Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 D3 Rakto pririsimas  (Skaityta 43302 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 D3 Rakto pririsimas
« Atsakymas #275: 2010 Sausio 28, 23:36:17 »
OHO!!VISKAS PUIKUMELIS,DABA TAI AS KARALIUS.elsa NUOSTABI PROGRAMA.DABAR TIK KOKIAS 4 PARAS PASEDESIU PRIE JOS IR BUS OK. (aa)
o taip - ji dievas, tik skaityti yra ka :D

Neprisijungęs Remigis

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2010 Sausio 28, 23:41:59 »
Paziurek,kaip patc ekranas uzstriges.Kai su vasu prie jo prisijungi,jis susistumia,bet ne iki galo,neuzsidaro dangtelis.trrrrrr garsas,dantratukai tie traska.esu dabar viska isardes,bet ten nieko neimanoma jam padaryt. kad butu ymanoma rast per ka eina valdymas i visus kitus cd,tv, nav,ten garantuotai ner kaskokio kontakto.
o pilnai jis atsidaro, t.y. išvažiuoja iki galinės padėties ?
Jo,kaip tik siandie su vasu prie jo prisijungiau ir testavimo metu,jis man atsidare iki galo!!!! Nu bet beda po viena nevaiksto!!Kaskas atsitiko laidui vaso!!Tai dabar esu didelej bedoj,kol gausiu nauja! :-{ Reikia dabar visus darbus sustabdyt!!! :-{

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2010 Sausio 28, 23:44:11 »
OHO!!VISKAS PUIKUMELIS,DABA TAI AS KARALIUS.elsa NUOSTABI PROGRAMA.DABAR TIK KOKIAS 4 PARAS PASEDESIU PRIE JOS IR BUS OK. (aa)
o taip - ji dievas, tik skaityti yra ka :D
nu jo gera programele!! o laika tai valgo ji juodai.atrodo ka tik prisedau,o va ir 6 val praejo!! ff

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2010 Sausio 28, 23:49:11 »
vat butent del sios priezasties ir buvo sunku man tau padeti, nes skaitymo tai ten tikrai pakankamai, tik va apie prisijungima i autorizacijos kompa is kitur teko issikasti

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2010 Sausio 28, 23:53:56 »
na kaip nors po biski jau stumiuosi i virsu ir tai svarbiausia!!gerai,kad yra va sitoks forumas,kur visad gali sulaukti patarimu!! :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2010 Sausio 29, 00:07:22 »
Kaskas atsitiko laidui vaso !! Tai dabar esu didelej bedoj, kol gausiu nauja ! :-{ Reikia dabar visus darbus sustabdyt !!! :-{
tai vistik kokį interfeisą, kokią programą naudoji ? ar tikrai VAS ?

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2010 Sausio 29, 00:20:38 »
jo VASA 5031 atrodo.na laptope turiu! made i china aisku

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2010 Sausio 29, 00:28:34 »
jo VASA 5031 atrodo.na laptope turiu! made i china aisku
kaip tik siandie su vasu prie jo prisijungiau ir testavimo metu,jis man atsidare iki galo !!
aha, vadinasi reik suprasti, kad kai atsidarė pilnai neįsijungė ? kažkaip tikėjausi kad įsijungs kai pilnai atsidarys  :D
ir kaip dėl tų traškesių, kodėl sakai kad nieko nebepadarysi ? sulūžę kažkas ?

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2010 Sausio 29, 00:38:04 »
ne,as nezinau del tu traskesiu,draugeliui Lituvoj tas patc buvo,tai keite nauja,nusidevejo tie dantratukai plastmasiniai!!Na cia maziausia beda jy pakeist,svarbu,kad isijunktu jis,paziuret ar isvis ta sistema visa veikia!!dabar man siuncia nav.dvd bloka ir tv tiuneri.tai kai viska sujunksiu pasimatys!!Tik galvoju,kad beda slypi kaskur kitur.mastau,kai buvo atjungtas akumas galejo nueiti visi kodai ir panasiai.Tad galvoju,kad reikia viska surisinet dabar!!Tas pats,kaip kokia orginale mage ,kad isimtum??Ka manai? :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2010 Sausio 29, 01:25:40 »
Tik galvoju,kad beda slypi kaskur kitur.mastau,kai buvo atjungtas akumas galejo nueiti visi kodai ir panasiai.Tad galvoju,kad reikia viska surisinet dabar!!Tas pats,kaip kokia orginale mage ,kad isimtum??Ka manai? :V
surišinėt reiktų jei tu smegeninę keistum (pagal viską Nr.3 tame piešinyje pirmame lape šios temos), o dabar jei ir yra koks kodas,
ir jei jis "pabėgo" tai kaip jį įvseti, jei net neįsijungia ekranas  8:8 čia vėl gali daug kas būt, kaip kad ir šyna palūžusi, ar pačiai smegeninei pypiec,
o gal tik saugiklis, ten vienas iš tų iš keleivio pusės, atidarius duris priėjimas ant panelės šono pasitikrink visus.
O aplamai nuresetinti moki tą MMI ??
P.S. rašei kad siunčia TV tiunerį, tai jei norėsi žiūrėt važiuojant reiktų kažko panašaus į šitą daikčiuką  :D

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2010 Sausio 29, 01:37:02 »
Gedi,kas ta SYNA???PAGAL TA NR 3 AS KAIP TIK DABAR TEN VISKA ESU ISEMES IR JIS : PUIKIAI MAN MATOSI!!REIKS JA ATJUNGT KONTAKTUS PAZIURET.O del saugikliu tai ju pilna visur.bagazinej kairiam sone prie visu tu tiuneriu,ir is abieju pusiu dureles atidarius!!Na bet cia as isiaiskinsiu kurie tam reikalui skirti!O dej jo nurezeinimo,tai neturiu ideju kaip tai padaryt!!Gal gali pamokit!!!
O tas daigciukas tai cia kas dar per velnias su mygtukais!!!??? :V :V :V

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2010 Sausio 29, 01:53:49 »
na as supratau kas jis toks.Tik kainu niekur neradau ju.

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2010 Sausio 29, 04:00:47 »

MMI perkrovimas - Spaudziam mygtukus "TEL" + "MMI valdymo ratuka" + "Virsutini desiny pasirinkimo mygtuka" (visus vienu metu), Atleidus juos MMI persikrauna...

O del NAV bloko galiu pabandyt ji pas save atjungt paziuresiu ar mmi reguos :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2010 Sausio 29, 07:27:13 »
Gedi,kas ta SYNA???PAGAL TA NR 3 AS KAIP TIK DABAR TEN VISKA ESU ISEMES IR JIS : PUIKIAI MAN MATOSI!!REIKS JA ATJUNGT KONTAKTUS PAZIURET.O del saugikliu tai ju pilna visur.bagazinej kairiam sone prie visu tu tiuneriu,ir is abieju pusiu dureles atidarius!!Na bet cia as isiaiskinsiu kurie tam reikalui skirti!
Na šyna yra šyna  :) kaip čia dar pasakyti liaudiškai kaip kabelis kuriuo sujungta daug įrenginių, šiuo atveju D3 naudojama MOST, gal paprasčiausia čia būt pasižiūrėt  ;) :
http://www.sorion-group.com/MOST_bus.htm
ir atjungus kurį nors iš įrenginių (kad ir NAVI bloką) neveiks tik navi, o ekranas turi įsijungti ir kai nėra nė vieno iš tų 'multimedia' tipo įrengimų, bet jei smegenys MMI yra veikiančios. Beje MOST yra optinis kabeliukas, taip kad atsargiai su jo lankstymu  ;)
Va ko aš nesuprantu, tai kodėl diagnostikoje tavo nematyti, kad nėra kai kurių blokų, ir jei smegenys MMI būt mirusios, tai irgi turi matytis diagnostikoje  8:8 nes CAN'as turi interfeisą į MOST šyną.
Aš pradėčiau nuo saugiklių  ;) būtent keleivio pusėje panelėje iš šono yra tam skirtas.
ir dar apie tavo įsigytus blokus, ten su jais ir gali būt įdomiai, nes priklausomai nuo MMI versijos galie jie ir neveikti  ;)

P.S. o čia šiaip, 'gražu ir įdomu'  :D

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2010 Sausio 30, 14:23:00 »
Zodziu viska isbandziau,prekrauti n..kartu,saugiklius visus perziurejau ir nieko gero!!kai perkraudineji,jis visi migtukai uzsidega 1 sekundei ir uzgesta,po to dar karta tai padaro ir viskas.
stai ka spaudziau!ar teisingus migtukus naudojau?
http://www.ipix.lt/desc/13695596/

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2010 Vasario 06, 10:52:38 »
 (h) Na isprendziau ta problema su MMI.Viskas veikia kuo puikiausiai,TV rodo taip pat.Problema buvo ta,kad Elsoj susiradau,kad visa MMI sistema dirba grandine.Jei yra atjungtas nors vianas modulis,tai reiskia mano atveju Nav.blokas,niekas kitas neveikia.Idejus ta bloka,taip pat ne viskas is karto suveike.Reikejo atjungti pagrindini MMi bloka kuris stovi priekije,po (bardacioku)Nezinau kaip lt.vadinasi.ir tada viskas uzsikure. ff

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2010 Vasario 06, 11:39:25 »
uzkurei masina ?

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2010 Vasario 06, 13:08:15 »
OO,Sveikas Jauneli,buvai dinges kaskur!!Jo viskas su masina puikumelis,vaziuoja ir viskas lygtai veikia! Yra kelios problemeles,bet tai viskas padaroma,palyginus kokie darbai jau padaryti.
Gal galit kas pasakyt,kas per lempute dega pas mane.morkava su masinele ir vidury tos masineles rodykles i apacia ir i virsu.Ir kai pumpuoja ora i amortikus,labai garsiai siurblys veikia,atrodo,kad ABS suveikinetu,toks garsas!!

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2010 Vasario 06, 13:24:44 »
hmz...pabandyk masina per meniu pakilnot i skirtingus rezimus,gali but kad per kazkur leidzia tau pompa arba batai jai atejo...yra nuo merso analogas daug pigesnis kiek pamenu..o lempute reik ziuret ka reiskia,pagal viska tai kazkas su pakaba bus,gal kazkur oras dingsta..

pabandyk >>>   Car-Setup-Wehicle HiJack Mode [on\off]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 06, 13:26:23 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2010 Vasario 06, 13:29:49 »
beje kaip sekes kurt ? prisiriso blokas  ? papasakok,idomu...

o as rusijoi buvau,kaip tik su A8 klubu geriau :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2010 Vasario 06, 13:58:55 »
beje kaip sekes kurt ? prisiriso blokas  ? papasakok,idomu...

Paskaityk n puslapių šitoje temoje atgal ir viską suprasi, gi viską žmogus aprašė :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #296: 2010 Vasario 06, 14:00:16 »
ten kai prasideda teoriniai paaiskinimai apie saules sistema ir vandens apyvarta  gamtoje - dazniausiai uzmiegu:))))

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2010 Vasario 06, 20:41:23 »
beje kaip sekes kurt ? prisiriso blokas  ? papasakok,idomu...

Uzkure ja tai Audi centras! tiesiogiai is gamyklos gavo kodus ir tiek.Kitaip ir but negalejo,nes be ju pagalbos,tai buciau labai suvarges.Tik zinai,kaip cia su jais,jie cia tokias masinas vertina labai,per visa sali tik 10 vnt.tokiu yra.Tai ir laiko jiem reikejo daugiau nei paprasatai,dar nebuvo su tokiu dalyku jie susidure.Na bet viskas kol kas gerai,tik va dabar reikia su pompa isisprest ka daryt.pumpuoja ji tai ok.kilnojasi masinai gerai,jac mode irgi veikia,bet tas garsas,tai mane erzina labai!!Galvoju,kad ji gal prasidirbs,nes ji stovejusi 2 metus.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2010 Vasario 07, 01:18:39 »
jei ji kilnojasi bet tas kompresorius is vien uzia tai sistemoje nebus sandarumo nes kai kompas pamato kad slegis krinta jis automatiskai ijungia kompresoriu kad ji palaikyt.
o pvz jei koki ilgesni laika jos nejudini tai nesukrenta ant pilvo?

Neprisijungęs Remigis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #299: 2010 Vasario 07, 01:22:10 »
ilgiausiai istovejo nevesta apie 4 dienas.nesusileido.pastoviai pompa neuzia,tik kartais.