Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Kebulo skyrius  (Skaityta 141045 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
priekinių žibintų upgreid'as
« Atsakymas #50: 2008 Kovo 09, 10:50:28 »
lai paziuri kas kai stabdzio pedala paspaud iar dega lempa ar ne. jei dega tai vadinasi gal kazkur trumpina.

R.A

• Svečias
« Atsakymas #51: 2008 Kovo 09, 16:10:55 »
susitvarkiau, viskas ore, kaip ir sakei, galinis stopas ten puliavo.siaip parduodu  priekini stikla  lempos, stiklas istisinis  gal kam reikia...kaires puses :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2008 Kovo 12, 11:22:32 »
susitvarkiau, viskas ore, kaip ir sakei, galinis stopas ten puliavo.siaip parduodu  priekini stikla  lempos, stiklas istisinis  gal kam reikia...kaires puses :)

Pas mane irgi dega pastoviai brems light, bet visi stabdžiai dega...Mislijam kad gal dėl to, kad įdėta lemputė didesnio voltažo...Nes ir dega jin ryškiau... :)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #53: 2008 Kovo 18, 12:32:41 »
Gal kas esat ardes priekines faras ir galit nupasakoti kas kaip nos noreciau visa vidu prasivalyt ir ant kokio hermetiko pasodinti nes kazkaip rasoja? ta juostele reik nusiimti kur po lempa yra ane?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #54: 2008 Kovo 18, 12:35:30 »
Gal kas esat ardes priekines faras ir galit nupasakoti kas kaip nos noreciau visa vidu prasivalyt ir ant kokio hermetiko pasodinti nes kazkaip rasoja? ta juostele reik nusiimti kur po lempa yra ane?

reikia o visas principas kaip pas visas audi

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #55: 2008 Kovo 18, 12:35:52 »

juostele po lempa, posuki ir nuo radijatoriaus puses tokie plasmasiniai uzdengimai yra :) ir tada su plnu atsuktuvu nujemi skobikes tas. tik jei jau lempa rasoja - valyk atsargiai, gali but pazeistas tas nikelis ir sekmintai jis gali pradet luptis ir valytis lauk :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #56: 2008 Kovo 18, 16:22:48 »
posukis paprstai i save traukiant issiema ar turi kokius fiksatorius?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #57: 2008 Kovo 18, 16:32:59 »
abi lempas emiau kai xenonus pries pora dienu emiau, lempa sujungta kartu su posukiu ir man ji isitrauke kartu. Nuemi ta juostele po lempa, tada randi po lempa du varztukus, ten kur buvo ta juostele, ir tada ant lempos virsaus du varztukai, ir viskas, lempa graziai isitraukia. o tada ka daryt nebepasakysiu-nevaliau.

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #58: 2008 Kovo 18, 17:39:47 »
kaip jau minėjau jei nori išsivalyt tai išsiimi ir išardai visą farą.. pas save ir lešius išsivaliau.. o posūkis fiksuojasi iš skyriaus vidaus, arba ištrauki su žibintu..

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #59: 2008 Kovo 18, 17:46:15 »
į kurias šviesas susidėjai zenonus? kokio tipo lemputės buvo?

abi lempas emiau kai xenonus pries pora dienu emiau, lempa sujungta kartu su posukiu ir man ji isitrauke kartu. Nuemi ta juostele po lempa, tada randi po lempa du varztukus, ten kur buvo ta juostele, ir tada ant lempos virsaus du varztukai, ir viskas, lempa graziai isitraukia. o tada ka daryt nebepasakysiu-nevaliau.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #60: 2008 Kovo 18, 17:51:29 »
i artimasias. h1. bet kazkaip nelabai graziai sviecia net nezinau kodel, kazkaip gal rimtai irgi reikes lempa pravalyt, bet tingiu krustis ten prie tos lempos del nieko.

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #61: 2008 Kovo 18, 19:17:46 »
originalių xenonų stovi d2s atrodo.. matai, ten stovi lęšis ir kai paskutinį kartą ardžiau tai mačiau, kad visas reflektoriukas (su lempute) yra sureguliuotas atstumas lešiuko atžvilgiu .. spėju kad jei įkiši beleką, tai ir išsifokusuoja ir šviečia belekaip

i artimasias. h1. bet kazkaip nelabai graziai sviecia net nezinau kodel, kazkaip gal rimtai irgi reikes lempa pravalyt, bet tingiu krustis ten prie tos lempos del nieko.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #62: 2008 Kovo 18, 23:52:37 »
kaip reguliuojasi lempos? ten maciau viena plastmasini varztuka pliusini atrodo tai turbut ten pasukioji ir reguliuojasi? o kur i virsu i apacia arba i viena i kita sona?  (!?)

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #63: 2008 Kovo 19, 10:15:35 »
ne, ten pats reflektorius su tuo lešiu atskirai surinktas.. tie abu lešiniai žibintai išsiima atskirai iš viso reflektoriaus.. ir jam pačiam stovi ten tokios gumos/plastiko prakladkės vietoj metalinių šaibų ir veržiamos varžteliais jos susodintos gerokai, matosi kad kažkoks kalibravimas/derinimas darytas ant stendo..

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #64: 2008 Kovo 19, 10:28:25 »
nu jo.... tai tipo zibintu nesusureguliuosiu neisemes faru arba lesiu is faru??? nes tik lesiu neis isimti kadangi ten vietos isvis nera, stovi duju kompas  :[

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #65: 2008 Kovo 19, 10:33:55 »
ten reguliuot nieko nereikia, nes nemums ten reguliuot padaryta, ten netgi nagų kišti nereikia, bet aiškinu kodėl gali xenon šviesti ne taip kaip reikia- jei šviesos šaltinis pasislenka dėl lempučių konstrukcijos skirtingos.. nu bbž, nesiparink, viskas gerai :D

nu jo.... tai tipo zibintu nesusureguliuosiu neisemes faru arba lesiu is faru??? nes tik lesiu neis isimti kadangi ten vietos isvis nera, stovi duju kompas  :[

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #66: 2008 Kovo 19, 10:42:52 »
nu viskas okey, bet dabar pasakyk tu man kaip pasireguliuoti sviesas kad sviestu gerai ir neakintu kitu?  :H

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #67: 2008 Kovo 19, 11:39:24 »
nu viskas okey, bet dabar pasakyk tu man kaip pasireguliuoti sviesas kad sviestu gerai ir neakintu kitu?  :H
virs lempos kur yra tas kronsteinas yra tokia kaip sponke kuri skyles uzdenge tai ja nusiemus pamatysi regulevim tik bijau dabar pameluoti ar ten aukscio ar i sonu nes jau senai teko sau reguliuotis :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #68: 2008 Kovo 19, 12:17:04 »
yra ir aukscio ir sonu... jei neklystu du sesekampiai varzteliai ir ju viduj dar berods padaryta galimybe su atviorke sukint... as keiciau abi lempas ir pats preliminariai pasireguliavau... tuos varztelius rasi televizoriuje, is virsaus lempos abiejuose sonuose...

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #69: 2008 Kovo 20, 22:48:29 »
Kaip ten su ta plasmasine juosta kur po lempa eina? Kaip ja normaliai pritvirtinti nes va buvau nuemes tai dabar isikisti atrodo isikisa bet uztenka i save truktelti ir ji isoka laukan ir laikosi tik ant to vieno varsto prie radijatoriaus? :V Kalbejau su rafinuotu pas ji ir tas pats su dabartine A8  :)

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #70: 2008 Kovo 21, 15:12:18 »
superglue patepk tuos kur įsikiša..

Kaip ten su ta plasmasine juosta kur po lempa eina? Kaip ja normaliai pritvirtinti nes va buvau nuemes tai dabar isikisti atrodo isikisa bet uztenka i save truktelti ir ji isoka laukan ir laikosi tik ant to vieno varsto prie radijatoriaus? :V Kalbejau su rafinuotu pas ji ir tas pats su dabartine A8  :)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #71: 2008 Kovo 26, 18:59:40 »
gal kas bandet reguliuoti kapoto fiksavima? as sau pabandziau sukti tai nuo pacio dangcio tik atsisuka visas tas kaistis bet ji visa isukti pabijojau. gal kas esat ji visa iseme?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #72: 2008 Kovo 26, 21:49:47 »
jei isimsi nieko tokio... tik paskui isukant teks suspaust spyruokle...

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #73: 2008 Kovo 26, 21:52:42 »
jei isimsi nieko tokio... tik paskui isukant teks suspaust spyruokle...
as to ciko neissuku nes uzrudijes. man sukasi ties paciu kapotu kur su 32 raktu verzesi ;) galvoju gal jei su visu isiiemus isistatyt i spaustuva ir ta cika su spyruokle eis isukti ir jo pagalba sureguliuot kad kapotas geraiu uzsidarytu.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 Kebulo skyrius
« Atsakymas #74: 2008 Kovo 27, 08:00:37 »
manau jei su visu issuksi tai ... istikro nesu sukes, bet siaip logiskai mastant kas gali nutikt... issuksi visa ta daikta ir viskas...