginalias ir naujas detales ir manes tos kainos nebaugina, jos yra visiskai normalios pagal pacia masina... Bet su tavim Gedi nepasigincysi tu amzinai uz visus ismanai daugiau... nors ir neturejes tu to ferrario...na bet vistiek tu ji geriau pazisti nei kiti ... kartais vapse meti posta ne i tema, bile, kad kazka parasyt ;) mane juokas ima, gyveni savo V8 pasauly tai ir gyvenk, ir nelysk kur tau nereikia, nesirodyk ir nesireisk kur tau nereikia, nes jau tikrai juokingai atrodo ... ash jau "ubagu" budamas susidariau toki vaizda, kad uz V8 geresnes masinos nera... paskaicius V8 kovos tema, suprantu, kad tas pats ferraris jai :)))) O jei tu turi ta a8 tai tu pagaliau atsiskleisk... gal tu koks uzsislapstines oligarchas ? :))) As susidarau toki vaizda , kad tu viska zinai, bet nehuja nezinai... :)) didysis patarejas... Problemu sprendejas... motina terese... mane tai turbut vapse asilu laikai :) gal kada gyvenime susitiksim - nustebsi zmogau ;) Tu vyresnis, tai iskart jauties protingesnis :))) Forumo genijus tu... visu galu meistras :))) Supportus mat jis jau "Brembo" susidejo, tai jauciasi mechaniku :)) "ETKOS", "AUTODATOS", ir "GOOGLE.LT" valdovas, didingas VCDS useris :)))) elektrikas, mechanikas, varikliu ir pakabos meistras :)) Ash tau ta savo A8 atvaryciau, tai tu blin kai po ENCIKLOPEDIJA duotumeis ir nieko nerastum, kodel kai as klausiau gal kas zino kaip aktyvuot pakabos reguliavima per MMI tu nepasireiskiai ir vienintelis Jaunelis man sugebejo padet ? Kuom tu cia jauties ? ? ? As jau nebesuprantu gal tu slepkis pagaliau po lapais... ir nelysk ne i savo darza... Tu cia su grishmanu abu labai isjautet i A8 tema ieskodami kaip prisikabint prie A8 vairuotoju... Visaziniai du blin... Jau man tavo kaip diagnostiko karjera juokinga, savo ta supista diagnostika kishi visiem ir aiskini, kad cia bilekas nesupras :)))) Kazkodel kai reikejo man suleist masina elektroniskai iki maximumo ir sureguliuot aukscius JUS DIAGNOSTIKAI ne vienas nesugebejot ir tai padare tik TMT servisas... Literaturscikai jobani... Jokios patirties tik zodziu zaimas ir sudo malimas aplink ta pati daigta... Eikit genijai zmogui padekit rakta prisirist A8 D3 :))))))))))) Ensteinas :)))) amzinai kas nors apie kokia detale paklausia, GEDIS ilenda i ETKA nukopina detales koda, imeta ji i foruma, paraso detaliu kodus, kurios randasi aplinkui reikiama detale, pastato tave i durniaus vieta : "KAIP TU GALEJAI NEZINOT ???" :))))) Arba dar geresniu ateveju meta LINKA i buvusia tema :)))))))) Jau daugiau net ner ka ir be pasakyt :))) eik ant karstu issitrauk savo ta V8 ir atrurink ramiai koki ferrari ant drago, manau sugebetum :))))))))

P.S. :  Tai yra mano nuomonė, kuri gali nesutapti su Jūsų nuomone ir aš tikrai jos neperšu ir neprašau ja aklai vadovautis. Darykite ką norite ir kaip norite !
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 17, 04:49:08 sukūrė DM »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2010 Sausio 17, 09:40:43 »
..........mane tai turbut vapse asilu laikai .........

(+)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2010 Sausio 17, 16:27:20 »

Gerai, kad V8 praejo jau savo byrejimo amziu :P o tu ka bendro su a8 turi ? mates, remontaves ? :) turi, neturi ? kam reikalingi zmogaus patarimai, kuris net jos rankose neturejes ? a8 d2 kainos detaliu panasios kaip ir a4 tu paciu metu :) beveik ta pati pakaba... :) esme tokia - jei nori a8 tai ir perki, ne musu beda ar zmogus sugebes ja islaikyt, taisyt ir t.t. Turejau as ta a8 d2, visa kiaurai isilgai isardes ir surinkes, zinau visas ju bedas ir kaprizus... O dabar nesiskundziu savo a8 d3 detaliu kainomis, perku visada orginalias ir naujas detales ir manes tos kainos nebaugina, jos yra visiskai normalios pagal pacia masina... Bet su tavim Gedi nepasigincysi tu amzinai uz visus ismanai daugiau... nors ir neturejes tu to ferrario...na bet vistiek tu ji geriau pazisti nei kiti ... kartais vapse meti posta ne i tema, bile, kad kazka parasyt ;) mane juokas ima, gyveni savo V8 pasauly tai ir gyvenk, ir nelysk kur tau nereikia, nesirodyk ir nesireisk kur tau nereikia, nes jau tikrai juokingai atrodo ... ash jau "ubagu" budamas susidariau toki vaizda, kad uz V8 geresnes masinos nera... paskaicius V8 kovos tema, suprantu, kad tas pats ferraris jai :)))) O jei tu turi ta a8 tai tu pagaliau atsiskleisk... gal tu koks uzsislapstines oligarchas ? :))) As susidarau toki vaizda , kad tu viska zinai, bet nehuja nezinai... :)) didysis patarejas... Problemu sprendejas... motina terese... mane tai turbut vapse asilu laikai :) gal kada gyvenime susitiksim - nustebsi zmogau ;) Tu vyresnis, tai iskart jauties protingesnis :))) Forumo genijus tu... visu galu meistras :))) Supportus mat jis jau "Brembo" susidejo, tai jauciasi mechaniku :)) "ETKOS", "AUTODATOS", ir "GOOGLE.LT" valdovas, didingas VCDS useris :)))) elektrikas, mechanikas, varikliu ir pakabos meistras :)) Ash tau ta savo A8 atvaryciau, tai tu blin kai po ENCIKLOPEDIJA duotumeis ir nieko nerastum, kodel kai as klausiau gal kas zino kaip aktyvuot pakabos reguliavima per MMI tu nepasireiskiai ir vienintelis Jaunelis man sugebejo padet ? Kuom tu cia jauties ? ? ? As jau nebesuprantu gal tu slepkis pagaliau po lapais... ir nelysk ne i savo darza... Tu cia su grishmanu abu labai isjautet i A8 tema ieskodami kaip prisikabint prie A8 vairuotoju... Visaziniai du blin... Jau man tavo kaip diagnostiko karjera juokinga, savo ta supista diagnostika kishi visiem ir aiskini, kad cia bilekas nesupras :)))) Kazkodel kai reikejo man suleist masina elektroniskai iki maximumo ir sureguliuot aukscius JUS DIAGNOSTIKAI ne vienas nesugebejot ir tai padare tik TMT servisas... Literaturscikai jobani... Jokios patirties tik zodziu zaimas ir sudo malimas aplink ta pati daigta... Eikit genijai zmogui padekit rakta prisirist A8 D3 :))))))))))) Ensteinas :)))) blin amzinai kas nors apie kokia detale paklausia, GEDIS ilenda i ETKA nukopina detales koda, imeta ji i foruma, paraso detaliu kodus, kurios randasi aplinkui reikiama detale, pastato tave i durniaus vieta : "KAIP TU GALEJAI NEZINOT ???" :))))) Arba dar geresniu ateveju meta LINKA i buvusia tema :)))))))) Jau daugiau net ner ka ir be pasakyt :))) eik ant karstu issitrauk savo ta V8 ir atrurink ramiai koki ferrari ant drago, manau sugebetum :))))))))

P.S. :  Tai yra mano nuomonė, kuri gali nesutapti su Jūsų nuomone ir aš tikrai jos neperšu ir neprašau ja aklai vadovautis. Darykite ką norite ir kaip norite !

(+) (+) (+) (+)

Vyciokai, jei tik yra galimybe niekad nesakau kad a8 reikia detales. nes skaicius 8 audems kaip velnio tuzinas 13, visur lauk bedos ir 2x kainos. paprastas pavyzdys: tik nupirkes astunke paklausiau pardei svirties kainos, atsakymas 300lt, kita diena klausiu tos pacios a4 - 170lt. sakau o kuom skirias? stiprumas? ismatavimai? gamintojas? issiaiskinom su pardaveju, kad visiskai niekuom. kai paklausiau, kiek kaladeles priekines pakeist, tai 150 tanagroj uzsiprase, nes A8. o ten zymiai lengviau keicias negu eilinei silkei, bent jau man.

Gedi, kodu mes nemokam ir nesiruosiam mokytis (h)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2010 Sausio 17, 19:33:26 »
tu čia apie ką

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2010 Sausio 17, 22:00:51 »
tu čia apie ką

apie detaliu pirkima, pasakius koda. kai perku, as zinau ko man tixliai reikia, ir daznai zinau, kokiom dar auto tinka, ir sakau is ju leviausios, nes bent jau 3-5 metai atgal tikrai uzraitydavo kainas, kai veskem detales pirkdavau, arba dar blogiau, laikydavo durniumi, kai pasakai, kad reikia dalies audei V8. tipo, ka cia issipisineji, tokio auto nera, cia 100/200 ar dar bbz kas ir variklis gali buti max 2,8. ta pacia praktika kartais pritaikau ir A8, nors dabar jau labiau ispruse pardavejai nei senesniais laikais.

Neprisijungęs Tadis2020

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2010 Sausio 28, 19:44:29 »
Sveiki, gal kas nors turit naujo modelio A8, nes pats planuoju isigyti nuo 2004 metu A8 3.0Tdi, tai butu idomu isgirsti jusu nuomones apie si modeli, kokios jo silpnosios vieteles ir i ka reikia labiausei kreipti demesi.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2010 Sausio 29, 12:55:18 »
Sveiki, gal kas nors turit naujo modelio A8, nes pats planuoju isigyti nuo 2004 metu A8 3.0Tdi, tai butu idomu isgirsti jusu nuomones apie si modeli, kokios jo silpnosios vieteles ir i ka reikia labiausei kreipti demesi.
Kreipksi i DM pas ji kaip tik 3 litru dyzeliukas 2005 metu jei neklystu ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2010 Sausio 29, 13:03:42 »
maxtor, savo nepardavineji?

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2010 Sausio 29, 13:08:59 »
maxtor, savo nepardavineji?
nori pirkti? :D seip tai gerai butu bet ka paskiau pirkti?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2010 Sausio 29, 23:01:42 »
Jau klausimas ne i ka labiausia, o tikrinti nuodugniai viska, jei viskas OK - bedu ir nebus, bet jei pirksi netikrines o tik is akies, gali labai graziai uzsirauti ant nemazu islaidu. Masina turi labai daug mazgu elektroniniu, tad buk atidus.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2010 Sausio 30, 11:49:38 »
Jau klausimas ne i ka labiausia, o tikrinti nuodugniai viska, jei viskas OK - bedu ir nebus, bet jei pirksi netikrines o tik is akies, gali labai graziai uzsirauti ant nemazu islaidu. Masina turi labai daug mazgu elektroniniu, tad buk atidus.
nebudinai. ;) juk mano ir tikrinta buvo ir atrode kad viskas ok o paskiau kai prasidejo tai prasidejo :D Cia loterija yra. :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189: 2010 Vasario 01, 01:50:07 »
netikrinant daugiau sansu isigyti bloga loterijos bilieta... Bet buna kad atrodo viskas OK, taciau kaip tycia vos ne visiems mazgams nebedaug like buna ir uz neilgo laiko viskas pradeda byreti.. :(

Neprisijungęs sarunas101

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #190: 2010 Kovo 31, 00:59:31 »
Sveiki,

Greitu metu planuoju pirkti Audi A8 ir su salyga, kad tai bus mano pirma Audi ir apskritai vokietis norejau paklausti ar atsirastu malonus zmogus Kaune, neblogai ismanantis siu auto niuansus, kuris uz kazkoki atitinkama mokesti (laikas-pinigai :)) padetu "prašukuoti" potencialu pirkini ar kitaip tariant padetu neapsigauti ir issirinkti salyginai geros bukles auto. Konkreciai domiuosi ~98-00 3.7-4.2 astunke. dėkui

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191: 2010 Kovo 31, 13:53:14 »
kaip tik virs taves kabo bajoro postas,su juo ir tarkis ;) arba su narkoze dar gali ;)

Neprisijungęs old

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192: 2010 Balandžio 29, 14:58:05 »
Sveiki, planuoju pirkti A8, nusiziurejau viena varianta, bek kazkoks itartinas. ka galit apie ji pasakyti?
Cia kaip tik viskas ko man reikejo: salonas, variklis+dujos, ratai, spalva, kaina... :) bet metai ?! :V
Dekui is anksto.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #193: 2010 Balandžio 29, 15:01:27 »
vaziuoji ir ziuri viska detaliai.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2010 Balandžio 29, 15:14:21 »
Sveiki, planuoju pirkti A8, nusiziurejau viena varianta, bek kazkoks itartinas. ka galit apie ji pasakyti?
Cia kaip tik viskas ko man reikejo: salonas, variklis+dujos, ratai, spalva, kaina... :) bet metai ?! :V
Dekui is anksto.
o tu su metais vaziuosi? beje idomus tavo poziuris, tu nori uz tokia suma nupirkt 2001 metu gal? aplamai as astunkes uz tokia suma nepirkciau, nes savo kailiu patyriau, ka reiskia kai nuperki "pigiai"

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2010 Balandžio 29, 15:21:03 »
nuperki pigiai, povalei pasidarai tokia kokia gali/nori. zinai ka per daikta turi. nuperki brangiai, tikies, kad ledas, bet su laiku islenda tos pacios bedos kaip ir "pigiai" mano tokia nuomone.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2010 Balandžio 30, 13:01:42 »
jau skelbimo nematyt tai kas ten per daigtas buvo? kokie metai kokia kaina? :)
su tais nusiperki pigiai ir povalei pasidarai tai ir slidus dalykas. kaip pajamsi koki lavona tai paskiau sukisi daugiau nei butum normalaus stovio pajames.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2010 Balandžio 30, 13:03:59 »
jau skelbimo nematyt tai kas ten per daigtas buvo? kokie metai kokia kaina? :)
su tais nusiperki pigiai ir povalei pasidarai tai ir slidus dalykas. kaip pajamsi koki lavona tai paskiau sukisi daugiau nei butum normalaus stovio pajames.

nu nzn tas normalus stovis irgi slidus reikalas

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2010 Balandžio 30, 14:33:52 »
Nusipirkus jau atideveta A8, ja dasivest iki geros bukles gali buti pasaka be galo  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #199: 2010 Balandžio 30, 14:39:16 »
nu tai ziuri kas kaip