Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 katalizatoriai  (Skaityta 17422 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 katalizatoriai
« Atsakymas #25: 2015 Sausio 16, 15:08:04 »
Na tada aš tau siūlau už 1.2k lt katalizatorius dėtis ;)
Pas mane nėra katalizatorių ir 4 zondai, 2 priekyje, du gale, bet check engine neužsidega ;) atjungus galinius zondus fuel trimai nesikeičia, skaityk toliau straipsnius, kurie ne visad teisybė, sėkmės :)
P.s. praėjau TA su minimaliu CO be katalozatrių.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 16, 15:11:13 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Sneaker

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2015 Sausio 16, 20:38:49 »
Na tada aš tau siūlau už 1.2k lt katalizatorius dėtis ;)
Pas mane nėra katalizatorių ir 4 zondai, 2 priekyje, du gale, bet check engine neužsidega ;) atjungus galinius zondus fuel trimai nesikeičia, skaityk toliau straipsnius, kurie ne visad teisybė, sėkmės :)
P.s. praėjau TA su minimaliu CO be katalozatrių.

Ir kam tas sarkazmas, aš juk ir klausiau, gal kas susidūrėt su tokiom problemomis ;)
Buvo pasiulymas du zondus eliminuot. Vėlgi klausiu kaip? O tu čia mokai mane apie zondus kas kur ir ką daro (tą aš jau perskaičiau, ir teisybės ir nelabai, turiu savo nuomonę bet jos neperšu niekam)
Vietoj to kad padėstytum kaip pats tą reikalą pasidarei tai čia neva piktas kažkoks :)

Pasidalink informacija ir ne tik aš bet manau ir kiti bus dėkingi.

p.s. nieko asmeniško  :H

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2015 Sausio 16, 20:43:33 »
Gal kas keitėte A8/S8 katalizatorius? Jei taip, kur ir kiek kainavo?
Skambinau į vieną firmelę Vilniuje, minėjo kad bakelis ~500Lt. su darbais (apie 4val. darbo) + du katalizatoriai ~1200 Lt.
Esmė ta kad S8 yra 4 lemda zondai ir du iš jų stovi už katalizatoriaus bakelių. Kai katalizatorių nėra, lemdos grybauja, pastoviai riebina mišinį.
Pas mane katalizatorių bakeliai tušti (kažkas gerai pasidarbavo prieš parduodant) ir vienas galinis zondas negyvas, tikrinau (dėl to dega pastoviai "check" skydelyje)
Dujas dedant visi zondai turi veikti. Galvoju tvarkyti, nežinau kaip gausis ir kiek tas dalykas laikys (šneka kadd iki 100.000 km)
Gal kas turit kokių minčių šiuo klausimu?
pas tave gal s8 amerikonas? nes pas europines s8 d2 nebuvo zondu uz katalizatoriaus tik pries, o jei jau pas tave yra geriau juos isprogramuok
p.s apie zondus teisingai slashas sako
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 16, 20:45:56 sukūrė mikasmeskius »

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2015 Sausio 16, 20:59:05 »
Yra tris būdai tavo problemai spręsti, brangus, pigesnis, pigus: 1. Dedi katalizatorius naujus (bet prieš tai eliminuoti reiktų riebaus kuro mišinio problemą, galiniai zondai čia ne prie ko). 2. Nuvažiuoji pas gerą čipuotoją ir jis tau iš kompiuterio išprogramuoja galinius zondus, kompas galvoja, kad jų nėra ir jų netikrina, taipogi katalizatorių nebežiūri. 3. Įsuki vadinamus apgavikus "extenderius", išsuki zondą įsuki extenderi ir į jį zondą, taip apgaunamas galinis zondas,kokiu principu tai veikia, tai grynai mechaniniu, pasigooglink.
Mano trečiasis variantas, bet ruošiuosi daryti antrą nes noriu vakuumo šlangelių pamažinti ir eleminuoti kartu SAI su zondais.

Neprisijungęs Sneaker

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2015 Sausio 20, 14:18:43 »
kiek domėjausi, tai tiksliau yra du būdai kurie išsprendžia problemą:
pirmas pasidaryti kaip priklauso, įsidėti katalizatorius ir pasikeisti blogą lemda zondą (brangus, bet koks ekologiškas :D)
antras būdas, kuris taipogi mane domintų, tai programiškai eliminuoti galinius zondus nepakenkiant visai sistemai ir galvoti kad problema išspręsta ;) (niekas nežino kiek tai kainuoja, sprendimas labai nedraugiškas aplinkai bet gal kiek švelnesnis piniginei)

Trečias būdas "apgavikas" (jų beje yra keletas) niekam tikęs problema niekur nedingsta:
http://www.magnumtuning.com/en/detail/ez-cel-fix-oxygen-sensor-simulator/audi/s8
http://www.ogohho.com/goods/detail.do?gid=49
http://www.audiworld.com/tech/eng53.shtml
http://www.vfaq.com/mods/O2bypass.html (audi netinka)

Slashas, jei turėsi kokių naujienų dėl 2 varianto, pasidalink ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2015 Sausio 20, 15:21:25 »
Antras variantas 400lt~, o trečias būdas tavo paminėtas visai ne toks kokį aš naudoju, va mano
Nemeta jokių klaidų, dėl katalizatoriaus.

Neprisijungęs Sneaker

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2015 Sausio 21, 11:22:17 »
tavo paminėtas būdas yra antroje "apgavikų" nuorodoje, tik kad visokių tų prailgintojų yra (čia paimtas su alkūne vien dėl patogumo).
O klaidų tai aišku kad nemes nes zondas patraukiamas nuo tiesioginio išmetamų dujų srauto ir jis dirba ~const. t.y. beveik nematuoja nes jam salygos vidutiniškai idealios.

Man įdomu ar yra kas pasidarę jau antrą variantą, ir kaip kas pasikeitė po šios modifikacijos  ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2015 Sausio 21, 13:27:33 »
Tomis yra ir viskas ok ;)
Kaip ir niekas neturėjo pasikeisti apart, kad nemeta klaidos dėl katilizatorių, kokių tu pokyčių tikiesi?

Neprisijungęs Sneaker

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2015 Sausio 21, 14:17:58 »
Tai gal jis koordinates galėtų "numesti" to speco, kur jam tai padarė (juolab pats ruošiesi tą daryti tai ir tau pravers)
Man tada nereiks bereikalingai zondą pirkti, dar sutaupysiu šiek tiek  :D
O dėl pokyčių tai nežinau, juk dar nedariau to, įdomu kaip naujoji pakeista programa dirba, ar nedaro kokių nesąmonių ir t.t.
dar įdomu kiek be katalyzų 4.2 agregatas išmeta CO2

Neprisijungęs JU$T@$

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2015 Sausio 21, 15:04:01 »
Gal kas susideja tuos vadinamus universalius katalizatorius?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2015 Sausio 21, 16:35:51 »
Tai gal jis koordinates galėtų "numesti" to speco, kur jam tai padarė (juolab pats ruošiesi tą daryti tai ir tau pravers)
Man tada nereiks bereikalingai zondą pirkti, dar sutaupysiu šiek tiek  :D
O dėl pokyčių tai nežinau, juk dar nedariau to, įdomu kaip naujoji pakeista programa dirba, ar nedaro kokių nesąmonių ir t.t.
dar įdomu kiek be katalyzų 4.2 agregatas išmeta CO2
1insane.lt, kaina priklauso ar išeis programa pakoreguoti su laidu prisijungus ar reiks eeprom iš pačio čipo traukti, tada jau čipo iš kompo išlitavimas laukia ir t.t.

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2015 Sausio 25, 13:12:14 »
Pas mane S8 d2 panasi problema atsirado, uzvedu masina ant laisvu klausau toks jausmas kaip kompensatorius klaksetu niponil, islipu klausau prie motoro visks good , supratau is apacios garsas, nulekiu ant duobes  palendu patrankau per vairuotojo puses katalyza geras, kleivio puses su ranka trinktelejau jo skamba viduje, reiskia pradejo byret jis jau man tai nebezinau ka daryt, dideliu pinigu kist nenoriu as i katalyzus. mechans s8 tai tera tik 2 lambda virsuje prie motoro, apacioi gamykliskai net nebuvo todel del kat ismetimo problemu nera, bet vel atsiranda dar viena beda technikine nepraleis  jei ispjausiu lauk katalizatorius ir ivirinsiu vietoje ju vamzdzius tiesius.   dar variantas ismusti lauk is bakeliu katalyzus ir deti atgal bet tuomet bus garsas negrazus baubs motoras. zodziu papuoliau , nesivaizduoju ka daryt ir koks geriausias,bei pigiausias  variantas butu :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2015 Sausio 25, 14:33:21 »
Pas mane S8 d2 panasi problema atsirado, uzvedu masina ant laisvu klausau toks jausmas kaip kompensatorius klaksetu niponil, islipu klausau prie motoro visks good , supratau is apacios garsas, nulekiu ant duobes  palendu patrankau per vairuotojo puses katalyza geras, kleivio puses su ranka trinktelejau jo skamba viduje, reiskia pradejo byret jis jau man tai nebezinau ka daryt, dideliu pinigu kist nenoriu as i katalyzus. mechans s8 tai tera tik 2 lambda virsuje prie motoro, apacioi gamykliskai net nebuvo todel del kat ismetimo problemu nera, bet vel atsiranda dar viena beda technikine nepraleis  jei ispjausiu lauk katalizatorius ir ivirinsiu vietoje ju vamzdzius tiesius.   dar variantas ismusti lauk is bakeliu katalyzus ir deti atgal bet tuomet bus garsas negrazus baubs motoras. zodziu papuoliau , nesivaizduoju ka daryt ir koks geriausias,bei pigiausias  variantas butu :)
pjauk katalizatorius ir viskas, TA praleis

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2015 Sausio 25, 18:32:17 »
bet as vietoje ju ivirinciau paprasta vamzdi 60tini tai vistiek praleis ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2015 Sausio 25, 18:43:12 »
bet as vietoje ju ivirinciau paprasta vamzdi 60tini tai vistiek praleis ?

taip, paskui pafilmuok ir imesk koks bus garsas vietoj katalizatoriu vamzdi idejus, arba dek rezonatorius

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2015 Sausio 25, 18:52:22 »
taip, paskui pafilmuok ir imesk koks bus garsas vietoj katalizatoriu vamzdi idejus, arba dek rezonatorius

Kažkur net forume buvo pacituotas oficialus atsakymas dėl katoliko, praleidžia jaigu nemato akivaizdžių pašalinimo žymių, o apie praėjimą, kai vietoj jų  lygus vamzdžiai nėra kalbos.

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2015 Sausio 25, 18:54:54 »
vienas zmogus sake tipo jei masina registruota iki 2013 tada praleis , mano registruota lietuvoje nuo 2013 03 men tai sako nepraleis, nu ziuresim :)  kiek snekejau su audicauperiu tai sake jei ismusciau katalyza ir palikciau bakelius tuomet plerptu arba baubtu zodziu garsas butu nekoks, o idejus vamzdzius sake garsas nepasikeis visai :)  teks palaukti iki to nes dabar masina klaipedoje pas ogimera isardyta, prieki emem zemyn kai keiciau dirzus visa kita itempejo nebuvau pakeites hidraulinio tai keisiu itempeja tuo paciu jau ir dirza nauja uzmesiu nors rpies metus buvo detas naujas, pompa nauja imesiu, ir velenu dangtelius imsim zemen ziuresim kaip velenai ar teisingai pastatyti tuoet surinksim ir bus galima galvoti apie katal pjovima :)

Neprisijungęs edgiux333

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2015 Vasario 03, 10:03:20 »
Butinai pasidalink ispudziais koks garsas pasidaro kai vietoj katalyzu bakeliu ivirini vamzdzius, ar reikia rezonatoriu ar gerai buna ir be ju?  :)

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2015 Vasario 06, 13:38:18 »
neapsisprendziu ka deti, vamzdzius ivirines galiu nepraeiti ta, tai db va galvoju per sendien apsispresiu gal desiu rezonatorius . norejau sukurinius ideti bet visoje lt nera pirkti sukuriniu niekur, ner nebeveza ju niekas.tai galvoju gal deti ta rezonatoriu kur per viduri suspausta, zdz padaryti kazkokie kalneliai, bet ar jie per daug neapsunkins ismetimo sistemos

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2015 Vasario 06, 13:40:00 »
Negi diezas nebeturi rezonatorių?

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2015 Vasario 06, 16:29:19 »
vienas is audi fanu dejosi sukurini rezonatoriu tai pirko is automanu man atrodo.pas ji tik a6 c4 2.8.

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2015 Vasario 06, 16:42:22 »
diezo klaipedoje nebera, paskambinau i diezo pagr baze kuri ar vln ar kaune yra ten sake neturi ir netures ir nera gal uzsakyti. autojura klaipedoje uzsiema duslintuvais per tel sake sukuriniu neturi ir nera galimybes gauti, tai sendien nuvaziavau su mintimi nusipirkti paprasta rezonatoriu taciau  nuvaziaves sakau parodyk man sita kur guli, paziuriu akurat sukurinis ir vamzdis 60mm  , sakau eik kito ieskok, nuejom i sandeli pasirause rado dar viena, zodziu paemiau vienus is paskutiniu kurie matesi guleje ilgai ten pas ju , uzsakyti pas ju irgi nera galimybes sukuriniu daugiau. taigi per netycia gavau sukurinius rezonatorius :) :) savo garaze imesiu foto kaip atrodo  , kainavo 1vnt 20eu
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 06, 16:53:01 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs JU$T@$

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2015 Vasario 06, 17:49:34 »
yra tu sukuriniu tik paieskot reik,as uz savus po 50lt mokejau, bet skirtumo nepajauciau tik, kad greiciau ismeta ismetamases :)

Neprisijungęs edgiux333

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2015 Vasario 09, 11:35:56 »
Ar lb padideja garsas be katalizatoriu?

Neprisijungęs JU$T@$

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2015 Vasario 09, 12:10:59 »
nzn pas mane jau buvo ispjauti jie, bet dyrbo, kaip kibiras