jei ka 2 dienos atgal Kaune, nakti, ant 60 pastoviai be jokiu stabdymu kompas rode ~8.5 nei plius nei minus mieste , jau 3 bakas, nuresetinus kompa, vidutinies sanaudos 10.6, vazinejama visur ir mieste ir uzmiestyje ir spaudziant ir velkantis
jei ką, tai kompo parodymai nuo realių sąnaudų gali skirtis nemenkai
pas mane rodo mišriai ~20ltr, realiai ~17ltr (didžioji dalis nuvažiuojama mieste).
Sąnaudas reikia skaičiuoti realias - nuvažiavus tam tikrą atstumą suvartojo tiek kuro ir
Bet cia ziuriu kad ir ka, kad ir kur parasysi vistiek kazkoks atsiras biciulis kuris tave pamokyt nori
Nu ir ka Tomai tu cia naujo ar aplamai ka situ postu norejai pasakyti? Kad tie kompai tiksliai nerodo jau kituose postuose esam snekeje, taciau jei kompe~4-5min yra pastovus parodymai, kodel jeis nepasidziaugti, juolab kad kolega kaip pirstu i aki dave pavyzdi pries tai?
tai pagal tave jei man tada rode 8,5 tai realiai buvo 5.5
) neuzilgo eisiu patikrinti, gal kas 1.9 tdi po kapoto sumontavo gimtadienio proga
O ponaiti sanaudas as skaiciuoju REALIAS nuo pilno bako iki tuscio bako, kas man ir gaunas 10-11 l. Kaip ir minejau kompo parodymai kinta taciau vidurkis dazniausiai apsistoja 10.6, tai jei ir bakas ir kompas panasiai sutaria, tai galiu pasidziaugti, kad maniskis reiskias da tinkamas naudoti, o ne i svarstykles eiti dirbti