Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pirkimas  (Skaityta 142388 kartus)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 pirkimas
« Atsakymas #125: 2009 Gruodžio 04, 13:37:11 »
kiek tu rasi tu mechankiu..beje jom irgi ir dezes ir sankabos genda...suremontavus deze ji gali toliau maloniai stebint savo savininka,visi meistrai sako jei normaliai vaziuota tai ji dar vaziuos ir vaziuos ta deze,gali del profilaktikos tepalus pasikeist su filtu...o siaip ka nusipirksi ta ir turesi,variklio kapitalke kazkur 7 gabalai,dezes 5...daugiau tai ka zinau...as imciau facelift'a S8,svarbiausia kad uzganiota nebutu nes mano stebejimais ju 40v varikliai megsta sustot...

Janėli neesu girdėjęs kad mechanas gestų... Pats tokia vairuoju ir viskas ok... van pažiūrėk kaip Arturėnas vargsta su mano buvusią  :D tiesa pas mane tokių bėdų nebuvo... pora kart buvo sudurniavusi dėžė ir tiek...
dėl sankabos tai pritariu norint normaliai startuoti su quattro tai sankaba pasvyla bet ir nepamirškim automato jai užgazuoji jam tai ir dėžę pjauna tokie startai...  ;)

ka tu gali jausti, jau viena nevaziuojancia pardaviai forumieciui :-] :-] :-] :-]

o del masinos tai mano nuomone limuzinas turi but tik automatas, todel siuo ateju pirkciau 4.2 automata ir tik facelifta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 04, 13:47:43 sukūrė DM »