Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 d3 pneumatine pakaba, ar patikima?  (Skaityta 15771 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 d3 pneumatine pakaba, ar patikima?
« Atsakymas #75: 2011 Lapkričio 03, 07:31:59 »
Limousine išvis yra kėbulo tipas, t.y. sedanas...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2011 Lapkričio 03, 09:04:59 »
tu prieštarauji pats sau, t.y klysti: http://www.zodziai.lt/reiksme%26word%3Dlimuzinas%26wid%3D11584

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2011 Lapkričio 03, 09:23:03 »
tu prieštarauji pats sau, t.y klysti: http://www.zodziai.lt/reiksme%26word%3Dlimuzinas%26wid%3D11584

Įsiskaityk, ką rašau ;) Kas yra limuzinas žinau, dabar kalba eina apie europinį sedanų užvadinimą.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2011 Lapkričio 03, 09:36:06 »
sakai man reikia įsiskaityt ?  :) žmogau, paprasčiausia vėl susipainiojai ... arba jei tu taip vadini sedanus tai nebūtina prikišti to visai europai. da ir aplamai kodėl tik europai ? karč, nesamonė, o aiškiau apibūdinti nežinau ar įmanoma:
limuznas [pranc. limousine], lengvojo automobilio kėbulas, kurio priekinė sėdynė nuo likusios salono dalies atskirta stikline aklina arba nuleidžiama pertvara.
o limuzinu gali būti ir sedanas, ir universalas, ir džipas, ir... nžn kas dar

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2011 Lapkričio 03, 09:39:36 »
Aš tik sakau, kad praktiškai visi europiečiai sedanus vadina "limousine". Pvz perkant auto Vokietijoje, jei auto užmadinta pvz A6 limuosine, tai jau bet kam ten aišku, jog tai sedanas. Kapstytis po žodyną gali kiek nori, tik sakau, kaip dažniausiai sedaną užvadina tenai. Pas mus sutinku - limuzinas skaitosi bet koks prailgintas triperis.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2011 Lapkričio 03, 11:10:38 »
visų pirma čia kalba eina apie D3 kuri jau vos ne 10m senumo modelis, kurioj čia vietoj ji apynaujė? ir varyt tokią techniniam aptarnavimui pas dilerį gali tik neprotaujantis, t.y. nemokantis leisti savo pinigų asmuo.
visų antra a8 yra ne limuzinas (turiu omeny eilines A8 apie kurias čia kalbama, ne visokios special prailgintos ir pan.) o limuzino klasės auto.
taigi reziumė: nusišnekėjai  ;)

(y)  :-]

Neprisijungęs giedriuss

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2011 Lapkričio 03, 13:44:47 »
Dieve dieve rafinuotas, kitiem kandi, o pats nusiperki lauza ir poto nezinai nuo ko pradet taisyt :D Sekmes tau :)

kad tavo masina turetu toki stovi, kaip tie mano perkami lauzai, tai butu labai dziugu :) o kad masinos visos turi bedu be isimties tai faktas.. As masina metu senumo pasiemu, daznia randu prie ko prikišt, kas man nepatinka.. taigi tas masinu tvarkymas nuo pedantiskumo lygio priklauso.. vienas vazineja su neveikianciais 1-2 cilindrais ir nesikrauna, kitas isgirsta kad cypia naujas kalades, galvoja kaip jas pakeist :)

Gedi, nu jau kas sake kad netvarkau :) i dizelini mersa virs stukos ikisau, i cl500 ikisau virs stukos, i dabartini simiora jau antra stuka kisu(kalbu ne apie tepaliukus, filtriukus, ar dar kazka) :) bet geriau nusipirkti su matomu defektu, nei kad ledine ir po savaites uzkala motoras :D

As masina metu senumo pasiemu, daznia randu prie ko prikišt, kas man nepatinka, kieno zodziai cia ? :)

Vaikeli, tu turbut isvis masinos dar neturi, kad tokias nesamones sneki. Masina metu laiko jei techniskai netvarkinga tam yra garantija. Ar zinai toki dalyka ? Tetes tada paklausk, arba mamos. I dizelini mersa sukisai virs stukos, o gal i (dyzelini). Mokykla bent jau vidurine siulau pabaigti, tada galvoti apie masinas. Tiesa dar vairuotojo pazymejima reikes pries tai isilaikyti. Pasiemu ar pasiimu rasosi ? :) Berastis visiskas  :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2011 Lapkričio 03, 13:59:03 »
Dieve dieve rafinuotas, kitiem kandi, o pats nusiperki lauza ir poto nezinai nuo ko pradet taisyt :D Sekmes tau :)

kad tavo masina turetu toki stovi, kaip tie mano perkami lauzai, tai butu labai dziugu :) o kad masinos visos turi bedu be isimties tai faktas.. As masina metu senumo pasiemu, daznia randu prie ko prikišt, kas man nepatinka.. taigi tas masinu tvarkymas nuo pedantiskumo lygio priklauso.. vienas vazineja su neveikianciais 1-2 cilindrais ir nesikrauna, kitas isgirsta kad cypia naujas kalades, galvoja kaip jas pakeist :)

Gedi, nu jau kas sake kad netvarkau :) i dizelini mersa virs stukos ikisau, i cl500 ikisau virs stukos, i dabartini simiora jau antra stuka kisu(kalbu ne apie tepaliukus, filtriukus, ar dar kazka) :) bet geriau nusipirkti su matomu defektu, nei kad ledine ir po savaites uzkala motoras :D

As masina metu senumo pasiemu, daznia randu prie ko prikišt, kas man nepatinka, kieno zodziai cia ? :)

Vaikeli, tu turbut isvis masinos dar neturi, kad tokias nesamones sneki. Masina metu laiko jei techniskai netvarkinga tam yra garantija. Ar zinai toki dalyka ? Tetes tada paklausk, arba mamos. I dizelini mersa sukisai virs stukos, o gal i (dyzelini). Mokykla bent jau vidurine siulau pabaigti, tada galvoti apie masinas. Tiesa dar vairuotojo pazymejima reikes pries tai isilaikyti. Pasiemu ar pasiimu rasosi ? :) Berastis visiskas  :-] :-] :-] :-]

Apie ka mes cia kalbam? TU per daug i asmeniskumus lendi.. tu cia nori zodziu musi pazaist ar ka?
Kadangi nesu toks turtingas, tai nauju masinu neperku, bet daznai su garantinem tenka pasivazinet, va kaip siuo atveju kai mano bmw735i yra tvarkomas jau antra savaite, vazineju su kia ceed 2010 metu galo su 30tukst rida :) vairo stiprintuvas keistai dirba, posukiai neisijungia kartais, sankaba keista.. bet nesakau kad cia defektas.. tiesiog kazkas ne to, ta ir norejau pasakyt kad cia priklauso nuo zmogaus ar jis kreipia i tokius dalykus demesi ar ne..
o prie mano kalbos prasom nesikabinet, nes kai kalbu su niuchais(tu), tai ir kalba su defektu :D, kai kalbu su rimtais zmonem, graziai ir tvarkingai rasau. beje pas pati lietuvisku rasmenu kaip matau visiskai nera, o dar aukleji mane :)
ai beje, jei jau labai netiki kad turiu masina, pasieskok mano forume garazo skilti, forume as jau nuo 06 metu turbut :)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2011 Lapkričio 03, 20:33:31 »
apsiraminame su išsireiškimais ;)

Neprisijungęs giedriuss

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2011 Lapkričio 03, 21:51:16 »

Apie ka mes cia kalbam? TU per daug i asmeniskumus lendi.. tu cia nori zodziu musi pazaist ar ka?
Kadangi nesu toks turtingas, tai nauju masinu neperku, bet daznai su garantinem tenka pasivazinet, va kaip siuo atveju kai mano bmw735i yra tvarkomas jau antra savaite, vazineju su kia ceed 2010 metu galo su 30tukst rida :) vairo stiprintuvas keistai dirba, posukiai neisijungia kartais, sankaba keista.. bet nesakau kad cia defektas.. tiesiog kazkas ne to, ta ir norejau pasakyt kad cia priklauso nuo zmogaus ar jis kreipia i tokius dalykus demesi ar ne..
o prie mano kalbos prasom nesikabinet, nes kai kalbu su niuchais(tu), tai ir kalba su defektu :D, kai kalbu su rimtais zmonem, graziai ir tvarkingai rasau. beje pas pati lietuvisku rasmenu kaip matau visiskai nera, o dar aukleji mane :)
ai beje, jei jau labai netiki kad turiu masina, pasieskok mano forume garazo skilti, forume as jau nuo 06 metu turbut :)

Tavo kaip elitinio gudrucio, net temos uzrakintos garaze :) Ka ten buvai ikeles triratuka ar tetes bmwe 735 i ? :D Turbut prie 735 prideta i raidele tai ipurskimas ane ?  :-] Taip kieciau juk  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2011 Lapkričio 03, 21:54:30 »
Tavo kaip elitinio gudrucio, net temos uzrakintos garaze :) Ka ten buvai ikeles triratuka ar tetes bmwe 735 i ? :D Turbut prie 735 prideta i raidele tai ipurskimas ane ?  :-] Taip kieciau juk  :D
paskutinis įspėjimas abiems. Dar tęsite, eisite pasiilsėti (h)

P.S. garažo tema rakinama, jei forumietis šiuo metu neturi audi ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2011 Lapkričio 03, 22:01:59 »
klausyk tu http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?action=profile;u=14145  gal pats pagaliau paprašyk pas savo tėtę kad pakeistų tau plokštelę, nes mali tą patį per tą patį ir aaabsoliučiai nieko apie D3 ir net aplamai nieko apie techniką. Paskui per tokius kaip tu paprastam normaliam žmogui skaitant apie D3 pakabą tikrai kylą nenormalių asociacijų.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2011 Lapkričio 04, 10:43:21 »
Tavo kaip elitinio gudrucio, net temos uzrakintos garaze :) Ka ten buvai ikeles triratuka ar tetes bmwe 735 i ? :D Turbut prie 735 prideta i raidele tai ipurskimas ane ?  :-] Taip kieciau juk  :D
paskutinis įspėjimas abiems. Dar tęsite, eisite pasiilsėti (h)

P.S. garažo tema rakinama, jei forumietis šiuo metu neturi audi ;)

siaip tai po tavo perspejimo as nutilau, jei ka.... Nors is esmes pailset visai noreciau.. Traukia mane labiausiai silti krastai..
P.S. galetum istrinti tas blevyzgas, nes kazkiek naudingos info vistiek buvo temoj...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2011 Lapkričio 04, 17:32:51 »
tema bus pravalyta, leidau dar išsilieti kiek trūko kuriam :)

Neprisijungęs mindasas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
I ka reikia ziureti perkant su hydrauline pakaba?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Kad butu pneumatine

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Kad butu pneumatine

:-] :-] :-] gerulis cia, klausimas uz atsakyma geresni  (+)  :-]

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
mindasas
Hydraulika ir pneumatika yra 2 skirtingi dalykai  (h)
 :D

Neprisijungęs fuxas303

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Nepavydekit tiem kas planuoja pirkt D3, zmones pasiklausia ar daznai genda ta pakaba ne delto kad neipirktu taisyt o ar daznai ji genda del smalsumo pasidomi o jus pavyduoliai iskart suedat zmogu kas jam verta kas jam neverta, ar jis turi pinigu ar ne? Jeigu neturit tokios auto tai nieko ir nekomentuokit!!!

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
gedis cia nesamoniu prirase su tuo limousine

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
gedis cia nesamoniu prirase su tuo limousine

isdygo pilypas is kanapiu :D

kad testi diskusija, reikia pirma savokas susitikrinti, limuzino klase, ir limuzinas, cia du skirtingi dalykai, gedis teisingai apie limuzina pasake.