Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Gal kas galit patart del navigacijos CD zemelapio Lietuviu kalba  (Skaityta 22158 kartus)

Vald

• Svečias
Kur galima gauti nusipirkti.Nes siuo metu nera europos zemelapio yra standartinis CD Italijos.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 02, 15:53:45 sukūrė Vald »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį

Vald

• Svečias
Dekui uz nuorodas bet ten visi turi toli Vilniui.Man reikia arciau Klaipedoi gal kas gali patarti adresa ar tel.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Vis tiek nieko gero is siu zemelapiu (h)

Vald

• Svečias
Gal esi jau išbandes?Kokia prasme nieko gero?Mano Audi 1999 m.Dabar stovi diskas "Tele atlas" tik su Italija be Europos.Ka galite patarti?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Italija... Vokietija... nu taip, didziosios salys turi normalius zemelapius padarytus, kurie issamus, tikslus, taciau cia Lietuva, jos zemelapiai ne kokie (-)

Vald

• Svečias
Radau skelbima "skelbiu "CD zemelapis 140 lt."Tele atlas" naujas 2007 m.Tai geriau visa navigacine sistema tarkim"tom-tom"pasistatyti.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Italija... Vokietija... nu taip, didziosios salys turi normalius zemelapius padarytus, kurie issamus, tikslus, taciau cia Lietuva, jos zemelapiai ne kokie (-)

naudojau navigacija su lietuvos zemelapiu. tai buvo ne masinoje, o spec irenginys. bet speju tas pats, tai tikrai super daiktas. netgi savo gimtame mieste nezinojau kad tokiu apvsziavimu yra, jau nekalbu apie kitus miestus.. nezinau gal jus konservatyvus ar kodel jum jie neitinka. tikrai super daiktas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Radau skelbima "skelbiu "CD zemelapis 140 lt."Tele atlas" naujas 2007 m.Tai geriau visa navigacine sistema tarkim"tom-tom"pasistatyti.

Garmino geresni zemelapiai - ypac lietuvos.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi Italijos tele atlasas stovi. Kiek domėjausi, tai teleatlasai į daugumą navi eina, taigi bandysiu kažką parsisiųsti ir pats navi cd išsikepti.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
joa...o as dazant nulupau antena nuo bagazines ir navigacijos bloka ismeciau...juokas ima is tokios navigacijos pirmose astunkese...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pirmos ar ne pirmos, jei zemelapiai kas penkiasdesimtos gatves - arba kitaip sakant - kaip pravaziuoti greiciau lietuva - tai koks tolkas is jos :D

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį

naudojau navigacija su lietuvos zemelapiu. tai buvo ne masinoje, o spec irenginys. bet speju tas pats, tai tikrai super daiktas. netgi savo gimtame mieste nezinojau kad tokiu apvsziavimu yra, jau nekalbu apie kitus miestus.. nezinau gal jus konservatyvus ar kodel jum jie neitinka. tikrai super daiktas.

senai as pastebejes, kad bajoras giria tik ta, ka galima pas ji nusipirkti. visi kita ko jis neturi vos ne sudas jo nomuone.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
As ivardinu geriausiai paruosta Lietuvos zemelapi. Del manes gali pirkti ka nori - daug visko turiu ir abejoju ar kas dar pasiulys virs 100 GPS irenginiu, tad jei patinka kabinetis ir kalbeti nesamones - as nekaltas :D

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
prie tokiu zmoniu, kurie giria ta ka patys turi pasiulyt parduot visada patinka man kabinetis :D 

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
As issakau asmenine nuomone, nes darbas leido daug ka pamatyti, pabandyti. Tikrai yra totaliu gaidziu navigaciju kurias man labai apsimoka pardavineti - ju nei siulau, nei giriu, nei gyrsiu o ir parduoti tokias man zpdlo. Bet kuriuo atveju i masinos jos CD neidesi ;)

Vald

• Svečias
Kas lecia CD tai yra toks dalykas, kad popirmiausiai reikia nulauzti Audi kodus.Greitu laiku pasirodis tas diskas su Lietuvos gatvemis "Tele atlas".Nes navigacine sistema 1999m.ptikiekite yra tikrai sena.Ten stovi pastatyta"Blaupunkt"aparatura kuri turi kai kurias kodotes.Jai bandysi siusti internetu nieko gero nebus.Iskepti gali tik nukopijavus kita diska su kodote.

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
nu ir pas mane stovi CD tele atlas vokieciu, bet nei naudoju nei ziurineju ka, nesamones ten pievas rodo, rodo krypti ir elektrine boba sneka, bet rodymsa gatviu ar krypciu nelabai teisinga sir patogus tas niekad nei naudojau nei naudosiu, savo miesta ir kitus zinau gerai tad man mazai reikia. juo labiau kai normalia NAVI turiu TOM TOM ;)

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
Kiek zinau i A8 99m CD su Lietuvos zemelapiu nera jokio :V ar visgi koks nors, kad ir levas yra?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Į Audi tiek CD-R tiek DVD formato iriginalus CD yra tik su vakarų ir vidurio Europos žemėlapiais, rytai kolkas diskriminuojami - tik pagrindiniai keliai, pravažiavimui.

Vald

• Svečias
Treciadieni galesiu tiksliai parasyti.Nes kompiuterio programuotojas kuris kuria navigacines sistemas turi padaryti CD su lietuva "Tele atlas"Vilniui.Kaina sake bus 140 lt.Bus europa pilnai ir Lietuva nuo 50 procentu.Sis "tele atlas"yra jau pritaikytas naujoms Audinems.Tik nukopijos ir ives kodus senesnems kad jis veiktu.Tik kalbes boba ne Lietuviu kalba.Jeigu nori Lietuviu kalba tai reikalingas atskiras kalbu diskas,jis yra Audi centre kas dirba  su signalizacijoms elektros skyriumi ,nes irgi yra Audi Blaupunkt kodote.

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
O, tai butinai parasyk, kai padarys, gal ir as toki nupirkciau  (+)

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
dar prie to pacio; navigacijos CD A8 dedasi virs LCD ekrano? bet as ten neikisu jokio CD  (-)  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pas mane navi cd i bagažinę dedasi...
Vald - jei būtų įmanoma, nupirkčiau tą diską ir aš ;)

Kidas

• Svečias
dar prie to pacio; navigacijos CD A8 dedasi virs LCD ekrano? bet as ten neikisu jokio CD  (-)  :D
tai gal reik isimt sena CD :-] ,o issima tik per ,,menu'' ;) kisasi taip virs ekrano....pas evalda nera tv todel pas ji rodo navi ant prietaisu skydelio  (+) ir dedasi CDi bagazine