Nesuprantu kaip galima pirkti detales ir nesakyti kokiai masinai?
paprastai - pateiki originalų detalės kodą ir psio, o jei da klausia kokiai čia mašinai, tai kad be reikalo nesiriet
tai pasakai, kad prašė užvažiuot nupirkt, kad mašinų daug stovi remonte, ir kad nežinai kuriai čia
P.S. veikimo principas patikrintas ne kartą
As tik issakau savo nuomone kad senesne masina turi zymiai daugiau sansu subiret nei naujesne.
čia gal ir taip gal ir ne - labai priklauso kaip buvo prižiūrėta, kaip remontuota, ir kokia ta mašina ir t.t.
Jei kalbėt apie D2, tai jų amžius dabar toks, nu ..... kaip čia pasakius... pats byrėjimo amžius
Gerai, kad V8 praejo jau savo byrejimo amziu
o tu ka bendro su a8 turi ? mates, remontaves ?
turi, neturi ? kam reikalingi zmogaus patarimai, kuris net jos rankose neturejes ? a8 d2 kainos detaliu panasios kaip ir a4 tu paciu metu
beveik ta pati pakaba...
esme tokia - jei nori a8 tai ir perki, ne musu beda ar zmogus sugebes ja islaikyt, taisyt ir t.t. Turejau as ta a8 d2, visa kiaurai isilgai isardes ir surinkes, zinau visas ju bedas ir kaprizus... O dabar nesiskundziu savo a8 d3 detaliu kainomis, perku visada orginalias ir naujas detales ir manes tos kainos nebaugina, jos yra visiskai normalios pagal pacia masina... Bet su tavim Gedi nepasigincysi tu amzinai uz visus ismanai daugiau... nors ir neturejes tu to ferrario...na bet vistiek tu ji geriau pazisti nei kiti ... kartais vapse meti posta ne i tema, bile, kad kazka parasyt
mane juokas ima, gyveni savo V8 pasauly tai ir gyvenk, ir nelysk kur tau nereikia, nesirodyk ir nesireisk kur tau nereikia, nes jau tikrai juokingai atrodo ... ash jau "ubagu" budamas susidariau toki vaizda, kad uz V8 geresnes masinos nera... paskaicius V8 kovos tema, suprantu, kad tas pats ferraris jai
))) O jei tu turi ta a8 tai tu pagaliau atsiskleisk... gal tu koks uzsislapstines oligarchas ?
)) As susidarau toki vaizda , kad tu viska zinai, bet nehuja nezinai...
) didysis patarejas... Problemu sprendejas... motina terese... mane tai turbut vapse asilu laikai
gal kada gyvenime susitiksim - nustebsi zmogau
Tu vyresnis, tai iskart jauties protingesnis
)) Forumo genijus tu... visu galu meistras
)) Supportus mat jis jau "Brembo" susidejo, tai jauciasi mechaniku
) "ETKOS", "AUTODATOS", ir "GOOGLE.LT" valdovas, didingas VCDS useris
))) elektrikas, mechanikas, varikliu ir pakabos meistras
) Ash tau ta savo A8 atvaryciau, tai tu blin kai po ENCIKLOPEDIJA duotumeis ir nieko nerastum, kodel kai as klausiau gal kas zino kaip aktyvuot pakabos reguliavima per MMI tu nepasireiskiai ir vienintelis Jaunelis man sugebejo padet ? Kuom tu cia jauties ? ? ? As jau nebesuprantu gal tu slepkis pagaliau po lapais... ir nelysk ne i savo darza... Tu cia su grishmanu abu labai isjautet i A8 tema ieskodami kaip prisikabint prie A8 vairuotoju... Visaziniai du blin... Jau man tavo kaip diagnostiko karjera juokinga, savo ta supista diagnostika kishi visiem ir aiskini, kad cia bilekas nesupras
))) Kazkodel kai reikejo man suleist masina elektroniskai iki maximumo ir sureguliuot aukscius JUS DIAGNOSTIKAI ne vienas nesugebejot ir tai padare tik TMT servisas... Literaturscikai jobani... Jokios patirties tik zodziu zaimas ir sudo malimas aplink ta pati daigta... Eikit genijai zmogui padekit rakta prisirist A8 D3
)))))))))) Ensteinas
)))
amzinai kas nors apie kokia detale paklausia, GEDIS ilenda i ETKA nukopina detales koda, imeta ji i foruma, paraso detaliu kodus, kurios randasi aplinkui reikiama detale, pastato tave i durniaus vieta : "KAIP TU GALEJAI NEZINOT ???"
)))) Arba dar geresniu ateveju meta LINKA i buvusia tema
))))))) Jau daugiau net ner ka ir be pasakyt
)) eik ant karstu issitrauk savo ta V8 ir atrurink ramiai koki ferrari ant drago, manau sugebetum
)))))))
P.S. : Tai yra mano nuomonė, kuri gali nesutapti su Jūsų nuomone ir aš tikrai jos neperšu ir neprašau ja aklai vadovautis. Darykite ką norite ir kaip norite !