Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pirkimas  (Skaityta 140466 kartus)

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 pirkimas
« Topic Start: 2008 Kovo 31, 23:08:27 »
3.7 ar 4.2 tas pats variklis kubaturi tik skiriasi.  nuo silkes nulipus, oj kaip uztektu  uztektu to 3.7  ff . kuro sanaudos panasios bet visgi mieste ekonomiskesnis 3.7.. cia siaip labiau priklauso nuo vaziavimo stiliaus  ;) siaip islaikymas masinosbrangus, nes cia ne tas darbinis arkliukas... o labiau prabangos dalykas. nusiperki, keiti dirzus... tvarkingai apsisukt galima su 1700-2000 lt. o ir tepaliuku i ja ~10 litru pilasi  (h) gerai pagalvok ar tau reikia tokios masinos  ;)
blin ko jus cia varot.. pagalvok ar tau reikia.. pagalvok ar islaikysi... cia yra zmogaus asmeninis reikalas ar jis ja islaikys.  jei klausia kaip kas ka... galima paminet kokios ko kainos ir t.t. ir tegul pats zmogus sprendzia ar jis isgales ja islaikyt. ir beje tai nera joks kosmosas... normali masina ir kainos salyginai normalios... pirksi tokiu paciu metu A6 galiu garantuot kad uz remonta ne kazka maziau mokesi... tad jei tik nori tai ir pirk... sanaudos man mieste ~22, trasoj ~15 duju.. pas mane 4.2q. patikek kai pajunti to matoro trikiama malonuma pamirsi kiek jis valgo ;)  :-]
Auksiniai zodzia  (+) :),biski floodinu,bet man labai patiko (h)