geraltas, PM paskaityk
kad uz astuonis nupirkom ir tvarkinga ir su gerais ratais R19
pasitaiko išimčių, bet realiai už tokias kainas lavonai vaikšto...
tikrai ne lavona nupirkom,vienas tik minusas kad klima neveikia..
smagu kad zmonem sekasi, bet tavo vietoj taip greit tvirtai negarantuociau uz masina, nes visgi ne vakar sukurta. Pats kai pirkau irgi dziaugiausi, nes ir panasi situacija kad tikrai pigiai isejo, taciau su nuvaziuotais km atsirada ir po siokia tokia problemele tad zinai nori nenori jau pasiruost turi
O mano nuomone tai irgi tokia, nes kiek ir skelbimus pasiziuriu tai bent vizualiai tvarkingu kainos 10 ir i virsu, o iki tos ribos labai jau vargo daug maciusios
Nieks nesako kad ir ten jau aukso vidurys, aplamai kiekvienoje bedu rasi, nekalbu kur zmones megsta papasakot jog pries 1k km pakeisti dirzai ir t.t, nes mano manymu tai yra apsurdas susitvarkyt masina ir parduoti, aisku kaip kam.
O Geraldai, reklamos nedarau bet kiek foruma skaitinejes esu tai apie sios
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-a8/id-1192237 savininka tik teigiamos nuomones, nes zmogus yra sukaupes apie sios klases auto ziniu o ka kalbeti apie investicija ir jos prieziura, puikiai viska parasyta, placiau pasiskaitytum rades laiko kitas forumo skiltis, tai pats ta isitikintum, vien tik kaip uz tokiu metu komplektacija ji tokiu pinigu verta