Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Gal kas galit patart del navigacijos CD zemelapio Lietuviu kalba  (Skaityta 22123 kartus)

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
Mano manymu su pajungimu jokiu problemu neturi buti, nes tam prietaisui tereikia maitinimo, ekrano, kad atvaziduoti zemelapi ir turbut audio pajungimo, del garso, o visa kita (GPS antena, valdyma ir t.t.) jis turi pats  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 27, 14:01:58 sukūrė markou »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Manau lygiai taip pat ;)

Neprisijungęs vitalka

• Įrašai: 131
    • Žiūrėti profilį
Radau skelbima "skelbiu "CD zemelapis 140 lt."Tele atlas" naujas 2007 m.Tai geriau visa navigacine sistema tarkim"tom-tom"pasistatyti.
tik ne tom-tom .isnorgu per suomija nurode vaziuot  sudu sudas

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
Radau skelbima "skelbiu "CD zemelapis 140 lt."Tele atlas" naujas 2007 m.Tai geriau visa navigacine sistema tarkim"tom-tom"pasistatyti.

o tai jei ne keltu tai kaip kitaip? nes speju navigacija nenurodo kad keltu keltis reikia ji nurodo artimiausia sausumos kelia.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

o tai jei ne keltu tai kaip kitaip? nes speju navigacija nenurodo kad keltu keltis reikia ji nurodo artimiausia sausumos kelia.

Rodo ;) Visada rodo normaliausią kelią, t.y. tikrai neves sausuma... Bus įpatumuose pažymėta, kad dalis kelionės bus keltu.

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
kai neteko susidurt tai ir nzn :)

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį

rodo tipo iki suomijos nuvaziuoji poto keltu keliesi i estija (!?)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Nėra man buvę taip rodę. Pvz puikiai veda mane iki Venspilio, ten kelia į Švedus (pasirinkime norgai), arba pvz Vokiečiuose iki Klylio visada veda, o ne per lenkus.

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį

Nėra man buvę taip rodę. Pvz puikiai veda mane iki Venspilio, ten kelia į Švedus (pasirinkime norgai), arba pvz Vokiečiuose iki Klylio visada veda, o ne per lenkus.
is norgu i lietuva man nurodo kad per suomius poto persikelt i estus.gal mepas per senas 2008,o kaip atnaujint gal kas galit patrt?
 8-P

Neprisijungęs vyniz

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
tai ir nesupratau ar kas bande ta iranga kur bajoras siule? ar taip ir uzgeso viskas...

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

trumpas paprastas klausimas:
pas mane Audi S8 2001" stovi Audi Navigation Plus sistema. Kur gauti CD?

(Domintu konkretus zmogaus telefono numeris bei kaina, o ne nuoroda "i interneta")

Aciu.
nera tokiu cd

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 111
    • Žiūrėti profilį
Jo, as paskaiciau jau visa "topic-a" ir supratau kad "nera". Gaila.

Neprisijungęs Sneaker

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
nera tokiu cd

ir šiai dienai dar niekas nieko nepritaikė? Kaip su ta Bajoro siūloma navi baigėsi?

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Zodziu as parsisiunciau is Torrentu visus 9 CD diskus, kurie buvo kazkada tai isleisti Blaupunktu. Tada su ant Panasonic CD "balvankes" - ant 8xspeed iskepiau kompakta ir TADA tai suveike Navigacijos bloke. Jei iskepti ant pigaus "noname" CD su 32xspeed - kompakto neskaito!

Variantu surasti kitas papildomas salis as neradau. Blaupunkte ziuriu zemelapiai (tiems 9 kompaktams) yra naujinami BET - NAUJU SALIU neatsiranda :(

Jei ka suzinosi daugiau, pasidalinki :) As dabar gyvenu Dubajuje ir turiu tokia pacia S8 su NaviPlus. Kompakto neradau ir vazineju su "Garmin" (kas is principo aisku graudu) :)

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
BTW, jei domina sitie 9 kompaktai - galiu iskloti i FTP. Ten man rodos zemelapiai 2010 ar 2011 metu (Danija, Lenkija, Svedija, Vokietija - pats vazinejau su jais - vienas malonumas! Iskaito netgi traffic jams ir permarsrutizavima tvarkingai daro)

Neprisijungęs Sneaker

• Žiūrėti profilį
Zodziu as parsisiunciau is Torrentu visus 9 CD diskus, kurie buvo kazkada tai isleisti Blaupunktu. Tada su ant Panasonic CD "balvankes" - ant 8xspeed iskepiau kompakta ir TADA tai suveike Navigacijos bloke. Jei iskepti ant pigaus "noname" CD su 32xspeed - kompakto neskaito!

Variantu surasti kitas papildomas salis as neradau. Blaupunkte ziuriu zemelapiai (tiems 9 kompaktams) yra naujinami BET - NAUJU SALIU neatsiranda :(

Jei ka suzinosi daugiau, pasidalinki :) As dabar gyvenu Dubajuje ir turiu tokia pacia S8 su NaviPlus. Kompakto neradau ir vazineju su "Garmin" (kas is principo aisku graudu) :)

kiek supratau mano S8 su NaviPlus irgi netiks tie tavo 9 CD... gaila

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ne tame reikalas kad "netiks, bet jei nevazinesi per tas 9 Europos salis, kuriom yra kompaktai - tai jie yra tiesiog niekam tike  :-/ 

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Danceri, mano galva, tau vienintelis normalus sprendimas yra įsidėti RNS-E :V

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Mega, as ten bandziau ivairius variantus kartu su Grishmanu (is Audi centro, buves klubo narys) - bet labai netinka gamyklinio remelio forma kitems tiuneriams. Be to - pajungimas irgi pasirode "tricky" prie esamos sistemos.

Zodziu jei pas tamsta jau yra realios patirties: koki irengini konkreciai pirkti ir kaip prijungt prie CAN sinos, manau visi kolegos A8/S8 D2 bus labai laimingi tai isgirsti bei isbandyti. :)

Kaip ir sakiau, as realiai bandziau ta, kita, trecia - sudas gaunas (atsiprasant uz leksika)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Mega, as ten bandziau ivairius variantus kartu su Grishmanu (is Audi centro, buves klubo narys) - bet labai netinka gamyklinio remelio forma kitems tiuneriams. Be to - pajungimas irgi pasirode "tricky" prie esamos sistemos.

Zodziu jei pas tamsta jau yra realios patirties: koki irengini konkreciai pirkti ir kaip prijungt prie CAN sinos, manau visi kolegos A8/S8 D2 bus labai laimingi tai isgirsti bei isbandyti. :)

Kaip ir sakiau, as realiai bandziau ta, kita, trecia - sudas gaunas (atsiprasant uz leksika)
taigi Gabriel buvo sėkmingai pasijungęs RNS-E į S8 D2, tik reikia CAN adapterio prie to pačio, jei nori ( :D ) kad veiktų apšvietimas, išsijungtų magas raktą ištraukus ir pan. Pas mane S6 C5 CANo tokio irgi nėra, nusipirkau Kufatec adapterį ir (y)
Dėl gamyklinio rėmelio dabar galiu klysti, bet lyg Gabriel užteko vos vos pabrūžint vieną šoną ir viskas tiko idealiai (y) mačiau gyvai, atrodo puikiai ;)
Pajungimas irgi - adapteris iš kufateco viską išsprendžia. Mačiau ebay yra ir ne kufatecinių adapterių su can "blokeliu", jei taip galima išsireikšt
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 15, 10:04:32 sukūrė mega »

Neprisijungęs Sneaker

• Žiūrėti profilį
įdomu pasidarė, ir manau ne man vienam. Kas tai darė, persidarė gal nepatingėtų "sumesti" tutorialą kas prie ko, kur, kaip ir už kiek.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Idomu butu isbandyti toki daikta  8:8 : http://audiomedia.lt/index.php?route=product/product&path=76_77&product_id=110
Vizualiai panasus i RNS-E, bet funkcionalumo prasme turetu buti  (y)

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aciu, Mega! Geri komentarai. Manau mums belieka pradet toliau bandyt bei kai kur pasitarti su tavim ir Gabriel... As tam skirsiu laiko :)

Neprisijungęs dAncer

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Idomu butu isbandyti toki daikta  8:8 : http://audiomedia.lt/index.php?route=product/product&path=76_77&product_id=110
Vizualiai panasus i RNS-E, bet funkcionalumo prasme turetu buti  (y)
Man atrodo tiesiog AFIGENAI. OK, as jau pasiryzes toki dalyka nusipirkti kartu su skatim TV ir galine kamera.... Bandysiu uzsakinet ;) Idomu kaip prisiderins prie CAN bus-o aisku....