Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pirkimas  (Skaityta 142253 kartus)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 pirkimas
« Atsakymas #125: 2009 Gruodžio 04, 13:37:11 »
kiek tu rasi tu mechankiu..beje jom irgi ir dezes ir sankabos genda...suremontavus deze ji gali toliau maloniai stebint savo savininka,visi meistrai sako jei normaliai vaziuota tai ji dar vaziuos ir vaziuos ta deze,gali del profilaktikos tepalus pasikeist su filtu...o siaip ka nusipirksi ta ir turesi,variklio kapitalke kazkur 7 gabalai,dezes 5...daugiau tai ka zinau...as imciau facelift'a S8,svarbiausia kad uzganiota nebutu nes mano stebejimais ju 40v varikliai megsta sustot...

Janėli neesu girdėjęs kad mechanas gestų... Pats tokia vairuoju ir viskas ok... van pažiūrėk kaip Arturėnas vargsta su mano buvusią  :D tiesa pas mane tokių bėdų nebuvo... pora kart buvo sudurniavusi dėžė ir tiek...
dėl sankabos tai pritariu norint normaliai startuoti su quattro tai sankaba pasvyla bet ir nepamirškim automato jai užgazuoji jam tai ir dėžę pjauna tokie startai...  ;)

ka tu gali jausti, jau viena nevaziuojancia pardaviai forumieciui :-] :-] :-] :-]

o del masinos tai mano nuomone limuzinas turi but tik automatas, todel siuo ateju pirkciau 4.2 automata ir tik facelifta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 04, 13:47:43 sukūrė DM »

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2009 Gruodžio 04, 13:51:10 »
Nu pasakysiu tai labai brungiai sukainavo...Man tokia su žymėjimu sukainavo kiek pamenu ~500lt.. :)

Gal ir brangiai, Alte uz darba nemazai ima, bet kai tik ka nupirkta masina, tai ant karstuju neskaiciavau taip labai pinigu :D

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2009 Gruodžio 04, 14:00:55 »
kiek tu rasi tu mechankiu..beje jom irgi ir dezes ir sankabos genda...suremontavus deze ji gali toliau maloniai stebint savo savininka,visi meistrai sako jei normaliai vaziuota tai ji dar vaziuos ir vaziuos ta deze,gali del profilaktikos tepalus pasikeist su filtu...o siaip ka nusipirksi ta ir turesi,variklio kapitalke kazkur 7 gabalai,dezes 5...daugiau tai ka zinau...as imciau facelift'a S8,svarbiausia kad uzganiota nebutu nes mano stebejimais ju 40v varikliai megsta sustot...

Janėli neesu girdėjęs kad mechanas gestų... Pats tokia vairuoju ir viskas ok... van pažiūrėk kaip Arturėnas vargsta su mano buvusią  :D tiesa pas mane tokių bėdų nebuvo... pora kart buvo sudurniavusi dėžė ir tiek...
dėl sankabos tai pritariu norint normaliai startuoti su quattro tai sankaba pasvyla bet ir nepamirškim automato jai užgazuoji jam tai ir dėžę pjauna tokie startai...  ;)

ka tu gali jausti, jau viena nevaziuojancia pardaviai forumieciui :-] :-] :-] :-]

o del masinos tai mano nuomone limuzinas turi but tik automatas, todel siuo ateju pirkciau 4.2 automata ir tik facelifta :)
tai kad jis juom tapo nusipirkęs eSą  :-]
be to pardaviau važiuojančią !!
limuzinas limuzinu bet tai S8 tokia neskaitau...
jai nori facelifto pirk... man dzin turėjau 2 automatus ir išvada mano ta kad S8 turi būti mechaninė...

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2009 Gruodžio 04, 14:04:27 »
DM o ką tu gali jausti ??  Oo)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2009 Gruodžio 04, 14:13:14 »

jai nori facelifto pirk... man dzin turėjau 2 automatus ir išvada mano ta kad S8 turi būti mechaninė...
o tai kas tada? :D masina su kuria reik sportuoti? :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2009 Gruodžio 04, 14:14:47 »
Nu jo, labai jau limuzinas su sport pakaba ir kitais sport pričindalais :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2009 Gruodžio 04, 14:18:13 »

o tai kas tada? :D masina su kuria reik sportuoti? :D

muscle car :-] :-] :-]

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2009 Gruodžio 04, 14:23:10 »

[/quote]
pritariu  :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2009 Gruodžio 04, 14:32:05 »
na tik nepradekit...mechanke automatas,ka nusipirksi ta ir turesi...

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2009 Gruodžio 04, 17:24:00 »
Gal uzduokim klausima tada toki - jei S8 ne limuzinas, tai kokio velnio audi i naujas eSKes nededa mechankes ? :) Tai yra limuzino klases masina, tik sportishkesne :) tai kokio bb limuzine mechanke jei perki limuzina ? jei nori lakstyt perki kaip pavyzdys rs4 su mechanika...

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2009 Gruodžio 04, 17:25:57 »
DM o ką tu gali jausti ??  Oo)

Jauciu, kai atsisedu i ralio masina arba kartinga :) kartais su kokiu AMG prapuciu :) o mano traktoriaus mieste/uzmiesti man uztenka per akis ;) labai patenkintas savo aude. O varikliukas labai dinamishkas :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 04, 17:30:44 sukūrė DM »

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2009 Gruodžio 04, 17:43:05 »
Gal uzduokim klausima tada toki - jei S8 ne limuzinas, tai kokio velnio audi i naujas eSKes nededa mechankes ? :) Tai yra limuzino klases masina, tik sportishkesne :) tai kokio bb limuzine mechanke jei perki limuzina ? jei nori lakstyt perki kaip pavyzdys rs4 su mechanika...
pilnai pritariu ;) pats pan norejau pasakyt kad jei nori pasidraskyt perki kokia S4 o ne S8 :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2009 Gruodžio 04, 19:30:08 »
Na bet kai kam s4 kibiro dydžio atrodo, aš pvz ten vos susirangau, tai kam imti s4, jei su tokia pat dinamika galima imti ir s8? :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2009 Gruodžio 04, 21:15:28 »
Na bet kai kam s4 kibiro dydžio atrodo, aš pvz ten vos susirangau, tai kam imti s4, jei su tokia pat dinamika galima imti ir s8? :)

bent jau prieki tiek a4 tiek a6 tiek a8 vietos beveik tiek pat, tat tilpimo klausimas tikrai atpuola. paprasciausiai Esiniais ir ereseniais modeliais gamintojas nori parodyti savo inzinerines ar dizainines galimybes; patenkinti specifiniu klientu, kuriems reikia kazko isskirtinio poreiki, nors jam gal visiskai vienodai techniniai auto parametrai. tokie auto komercine prasme daznai buna nuostolingi, o didziausia pelna sunesa plikiausios modeliu versijos nors ir kainuoja 2x pigiau.

NETIKIU, kad vokieciui, perkanciam audi is salono, pagrindiniai kriterijai renkantis tarp dezes tipo yra 2 litrais mazesnes kuro sanaudos, ar, galbut, automato mazesnis patikimumas.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 04, 21:17:42 sukūrė offroad »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2009 Gruodžio 04, 23:03:16 »
Nu man asmeniškai nėra nieko geriau už mechaną, nesvarbu, kas per auto klasė ar modelis bebūtų

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2009 Gruodžio 04, 23:59:51 »
Nu man asmeniškai nėra nieko geriau už mechaną, nesvarbu, kas per auto klasė ar modelis bebūtų

nelietuvisku mastymu argumentuok kodel?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2009 Gruodžio 05, 09:26:08 »

nelietuvisku mastymu argumentuok kodel?

Todėl, kad man taip labiau patinka

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2009 Gruodžio 05, 11:16:23 »
Na ir reiktu akreipti dėmesį, kad S8 D2 kogero vienintelis pasaulyje tokios klases ir galios automobilis su mechanine greičių dėže  Oo)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2009 Gruodžio 05, 11:30:51 »
Na ir reiktu akreipti dėmesį, kad S8 D2 kogero vienintelis pasaulyje tokios klases ir galios automobilis su mechanine greičių dėže  Oo)

na dar is bedos 740i su mechanu ;) bet is esmes tai taip :) as,asmeniskai, LABAI uzskaitau tokia kombinacija, nors sveikas protas sako kad tokio lygio auto turetu buti TIK automat :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2009 Gruodžio 05, 11:38:24 »
Remontas toks pat ir 4,2 ir 3,7. 3,7 perka tie kurie trasoje vazineja ir skaiciuoja sanaudas ir sanaudas ir dar karta sanaudas ;)

Misriai 14-15jama ji, nors sugeba zmones (ramus) ir mieste tiek pilti, buna ir maziau. Cia nuo zmogaus priklauso. Lygiai taip pat gali imti ir 35ltr mieste, cia tik azarto reikia :D
Ir sugalvojat jus tokiu taisykliu  :)
Pvz mano pusbrolis važineja su 3,7 Q nors mielai ir su 4,2 butų važinejęs, tiesiog savo laiku tokios nerado tvarkingos ir sukomplektuotos

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2009 Gruodžio 05, 13:25:40 »
Remontas toks pat ir 4,2 ir 3,7. 3,7 perka tie kurie trasoje vazineja ir skaiciuoja sanaudas ir sanaudas ir dar karta sanaudas ;)

Misriai 14-15jama ji, nors sugeba zmones (ramus) ir mieste tiek pilti, buna ir maziau. Cia nuo zmogaus priklauso. Lygiai taip pat gali imti ir 35ltr mieste, cia tik azarto reikia :D
Ir sugalvojat jus tokiu taisykliu  :)
Pvz mano pusbrolis važineja su 3,7 Q nors mielai ir su 4,2 butų važinejęs, tiesiog savo laiku tokios nerado tvarkingos ir sukomplektuotos

Būtent todėl pas mane irgi gyveno 3,7, kadangi tuo metu nieko padoresnio neradau, plius automatas jau naujasis pas jas gyveno.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2009 Gruodžio 05, 13:45:25 »
5HP19 pas 3.7 ir 5HP24 ant 4.2

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2009 Gruodžio 05, 13:46:06 »
Butent. Pirkta buvo konkreti masina, apie kuria zinojau turbut daugiausia kiek imanoma zinot apie svetima auto. Ir akivaizdu, kad neprasoviau, nes kolkas (tfu tfu tfu) apie tuos tipiskus astunkiu gedimus ir byrejimus zinau tik is sito forumo, neskaitant smulkmenu....

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2009 Gruodžio 05, 13:54:12 »
reikia pirkt kaip as,puse masinos telike buvo,atsisedau uzkuriau,vsio perku:))))

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2009 Gruodžio 05, 16:48:51 »
5HP19 pas 3.7 ir 5HP24 ant 4.2

Nu kiek atmintis neša, tai 4hp24...