Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 detalių kainos.  (Skaityta 72695 kartus)

Kidas

• Svečias
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #75: 2008 Gegužės 12, 21:13:49 »
Pas mane ant A8 buvo raudoni amortikai, raudonos spyruokles, aciu dievui viska pakeiciau nes guli ant zemes visai....
pas mane ir tas pat 8:8 atrodo gerai bet baisu sulini apzergt :D skambinaus y srotus tai viena spiruokle 500lt  (!?)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #76: 2008 Gegužės 13, 00:55:24 »
Pas mane ant A8 buvo raudoni amortikai, raudonos spyruokles, aciu dievui viska pakeiciau nes guli ant zemes visai....
Gal yra noras spyruokles perleisti? :)
o tai kam tos spyruoklės tau, juk tavajam eSe važiuoklė sportinė-žeminta 

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #77: 2008 Gegužės 13, 09:01:15 »
nežinau kaip pas S8 važiuoklė bet pas mano A8L pakankamai kieta važiuoklė... kaimynas net pasake kad kietesne nei pas jį eSkei buvo...  8:8

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #78: 2008 Gegužės 13, 09:18:24 »
nežinau kaip pas S8 važiuoklė bet pas mano A8L pakankamai kieta važiuoklė... kaimynas net pasake kad kietesne nei pas jį eSkei buvo...  8:8

ciuju pas mane sudeta eso vaziuokle arba dar kietesne kokia tai, masina guli ant pilvo :) gerai atrodo ir stabili gana tokia, tia ir nieko nezadu keisti :)

Nerca

• Svečias
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #79: 2008 Gegužės 13, 09:38:47 »
Mano A8 irgi labai kieta, visos duobutes juntamos, kai persedu nuo Merso i Audi tai kietumas labai juntamas :D.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #80: 2008 Gegužės 13, 10:25:20 »

ciuju pas mane sudeta eso vaziuokle arba dar kietesne kokia tai, masina guli ant pilvo :) gerai atrodo ir stabili gana tokia, tia ir nieko nezadu keisti :)

įdėk fotke noriu pamatyti kaip mašina atrodo kai priplotą... šiaip jaučiu mano longas irgi fainiai atrodytų jai butu dar žemesne  :-]
nors priekis ir taip pakankamai žemas pora kartų vos nepalikau bamperio ant bardiuro  :-{

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #81: 2008 Gegužės 13, 10:32:52 »

įdėk fotke noriu pamatyti kaip mašina atrodo kai priplotą... šiaip jaučiu mano longas irgi fainiai atrodytų jai butu dar žemesne  :-]
nors priekis ir taip pakankamai žemas pora kartų vos nepalikau bamperio ant bardiuro  :-{

Gražu tai gražu, bet kiek kančios su tom žemintom... ff ff Eina peklon, kitą kai pirksiuos, tai tik kad nežemintą...Dabar su 18likiniais tai dar pusė velnio, galiu net policajus pravažiuoti nekabinus.... :D :D O žiemą, tai nors nosies nekišk iš kiemo... :-] :-]

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #82: 2008 Gegužės 13, 10:34:09 »

Gražu tai gražu, bet kiek kančios su tom žemintom... ff ff Eina peklon, kitą kai pirksiuos, tai tik kad nežemintą...Dabar su 18likiniais tai dar pusė velnio, galiu net policajus pravažiuoti nekabinus.... :D :D O žiemą, tai nors nosies nekišk iš kiemo... :-] :-]

as tai nezinau, visada norejau zemintos ziauriai man patinka kai prikritus vaziuoja masina, o kadangi i medziokles ir zvejubas su kita masina lekti reikia tai esfaltais vazinetis pats tas A8 :P

Neprisijungęs Renconas

• Įrašai: 115
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #83: 2008 Gegužės 13, 12:48:46 »
Audi a8 4.2 priekiniai stabdziu diskai ATE firmos- 225 LT uz vnt (Autopaslauga) (su nuolaida 195 LT)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #84: 2008 Gegužės 13, 14:42:10 »

as tai nezinau, visada norejau zemintos ziauriai man patinka kai prikritus vaziuoja masina, o kadangi i medziokles ir zvejubas su kita masina lekti reikia tai esfaltais vazinetis pats tas A8 :P

Man irgi patinka žemintos, ištikrųjų gražiai atrodo, bet su sąlyga kad mūsų keliai Asfaltuoti taip kad jopšikmat, jama na kanave, tai tas grožis per šonines kišenes paskui išlenda.... :D :D :D o į trasą kai išlekiu, tai kaifaaaaaaas, net vyro nereikia.... :-] :D :D :P

Beje,Egi mes laukiam foto tavo gražuolės.... (+) (+)

Neprisijungęs Renconas

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #85: 2008 Gegužės 14, 20:05:53 »
Audi A8 4.2 pavaru deze tepalu keitimas -360 LT. (DAIVANTA)

Kidas

• Svečias
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #86: 2008 Gegužės 14, 22:24:44 »
koki tepala pila?? Oo)

Neprisijungęs Renconas

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #87: 2008 Gegužės 14, 22:48:15 »
Zinok nepasidomejau,bet pats firmos vadovas ziurejo dezes marke ir parinko. Dezes remontuoja zmones tai kazkaip pagalvojau,kad nesupils beleko  :) Tuo labiau,kad daug brangesniu masinyciu ten jie dezes renka ir aptarnauja. Pagyvensim pamatysim ar pasitiket verta  ;) Siaip pora kart JUTOJ keiciau tai 800 LT buvo.

Kidas

• Svečias
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #88: 2008 Gegužės 14, 23:05:36 »
Zinok nepasidomejau,bet pats firmos vadovas ziurejo dezes marke ir parinko. Dezes remontuoja zmones tai kazkaip pagalvojau,kad nesupils beleko  :) Tuo labiau,kad daug brangesniu masinyciu ten jie dezes renka ir aptarnauja. Pagyvensim pamatysim ar pasitiket verta  ;) Siaip pora kart JUTOJ keiciau tai 800 LT buvo.
ne jau 800lt uz tepalus su darbu tai biski daugoka manau ff juk nieko ten sudetingo :E

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #89: 2008 Gegužės 15, 08:44:11 »

iš manes Audi servisas paprašė 700 lt uzh tepalo keitimą dėžėje...
o už diržus kuriuos planuoju pasikeist pas juos 700 lt darbas... + dar jei reiks kokius salnikiukius pasikeist papildomai damokesiu... ar ne daug už diržus??

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #90: 2008 Gegužės 15, 09:39:03 »
Nu kad man už detales, t.y. 3guoliukai, diržas, generatoriaus diržas, termostatas, vandens pompa išėjo 900lt, ir tai čia už savikainą, o darbas kaip kur, bet manau kainą normalią pasakė tau.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #91: 2008 Gegužės 15, 10:22:13 »
Nu kad man už detales, t.y. 3guoliukai, diržas, generatoriaus diržas, termostatas, vandens pompa išėjo 900lt, ir tai čia už savikainą, o darbas kaip kur, bet manau kainą normalią pasakė tau.

tai pala tau dirzu keitimui detales kainavo tik 900lt? :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #92: 2008 Gegužės 15, 10:34:08 »

tai pala tau dirzu keitimui detales kainavo tik 900lt? :D

300 eurų man dalys kainavo... kažkur buvau išvardines ką turiu...  :D
sakau jai ką reikės dapirksiu bet pagrindą turiu  :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #93: 2008 Gegužės 15, 10:35:41 »

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #94: 2008 Gegužės 15, 10:36:34 »

tai termostatą būtina keist??
ir toks klausimas kiek kainuoja diržų amortikas...??  :V

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #95: 2008 Gegužės 15, 10:38:33 »
siaip jei nekeistas pasikeisk tuo paciu, kad nereiktu antifrizo nuleidinet, sistemos orint ir t.t., kitaip tariant kad viska atliktum vienu metu... siaip originalas autopaslaugoj ~90lt, o wlteris ar koks jis ten ~45lt..

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #96: 2008 Gegužės 15, 10:46:37 »
siaip jei nekeistas pasikeisk tuo paciu, kad nereiktu antifrizo nuleidinet, sistemos orint ir t.t., kitaip tariant kad viska atliktum vienu metu... siaip originalas autopaslaugoj ~90lt, o wlteris ar koks jis ten ~45lt..

Klaipėdoj audi servise čiuju daugiau nulups...  (!?)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #97: 2008 Gegužės 15, 11:02:09 »
nemanau... nors gal.. nes tas kuri as dejau tai WAG dezutese, ir ant pacio termostato audi zenklas sukaltas

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #98: 2008 Gegužės 15, 11:44:46 »
kita savaite jei niekas nepasikeis meginsiu is tanagros susipirkti detales pagal viena sarasiuka tad paziuresiu kiek cia viskas gausis :D seip kai skambinau sake detales apytikslei 1500 + nemaza gana nuolaida gauti tureciau tai gal ir nieko butu i kokia 1100 sutilpti :D

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
A8 detalių kainos.
« Atsakymas #99: 2008 Gegužės 15, 12:28:37 »
as nesenai tvarkiaus irgi saviske, tai detales gavau ir taip jau papigiai ta ana, nu viska taip jau, ir detales buvo vienos is geresniu jau , ne vidutines ar isvis prastos. Tai vaziuokles remontas kainavo  2500lt. be darbu, darbai dar 700lt