Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pirkimas  (Skaityta 140467 kartus)

arijas

• Svečias
A8 Pirkimas
« Topic Start: 2008 Kovo 31, 14:26:29 »
Sveiki, esu cia dr naujokas, bet kiek pasiskaitinejau tai cia labai daug naudingos info. Taigi pats neuzilgo planuoju pirkti A8 ir noreciau kad patartumet i ka reiktu svarbiausia atkreipti demesi perkant si auto, gal yra kokiu smulkmenu kurios yra svarbios....dekui is anksto! :s
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 29, 15:41:39 sukūrė Patrakusi »

arijas

• Svečias
Re: A8 pirkimas
« Atsakymas #1: 2008 Kovo 31, 14:31:12 »
Beto gal kas zino kur geriau pirkti si auto, ar aikstelej apsimoka labiau ar is potencialiu pardaveju...Mane domina A8 quattro o komplektacija, tai Autopilotas, sviesi(smelis) oda, sedynes su memory(nebutina), porankiai, ir spalva ne sidabrine ir ne zalia (-) :D kaip ir daugiau tokiu butinu smulkmenu nera:) gal kas zino variantus :V

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Kovo 31, 15:11:55 »
sveikas pasirinkes teisinga auto, bet  nu zinai, tu cia parasei pageidavimus lyg is salono pirktum masina...  :-] juokas ima. perki konkretu automobili kuris pasitaiko. t.y perki ne salona ir ne autopilota ir netgi ne metus, o konkreciai Tvarkinga masina  :V bent as tokiom nuostatom vadovauciausi... spalva gal jau skonio reikalas, visgi teks gyventi su ja kasdien  (+) nors man mano tamsiai zalia grazi  8-P Taip apgalvojai smulkmenas, o apievarikli et neuzsiminei  :-]

arijas

• Svečias
« Atsakymas #3: 2008 Kovo 31, 15:21:17 »
dekui uz pastebejimus  :) istikro esu naujokas dar, ir matai, ziuriu kad masina netik tvarkinga bet ir butu joje kazkas malonaus, komfortisko, teisingai sakai, visiskai sutinku su tavimi, nes juk tikrai reiks su ja gyventi kiekviena diena. Pvz del variklio, man 2.8 kazkaip lyg ir...noretusi kazko stipresnio tokiam auto, 3,7 neturiu visiskai ziniu apie sita motora, remontas ir kitokios smulkmenos, o 4.2 tai kiek zinau, labai patvarus motorai ir liaudiskai tariant neuzdroziami  :D del to ir noriu isgirsti skirtingas nuomones, nes cia zmoniu gyvenanciu su sitom masinom labai daug....
mano pirmoji ir ir vienintee masina kuria ir dabar pilotuoju 86 Audi 100, klasika :)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Kovo 31, 15:28:13 »
visu pirma susirandi sau patinkancia masina, paziuri variklio, greiciu dezes, vaziuokles darba ir tada jei viskas tenkina jungi kompa.  ;)
jei anglu moki cia pasiskaityk http://www.audipages.com/usedA8.html
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 31, 15:33:20 sukūrė Maxtor »

arijas

• Svečias
« Atsakymas #5: 2008 Kovo 31, 15:31:47 »
kaip suprast jungi kompa? :V

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Kovo 31, 15:35:42 »
kitaip sakant darai kompiuterine diagnostika ;) jei esi is kauno bajoras tuo kl tau gali pagelbeti :D jis is cia esanciu ne vienam yra pagelbejes :D

arijas

• Svečias
« Atsakymas #7: 2008 Kovo 31, 15:40:47 »
as is klp, bet jei auto susirasiu kaune tai but labai gerai kad padetu, o klp nezinai kas galetu pagelbeti?:) mzdg A8 diagnostika kiek kainuoja?
As  ieskosiu audzes su dujom, gal beto dar gali ka apie motorus 3.7  - 4.2  kuris geriau...su kuriuo maziau bedu, skirtumai kokie....?  :/

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Kovo 31, 15:44:11 »
3.7 ar 4.2 tas pats variklis kubaturi tik skiriasi.  nuo silkes nulipus, oj kaip uztektu  uztektu to 3.7  ff . kuro sanaudos panasios bet visgi mieste ekonomiskesnis 3.7.. cia siaip labiau priklauso nuo vaziavimo stiliaus  ;) siaip islaikymas masinosbrangus, nes cia ne tas darbinis arkliukas... o labiau prabangos dalykas. nusiperki, keiti dirzus... tvarkingai apsisukt galima su 1700-2000 lt. o ir tepaliuku i ja ~10 litru pilasi  (h) gerai pagalvok ar tau reikia tokios masinos  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Kovo 31, 15:47:17 »
visu pirma susirandi sau patinkancia masina, paziuri variklio, greiciu dezes, vaziuokles darba ir tada jei viskas tenkina jungi kompa.  ;)
jei anglu moki cia pasiskaityk http://www.audipages.com/usedA8.html
jei rusiškai moki, tai dar čia: http://www.as8.ru/
na ir žinoma paskiausiai šito forumo A8 ir V8 skyrelius
Citata iš: arijaslink=topic=15499.msg121270#msg121270 date=1206966707
jei kyla toks klausimas, tai vadinasi skaitai dar kartą duotas nuorodas, nes matosi kad net šito forumo neskaitęs  (h)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Kovo 31, 15:48:24 »
as is klp, bet jei auto susirasiu kaune tai but labai gerai kad padetu, o klp nezinai kas galetu pagelbeti?:) mzdg A8 diagnostika kiek kainuoja?
As  ieskosiu audzes su dujom, gal beto dar gali ka apie motorus 3.7  - 4.2  kuris geriau...su kuriuo maziau bedu, skirtumai kokie....?  :/
pagrindinis skyrtumas tai kw skaicius o remonto darbu kainos ne ka ten skiriasi. :) pats su 3.7 nesu vazeves bet kiek teko girdeti didele dinamika nepasizymi o sanaudos panasios i 4.2 . Pats sau kai ieskojau tai ziurejau tik i 4.2 :D

arijas

• Svečias
« Atsakymas #11: 2008 Kovo 31, 15:51:07 »
su rusu sunkoka siek tiek, o klausimas ar noriu ar ne sito auto, tai zinok jau koki gera pusmeti svajoju kaip as ja isigysiu, kad ir neturesiu po remonto bapkiu, visiskai basas, vistiek as ja pirksiu, man jos reikia  (+)

arijas

• Svečias
« Atsakymas #12: 2008 Kovo 31, 15:53:34 »
o gal kas turit draugu kurie audem vercias? :D nes matot mano kashiliokas pinigeliu nera labai didziulis apie 25000 Lt.....

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Kovo 31, 15:55:45 »
manau tokiossumos tikrai uztenka tvarkingai pirmos kartos A8 isigyt  :) svarbu nesokt ant pirmos pasitaikiusios nebent tikrai zinai kad cia Tavo masina , turet kantrybes.

arijas

• Svečias
« Atsakymas #14: 2008 Kovo 31, 15:59:37 »
vat as ir stengiuos turt kantrybes, laukiu daugiau negu pusmeti, ieskau jos jau nuo rudens... :/ aisku turiu savo ideala, noreciau dramblio kaulo spavos, sviesia oda, autopilotu...bet lieka tik ieskot. Audi kaina labai reaguoja i metus, tai a i naujus neipirksiu, bet labai graziai atrodo audes priekis kur jei neklystu nuo 98 ar 99 eina jos, ir kazkur girdejes esu kad keicia audziu priekius, deda naujesnius, kiek realiai kainuoja tai padaryt? :)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Kovo 31, 16:09:44 »
lempos brangios nauja 2000 lt  Oo) po to kapotas, tik nezinau tiksliai ar sparnai prie tu lempu tinka... nors man rodos kad ne  (-) nepigus malonumas, kitas variantas imt lengvai dauztu priekiu ir jau susideti ka ten nori pliusas irtas, jog zinai del ko tokia masina parduoda. (cia kolega taip ir padare http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=329.15;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Kovo 31, 16:11:02 »
Sveiki, esu cia dr naujokas, bet kiek pasiskaitinejau tai cia labai daug naudingos info. Taigi pats neuzilgo planuoju pirkti A8 ir noreciau kad patartumet i ka reiktu svarbiausia atkreipti demesi perkant si auto, gal yra kokiu smulkmenu kurios yra svarbios....dekui is anksto! :s
dar kartą sakau - ne skaitinėk o perskaityk  (+)
vat as ir stengiuos turt kantrybes, laukiu daugiau negu pusmeti, ieskau jos jau nuo rudens... :/ aisku turiu savo ideala, noreciau dramblio kaulo spavos, sviesia oda, autopilotu...bet lieka tik ieskot. Audi kaina labai reaguoja i metus, tai a i naujus neipirksiu, bet labai graziai atrodo audes priekis kur jei neklystu nuo 98 ar 99 eina jos, ir kazkur girdejes esu kad keicia audziu priekius, deda naujesnius, kiek realiai kainuoja tai padaryt? :)
kaip matau čia dar neskaitinėjai:
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=8745.0

arijas

• Svečias
« Atsakymas #17: 2008 Kovo 31, 16:16:25 »
dekui :) ?!?

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Kovo 31, 16:29:31 »
Nu as kai duju nepripazystantis, tai laukau 3.7 ekonomijos ir galios viduriuku (ekonomija juntama po paskutines mano auto  :D )  (v)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Kovo 31, 22:52:34 »
3.7 ar 4.2 tas pats variklis kubaturi tik skiriasi.  nuo silkes nulipus, oj kaip uztektu  uztektu to 3.7  ff . kuro sanaudos panasios bet visgi mieste ekonomiskesnis 3.7.. cia siaip labiau priklauso nuo vaziavimo stiliaus  ;) siaip islaikymas masinosbrangus, nes cia ne tas darbinis arkliukas... o labiau prabangos dalykas. nusiperki, keiti dirzus... tvarkingai apsisukt galima su 1700-2000 lt. o ir tepaliuku i ja ~10 litru pilasi  (h) gerai pagalvok ar tau reikia tokios masinos  ;)
blin ko jus cia varot.. pagalvok ar tau reikia.. pagalvok ar islaikysi... cia yra zmogaus asmeninis reikalas ar jis ja islaikys.  jei klausia kaip kas ka... galima paminet kokios ko kainos ir t.t. ir tegul pats zmogus sprendzia ar jis isgales ja islaikyt. ir beje tai nera joks kosmosas... normali masina ir kainos salyginai normalios... pirksi tokiu paciu metu A6 galiu garantuot kad uz remonta ne kazka maziau mokesi... tad jei tik nori tai ir pirk... sanaudos man mieste ~22, trasoj ~15 duju.. pas mane 4.2q. patikek kai pajunti to matoro trikiama malonuma pamirsi kiek jis valgo ;)  :-]

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Kovo 31, 23:08:27 »
3.7 ar 4.2 tas pats variklis kubaturi tik skiriasi.  nuo silkes nulipus, oj kaip uztektu  uztektu to 3.7  ff . kuro sanaudos panasios bet visgi mieste ekonomiskesnis 3.7.. cia siaip labiau priklauso nuo vaziavimo stiliaus  ;) siaip islaikymas masinosbrangus, nes cia ne tas darbinis arkliukas... o labiau prabangos dalykas. nusiperki, keiti dirzus... tvarkingai apsisukt galima su 1700-2000 lt. o ir tepaliuku i ja ~10 litru pilasi  (h) gerai pagalvok ar tau reikia tokios masinos  ;)
blin ko jus cia varot.. pagalvok ar tau reikia.. pagalvok ar islaikysi... cia yra zmogaus asmeninis reikalas ar jis ja islaikys.  jei klausia kaip kas ka... galima paminet kokios ko kainos ir t.t. ir tegul pats zmogus sprendzia ar jis isgales ja islaikyt. ir beje tai nera joks kosmosas... normali masina ir kainos salyginai normalios... pirksi tokiu paciu metu A6 galiu garantuot kad uz remonta ne kazka maziau mokesi... tad jei tik nori tai ir pirk... sanaudos man mieste ~22, trasoj ~15 duju.. pas mane 4.2q. patikek kai pajunti to matoro trikiama malonuma pamirsi kiek jis valgo ;)  :-]
Auksiniai zodzia  (+) :),biski floodinu,bet man labai patiko (h)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2008 Balandžio 01, 00:50:47 »
3.7 motoras kiek retesnis, bet ten labai viskas panasiai kas ir 4.2, aisku jeigu nori masinos taupesnes, imi 2.8 30V, kuri eina nuo 97. vaziuos pakanakamai neblogai, o valgys tikrai maziau nei 3.7 ar 4.2, o jei nori greicio, ir sanaudos antroj vietoj imi 4.2. 3.7 tarpinis variantas, na bet as kazkodel ji apeidavau, bet cia kiekvieno asmeninis reikalas. 3.7 mieste pasims kokiu 18litru, kai tuo tarpu 4.2 - 20ltr.
Siaip jeigu pirksi 3.7 arba 4.2 motoru nieko ten nera baisaus, varikliai neblogi, aisku vieni daugiau kiti maziau padrozti, bet kad visiskai sudrozta tai sunku rasti, bent jau kiek vartes visu skelbimu kad su variklio defektu tai beveik nera, vaziuokles ju nera brangios, tik labai daug ten visko, tad gali buti teks pasiremontuot dazniau, siaip pagrindinis dalykas PAVARU DEZES, ziurek jas atidziai, buna pasitaiko kad jos kartais uzsilenkia, remontas nepigus apie 2000lt.
Taigi atkreipk demesi pirmiausiai:
1. Variklis
2. Pavaru deze
3. vaziuokle
Nu o viskas kitkas tai cia jau kaip ziuresi ir ko noresi  ;)
uz 25tukstancius naujo snukio a8 nepaimsi, na galima aisku, bet cia jau sudetinga.
uz 25 stukas lt paimsi a8 99 metu su dauguma navarotu, ir dideliu problemu neturesi. Jeigu rasi kazka klaipedoje gero, galesiu padet nusipirkt, per daug ziniu neturiu, bet kas kaip veikti turi tikrai zinau, ne pirma a8 vadelioju, taigi sekmes pirkime  ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Balandžio 01, 01:22:33 »
3.7 motoras kiek retesnis, bet ten labai viskas panasiai kas ir 4.2, aisku jeigu nori masinos taupesnes, imi 2.8 30V, kuri eina nuo 97. vaziuos pakanakamai neblogai, o valgys tikrai maziau nei 3.7 ar 4.2, o jei nori greicio, ir sanaudos antroj vietoj imi 4.2. 3.7 tarpinis variantas, na bet as kazkodel ji apeidavau, bet cia kiekvieno asmeninis reikalas. 3.7 mieste pasims kokiu 18litru, kai tuo tarpu 4.2 - 20ltr.
Siaip jeigu pirksi 3.7 arba 4.2 motoru nieko ten nera baisaus, varikliai neblogi, aisku vieni daugiau kiti maziau padrozti, bet kad visiskai sudrozta tai sunku rasti, bent jau kiek vartes visu skelbimu kad su variklio defektu tai beveik nera, vaziuokles ju nera brangios, tik labai daug ten visko, tad gali buti teks pasiremontuot dazniau, siaip pagrindinis dalykas PAVARU DEZES, ziurek jas atidziai, buna pasitaiko kad jos kartais uzsilenkia, remontas nepigus apie 2000lt.
Taigi atkreipk demesi pirmiausiai:
1. Variklis
2. Pavaru deze
3. vaziuokle
Nu o viskas kitkas tai cia jau kaip ziuresi ir ko noresi  ;)
uz 25tukstancius naujo snukio a8 nepaimsi, na galima aisku, bet cia jau sudetinga.
uz 25 stukas lt paimsi a8 99 metu su dauguma navarotu, ir dideliu problemu neturesi. Jeigu rasi kazka klaipedoje gero, galesiu padet nusipirkt, per daug ziniu neturiu, bet kas kaip veikti turi tikrai zinau, ne pirma a8 vadelioju, taigi sekmes pirkime  ;)

cia kaip is manes draugelys jau buvo pasiruoses pirkt astunke,bet atkalbejau nes zinau kad jis nesigaudo masinose ir jam jos tikrai nereikia...

rafinuotas>>>nuo 99m jau eina perechodai,bet is paskutiniuju tokia masina pirkt nepatarciau,nes dirzai,filtrai,tepalai,signalke,registracija,vaziuoke ir t.t dar atsistoja apie 2eur...

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Balandžio 01, 08:01:06 »
as tau pasiulyciau padaryt toki dela... jei turi 25 stukas, ieskok masinos ~20 stuku ir 5 pasilik remontui... nes as manau kad ir uz kiek imtum, vistiek reiks kazka pasiremontuot..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2008 Balandžio 01, 08:09:43 »
as tau pasiulyciau padaryt toki dela... jei turi 25 stukas, ieskok masinos ~20 stuku ir 5 pasilik remontui... nes as manau kad ir uz kiek imtum, vistiek reiks kazka pasiremontuot..
:-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] aš ~15 skyriau pačiam automobiliui įsigyt, ir ~30 visiem su juo susijusiems reikalams sutvarkyt.  :) Tikiuosi pakaks  ff (h)