Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Kuro sanaudos  (Skaityta 153164 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Kuro sanaudos
« Atsakymas #575: 2011 Liepos 29, 13:22:42 »
su statoilinem visada vienodai km nuvaziuoju  (+)

Jei pilt is talpyklos kur backa virs zemes tai kosmosas, man kai normaliai telpa 48l, tai is tokios prisipila 50-51l.

Del ko tu taip galvoji? manai del temperaturu skirtumo tokia didele paklaida bus? Tai vadinas ziema kaip tik geriau pilti is tu, kurios yra virs zemes, nes zeme siltesne nei oras, o ziema atvirksciai oras siltesnis nei zeme :)
Galvoju del to, kad taip parode praktika. O jei cia ne del fizikos, tai tada ju technika reguliuoja kreivarankiai jei 3l paklaida...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #576: 2011 Liepos 29, 14:10:08 »
as tai irgi TIK konstatuoju fakta. ar ten duja chujova ar prikisa nagus su kompu - man neidomu. bet yra degaliniu kur taip uzsiima, o yra kur tas neimanoma.
reziumuojant tai ant duju nepatariu skaiciuot masinos sanaudu nes bet kokiu atveju gausis tik apytiksliai  (h)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #577: 2011 Liepos 29, 15:41:54 »
Siaip bet kurio kuro kiekis keiciantis temperaturai kinta, ir nesvarbu ar tai dujos, ar benzas, ar dyzelis. Prisiplkit sklidina baka benzo ar dyzelio ryte ir pastatykit diena masina ant saules. Paziuresit kaip bus bala po masina

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #578: 2011 Liepos 29, 16:05:46 »
Tik su a8 tokius eksperimentus ir atlikineti   (!?)
o dujos tai kaip tik A8/S8... :-] ir isvis man labai keista kam toki automobili nusipirkus daryt is jo kazdienini ekomobili (!?)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #579: 2011 Liepos 29, 17:19:56 »
Tik su a8 tokius eksperimentus ir atlikineti   (!?)
o dujos tai kaip tik A8/S8... :-] ir isvis man labai keista kam toki automobili nusipirkus daryt is jo kazdienini ekomobili (!?)
ir koks cia tau automobilis? kuom jis isskirtinis kad jau dujos netinka? D2 jau yra gryna seniena, moraliskai atgyvenes modelis. :)

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #580: 2011 Liepos 29, 17:29:44 »
Pas Evaldą temoj palazdavojo, kad d2 atgyvena tai dabar visi tą patį kartoja.
Nenukrypstant 2.8 30v q+automatas mažiau nei su 15l mieste niekaip, gan ramiai važiuojant.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #581: 2011 Liepos 29, 17:39:38 »
Tik su a8 tokius eksperimentus ir atlikineti   (!?)

:))) pone jus esate smaikstuolis. Lyginat naujausias technologijas, su rapsu aliejumi, tai neverta net diskutuoti. as net i bulka tokio velnio nepilciau. O Maxtor jei d2 moraliskai atgyvenes tai kam vazineji? Juokas tik paima is tokiu komentaru, verciau vazineti senesne bet tvarkingesne d2, nei naujesne pilna erroru d3. O jei pats savininkas negerbia auto, tai ir d3 gali moraliskai pasenti tamstele

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #582: 2011 Liepos 29, 18:03:50 »

:))) pone jus esate smaikstuolis. Lyginat naujausias technologijas, su rapsu aliejumi, tai neverta net diskutuoti. as net i bulka tokio velnio nepilciau. O Maxtor jei d2 moraliskai atgyvenes tai kam vazineji? Juokas tik paima is tokiu komentaru, verciau vazineti senesne bet tvarkingesne d2, nei naujesne pilna erroru d3. O jei pats savininkas negerbia auto, tai ir d3 gali moraliskai pasenti tamstele
Todel ir vazineju kad tik ant moraliskai atgyvenusio automobilio uzdirbu :D Cia apie ta juoka tu man taikai? Jei taip tai parodyk ta vieta kurioj as sakiau kad geriau naujas lavonas negu senuke bet ledinio stovio.

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #583: 2011 Liepos 29, 23:15:03 »
ir koks cia tau automobilis? kuom jis isskirtinis kad jau dujos netinka? D2 jau yra gryna seniena, moraliskai atgyvenes modelis. :)
man dujos isviso netinka i bet koki automobili ;) gal ir atsiras norinciu uz tokius zodzius mane nukryziuot, bet tokia jau ta mano nuomone... (h) o vadiliot auto su V8 mataru, limuzinines klases ir pridiskutuot velnias zino kiek puslapiu apie jos sanaudas... mazu maziausia juokinga ;)

:))) pone jus esate smaikstuolis. Lyginat naujausias technologijas, su rapsu aliejumi, tai neverta net diskutuoti. as net i bulka tokio velnio nepilciau.
pagaliau mane supratai ff :D

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #584: 2011 Liepos 30, 07:46:32 »
man dujos isviso netinka i bet koki automobili ;) gal ir atsiras norinciu uz tokius zodzius mane nukryziuot, bet tokia jau ta mano nuomone... (h) o vadiliot auto su V8 mataru, limuzinines klases ir pridiskutuot velnias zino kiek puslapiu apie jos sanaudas... mazu maziausia juokinga ;)

cia ziuriu,tie kurie vazineja be duju,tarsi kokia nuoskauda turi,kad kiti pigiau vazineja ir pastoviai bando ikasti,kad tai blogai,bezdalai,blynai ir kiti velniai. nenori,nedek,nevazinek,cia tavo reikalas ir kaip tu sakai "tavo nuomone",kuri niekam nerupi. tik skirtumas tas,kad tu vazineji kaip su savaitgaline masina,i meeta koki gal dar.. o mes vaziuojam kaip su kokia 2.5tdi kasdienine ir juokiames. uzbegdamas uz akiu iskart atsakau i tavo replika "jei brangu vazinet,tai kam tada pirkt a/s8,tada koki golf, a4 1.9tdi imt ir pns.." atsakymas-tiek su viena tiek su kita masina nuvaziuosi nuo a iki b,tik kam kratytis su skarbonkem,kai uz panasia kaina gali vaziuot komfortabiliai ir maloniai su limo klases auto. kiekvienas zmogus pasirenka su kuo jam vazinet,ar benzu,dizeliu,ar dujom ir nereikia cia lot ir kist "savo nuomones"..

p.s.: kazkada jaunelis parase ziauriai gera posaki ir tame yra tiesos.."dujos benzui,o ant benzo vazineja tie,kurie neturi pinigu duju irangai.." :D

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #585: 2011 Liepos 30, 08:31:38 »
matai nei kam as persu tos nuomones nei kazka loju... i lojima panasus yra tavo postas ;) su dujom vazinejau daugiau nei tu manai, ir todel susidariau anot taves ''kitiems persancia'' nuomone. Tai man pasakyk kodel cia dauguma laimingi ir patenkinti vazinejantys su limo klases masina tiek pripliurpe apie tas limo klases sanaudas...? ir tas faktas kad zmogus nededa i dideli varikli duju irangos todel kad neturi uz ka yra klaidingas, nes tam zmogui geriau turet antra ekomobili, ir nebutinai golf ar A4 1.9 ;)
P.S. nuoskaudos tikrai jokios neturiu, kad kazkas vazineja su dujom, man tik ju kvapas labai nepatinka... :P
P.P.S. blin, net pats nepajauciau kaip isiveliau i kvailas diskusijas, psio risu... :f
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 30, 08:34:40 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #586: 2011 Liepos 30, 14:31:48 »
Maxtor kad cia vel neissiplesti, geriau tu man gal pasakyk, kas yra moraliskai neatgyvene?

Mukai, viskas tvarkoje buvo su sita tema taciau visada turi atsirasti kieciu, kurie bandys irodineti kad is didelio kubaturos pasirinkimo siai klasej, geriausia yra tik 4.2, o pradedant diskutuoti, dalintis pavyzdziais galiausiai prieinama eiline isvada, jog tai skonio reikalas ir kas ka nori tas ta ima :) CIa aisku ne tik a8 skiltyje, daug kur tokiu postringavimu rasi, ypac kai zmones ateina paprasyti audi forumo nariu patarimu, nuomones apie konkreciai juos dominanti varianta, sulaukiama lygiai to paties :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 30, 14:55:11 sukūrė ExCeEDeD »

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587: 2011 Liepos 30, 19:13:00 »
Tai tu man pasakyk ar masina kuri pradeta gaminti pries 17metu yra ne moraliskai pasenus? Ar tau jau cia pasireiskia didybes manija kaip pas kai kuriuos V8 savininkus kad turiu toki aparata ir as jau dievas?
p.s nemaisyk dvieju skirtingu dalyku MORALISKAI PASENUS ir PRASTAS AUTOMOBILIS
p.s.s risam bereikalinga ginca jei tau ji naujoviska skaitosi tai tebunie.

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 30, 19:14:39 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs deiwidas

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588: 2011 Liepos 30, 20:57:23 »
Kur moderatoriai????  (h) perkialia OT'a i diskusijas... visiskai nesimato ju darbo..

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589: 2011 Liepos 30, 21:07:25 »
Jei klausi konkreciai manes, tai man ne :) As neperku masinos konkreciai del metu :) o kas liecia tuos dievus seni, tai galeciau atsakyti jog man pvz d2 yra kad ir senas, bet labai mielas visom prasmem modelis, nes kiekvienoje markeje, limuzino klase yra komforto, prabangos, ir galios ( po kapotu ) pasiekimu vainikavimas, tad vairuojant toki auto naturalu kad jautiesi gerai ir nori nenori issiskiri is minios, o jei tai anuot taves didybes manyje, tai as tada ja sergu, kaip ir tu :)

p.s.s as maniau kad mes diskutuojam, o ne gincinames :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #590: 2011 Liepos 31, 12:49:27 »
sanaudos dideles ir skaudziai kanda,ar tai duju ar benzo ar dar ko nors,sukis kaip nori sita masina nera pigu islaikyt,del to ir visi barniai...klausimas kam jos reik ? tai turi atsakyt kiekvienas sau,o jei vazineji ir pyksti ant jos kad ji brangiai rieda - laikas keist,be entuziazmo,fanatizmo ir meiles daleles sita masina patampa shudo kruva,imant gryna skaiciavima bei logika...taip kad kiekvienas ieskokit atsakymo sau,pasenusi nepasenusi tai tavo masina ir tiek,juk jos visos atspindi kazkiek seimininka...man asmeniskai mersas landsberginis kupas yra afigiena masina ir p.x ar jis pasenes ar ne,man jis yra super...

taip kad kiekvienas pasiliekam prie savo nuomones,apart vienos - a8 ryja dachuja,o vietoi tusciu kilobaitu internete geriau pagalvokit kodel ji,del ko ir ar ji jum reikalinga...

peace

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #591: 2011 Liepos 31, 15:31:10 »
gana teisingai pasakyta ;)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592: 2011 Rugpjūčio 01, 00:08:59 »
isvis per daug laiko kartais praleidziu skaiciuodamas kiek km, kiek lt. Kol viena karta tiesiog imi ir vaziuoji megaudamasis ja pilnai, ir pili tiek kiek reikia.

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593: 2011 Rugpjūčio 01, 08:59:00 »
isvis per daug laiko kartais praleidziu skaiciuodamas kiek km, kiek lt. Kol viena karta tiesiog imi ir vaziuoji megaudamasis ja pilnai, ir pili tiek kiek reikia.
Ko gero teisingiausias poziuris vazinejant A8'ta. Nes jei labai rupi kuro sanaudos ir automobilio aptarnavimo islaidos - A8 tikrai ne ta masina kuria reiktu pirkt  ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #594: 2011 Rugpjūčio 01, 10:59:09 »
true, tada geriau Octavia 1.9tdi :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595: 2011 Rugpjūčio 01, 12:23:29 »
arba punto))))))))))))

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596: 2011 Rugpjūčio 01, 12:30:50 »
nusisnekat visiskai ;) Perki menesini viesojo transporto bilieta ir vazineji atsiputes :D Per metus sutaupysi ant antros A8 kad vienai nebutu liudna stovet kieme :D

Neprisijungęs orasas

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #597: 2011 Spalio 16, 09:41:44 »
maniske A8 4.2long BRC dujomis mieste retkarciais paminus 18 duju,miestas Panevezys su kamsciais paprasciau.

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598: 2011 Spalio 16, 19:53:49 »
2.8 142kW, mieste su gaspromu vaziuojant 16-17 ima.. kaip pasirodo :)) uzmiesti 10-11.. vidurkis man 14-15 po paskutinio pylimo

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #599: 2011 Spalio 17, 18:53:01 »
Kaunas - Druskininkai - Kaunas vaziuojant ~110 suvartojo kazkur 13.3 duju 100km.
Dujos buvo pries vaziuojant ir gryzus piltos toj pacioj degalinej ir tada skaiciuota pagal kilometraza.